- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Burda bize moral oluyorduwyonna gittiği tarihlerde ekşi de kadınlar kulubüyle ilgili bir yazı yazılmış. Haziran 6da. Yazdıkları onla örtüşüyor. Pek hoş şeyler yazmamış. Yazıyı okuyunca niyeyse aklıma direkt wyonna geldi.
Ne gibi şeyler yani burdaki insanları mı kötülemek gibi yoksa kadınlar kulubünü müBurda bize moral oluyordu
Kezban demiş buradaki kadınlar için. Ekşide başlık kadınlar kulübü son sayfa son mesaj.Ne gibi şeyler yani burdaki insanları mı kötülemek gibi yoksa kadınlar kulubünü mü
Sanmıyorum o olduğunu, çünkü biz mesajlaşmışız 1 haziranda, kendisi bana ayrılacağını yazmış.wyonna gittiği tarihlerde ekşi de kadınlar kulubüyle ilgili bir yazı yazılmış. Haziran 6da. Yazdıkları onla örtüşüyor. Pek hoş şeyler yazmamış. Yazıyı okuyunca niyeyse aklıma direkt wyonna geldi.
olabilir canım.Sanmıyorum o olduğunu, çünkü biz mesajlaşmışız 1 haziranda, kendisi bana ayrılacağını yazmış.
Uzulerek uyeliginden atildigimi ogrendigim kezban gurular kulubu. atilmanin benim talebim oldugunu yazmislar yalann. cok incittin beni kazen. forumda estirdigin ego ruzgarini, buralarin sahibi benim diyen kasaba serifi havani cok ozleyecegim.
kizina yüsra mi ikra mi hangi ismi koyacak simdi benim cagnim ev hanimi arkadaslarim? bensiz nasil karar verecekler? oradaki insallah ve masallahlari görmeden uyumak cok huzun verici. halbuki orada bir mum gibi ilim ve irfan sacacaktim. bir eksi sozluk yazarini kaybettiniz, gidiyorum ve arkama bakmicigim
Yazi buymus merak edip baktim. Pek girmezdim eksi sozluge ama yazilanlari gorunce, buraya haksizlik ettiklerini dusundum acikcasi.
Ben bilmiyorum kimseyide takip etmedim, o ise, degilsede.. onca zaman takilmis birisi camur atmadan gidebilir bence. Zaten o eksi sozlugu hic mi hic sevmiyorum, dangalaklardan olusan bir yerEvet bende o yazmış gibi algıladım en son kazenle fikir ayrılığına düşmüşlerdi. Ondan da bahsetmiş.
Ben bilmiyorum kimseyide takip etmedim, o ise, degilsede.. onca zaman takilmis birisi camur atmadan gidebilir bence. Zaten o eksi sozlugu hic mi hic sevmiyorum, dangalaklardan olusan bir yer
Oysa eğer çok ayıp , ekşi de ben de yazarım ama şuan o bölümü bulamadım .Ben bilmiyorum kimseyide takip etmedim, o ise, degilsede.. onca zaman takilmis birisi camur atmadan gidebilir bence. Zaten o eksi sozlugu hic mi hic sevmiyorum, dangalaklardan olusan bir yer
Istisnalar vardir her zaman canim, sagolsunlar bi genelleme hakim orda.. gerci butun kadinlarin ayni olmadiginida yazmislar..Oysa eğer çok ayıp , ekşi de ben de yazarım ama şuan o bölümü bulamadım .
neee!! kaynak veya link paylaşabilir misin acaba? merak ettim okumak istiyorum.Italyada atik sularda arastirma yapmislar.aralik ayindan beri varmis hastalik.keske bizde de yapsalar yaa
Eşim işigereği her hafta test oluyor. Acımakdan ziyade huylanılan birşey miş daha çok. Bir de yapan kişiye göre de değişiyormuş durumCenaze sebebiyle çarşamba gününden beri köydeyim gelen giden de çok oldu. Evime geçince test yaptırmak istiyorum, astım hastasıyım zaten ve bağışıklık sistemi çok düşük. Yaptırmak acı veren zor bi işlem mi acaba..
O zaman kovid olduğu bilinmiyordu ki. Zatürre nedeni ile hayatını kaybediyordu mesala. Sende zaten zatürre nedeniyle hayatını kaybeden çok oluyormuş zatenAralikta niye olum vakalari patlamadi ki.2 ay sonra virus oldurmeye mi karar verdi cok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?