bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Virüsün etkisi aynı diyor ama pozitif vakalardan çok az bi kısmı hastaneye yatıyor hastane de kalma süresi yoğun bakımda kalma süresi entübe kalma süresi azaldı diyor virüs aynıysa nasıl oluyor peki

Eki Görüntüle 2650418
Ama bana ölü sayıları düşmüş gibi gelmedi sanki..Amerika neden az diyorduk, mutasyon diye ünitlenmiştim ama fırlamış
Amerikada o kadar gösteriden sonra bana normal geldi ya
1918 yılından beri bir tık ilerlememiş miyiz yani
O zamanın şartlarıyla 2 yıl süren virüs şimdi de mi 2 yıl sürecekmiş
Şöyle 2-3 yıl yorumları çok canımı sıkıyo ya
Mehmet ceyhan ilk zamanda 2 yıl demişti ben yok artık deliririm o zamana diyordum ama öyle olcak herhalde

Yok ya, vallahi deliricem sinirden, iki büklüm olmuş amca maske takıyor, baş örtüsünün altından yaşlı teyzeler maske takıyor, ergenler, orta yaşlı adamlar takmıyor. Balkondan avaz avaz bağırmak istiyorum, ne yapılabilir şimdi, ben polisi arayana kadar bunlar zaten geçer gider, insanlık namına ben ne yapabilirim? 7/24 balkonda nöbet tutmayı düşünüyorum ama elimden bir şey gelmiyor!

ben de atmye para çekmeye gittim. on saat bekledim gitsin millet diye. Ankarada pek az takan bir de mecburi oldu

ben de atmye para çekmeye gittim. on saat bekledim gitsin millet diye. Ankarada pek az takan bir de mecburi oldu
Evet canım en çok Ankara’da artış olmasının sebebi bu bence, 30 kişi geçiyorsa 5 tanesinde maske var, onlar da korkan yaşlılarımız. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

Maske kararini destekliyorum. Mesafe koycanda mesafe yokki istanbul ankara izmir kalabalik zaten. Buarada 20-27-28 haziran sinav saatleri de sokaga cikma yasagi geldi. Sorun yok bi kac saat idare edilir

İstanbul' da yaşıyorum, bugün atm'ye para çekmek için gittiğimde insanların çok buyuk bir çoğunluğunda maske vardı bu içimi rahatlatti acikcasi. ATM sirasinda 5-6 kişi vardı, sonradan sıraya giren bir kişi maskesizdi ve o kişiyi uyardım maske takması için. Hatta maskeniz yoksa vereyim yanımda fazla var dedim. Gerek yok maskem var deyip cebinden buruşuk bir maske çıkarıp onu taktı

Maskelerin tek kullanımlık olduğunu anlamak lazım birde.

Ya ben anlamıyorum birde.Maske almakdan çekinen insanlar(Maddi yönü itibari ile) çoğu muhtemel sigara içiyor.Yani 50 liraya 1 paket maskre alsa epey gider.
Tamam hadi pintilikten yapıyor diyeceğim, ya eski çarşaf kes yap, ne bileyim yıka yıka tak ama tak yani. Bebeklere bile takmışlar, ama bilinçsiz kesim beni delirtiyor ya..kesinlikle 20 yaş altına acımıyorum artık, yasak gelir inşallah. Grup grup toplanıp kakara kikiri yaşlıların üstüne üstüne geliyorlar, inadına yapar gibi. Dün gece apartmanın altında hepsi toplanıp bira içtiler, bu mu serbestlik. En azından iki kişiden fazla buluşmaları yasak olsun şunların. Kaldırımlar 10 kişilik gençlerle dolu, hiç birinde maske yok.

ben 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için tekrar yasak talep ediyorum.

Amcamın eve şu rastgele test yapmaya giden ekip gidip test yapmış. Pozitif çıkmış. Hiç bir belirti, sıkıntısı yoktu. Babaanneme uğruyordu ihtiyaçlarını almaya, onu da karantina da kalın demişler. Şükür onda da herhangi bir belirti yok. Test mi yanlış dı acaba diye düşünüyorum

20 yaş altına bende çok kızıyorum tamam gençler delikanlılar ama bilinç hiç yok ne kadar laubali olmuşlar uyarmaya bile korkuyor insan benim 7 yaşında kızım nereye gidersek gidelim ben söylemeden takıyor maskesini ki biz çoğunlukla arabayla gidiyoruz.. aileler mi umursamaz çocuklar mı dinlemiyor anlamadım ki valla yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…