Kimseyi yargılandığım yok ama eşim yakın temaslı diyosunuz çocuklar oynadı diyosunuz yani bunlar bu dönemde olmaması gereken şeyler. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin.
Ya boyle insanlar değiliz diyorsunuz sizi bilmem o kişi cocuklarini indirdi filalasyon ekibi gelene kadr kimse bilmiyordu ve insanlar korkunca apartman gurubundan yazdi bize böyle davrandilar yok bizde bilinçsiz aile değiliz dediler ama bilinçli insan çocuklarini su durumda indirmezYargılamak ne kadar kolay ? Kaç gündür evde çaresiz sinir harbi yaşıyoruz ? Düşünmekten helak olduk o kadar vurdumduymaz insanlar değiliz
Siz öğretmen misiniz?Yakın temasli yan yana oturmuslaar toplanti da tartisma olmuş. Ama kimseye anlatamiyoruz hastaneye gidiyor esim test yapmiyorlar. Ya da temasli diye rapor verseler ise gitmez zaten. Ki esim cok dikkat eder. Banka da calisiyor bu kadar zamandir çok şükür birsey olmadi.
Bunu bende gördümBu doğru mu? Eki Görüntüle 2650235
İlk mesajinizda böyle aciklamamişsiniz yalnız, çocuklarımız oynadı yazıp sonra da çocuğum sadece bisiklet sürdü yazdınız. Aylardır insanlarin sinirleri gerildi gerçekten, eşim şüpheli ama ise gidiyor yazınca elbette biz de tepki gösterdik. Bu yargılamak değil, toplu sagligini tehdit eden bir duruma karşı korku duymak. Ayrıca çocuklar oynamasa bile bulaşacak apartmandan demişsiniz ama şüpheli olduğu dan emin oldugunuz kimseyle gorusmezseniz apartmandan size bulasmazdim size geç haber verenlerde de ayrı suç var tabii. Ne diyeyim geçmiş olsun, inşallah ne esiniz ne de size bulasmamistir.Birincisi vic vic birlikte değiliz birincisi. İkincisi bahcede bisiklet sürdü çocuğum. Eşim kac kere gitti test yapilmasini talep etti ama yapmadilar. Ayrica bu komsum eltisinin aprtmaninda kovid olduğunu bile bile gelip gitmisler. Eltisigilden bulasmis zaten. Çocuklar oynamasa bile apartmandan bile zateb bulasir bize gec haber verdiler.
Zaten kc aydir evdeyiz cocuklarla ? Ayrica nasil böyle pesin hükümlü olabiliyorsunuz. Eşimin is yeri de biliyor hatta işte de şüpheli bir kişi var ama onlar sen gelme demeden nasil gitmemezlik yapsin. Siz Türkiye de yasadiginizdan bihaber misiniz ?
Eşimin aramadığı hastane kalmadı. Ozellerde test yok devlet hastaneleri ise gerek görülürse yapılıyor. Eşim de keyfiyetten gitmiyor işe.
doğru mu bu yaBu mutasyon olayı doğru muymuş ya
ee doğruysa ne olcak şimdi
basın sagolsunDedem dün akşam vefat etti, bugün bulunduğum şehirde köye defin için geliyor. Annem dayım anneannem yenge kuzenler 2 tane falan zaten kimsemiz yok. Ancak köyde gelen giden çok fazla oluyor olacak.. acıma mı yanayım korkuma mı engel olayım anlamadım..
Başınız sağolsunDedem dün akşam vefat etti, bugün bulunduğum şehirde köye defin için geliyor. Annem dayım anneannem yenge kuzenler 2 tane falan zaten kimsemiz yok. Ancak köyde gelen giden çok fazla oluyor olacak.. acıma mı yanayım korkuma mı engel olayım anlamadım..
Eki Görüntüle 2650331
İçine büyük şehirleri de dahil edip, gerçekten bu cezayı yazarlarsa bence koronadan kurtulmanın kapısı aralanır!
Bahçede mesafeli bı şekilde bisiklet sürmesi ayrı çocuğumla çocuğu oynadı demek ayrı bişey o zaman güzel ifade edin kendinizi. Üstelik toplantı da maske takılmadı mi dikkat edilmedi mi nasıl yakın temaslı oluyo anlamadım tokalasip öpüsmuslermi yani??
