bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cenaze sebebiyle çarşamba gününden beri köydeyim gelen giden de çok oldu. Evime geçince test yaptırmak istiyorum, astım hastasıyım zaten ve bağışıklık sistemi çok düşük. Yaptırmak acı veren zor bi işlem mi acaba..

Cok zor değil ama irrite ediyormus.ama testi yaptırmak için hastaneye gitmek lazım bence o riskli.

Keske gecirmis olsak. Sonucu mutlaka yazacagim ben de merakla bekliyorum.

Onların çoğu beta ya da influenzaydı. Biz de ailecek geçirdik çok ağırdı, ama evde birimizin influenza testi pozitif çıkmıştı diğerlerimize yapılmadı. Keşke geçirip atlatmış olsaydık.

Onların çoğu beta ya da influenzaydı. Biz de ailecek geçirdik çok ağırdı, ama evde birimizin influenza testi pozitif çıkmıştı diğerlerimize yapılmadı. Keşke geçirip atlatmış olsaydık.
Bize test falan yapılmamıştı 15 güne anca toparladım 3 kez hava almaya gittim akciğer filmi çekildi antibiyotik etkisini 7. Gün anca gösterdi ben biraz toparlar gibi oldum kardesim ateşlendi yine acilde ateş düşürücü oldu. Küçük kızım da krup oldu bı gün kesintisiz devamlı oksurdu o da aynı gün 3 hava aldı. Yani bu kadar ağır geçirdik eğer korana degildiysek iş kotu benim için alerjik astimim devamlı kortizonlu spreylerle yaşıyorum üstüne aşırı derecede sigara içiyorum eğer korana degildoysem vah ki ne vah diyorum kendime,

Ya ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamak

Ya ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamak
Ben de hiç grip olmadım geçen kış. Ondan önceki kış ateşim çok yükseldi, hastanede serum yedim. Başka grip olduğumu hatırlamıyorum. İyi mi kötü mü bilemedim.

Ya ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamakiz
bence bagisikliginiz gayet iyi ki kişin hiç hastalanmamissiniz dediğiniz haricinde
cok sukur ben de sıkıntı yaşamadım bu normal şartlarda iyi bir sey çok şükür ama
coruna açısından nasıldır bilemiyorum heralde iyi bir şeydir yani oyle umuyorum

Ben 31 yasindayim grip oldugum zaman o kadar once ki hic olmuyorum iyimi kotumu bende bilmiyorum hastalanan bir insan deilim mevsim gecislerinde alerjik astimim oldugu icin oksurugum nefes alış problemim olur o kadar

Dün araç satın almak için bütün günüm sanayide, bankalarda noterde geçti . Bir de sanayide adamlarla oturup çay içtim. İnşallah kapmamışımdır virüs falan

Dün araç satın almak için bütün günüm sanayide, bankalarda noterde geçti . Bir de sanayide adamlarla oturup çay içtim. İnşallah kapmamışımdır virüs falan
Ben de pazartesi aynı üçgende gezdim. Bir de kuyumcuyu ekleyelim. Hatta bana araba satan pozitif temaslıymış, noter çıkışı söyledi sinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…