bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kimseyi yargılandığım yok ama eşim yakın temaslı diyosunuz çocuklar oynadı diyosunuz yani bunlar bu dönemde olmaması gereken şeyler. Allah yardımcınız olsun kolaylık versin.

Yakın temasli yan yana oturmuslaar toplanti da tartisma olmuş. Ama kimseye anlatamiyoruz hastaneye gidiyor esim test yapmiyorlar. Ya da temasli diye rapor verseler ise gitmez zaten. Ki esim cok dikkat eder. Banka da calisiyor bu kadar zamandir çok şükür birsey olmadi.

Yargılamak ne kadar kolay ? Kaç gündür evde çaresiz sinir harbi yaşıyoruz ? Düşünmekten helak olduk o kadar vurdumduymaz insanlar değiliz
Ya boyle insanlar değiliz diyorsunuz sizi bilmem o kişi cocuklarini indirdi filalasyon ekibi gelene kadr kimse bilmiyordu ve insanlar korkunca apartman gurubundan yazdi bize böyle davrandilar yok bizde bilinçsiz aile değiliz dediler ama bilinçli insan çocuklarini su durumda indirmez

Siz öğretmen misiniz?

İlk mesajinizda böyle aciklamamişsiniz yalnız, çocuklarımız oynadı yazıp sonra da çocuğum sadece bisiklet sürdü yazdınız. Aylardır insanlarin sinirleri gerildi gerçekten, eşim şüpheli ama ise gidiyor yazınca elbette biz de tepki gösterdik. Bu yargılamak değil, toplu sagligini tehdit eden bir duruma karşı korku duymak. Ayrıca çocuklar oynamasa bile bulaşacak apartmandan demişsiniz ama şüpheli olduğu dan emin oldugunuz kimseyle gorusmezseniz apartmandan size bulasmazdim size geç haber verenlerde de ayrı suç var tabii. Ne diyeyim geçmiş olsun, inşallah ne esiniz ne de size bulasmamistir.

Başınız sağolsun

Hayir yanyana oturmuslar maske yokmus. Tartisma olmus yani. Adam konuşurken agzindan yayilir virüs

Tabi ki yanlis. Biz şimdi resmi temasli olmasak da çünkü filyasyon ekibine adimizi vermemişler. Temasli gibi karantinadayiz esim haric. İs yeri bilmesine ragmen izin vermemis. Binamizda diger çalışanlara da izin verilmemis

Evet o konuda hatamız var yok demem. Ama ben cocuguma bir kere izin verdim dışarıda oynayan cocuklari görünce dayanaamadim. O çocuklar hep dışarda idi. Neyse onlar da boyle olsun istemezdi. Onlar da erken davranip test yaptirdilar.
Tek sıkıntı şu filyasyon ekibine dogru bilgi vermemişler. Bina karantinaya alinabilirdi.
Bulunduğumuz ilcede test yapmiyorlar. Ozellerin elinde kalmamis.artik antikor testi yaptiracam cocuklarima ne yapayım

Evet seminerlerde var. Resmen ust üste geldi. İdareme durumu haber verdim. Ama o gün gelsin dediler. Ne yapacağımı bilmiyorum ? Cocuklarima bakan kisinin de kronik bir suru rahatsızlığı var şaştım kaldim
Bulunduğunuz yerdeki ilçe sağlık müdürlüğüne haber verin onlar size filyasyon ekibini yönlendirir diğer türlü herkes için cok riskli

Haklisiniz ozur dilerim ama gerçekten sinirlerim çok bozuk. Düsüncelerim karmakarışık inanın. Hem eşimin is yerinde şüpheli biri var hala çalışıyorlar malesef. Ona ayrı uzulurken bir de bu çıktı.
Marttan bu yana evdeyim. Serbest günde bile çocuklarımı çarşı pazar gezdirmedim. Evden bir çıkarsak bahçeye çıkıyoruz.
Ama dışarıda çocuklar hep oynuyorlar. Yan tarafta park var evden görünüyor orası kalabalık. Çocuklar camdan kedi gibi bakıyorlar bu durum çok can sıkıcı. Küçük çocuklar evde bir süre sonra can sıkıntısından tırmanmaya, ağlamaya başlıyorlar. O kadar dikkat ettik başımıza geldi. Ben yaptim sız yapmayin dışarı çıkmayın çocuklarınızı da çıkarmayın

Estağfurullah...
Dışarı elbet çıkacağız hayatı devam ettirmek icin mecburuz ama yapacaklarımız belli maske+mesafe+hijyen. Benim henüz çocuğum yok ama çocukları evde tutmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum. Eğer bir arada oynamiyorlarsa bir nebze içiniz rahat olsun. İnşaallah daha fazla insan zarar görmeden atlatırız bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…