Tabi ki yanlis. Biz şimdi resmi temasli olmasak da çünkü filyasyon ekibine adimizi vermemişler. Temasli gibi karantinadayiz esim haric. İs yeri bilmesine ragmen izin vermemis. Binamizda diger çalışanlara da izin verilmemisArkadaşım hikaye değil nerdesniz bilmem. Bizim sitede birinin is yerinde varmış test yapilmis, tomografi cekildi negatif ama 14 gün evde karantinada haa uyuyor mu dersen çocukları asagiya inip oynuyor bence cok yanlis negarif cikti zaten deniliyor ama yanlış
Evet o konuda hatamız var yok demem. Ama ben cocuguma bir kere izin verdim dışarıda oynayan cocuklari görünce dayanaamadim. O çocuklar hep dışarda idi. Neyse onlar da boyle olsun istemezdi. Onlar da erken davranip test yaptirdilar.Ya boyle insanlar değiliz diyorsunuz sizi bilmem o kişi cocuklarini indirdi filalasyon ekibi gelene kadr kimse bilmiyordu ve insanlar korkunca apartman gurubundan yazdi bize böyle davrandilar yok bizde bilinçsiz aile değiliz dediler ama bilinçli insan çocuklarini su durumda indirmez
Evet seminerlerde var. Resmen ust üste geldi. İdareme durumu haber verdim. Ama o gün gelsin dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum ? Cocuklarima bakan kisinin de kronik bir suru rahatsızlığı var şaştım kaldimSiz öğretmen misiniz?
Bulunduğunuz yerdeki ilçe sağlık müdürlüğüne haber verin onlar size filyasyon ekibini yönlendirir diğer türlü herkes için cok riskliEvet seminerlerde var. Resmen ust üste geldi. İdareme durumu haber verdim. Ama o gün gelsin dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum ? Cocuklarima bakan kisinin de kronik bir suru rahatsızlığı var şaştım kaldim
Haklisiniz ozur dilerim ama gerçekten sinirlerim çok bozuk. Düsüncelerim karmakarışık inanın. Hem eşimin is yerinde şüpheli biri var hala çalışıyorlar malesef. Ona ayrı uzulurken bir de bu çıktı.İlk mesajinizda böyle aciklamamişsiniz yalnız, çocuklarımız oynadı yazıp sonra da çocuğum sadece bisiklet sürdü yazdınız. Aylardır insanlarin sinirleri gerildi gerçekten, eşim şüpheli ama ise gidiyor yazınca elbette biz de tepki gösterdik. Bu yargılamak değil, toplu sagligini tehdit eden bir duruma karşı korku duymak. Ayrıca çocuklar oynamasa bile bulaşacak apartmandan demişsiniz ama şüpheli olduğu dan emin oldugunuz kimseyle gorusmezseniz apartmandan size bulasmazdim size geç haber verenlerde de ayrı suç var tabii. Ne diyeyim geçmiş olsun, inşallah ne esiniz ne de size bulasmamistir.
Tamam teşekkür ederim öyle yaparim. Ben de en son şikayet etmeyi düşünüyordum sağolunBulunduğunuz yerdeki ilçe sağlık müdürlüğüne haber verin onlar size filyasyon ekibini yönlendirir diğer türlü herkes için cok riskli
Estağfurullah...Haklisiniz ozur dilerim ama gerçekten sinirlerim çok bozuk. Düsüncelerim karmakarışık inanın. Hem eşimin is yerinde şüpheli biri var hala çalışıyorlar malesef. Ona ayrı uzulurken bir de bu çıktı.
Marttan bu yana evdeyim. Serbest günde bile çocuklarımı çarşı pazar gezdirmedim. Evden bir çıkarsak bahçeye çıkıyoruz.
Ama dışarıda çocuklar hep oynuyorlar. Yan tarafta park var evden görünüyor orası kalabalık. Çocuklar camdan kedi gibi bakıyorlar bu durum çok can sıkıcı. Küçük çocuklar evde bir süre sonra can sıkıntısından tırmanmaya, ağlamaya başlıyorlar. O kadar dikkat ettik başımıza geldi. Ben yaptim sız yapmayin dışarı çıkmayın çocuklarınızı da çıkarmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?