Siz ön koltukta otururken anneniz arka koltukta oturur. Camlar biraz açık olsun yani temiz hava sirkülasyonu da olursa, maske de varken korkmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz. Şöyle dusunjn hergun toplu taşıma kullanarak ise gidip gelen insanlar var, taksi kullananlar var. Benim aracım yok, her doktor kontrolüne otobüsle gidip-geliyorum. Birkaç defa da taksi kullandım. Anneniz çok uzun süredir evde kalmış bence bir an önce kadincagizi dışarı temiz hava almaya çıkarın, yürüyüş yapsın kasları kuvvetlensin. Bu arada yeni araciniz hayırlı olsun, Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşaallah.Ne bileyim kadını 3 aydır eve kitledik, bizim yüzümüzden bir şey olursa diye ödüm kopuyormarkete bile çıkmadı, hiç çıkmadı Tutup arabada bir şey olursa
Çok teşekkür ederimSiz ön koltukta otururken anneniz arka koltukta oturur. Camlar biraz açık olsun yani temiz hava sirkülasyonu da olursa, maske de varken korkmayın Allah'ın izniyle birşey olmaz. Şöyle dusunjn hergun toplu taşıma kullanarak ise gidip gelen insanlar var, taksi kullananlar var. Benim aracım yok, her doktor kontrolüne otobüsle gidip-geliyorum. Birkaç defa da taksi kullandım. Anneniz çok uzun süredir evde kalmış bence bir an önce kadincagizi dışarı temiz hava almaya çıkarın, yürüyüş yapsın kasları kuvvetlensin. Bu arada yeni araciniz hayırlı olsun, Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşaallah.
Çoğu yoruma cevap veriyor ve umutlu konuşuyor. Usanmadan düğün sorularını bile cevaplıyorDoktoru buldum insallah benim karmakarisik aklimi akil sagligiyla duzeltir
Amin, teşekkür ederimÇok teşekkür ederimaraba hiç aklımda yoktu, ama annemin artık rengi sararmaya başlamıştı, biz de evine asla gitmedik, psikolojisi bozulmuştu, çarçabuk araba aldım. Onu da pozitif teması olan, bunu gizleyen birinden aldım! Çok kalabalık bir yerde yaşıyoruz, sokağa bile çıkaramıyorum. Güç verdiniz bana börek yaptım şimdi, yarın inşallah yeşille kavuşturacağım onu Allah’ım inşallah size de tez zamanda araba verir hayırlısıyla, daha güzel günlerde kullanmanızı nasip eder.
Kabul etsin ben de sorayim kafam cok karisik covid konusundaÇoğu yoruma cevap veriyor ve umutlu konuşuyor. Usanmadan düğün sorularını bile cevaplıyorBu doktor olmasaydı ben daha kötü bir haldeydim sanırım. Evet enfeksiyon uzmanı Mehmet Ceyhanla çok zıt konuşuyorlar ama umut fakirin ekmeği bana iyi geliyor.
En güzeli bu dönemde öyle görüşmek. Ben de bir kez parka çıkarttım, karşılıklı maskeyle oturalım diye, kadının yüzüne yüzüne öksürdüler. Bir daha tövbe ettim. Yazık kadın beni balkondan görünce bile yüzünde güller açıyor. Siz tenha bir yer bulduysanız ne mutlu size. Ben de tedavi olup, bebek düşünüyordum ikinci dönem. Şimdi keşke beklemeseydim diyorum. Yaşım da 35. Hamile misiniz bu arada?Amin, teşekkür ederim7 yıldır bebek tedavisi için uğraştik, malum araba ikinci planda kalmak zorundaydı :) doktor kontrolleri haricinde 3 ay ben de hiç dışarı çıkmadim, annemlerle bile görüşmedim -ki onlar da market disinda hiç evden çıkmadılar, kardeşim evden çalışıyor hala. Ama son zamanlarda baktım ki ben adeta depresyon belirtileri yaşamaya basladim , annemlerle görüştüm birkaç defa resmen yaşama sevincim geri geldi. Bu aksam da evimize yürüme mesafesinde olan yeşil alana gittik, aramızda mesafe ve maske ile oturduk , etrafimiz da kalabalık değildi. Yeni normalimiz artık boyle mecburen.
