arkadaşın yaptığını onaylamamışsınız ama ekşi sözlük yazarlarına dangalak diyerek sizde aynı şeyi yaptınız sankiBen bilmiyorum kimseyide takip etmedim, o ise, degilsede.. onca zaman takilmis birisi camur atmadan gidebilir bence. Zaten o eksi sozlugu hic mi hic sevmiyorum, dangalaklardan olusan bir yer
1000lerce insanin zatureden olmesi tibben tuhaf degil demek ki.O zaman kovid olduğu bilinmiyordu ki. Zatürre nedeni ile hayatını kaybediyordu mesala. Sende zaten zatürre nedeniyle hayatını kaybeden çok oluyormuş zaten
Otomatik yazma nedeniyle cümlelerim tuhaf olmuş kusura bakmayın1000lerce insanin zatureden olmesi tibben tuhaf degil demek ki.
Bunu ben de düşündüm çok.Sosyal medya yaygın olmasaydı şu an ne halde olurduk acaba.. ara ara bunu merak ediyorum
Bence gerekli onlemlerinizi alip doktora gitmelisinizSevgili arkadaşlar, benim son bir iki gündür tansiyonum düşüyor. İki gün önce gözümün önünde pırpır ışıklar çaktı, 10 dakika sürdü, o arada görmem de bozuldu, baktığım şeyin sol alt kısmını göremiyordum, geri kalanı da bulanıktı. Korktum açıkçası, hastaneye de gidemiyoruz; sonra düzelince tansiyonumu ölçtük 5-9 çıktı. İki gündür de büyük tansiyonum 8-10 aralığında geziyor, arada bir normale çıkıp yine düşüyor. Düşük olması yüksek olmasından iyidir ama gözüm kanlandı, çok baş ağrım var ve müthiş halsizim. Önerebileceğiniz bir şey var mı? tuzlu ayran içtim, gözüme buz koydum.
önlem alıp görünseniz iyi olur. çok geçmiş olsun. sizin ki düşükmüş ama annemin yüksek tansiyonda gözüne pıhtı atmıştı. ihmal etmeyin bence. ben de korkuyorum hastanelerden. ama şimdi gitmelisiniz gibi geldi bana. yine siz bilirsiniz tabi.çooook geçmiş olsun.Sevgili arkadaşlar, benim son bir iki gündür tansiyonum düşüyor. İki gün önce gözümün önünde pırpır ışıklar çaktı, 10 dakika sürdü, o arada görmem de bozuldu, baktığım şeyin sol alt kısmını göremiyordum, geri kalanı da bulanıktı. Korktum açıkçası, hastaneye de gidemiyoruz; sonra düzelince tansiyonumu ölçtük 5-9 çıktı. İki gündür de büyük tansiyonum 8-10 aralığında geziyor, arada bir normale çıkıp yine düşüyor. Düşük olması yüksek olmasından iyidir ama gözüm kanlandı, çok baş ağrım var ve müthiş halsizim. Önerebileceğiniz bir şey var mı? tuzlu ayran içtim, gözüme buz koydum.
Olsun onemli degilOtomatik yazma nedeniyle cümlelerim tuhaf olmuş kusura bakmayınevet normalde de zatürre nedeni ile örüm oranı çok yüksekmiş. Ama Mehmet ceylan hoca da bu hastalık Aralık ayında gelmiş olsaydı toplum bağışıklığı oranı daha yüksek olurdu diyor. Z
Benim de aksam kucuk tansiyonum fazla cikti.esimin de bu ara baya yuksek.ama biz 40+ yas gurubundayiz sanirim artik normalimiz bu.Sevgili arkadaşlar, benim son bir iki gündür tansiyonum düşüyor. İki gün önce gözümün önünde pırpır ışıklar çaktı, 10 dakika sürdü, o arada görmem de bozuldu, baktığım şeyin sol alt kısmını göremiyordum, geri kalanı da bulanıktı. Korktum açıkçası, hastaneye de gidemiyoruz; sonra düzelince tansiyonumu ölçtük 5-9 çıktı. İki gündür de büyük tansiyonum 8-10 aralığında geziyor, arada bir normale çıkıp yine düşüyor. Düşük olması yüksek olmasından iyidir ama gözüm kanlandı, çok baş ağrım var ve müthiş halsizim. Önerebileceğiniz bir şey var mı? tuzlu ayran içtim, gözüme buz koydum.
Olabilir mi öyle bir şey olsun lütfen
ay kıyamam yaMerhaba arkadaşlar geçen hafta Pazartesi komşumla çardakta oturduk salı da onların balkonunda . Onun kronik alerjisi var öksürüyor tabi orda da şakasını yaptık hatta korona mı oldun gibi . Neyse bu evham yapmış gece doktora gitmiş . Ciğer kan her şey temiz . Sürüntü testi pozitif geliyor . Demişler son 1 haftada görüştüğünüz kim varsa gelsin neyse biz de çarşamva gittik test verdik ve test negatif . Ben inanılmaz evham yaptım belirti vs. Bşe yok ama sanki boğazımda bir yanma gıcık var psikolojik mi bilmiyorum . Acaba erken mi aldılar testi diyorum eşime . Eşimde illa bir şey olsa bu vakte kadar belirti verirdi diyor 1 hafta geçti diyor 14 gün evdeyiz bu arada . Nasıl böyle bir hata yaptım kaç aydır evdeyim ve dışarı bile çıkmadım nasıl maskesiz indim of
Bilmiyorum ki, kimisi etkisi arttı der kimisi zayıfladı derOlabilir mi öyle bir şey olsun lütfen
inşallah ya trk ümüdüm bu benim. iyi yönde mutasyon. bitmeyecek belli.
Nasıl böyle bir aptallık yaptım bilmiyorum hamileyim üstelik . Ateş vs bşe yok ama dediğim gibi boğazım biraz rahatsız sanki sürekli böyle boğazımı temizler gibi yapıyorum tik mi oldu tahriş mi oldu anlamadım bir daha mı teste gitsek diyorum ah ben ahhhhay kıyamam ya. boş bulunmuşsunuz resmen. hiç korkmayın negatif çıkmışsınız. bir arkadaşım teyze kızı ile 8 saat vakit geçirdi. ilk zamanlardı bu virüsün olduğu. maske yoktu her yer açıktı restauranta falan gitmişler sabahtan akşama beraberlermiş. teyze kızı pozitifmiş 2 güne ateşler içinde kaldırıldı. kendinde hiçbirşey çıkmadı. size de bulaş olmadı demek ki mesafeyi korumuşsunuz hiç korkmayın o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?