bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
arkadaşın yaptığını onaylamamışsınız ama ekşi sözlük yazarlarına dangalak diyerek sizde aynı şeyi yaptınız sanki
Sorun o degil sorun yillarca takilip sonradan herkese kezban demek. O da bir zamanlar kezbandi demek, siteden gidince mi kezbanliktan cikti

Biz de bugun bir kizilaya gittik.ama arabadan hic inmedik.hafta sonu olmasina ragmen asiri kalabalik yoktu ama yine dolu doluydu.herkeste maske vardi insanlar kurallara uyuyordu genelde.baxilari maskeyi cenelerine indirmisti gerci ama denetim coktu.ozlemisim kizilayi ama cikip dolasamadim ne yazik ki.insallah defolur gider bu illet de hepimiz rahat bir nefes aliriz.

hepimiz süreçte çok yorulduk. insana ihtiyacımız birilerini görmeye konuşmaya hasret kaldık. kendinizi üzmeyin. oluyor böyle şeyler. 3 aydır hiçbir yere çıkmadık biz de. yazlığa geldik kapıcının karısı paldır küldür annemin yanına geçti bir şey diyemedim nutkum durdu. ne maske ne bir şey var. insanız işte napcaksınız. ama bir şey çıkmayacak siz de içinize sinmiyorsa bir test daha yaptırın. rahatlarsınız.

10 günü Bulayım eğer boğazım düzelmezse gideceğim . Muhtemelen boğazımı da kendim yaptım limon bal zencefil yiye yiye . Allah böyle bir şeyle korkuyla kimseyi sınamasın gerçekten

Bence gerekli onlemlerinizi alip doktora gitmelisiniz
Benim de aksam kucuk tansiyonum fazla cikti.esimin de bu ara baya yuksek.ama biz 40+ yas gurubundayiz sanirim artik normalimiz bu.
Teşekkür ederim arkadaşla. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Bulunduğum yerdeki hastanenin acil hekimine bir de bir eczacıya bulaşmış. Şu an bir şeyler yedim ve baş ağrım için ağrı kesici içtim. Gözümdeki kanlanma buz uygulamasından sonra azaldı sonra yine arttı. Çok halsizim hiç iş yapamıyorum o fena. Yarına kadar dinleneceğim inşallah geçer. Geçmezse doktorumu arayacağım.

sade soda iyi gelecektir gecmis olsun

Tansiyon dusuklugune tuzlu ayran, yuksekligine de limonlu su iyi geliyor aklinizda bulunsun.bir de bir ara benim tansiyon hep yuksek cikiyordu kafayi kiriyordum az daha.doktora falan gittim o derece.sonra baktim benim tansiyon aletinin borusu patlamis

Bugün türk kahvesi içerken benim de tak tak çarpıntım oldu, sonra tansiyonum düştü. Neden oldu anlamadım, sıcakta kaldınız mı çok?

Off bugün çok daraldım ben. Corona benim psikolojimi gerçekten bitirdi. Araba aldım annemi uzak yere çıkartayım diye, aynı arabada ya bende varsa ona geçerse diye kendimi yiyorum. Maskenin içine peçete de koyuyorum, sizce geçer mi?
Kardeşim yanımda kalıyor, zaten işe gittiği için potansiyel virüslü gözümde, bir de iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmak için sözleşiyor, deliriyorum. Eşim her gün markete uğramadan rahat edemiyor. Bende sürekli ciğerime öküz oturmuş gibi nefes mi alamıyorum acaba diye kendimi dinlemekten çok yoruldum. İnstagramı face i açar açmaz yoğun bakım hastası resimleri görüyorum..Çok yoruldum ben ya..

Şüphe olan kisilere iki kere test yapıyorlar diye biliyorim inşallah negatif çıkar yine yaparlarsa :/

Şüphe olan kisilere iki kere test yapıyorlar diye biliyorim inşallah negatif çıkar yine yaparlarsa :/
14 gün evdeyiz Semptom Göstermezsek yapmayacaklarmış ama eşim işe başlamadan iş yerinde yapacaklar yine test dua edin bşe çıkmasın sonuçta . İkizlerim çok yıprandı bu bir haftada

14 gün evdeyiz Semptom Göstermezsek yapmayacaklarmış ama eşim işe başlamadan iş yerinde yapacaklar yine test dua edin bşe çıkmasın sonuçta . İkizlerim çok yıprandı bu bir haftada
İnşallah negatif çıkar esin de bizleri bile yorarken yasaklar çocuklar için karantina demek gerçekten çok zor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…