Sorun o degilarkadaşın yaptığını onaylamamışsınız ama ekşi sözlük yazarlarına dangalak diyerek sizde aynı şeyi yaptınız sanki
Test sayısı 20 binlerdeymiş ama yine de iyiİtalya 224 vaka bildirmiş çok iyi geldi bana
Italyada antikor testi sart bence.bu dusuk rakamlarin bir sebebi olmali.İtalya 224 vaka bildirmiş çok iyi geldi bana
hepimiz süreçte çok yorulduk. insana ihtiyacımız birilerini görmeye konuşmaya hasret kaldık. kendinizi üzmeyin. oluyor böyle şeyler. 3 aydır hiçbir yere çıkmadık biz de. yazlığa geldik kapıcının karısı paldır küldür annemin yanına geçti bir şey diyemedim nutkum durdu. ne maske ne bir şey var. insanız işte napcaksınız. ama bir şey çıkmayacak siz de içinize sinmiyorsa bir test daha yaptırın. rahatlarsınız.Nasıl böyle bir aptallık yaptım bilmiyorum hamileyim üstelik . Ateş vs bşe yok ama dediğim gibi boğazım biraz rahatsız sanki sürekli böyle boğazımı temizler gibi yapıyorum tik mi oldu tahriş mi oldu anlamadım bir daha mı teste gitsek diyorum ah ben ahhhh
10 günü Bulayım eğer boğazım düzelmezse gideceğim . Muhtemelen boğazımı da kendim yaptım limon bal zencefil yiye yiye . Allah böyle bir şeyle korkuyla kimseyi sınamasın gerçektenhepimiz süreçte çok yorulduk. insana ihtiyacımız birilerini görmeye konuşmaya hasret kaldık. kendinizi üzmeyin. oluyor böyle şeyler. 3 aydır hiçbir yere çıkmadık biz de. yazlığa geldik kapıcının karısı paldır küldür annemin yanına geçti bir şey diyemedim nutkum durdu. ne maske ne bir şey var. insanız işte napcaksınız. ama bir şey çıkmayacak siz de içinize sinmiyorsa bir test daha yaptırın. rahatlarsınız.
Ama somut bir şey yok
Bence gerekli onlemlerinizi alip doktora gitmelisiniz
önlem alıp görünseniz iyi olur. çok geçmiş olsun. sizin ki düşükmüş ama annemin yüksek tansiyonda gözüne pıhtı atmıştı. ihmal etmeyin bence. ben de korkuyorum hastanelerden. ama şimdi gitmelisiniz gibi geldi bana. yine siz bilirsiniz tabi.çooook geçmiş olsun.
Teşekkür ederim arkadaşla. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Bulunduğum yerdeki hastanenin acil hekimine bir de bir eczacıya bulaşmış. Şu an bir şeyler yedim ve baş ağrım için ağrı kesici içtim. Gözümdeki kanlanma buz uygulamasından sonra azaldı sonra yine arttı. Çok halsizim hiç iş yapamıyorum o fena. Yarına kadar dinleneceğim inşallah geçer. Geçmezse doktorumu arayacağım.Benim de aksam kucuk tansiyonum fazla cikti.esimin de bu ara baya yuksek.ama biz 40+ yas gurubundayiz sanirim artik normalimiz bu.
demekki belirtisiz ve bulaştırmıyor. iyi bir şey. ateş yoksa çok bulaşıcı olmuyor demişlerdi bir yerde.Bu arada yazmayı unuttum temasta olduğu herkes negatif eşi çocuklarında dahil . Hatta kendine ilaç dahi vermemİşler evde odada izole
Sevgili arkadaşlar, benim son bir iki gündür tansiyonum düşüyor. İki gün önce gözümün önünde pırpır ışıklar çaktı, 10 dakika sürdü, o arada görmem de bozuldu, baktığım şeyin sol alt kısmını göremiyordum, geri kalanı da bulanıktı. Korktum açıkçası, hastaneye de gidemiyoruz; sonra düzelince tansiyonumu ölçtük 5-9 çıktı. İki gündür de büyük tansiyonum 8-10 aralığında geziyor, arada bir normale çıkıp yine düşüyor. Düşük olması yüksek olmasından iyidir ama gözüm kanlandı, çok baş ağrım var ve müthiş halsizim. Önerebileceğiniz bir şey var mı? tuzlu ayran içtim, gözüme buz koydum.
Tansiyon dusuklugune tuzlu ayran, yuksekligine de limonlu su iyi geliyor aklinizda bulunsun.bir de bir ara benim tansiyon hep yuksek cikiyordu kafayi kiriyordum az daha.doktora falan gittim o derece.sonra baktim benim tansiyon aletinin borusu patlamisTeşekkür ederim arkadaşla. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Bulunduğum yerdeki hastanenin acil hekimine bir de bir eczacıya bulaşmış. Şu an bir şeyler yedim ve baş ağrım için ağrı kesici içtim. Gözümdeki kanlanma buz uygulamasından sonra azaldı sonra yine arttı. Çok halsizim hiç iş yapamıyorum o fena. Yarına kadar dinleneceğim inşallah geçer. Geçmezse doktorumu arayacağım.
Bugün türk kahvesi içerken benim de tak tak çarpıntım oldu, sonra tansiyonum düştü. Neden oldu anlamadım, sıcakta kaldınız mı çok?Teşekkür ederim arkadaşla. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Bulunduğum yerdeki hastanenin acil hekimine bir de bir eczacıya bulaşmış. Şu an bir şeyler yedim ve baş ağrım için ağrı kesici içtim. Gözümdeki kanlanma buz uygulamasından sonra azaldı sonra yine arttı. Çok halsizim hiç iş yapamıyorum o fena. Yarına kadar dinleneceğim inşallah geçer. Geçmezse doktorumu arayacağım.
Şüphe olan kisilere iki kere test yapıyorlar diye biliyorim inşallah negatif çıkar yine yaparlarsa :/Merhaba arkadaşlar geçen hafta Pazartesi komşumla çardakta oturduk salı da onların balkonunda . Onun kronik alerjisi var öksürüyor tabi orda da şakasını yaptık hatta korona mı oldun gibi . Neyse bu evham yapmış gece doktora gitmiş . Ciğer kan her şey temiz . Sürüntü testi pozitif geliyor . Demişler son 1 haftada görüştüğünüz kim varsa gelsin neyse biz de çarşamva gittik test verdik ve test negatif . Ben inanılmaz evham yaptım belirti vs. Bşe yok ama sanki boğazımda bir yanma gıcık var psikolojik mi bilmiyorum . Acaba erken mi aldılar testi diyorum eşime . Eşimde illa bir şey olsa bu vakte kadar belirti verirdi diyor 1 hafta geçti diyor 14 gün evdeyiz bu arada . Nasıl böyle bir hata yaptım kaç aydır evdeyim ve dışarı bile çıkmadım nasıl maskesiz indim of
14 gün evdeyiz Semptom Göstermezsek yapmayacaklarmış ama eşim işe başlamadan iş yerinde yapacaklar yine test dua edin bşe çıkmasın sonuçta . İkizlerim çok yıprandı bu bir haftadaŞüphe olan kisilere iki kere test yapıyorlar diye biliyorim inşallah negatif çıkar yine yaparlarsa :/
İnşallah negatif çıkar esin de bizleri bile yorarken yasaklar çocuklar için karantina demek gerçekten çok zor :/14 gün evdeyiz Semptom Göstermezsek yapmayacaklarmış ama eşim işe başlamadan iş yerinde yapacaklar yine test dua edin bşe çıkmasın sonuçta . İkizlerim çok yıprandı bu bir haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?