bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sanmıyorum o olduğunu, çünkü biz mesajlaşmışız 1 haziranda, kendisi bana ayrılacağını yazmış.

Yazi buymus merak edip baktim. Pek girmezdim eksi sozluge ama yazilanlari gorunce, buraya haksizlik ettiklerini dusundum acikcasi.

Evet bende o yazmış gibi algıladım en son kazenle fikir ayrılığına düşmüşlerdi. Ondan da bahsetmiş.
Ben bilmiyorum kimseyide takip etmedim, o ise, degilsede.. onca zaman takilmis birisi camur atmadan gidebilir bence. Zaten o eksi sozlugu hic mi hic sevmiyorum, dangalaklardan olusan bir yer

Oysa eğer çok ayıp , ekşi de ben de yazarım ama şuan o bölümü bulamadım .
Istisnalar vardir her zaman canim, sagolsunlar bi genelleme hakim orda.. gerci butun kadinlarin ayni olmadiginida yazmislar..

ben 9-10 yillik kk gecmisimle derimki.. anlasamadiklarimiz her yerde vardir ve olacaktir. Bu kazende olsa diger yoneticilerde olsa burda.. gerekse patronumuzla ya da baskalariyla.. burdan o kadar cok sey ogrendim ve fikir alisverisi yaptimki, cogu yerde cogu sitede bulamadiklarimiz burda yaziliyo.

Bazen keske cok daha once uye olsam takilsaydim dedigim oldu.. belki baskalarinin tecrubesini ornek alip yaptigim hatalari yapmazdim.

Kaldiki burda en cok ceza yiyenlerden biriyim ve bununla dalga bile gecer herkes bende dahil.. ne yapalim yani kalp kirmaya deger mi?

Google italya atik su diye aratirsaniz bircok yazi var.televizyonda da konusuldu

Eşim işigereği her hafta test oluyor. Acımakdan ziyade huylanılan birşey miş daha çok. Bir de yapan kişiye göre de değişiyormuş durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…