bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00’da basın açıklaması yapacak. Öte yandan ülke genelinde maske zorunluluğu ile sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının yeniden gündeme gelmesi bekleniyor.
Mynette yazıyor

Dedem dün akşam vefat etti, bugün bulunduğum şehirde köye defin için geliyor. Annem dayım anneannem yenge kuzenler 2 tane falan zaten kimsemiz yok. Ancak köyde gelen giden çok fazla oluyor olacak.. acıma mı yanayım korkuma mı engel olayım anlamadım..

ben kendi memleketimizde koydeyim koudeki insanlar sehirdekilerden daha dikkatli daha tedbirli bir şey olmaz insallah

Hafta sonu cikmak yasak olur yine heralde

Allah rahmet eylesin
Başıniz sağolsun

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Benim dedem de Ramazan ayında vefat etti. Cenazesi 10 kişi ile kaldırıldı sadece. Taziye için kimseyi kabul etmedi babamlar eve. Hamileyim diye bana bile gelme dediler hala dedemin mezarına gitmiş değilim Lütfen siz de duyuru yapın, herkes evinde dua okusun.

Bu virüs nasıl bitecek bitmeyecek gibi çok acil durumlar da çabucak dışarı çıkıp kurallara uyarak işimizi halledip gelmekten başka çare yok fakat korkuyla yaşamak yoruyor beni

Yaa o testin pozitif çıkması hastanede karantinaya alınmak ateş yüksekliği falan beni aşırı korkutuyor psikolojik olarak çöküp iyileşememekten tırsıyorum
Aslında düşününce nasipten öte yol yok. Mesela 90 yaşında kişi iyilesiyor, sigara içen iyileşiyor ama hiçbir sorunu olmayan ölüyor. Kader ve ölüme inaniyorsaniz aslinda böyle ama insan cok garip hep endişe içindeyiz ya valla nasil normal olacağız bilmiyorum

Yaa o testin pozitif çıkması hastanede karantinaya alınmak ateş yüksekliği falan beni aşırı korkutuyor psikolojik olarak çöküp iyileşememekten tırsıyorum
Ben de hep gece yarısı olursa ambulans mı çağırırım acaba nasıl yaparım.. düşünüyorum bunları ister istemez
Nefes alamamaktan korkuyorum ben de,

Ben sarı beze çamaşır suyu katkılı ace veya cif jel döküp tüm o yıkanamayan ya da paketi değiştirilemeyen ürünleri onunla silip kaldırıyorum
Paketleri çamaşır suyu ile silerek aslinda sagliginiza daha çok zarar veriyorsunuz. Bir süre havalandirmaniz yeterli, içinize sinmiyorsa paketlerin içindekileri bir saklama kabına veya temiz buzdolabı poşetlerine aktarın.

Birincisi vic vic birlikte değiliz birincisi. İkincisi bahcede bisiklet sürdü çocuğum. Eşim kac kere gitti test yapilmasini talep etti ama yapmadilar. Ayrica bu komsum eltisinin aprtmaninda kovid olduğunu bile bile gelip gitmisler. Eltisigilden bulasmis zaten. Çocuklar oynamasa bile apartmandan bile zateb bulasir bize gec haber verdiler.

Gelip sizi birisi illa zorla eve kapatması gerekmiyor ki. Kendinizi karantinaya alabilirsiniz. Eşiniz pozitif vaka temaslı olduğu halde nasıl ise gidip geliyor? Derhal iş yerine bildirip izole olmalısınız.

Zaten kc aydir evdeyiz cocuklarla ? Ayrica nasil böyle pesin hükümlü olabiliyorsunuz. Eşimin is yeri de biliyor hatta işte de şüpheli bir kişi var ama onlar sen gelme demeden nasil gitmemezlik yapsin. Siz Türkiye de yasadiginizdan bihaber misiniz ?
Eşimin aramadığı hastane kalmadı. Ozellerde test yok devlet hastaneleri ise gerek görülürse yapılıyor. Eşim de keyfiyetten gitmiyor işe.

Bahçede mesafeli bı şekilde bisiklet sürmesi ayrı çocuğumla çocuğu oynadı demek ayrı bişey o zaman güzel ifade edin kendinizi. Üstelik toplantı da maske takılmadı mi dikkat edilmedi mi nasıl yakın temaslı oluyo anlamadım tokalasip öpüsmuslermi yani??

Yargılamak ne kadar kolay ? Kaç gündür evde çaresiz sinir harbi yaşıyoruz ? Düşünmekten helak olduk o kadar vurdumduymaz insanlar değiliz

Kimseyi yargılandığım yok ama eşim yakın temaslı diyosunuz çocuklar oynadı diyosunuz yani bunlar bu dönemde olmaması gereken şeyler. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin.

Arkadaşım hikaye değil nerdesniz bilmem. Bizim sitede birinin is yerinde varmış test yapilmis, tomografi cekildi negatif ama 14 gün evde karantinada haa uyuyor mu dersen çocukları asagiya inip oynuyor bence cok yanlis negarif cikti zaten deniliyor ama yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…