bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu iş bana ders oldu gerçekten 3 ay burnunu bile dışarı çıkarmayıp son 1 haftada komşuyla görüştüm hemde maskesiz onda da neler yaşıyoruz korkusu bile bitirdi ne olur dikkat edin ne olur

Kimseyi görmeden etmeden böyle kaç ay daha geçecek.. haftaya yazlığa gidicez şimdiden korkuyorum orlarda bir şey olur diye :/
3 aydır ablamı 2 kere gördüm.Sarılıp dokunmadan.Biri ramazanda biri bayramdan sonra.Kız yeğenimi ve çocuklarını hiç görmedim

10 günü Bulayım eğer boğazım düzelmezse gideceğim . Muhtemelen boğazımı da kendim yaptım limon bal zencefil yiye yiye . Allah böyle bir şeyle korkuyla kimseyi sınamasın gerçekten
Benim bir kaç mesaj öncesini okuyun, içiniz rahatlar belki. Ben de pazartesi arabayı satın aldığım adamın saatlerce pozitif vakayla çay kahve içtiğini öğrendim. Adamın testi negatif çıkmış. Biz de maskeleri indirdik sigara falan içtik. Noterde, ustada beraberdik, aynı arabayla gittik her yere. Bugün 6 gün oldu.

Birşey olmaz Allahın izniyle.

Eşim dün bana çalıştığı yerde iki kişide vaka görüldüğünü söyledi, içime öküz oturdu, Uykularım kaçıyor

Rabbim herkesi korusun.

Bizim cevremiz cok enfekte.sikistik kaldik.antikor testi yapilan bir ozel hastane(istege bagli) bulsam hemen gidip yaptiricam.cunku subat sonu ve mart ayinda biz ma_aile oksuruklu tikanlami biseyler gecirdik.ben kendiminkinden bahsetsem cok absurttu.sartlari tam oturtabilirsem bir de yurek yersem gidicem teste

Siz de Ankara dasınız sanırım. Ben de Ankaradayım. Ve çok korkuyorum

Ne bileyim kadını 3 aydır eve kitledik, bizim yüzümüzden bir şey olursa diye ödüm kopuyor markete bile çıkmadı, hiç çıkmadı Tutup arabada bir şey olursa
Biz de basta oyle yaptik ama patladik sonra.cocuklar cok ozledi babaneyi gonderdik mesela.tedbirinizi alin onemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…