Ben aylardır bütün programları izledim neredeyse, her hocanın fikrini biliyorum az çok, bana sorKabul etsin ben de sorayim kafam cok karisik covid konusunda
Evet hamileyim.:) Yaşım 33, Onca yıl bekleyişten sonra salgın öncesi aşılama tedavisine başlamıştık. 15 mart',ta aşılama işlemi yapıldı. Henüz yeni yeni vakaların açıklandığı günlerde stres,korku, panik hepsini yaşadım çünkü o dönem 10 gün süren bir hastalık geçirdim. Ateş,boğaz ağrısı, ciğerlerimi ağrıtan öksürük vs. Aşılama işleminden önceki gece ağlayarak sabahladim, neredeyse iptal edecektim. Eşim benimle konuşarak sakinleştirdi biraz. Hastaneye gittiğimizde hâlâ tedirgindim , yani öyle bir psikolojide tedavim basariyla sonuçlandı şükürler olsun. Tüm tedbirlerimi alarak gidip geliyorum doktora. İnşaallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamayız. Bu arada doktorum doçent bir bayan,Instagram'dan takip ediyorum kendisini. Yeni normalleşme sürecinden beri cafeye gidiyor, aletli pilatesine devam ediyor, hafta sonları şehir dışına da çıktı tatil amaçlı. O böyle rahat olunca sanki bana darahatlama geliyorEn güzeli bu dönemde öyle görüşmek. Ben de bir kez parka çıkarttım, karşılıklı maskeyle oturalım diye, kadının yüzüne yüzüne öksürdüler. Bir daha tövbe ettim. Yazık kadın beni balkondan görünce bile yüzünde güller açıyor. Siz tenha bir yer bulduysanız ne mutlu size. Ben de tedavi olup, bebek düşünüyordum ikinci dönem. Şimdi keşke beklemeseydim diyorum. Yaşım da 35. Hamile misiniz bu arada?
Nasıl böyle bir aptallık yaptım bilmiyorum hamileyim üstelik . Ateş vs bşe yok ama dediğim gibi boğazım biraz rahatsız sanki sürekli böyle boğazımı temizler gibi yapıyorum tik mi oldu tahriş mi oldu anlamadım bir daha mı teste gitsek diyorum ah ben ahhhh
hepimiz süreçte çok yorulduk. insana ihtiyacımız birilerini görmeye konuşmaya hasret kaldık. kendinizi üzmeyin. oluyor böyle şeyler. 3 aydır hiçbir yere çıkmadık biz de. yazlığa geldik kapıcının karısı paldır küldür annemin yanına geçti bir şey diyemedim nutkum durdu. ne maske ne bir şey var. insanız işte napcaksınız. ama bir şey çıkmayacak siz de içinize sinmiyorsa bir test daha yaptırın. rahatlarsınız.
geçmiş olsun. Evet sıcakta kaldım, dün de elektriklerimiz kesildi tüm gün klima çalıştıramadık. Bu sabah gözüm hala kanlı ama daha iyi hissediyorum.Bugün türk kahvesi içerken benim de tak tak çarpıntım oldu, sonra tansiyonum düştü. Neden oldu anlamadım, sıcakta kaldınız mı çok?
Sıcakta kalınca tansiyon direk düşüyor. Ben de balkonda oturayım 5 dakika dedim, çok güneşti, tansiyonum yerlerde gezdim. Sevindim iyi olmanızageçmiş olsun. Evet sıcakta kaldım, dün de elektriklerimiz kesildi tüm gün klima çalıştıramadık. Bu sabah gözüm hala kanlı ama daha iyi hissediyorum.
Ya çok sevindimmmEvet hamileyim.:) Yaşım 33, Onca yıl bekleyişten sonra salgın öncesi aşılama tedavisine başlamıştık. 15 mart',ta aşılama işlemi yapıldı. Henüz yeni yeni vakaların açıklandığı günlerde stres,korku, panik hepsini yaşadım çünkü o dönem 10 gün süren bir hastalık geçirdim. Ateş,boğaz ağrısı, ciğerlerimi ağrıtan öksürük vs. Aşılama işleminden önceki gece ağlayarak sabahladim, neredeyse iptal edecektim. Eşim benimle konuşarak sakinleştirdi biraz. Hastaneye gittiğimizde hâlâ tedirgindim , yani öyle bir psikolojide tedavim basariyla sonuçlandı şükürler olsun. Tüm tedbirlerimi alarak gidip geliyorum doktora. İnşaallah bundan sonra bir sıkıntı yaşamayız. Bu arada doktorum doçent bir bayan,Instagram'dan takip ediyorum kendisini. Yeni normalleşme sürecinden beri cafeye gidiyor, aletli pilatesine devam ediyor, hafta sonları şehir dışına da çıktı tatil amaçlı. O böyle rahat olunca sanki bana darahatlama geliyor
Ben zaten dısarda yasama olayını hiç anlamadım.virüs değil mi bu yasamak için canlı organizmaya ihtiyacı yok mu ? Nasıl yasıyor 20 gün hıv falan kısa sürede ölüyorduŞimdi de diyorlar ki virüs -20 derecede 20 sene yaşayabiliyomuşAman dondurma vs alanlar dikkat en başta ben
Ben de anlamadım artık anlamaya da çalışmıyorum her gün yeni yeni şeyler çıkartıyolar başımızaBen zaten dısarda yasama olayını hiç anlamadım.virüs değil mi bu yasamak için canlı organizmaya ihtiyacı yok mu ? Nasıl yasıyor 20 gün hıv falan kısa sürede ölüyordu
Aynen ya sağlıkla gecse artıkBen de anlamadım artık anlamaya da çalışmıyorum her gün yeni yeni şeyler çıkartıyolar başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?