Tamam. Yazacagim mutlakaBize de yazın olur mu, merak ediyorum antikor testlerini :)
Insallah öyledir.Psikolojik olabilir. Ilk zamanlar bir yere ciktiysam bende de oluyordu.. Mesela bogazim agriyor gibi hissediyordum ve yutkunuyordum.. isin garip agriyi da hissediyordum. Sonra hemen gidip su iciyordum kontrol etmek icin ama su icince bogaz agrisi falan yok.
Neyse ki simdi daha iyiyim. Yani eskisi gibi cok etkilenmiyorum, kurmuyorum disari ciksam da.
Tat kaybım yok.Istahim yerimde.Kendimden cok babam için endiseleniyorum.Diyabet hastası ve yıllar once de baypas ameliyatıTat kaybınız var mı? Bence kırgınlık hepimizde oluyor, havalar bir sıcak bir yağmurlu. Ondan korkmayın, korona bile olsanız yeter ki kırgınlıkla geçsin. Öksürük, ateş, nefes darlığı olmadığı sürece kaygı duymanıza gerek yok bence.
Benim ablam ve arkadasları iş dolayısıyla antikor testi oldu hiçbirinde pozitif cıkmadı ki içlerinde şubatta geçirdiğini düşünenler vardı.bir tane 50 li yaslarda tansiyon diyabet hastası ablamız pozitif cıktı ama onun da koronayı belirtisiz atlatması cok zor üstelik evdeki ekibi de kronik hastalıklı anlamadık o işi
Bende çok ağır geçiriyorum grip olunca mutlaka ateş oluyor 33 yaşındayım ateşsiz çok nadir grip oluyorum kızım okulda grip olur ben karşıdan kaparımAntikor testinde Iki uc cesit yontem var sanirim. Kit olanlar yanlis sonuc verebiliyor. Ben direkt kan verdim, kandan bakilacak. Pozitif cikarsa bir de dogrulama testi yapilacakmis.
Bilmiyorum sonuc ne cikar.. En azindan aklimdaki soru isaretlerine cevap olur.
Ve eger negatif gelirse, gecirdigim sadece bir gripse benim cok daha fazla kendimi kollamam gerekecek. Cunku 35 yillik hayatimda hicbir zaman grip belirtilerim bittikten sonra 1 hafta boyunca boncuk boncuk terlememistim. Agrim yoktu ama halsizlikten oturamiyordum. Vucudum resmen hastaligi atmak icin savasti.. O gecirdigim sadece bir gripse bagisikligim yerlerde demektir.
Yok kandan bakıldı onlarında.inşallah geçirmişssinizdir mi desem ne desem bilemedim ama sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci diyelimAntikor testinde Iki uc cesit yontem var sanirim. Kit olanlar yanlis sonuc verebiliyor. Ben direkt kan verdim, kandan bakilacak. Pozitif cikarsa bir de dogrulama testi yapilacakmis.
Ve eger negatif gelirse, gecirdigim sadece bir gripse benim cok daha fazla kendimi kollamam gerekecek. Cunku 35 yillik hayatimda hicbir zaman grip belirtilerim bittikten sonra 1 hafta boyunca boncuk boncuk terlememistim. Agrim yoktu ama halsizlikten oturamiyordum. Vucudum resmen hastaligi atmak icin savasti.. O gecirdigim sadece bir gripse bagisikligim yerlerde demektir.
Bende de ates vardi, agzimdan ates fiskiriyordu resmen. Eger o gecirdigim normal gripse yandim yaniBende çok ağır geçiriyorum grip olunca mutlaka ateş oluyor 33 yaşındayım ateşsiz çok nadir grip oluyorum kızım okulda grip olur ben karşıdan kaparım
Keske gecirmis olsam. Bakalim Carsamba'ya kadar belli olur. Posta ile eve yollayacaklar sonucu. Amin insallah saglikla atlatiriz. Bir an once gecip gitsin insallah.Yok kandan bakıldı onlarında.inşallah geçirmişssinizdir mi desem ne desem bilemedim ama sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci diyelim
Ben Turkiye'de degilim ama orada da baslayacak diye okumustum.Antikor testi nasıl yaptırılıyor yaptıran var mı ?
Bende yaptırmak istiyorum da hastaneye gitmeye korkuyorum
Bende Şubat ayında geçirdim çok agir bı gripti inşallah koranadir diyorum eğer normal grip idi ise yandım bende. Antikor test yorumları okuyorum çoğu negatif çıktı diyor onlarda Şubat ayında geçirdiği ağır griplerden bahsediyor. Test sonucu çıkınca yazın lutfenAntikor testinde Iki uc cesit yontem var sanirim. Kit olanlar yanlis sonuc verebiliyor. Ben direkt kan verdim, kandan bakilacak. Pozitif cikarsa bir de dogrulama testi yapilacakmis.
Belki çıkmıyordur antikor testindeBende Şubat ayında geçirdim çok agir bı gripti inşallah koranadir diyorum eğer normal grip idi ise yandım bende. Antikor test yorumları okuyorum çoğu negatif çıktı diyor onlarda Şubat ayında geçirdiği ağır griplerden bahsediyor. Test sonucu çıkınca yazın lutfen
Bu sene ki grip çok.ağırdı malesef. Çocuklar perişan oldu hastalık dan. Hatta Aralık gibi grip salgının da bazı okullar da il sağlık müdürlüğü kaç öğrenci hasta okula gelemiyor diye veri depoladı.Bende de ates vardi, agzimdan ates fiskiriyordu resmen. Eger o gecirdigim normal gripse yandim yaniBagisikligim iyi degil demektir.
Eskiden boyle degildim.
Devlette kandan yapıyorlardı domuz gribi testini, orda ki bir değerden de anlaşılıyormuş. Bizim bebeğe yapmışlardıYalniz kışın domuz gribide coktu, devlette test yapılmıyordu ama özelde yapılıyordu. Oda felaket ağır geçiyormuş oğlum olmuştu geçen sene ama biz olmamıştık.bu senede hasta oldu oğlum domuz gribi negatifti yalniz ona olsa bizede olurdu diye düşünüyorum
Ama işte pozitif cikmadiginda yine aynı stres devam eder belkiyi bilemeyiz. Madonna'nın ki pozitif çıkmış artık özgürüm diyomusBelki çıkmıyordur antikor testinde
Benim bağışıklığım çok düşük zaten bu bahsettiğim grip geçen senelerdi hep böyle geçiririm gribi sürekli bütün kışım sümüklü geçiyorBende de ates vardi, agzimdan ates fiskiriyordu resmen. Eger o gecirdigim normal gripse yandim yaniBagisikligim iyi degil demektir.
Eskiden boyle degildim.
Bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum hastaneye gitmeyeAma işte pozitif cikmadiginda yine aynı stres devam eder belkiyi bilemeyiz. Madonna'nın ki pozitif çıkmış artık özgürüm diyomusbu bilgiyi niye verdiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?