bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Insallah öyledir.

Tat kaybım yok.Istahim yerimde.Kendimden cok babam için endiseleniyorum.Diyabet hastası ve yıllar once de baypas ameliyatı
olmustu. Benim de bagisikligim cok güçlü sayılmaz aslında da.Kronik hastaligi olanlar ağır geciriyor bu hastaligi malesef.

Benim ablam ve arkadasları iş dolayısıyla antikor testi oldu hiçbirinde pozitif cıkmadı ki içlerinde şubatta geçirdiğini düşünenler vardı.bir tane 50 li yaslarda tansiyon diyabet hastası ablamız pozitif cıktı ama onun da koronayı belirtisiz atlatması cok zor üstelik evdeki ekibi de kronik hastalıklı anlamadık o işi

Antikor testinde Iki uc cesit yontem var sanirim. Kit olanlar yanlis sonuc verebiliyor. Ben direkt kan verdim, kandan bakilacak. Pozitif cikarsa bir de dogrulama testi yapilacakmis.

Bilmiyorum sonuc ne cikar.. En azindan aklimdaki soru isaretlerine cevap olur.
Ve eger negatif gelirse, gecirdigim sadece bir gripse benim cok daha fazla kendimi kollamam gerekecek. Cunku 35 yillik hayatimda hicbir zaman grip belirtilerim bittikten sonra 1 hafta boyunca boncuk boncuk terlememistim. Agrim yoktu ama halsizlikten oturamiyordum. Vucudum resmen hastaligi atmak icin savasti.. O gecirdigim sadece bir gripse bagisikligim yerlerde demektir.

Bende çok ağır geçiriyorum grip olunca mutlaka ateş oluyor 33 yaşındayım ateşsiz çok nadir grip oluyorum kızım okulda grip olur ben karşıdan kaparım

Yok kandan bakıldı onlarında.inşallah geçirmişssinizdir mi desem ne desem bilemedim ama sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci diyelim

Bende çok ağır geçiriyorum grip olunca mutlaka ateş oluyor 33 yaşındayım ateşsiz çok nadir grip oluyorum kızım okulda grip olur ben karşıdan kaparım
Bende de ates vardi, agzimdan ates fiskiriyordu resmen. Eger o gecirdigim normal gripse yandim yani Bagisikligim iyi degil demektir.
Eskiden boyle degildim.

Yok kandan bakıldı onlarında.inşallah geçirmişssinizdir mi desem ne desem bilemedim ama sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci diyelim
Keske gecirmis olsam. Bakalim Carsamba'ya kadar belli olur. Posta ile eve yollayacaklar sonucu. Amin insallah saglikla atlatiriz. Bir an once gecip gitsin insallah.

Bende Şubat ayında geçirdim çok agir bı gripti inşallah koranadir diyorum eğer normal grip idi ise yandım bende. Antikor test yorumları okuyorum çoğu negatif çıktı diyor onlarda Şubat ayında geçirdiği ağır griplerden bahsediyor. Test sonucu çıkınca yazın lutfen

Belki çıkmıyordur antikor testinde

Yalniz kışın domuz gribide coktu, devlette test yapılmıyordu ama özelde yapılıyordu. Oda felaket ağır geçiyormuş oğlum olmuştu geçen sene ama biz olmamıştık.bu senede hasta oldu oğlum domuz gribi negatifti yalniz ona olsa bizede olurdu diye düşünüyorum

Bende de ates vardi, agzimdan ates fiskiriyordu resmen. Eger o gecirdigim normal gripse yandim yani Bagisikligim iyi degil demektir.
Eskiden boyle degildim.
Bu sene ki grip çok.ağırdı malesef. Çocuklar perişan oldu hastalık dan. Hatta Aralık gibi grip salgının da bazı okullar da il sağlık müdürlüğü kaç öğrenci hasta okula gelemiyor diye veri depoladı.

Devlette kandan yapıyorlardı domuz gribi testini, orda ki bir değerden de anlaşılıyormuş. Bizim bebeğe yapmışlardı

Eskiden boyle degildim.
Benim bağışıklığım çok düşük zaten bu bahsettiğim grip geçen senelerdi hep böyle geçiririm gribi sürekli bütün kışım sümüklü geçiyor du ki bu sene kız evde olunca gripte gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…