3 aydır ablamı 2 kere gördüm.Sarılıp dokunmadan.Biri ramazanda biri bayramdan sonra.Kız yeğenimi ve çocuklarını hiç görmedimKimseyi görmeden etmeden böyle kaç ay daha geçecek.. haftaya yazlığa gidicez şimdiden korkuyorum orlarda bir şey olur diye :/
Duymadik diyin acmayin kapiyi.zaten saglik bakani da ikram etmeyin ve ikramlari kabul etmeyin dedi.Komşu konusunu okuduktan sonra tatlı getiren ısrarla kapıyı calan canım komşuma ne yapsam şimdi
Benim bir kaç mesaj öncesini okuyun, içiniz rahatlar belki. Ben de pazartesi arabayı satın aldığım adamın saatlerce pozitif vakayla çay kahve içtiğini öğrendim. Adamın testi negatif çıkmış. Biz de maskeleri indirdik sigara falan içtik. Noterde, ustada beraberdik, aynı arabayla gittik her yere. Bugün 6 gün oldu.10 günü Bulayım eğer boğazım düzelmezse gideceğim . Muhtemelen boğazımı da kendim yaptım limon bal zencefil yiye yiye . Allah böyle bir şeyle korkuyla kimseyi sınamasın gerçekten
Birşey olmaz Allahın izniyle.Benim bir kaç mesaj öncesini okuyun, içiniz rahatlar belki. Ben de pazartesi arabayı satın aldığım adamın saatlerce pozitif vakayla çay kahve içtiğini öğrendim. Adamın testi negatif çıkmış. Biz de maskeleri indirdik sigara falan içtik. Noterde, ustada beraberdik, aynı arabayla gittik her yere. Bugün 6 gün oldu.
Siz de Ankara dasınız sanırım. Ben de Ankaradayım. Ve çok korkuyorumBizim cevremiz cok enfekte.sikistik kaldik.antikor testi yapilan bir ozel hastane(istege bagli) bulsam hemen gidip yaptiricam.cunku subat sonu ve mart ayinda biz ma_aile oksuruklu tikanlami biseyler gecirdik.ben kendiminkinden bahsetsem cok absurttu.sartlari tam oturtabilirsem bir de yurek yersem gidicem teste
Instagramda bulucam su hocayi aklimdaki sorulari sorayim bari...
Sizce aynı arabada maskeyle annemi riske atmış olur muyuz? Arabayı sırf ona hava aldırmak, tenha yerlerde oturtmak için aldım. Ama çok korkuyorum arabada bizde varsa ona da bulaşır diyeTedbirlerinizi alin aldiysaniz endiselenmeyin
Bir kere özelden cevap verdi bana, diğerlerini görmedi :)Instagramda bulucam su hocayi aklimdaki sorulari sorayim bari...
O kadar detaya gormeyin valla insanlar toplu tasima kullaniyor dusunun.Sizce aynı arabada maskeyle annemi riske atmış olur muyuz? Arabayı sırf ona hava aldırmak, tenha yerlerde oturtmak için aldım. Ama çok korkuyorum arabada bizde varsa ona da bulaşır diye
Halil İbrahim Dindar.Ozele gerek yok genele cevap versin o.adi ne intagramda
Ne bileyim kadını 3 aydır eve kitledik, bizim yüzümüzden bir şey olursa diye ödüm kopuyorO kadar detaya gormeyin valla insanlar toplu tasima kullaniyor dusunun.
Biz de basta oyle yaptik ama patladik sonra.cocuklar cok ozledi babaneyi gonderdik mesela.tedbirinizi alin onemli olan oNe bileyim kadını 3 aydır eve kitledik, bizim yüzümüzden bir şey olursa diye ödüm kopuyormarkete bile çıkmadı, hiç çıkmadı Tutup arabada bir şey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?