- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
Haklisiniz ozur dilerim ama gerçekten sinirlerim çok bozuk. Düsüncelerim karmakarışık inanın. Hem eşimin is yerinde şüpheli biri var hala çalışıyorlar malesef. Ona ayrı uzulurken bir de bu çıktı.
Marttan bu yana evdeyim. Serbest günde bile çocuklarımı çarşı pazar gezdirmedim. Evden bir çıkarsak bahçeye çıkıyoruz.
Ama dışarıda çocuklar hep oynuyorlar. Yan tarafta park var evden görünüyor orası kalabalık. Çocuklar camdan kedi gibi bakıyorlar bu durum çok can sıkıcı. Küçük çocuklar evde bir süre sonra can sıkıntısından tırmanmaya, ağlamaya başlıyorlar. O kadar dikkat ettik başımıza geldi. Ben yaptim sız yapmayin dışarı çıkmayın çocuklarınızı da çıkarmayın
Estağfurullah...
Dışarı elbet çıkacağız hayatı devam ettirmek icin mecburuz ama yapacaklarımız belli maske+mesafe+hijyen. Benim henüz çocuğum yok ama çocukları evde tutmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum. Eğer bir arada oynamiyorlarsa bir nebze içiniz rahat olsun. İnşaallah daha fazla insan zarar görmeden atlatırız bu günleri.
Çocukları dışarı elbette cikartcaz yoksa iyice piskolojileri bozulur ama sizin hatanız sürekli dışarda olup dikkat etmeyen insanların çocuklarıyla temasa geçmiş olmak. Çıkartın ama kimseyle oynamasın siz oynatın gezdirin bisiklet sürsün kimsenin olmadığı yerlerde. Bizim sitenin önü de salgın çıktı çıkalı aynı hep çocuklar dışarda benim oğlumda çok üzülüyor zor ama napalim arkadaşsizda oynayabilir dışarda dikkat edin bundan sonra inşallah hiç biriniz de bişey çıkmaz Allah korusun.
Sonundaİstanbul da maske zounluluğu geldi
Ankara ve Bursa da dahil oldu.Aslında duyarlı olsa herkes zaten takarlar.Sonunda
Amin, Allah razı olsunAllah sağ salim yavrunuza kavustursun. İnsallah bir sey yoktur. 5 gün bitti bakalim inşallah daha çok kisiye yayilmaz..umarim atlatırız bu gunleri
İnsanlar duyarlı olmadığından bu yasaklar geliyor.Ankara ve Bursa da dahil oldu.Aslında duyarlı olsa herkes zaten takarlar.
Millet ev gezmesi yapiyor, ben bana gelmeyin diyince takıntılı oluyorum. Yoruldum artık. Normalleşmesi maalesef önceki normal hayat anladılar, kahvelerde adamlar dipdibe maske yok, pazar da maske var ama burunları dışarıda yada maske çenede , sosyal mesafe yok. Derdim var bölümünde bile bebek gezmeleri ile ilgili konu görüyorum. Nasıl akillanacagiz . İş için zorunluluk için çıkanlara kesinlikle sözüm yok tedbirli olanlara özellikle ama ay sıkıldım şuan kahve içmeye gidelim, ay toplanıp çay içelim tarzı davrananlara çok kızıyorumİnsanlar duyarlı olmadığından bu yasaklar geliyor.
Çoğu kişi işin ciddiyetinin farkında değil.
Baştan beri rahat olan bir kesim vardı.Ama şuan da bu sayı daha da arttı.Çünkü kontrollü normalleşme derken hayat birden tamamen normale döndü.Seyahat yasakları kalktı,otobüs uçak seferleri başladı,toplu taşımada ki yasaklar kalktı,kamu bankaları 18 ay vade ile tatil kredisi veriyor ,yakında yurt dışı uçuşlar bile başlayacak. 2 milyon 433 bin 219 öğrenci sınava girecek kontrollü normalleşme ama kontrol yokMillet ev gezmesi yapiyor, ben bana gelmeyin diyince takıntılı oluyorum. Yoruldum artık. Normalleşmesi maalesef önceki normal hayat anladılar, kahvelerde adamlar dipdibe maske yok, pazar da maske var ama burunları dışarıda yada maske çenede , sosyal mesafe yok. Derdim var bölümünde bile bebek gezmeleri ile ilgili konu görüyorum. Nasıl akillanacagiz . İş için zorunluluk için çıkanlara kesinlikle sözüm yok tedbirli olanlara özellikle ama ay sıkıldım şuan kahve içmeye gidelim, ay toplanıp çay içelim tarzı davrananlara çok kızıyorum
Doğru mu bilemem de, Amerika Çine yüklenmek için normal ölümleri bile covid olaraj geçirebiliyomuşEki Görüntüle 2650418
Ama bana ölü sayıları düşmüş gibi gelmedi sanki..Amerika neden az diyorduk, mutasyon diye ünitlenmiştim ama fırlamış
1918 yılından beri bir tık ilerlememiş miyiz yaniCNN de Prof 2022 ye kadar sürecek diyor daha şu lanet 2020 bitmedi yaa of
2020 yi gözden çıkardım zaten de 2021 yaz ayına tamamen bitse gitse diyorum1918 yılından beri bir tık ilerlememiş miyiz yani
O zamanın şartlarıyla 2 yıl süren virüs şimdi de mi 2 yıl sürecekmiş
Şöyle 2-3 yıl yorumları çok canımı sıkıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?