- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Amerikada o kadar gösteriden sonra bana normal geldi yaEki Görüntüle 2650418
Ama bana ölü sayıları düşmüş gibi gelmedi sanki..Amerika neden az diyorduk, mutasyon diye ünitlenmiştim ama fırlamış
Mehmet ceyhan ilk zamanda 2 yıl demişti ben yok artık deliririm o zamana diyordum ama öyle olcak herhalde1918 yılından beri bir tık ilerlememiş miyiz yani
O zamanın şartlarıyla 2 yıl süren virüs şimdi de mi 2 yıl sürecekmiş
Şöyle 2-3 yıl yorumları çok canımı sıkıyo ya
Bu benimde aklımda hep neden böyle peki?Virüsün etkisi aynı diyor ama pozitif vakalardan çok az bi kısmı hastaneye yatıyor hastane de kalma süresi yoğun bakımda kalma süresi entübe kalma süresi azaldı diyor virüs aynıysa nasıl oluyor peki
Virüse yakalananlar genelde genc oldugu için olabilir.65 yas üstü hep evdeydi suana kadarBu benimde aklımda hep neden böyle peki?
çok güzeller. bayıldım hepsineGünaydın Sevgili dostlar, Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, elektrik tellerine konmuş şaka kuşları ve kırmızı çardak gülleri gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2650491 Eki Görüntüle 2650493 Eki Görüntüle 2650494 Eki Görüntüle 2650495 Eki Görüntüle 2650496
ben de atmye para çekmeye gittim. on saat bekledim gitsin millet diye. Ankarada pek az takan bir de mecburi olduYok ya, vallahi deliricem sinirden, iki büklüm olmuş amca maske takıyor, baş örtüsünün altından yaşlı teyzeler maske takıyor, ergenler, orta yaşlı adamlar takmıyor. Balkondan avaz avaz bağırmak istiyorum, ne yapılabilir şimdi, ben polisi arayana kadar bunlar zaten geçer gider, insanlık namına ben ne yapabilirim? 7/24 balkonda nöbet tutmayı düşünüyorum ama elimden bir şey gelmiyor!
Evet canım en çok Ankara’da artış olmasının sebebi bu bence, 30 kişi geçiyorsa 5 tanesinde maske var, onlar da korkan yaşlılarımız. Allah bildiği gibi yapsın hepsini.ben de atmye para çekmeye gittim. on saat bekledim gitsin millet diye. Ankarada pek az takan bir de mecburi oldu
Maskelerin tek kullanımlık olduğunu anlamak lazım birde.İstanbul' da yaşıyorum, bugün atm'ye para çekmek için gittiğimde insanların çok buyuk bir çoğunluğunda maske vardı bu içimi rahatlatti acikcasi. ATM sirasinda 5-6 kişi vardı, sonradan sıraya giren bir kişi maskesizdi ve o kişiyi uyardım maske takması için. Hatta maskeniz yoksa vereyim yanımda fazla var dedim. Gerek yok maskem var deyip cebinden buruşuk bir maske çıkarıp onu taktı
Tamam hadi pintilikten yapıyor diyeceğim, ya eski çarşaf kes yap, ne bileyim yıka yıka tak ama tak yani. Bebeklere bile takmışlar, ama bilinçsiz kesim beni delirtiyor ya..kesinlikle 20 yaş altına acımıyorum artık, yasak gelir inşallah. Grup grup toplanıp kakara kikiri yaşlıların üstüne üstüne geliyorlar, inadına yapar gibi. Dün gece apartmanın altında hepsi toplanıp bira içtiler, bu mu serbestlik. En azından iki kişiden fazla buluşmaları yasak olsun şunların. Kaldırımlar 10 kişilik gençlerle dolu, hiç birinde maske yok.Ya ben anlamıyorum birde.Maske almakdan çekinen insanlar(Maddi yönü itibari ile) çoğu muhtemel sigara içiyor.Yani 50 liraya 1 paket maskre alsa epey gider.
Tamam hadi pintilikten yapıyor diyeceğim, ya eski çarşaf kes yap, ne bileyim yıka yıka tak ama tak yani. Bebeklere bile takmışlar, ama bilinçsiz kesim beni delirtiyor ya..kesinlikle 20 yaş altına acımıyorum artık, yasak gelir inşallah. Grup grup toplanıp kakara kikiri yaşlıların üstüne üstüne geliyorlar, inadına yapar gibi. Dün gece apartmanın altında hepsi toplanıp bira içtiler, bu mu serbestlik. En azından iki kişiden fazla buluşmaları yasak olsun şunların. Kaldırımlar 10 kişilik gençlerle dolu, hiç birinde maske yok.
20 yaş altına bende çok kızıyorum tamam gençler delikanlılar ama bilinç hiç yok ne kadar laubali olmuşlar uyarmaya bile korkuyor insan benim 7 yaşında kızım nereye gidersek gidelim ben söylemeden takıyor maskesini ki biz çoğunlukla arabayla gidiyoruz.. aileler mi umursamaz çocuklar mı dinlemiyor anlamadım ki valla yoruldum artıkTamam hadi pintilikten yapıyor diyeceğim, ya eski çarşaf kes yap, ne bileyim yıka yıka tak ama tak yani. Bebeklere bile takmışlar, ama bilinçsiz kesim beni delirtiyor ya..kesinlikle 20 yaş altına acımıyorum artık, yasak gelir inşallah. Grup grup toplanıp kakara kikiri yaşlıların üstüne üstüne geliyorlar, inadına yapar gibi. Dün gece apartmanın altında hepsi toplanıp bira içtiler, bu mu serbestlik. En azından iki kişiden fazla buluşmaları yasak olsun şunların. Kaldırımlar 10 kişilik gençlerle dolu, hiç birinde maske yok.
Genel de takıyorlardı ama burda benim gözlemlediğimTekirdağ ada maske zorunluluğu geldi.
Takanda var takmayanda bizim evin önünde takmayan görüyordum.Genel de takıyorlardı ama burda benim gözlemlediğim
Ben merkezdeyim çoğunluk takıyor tabi takmayan da varTakanda var takmayanda bizim evin önünde takmayan görüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?