Cok zor değil ama irrite ediyormus.ama testi yaptırmak için hastaneye gitmek lazım bence o riskli.Cenaze sebebiyle çarşamba gününden beri köydeyim gelen giden de çok oldu. Evime geçince test yaptırmak istiyorum, astım hastasıyım zaten ve bağışıklık sistemi çok düşük. Yaptırmak acı veren zor bi işlem mi acaba..
Keske gecirmis olsak. Sonucu mutlaka yazacagim ben de merakla bekliyorum.Bende Şubat ayında geçirdim çok agir bı gripti inşallah koranadir diyorum eğer normal grip idi ise yandım bende. Antikor test yorumları okuyorum çoğu negatif çıktı diyor onlarda Şubat ayında geçirdiği ağır griplerden bahsediyor. Test sonucu çıkınca yazın lutfen
Onların çoğu beta ya da influenzaydı. Biz de ailecek geçirdik çok ağırdı, ama evde birimizin influenza testi pozitif çıkmıştı diğerlerimize yapılmadı. Keşke geçirip atlatmış olsaydık.Bende Şubat ayında geçirdim çok agir bı gripti inşallah koranadir diyorum eğer normal grip idi ise yandım bende. Antikor test yorumları okuyorum çoğu negatif çıktı diyor onlarda Şubat ayında geçirdiği ağır griplerden bahsediyor. Test sonucu çıkınca yazın lutfen
Bize test falan yapılmamıştı 15 güne anca toparladım 3 kez hava almaya gittim akciğer filmi çekildi antibiyotik etkisini 7. Gün anca gösterdi ben biraz toparlar gibi oldum kardesim ateşlendi yine acilde ateş düşürücü oldu. Küçük kızım da krup oldu bı gün kesintisiz devamlı oksurdu o da aynı gün 3 hava aldı. Yani bu kadar ağır geçirdik eğer korana degildiysek iş kotu benim için alerjik astimim devamlı kortizonlu spreylerle yaşıyorum üstüne aşırı derecede sigara içiyorum eğer korana degildoysem vah ki ne vah diyorum kendime,Onların çoğu beta ya da influenzaydı. Biz de ailecek geçirdik çok ağırdı, ama evde birimizin influenza testi pozitif çıkmıştı diğerlerimize yapılmadı. Keşke geçirip atlatmış olsaydık.
insaallahhadi inşallah ya güzel şeyler duymaya başladık.Prof. Ateş Kara: Yeni vakalar daha hafif geçiyor
Prof. Ateş Kara: Yeni vakalar daha hafif geçiyorwww.mebpersonel.com
Ben de hiç grip olmadım geçen kış. Ondan önceki kış ateşim çok yükseldi, hastanede serum yedim. Başka grip olduğumu hatırlamıyorum. İyi mi kötü mü bilemedim.Ya ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamak
bence bagisikliginiz gayet iyi ki kişin hiç hastalanmamissiniz dediğiniz haricindeYa ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamakiz
Ben 31 yasindayim grip oldugum zaman o kadar once ki hic olmuyorum iyimi kotumu bende bilmiyorum hastalanan bir insan deilim mevsim gecislerinde alerjik astimim oldugu icin oksurugum nefes alış problemim olur o kadarYa ben hic grip olmadim kışın, bi kere oldum ama spora gidiyordum terledim cok hafif gecirdim. Bağışıklik icin iyi mi kötü mü cok olmamak
Ben de pazartesi aynı üçgende gezdim. Bir de kuyumcuyu ekleyelim. Hatta bana araba satan pozitif temaslıymış, noter çıkışı söyledi sinir.Dün araç satın almak için bütün günüm sanayide, bankalarda noterde geçti . Bir de sanayide adamlarla oturup çay içtim. İnşallah kapmamışımdır virüs falan
O üyeliğini iptal ettirdi@wyonna nerelerdesin
Yaa birşeye mi kızdı kiO üyeliğini iptal ettirdi
wyonna gittiği tarihlerde ekşi de kadınlar kulubüyle ilgili bir yazı yazılmış. Haziran 6da. Yazdıkları onla örtüşüyor. Pek hoş şeyler yazmamış. Yazıyı okuyunca niyeyse aklıma direkt wyonna geldi.Yaa birşeye mi kızdı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?