Şimdi de diyorlar ki virüs -20 derecede 20 sene yaşayabiliyomuşAman dondurma vs alanlar dikkat en başta ben
Bize ilkokul seviyesinde bilgiler anlatılıyor. Virüslerin genel özelliği vardır. Doğada bir yerde ölü gibi dururlar. Bir insan hayvan veya bitki organizmasına girerek canlanırlar. Canlanınca organizmayı kendine benzetmeye çalışırlar ve hastalarlar. Hatta -200 derecede yaşayabilen virüsler olduğunu okumuştum yıllar önce.Ben zaten dısarda yasama olayını hiç anlamadım.virüs değil mi bu yasamak için canlı organizmaya ihtiyacı yok mu ? Nasıl yasıyor 20 gün hıv falan kısa sürede ölüyordu
Şimdi okudum ben de, 20 yıl nedir ya, bizim nesil gitti bence :)Şimdi de diyorlar ki virüs -20 derecede 20 sene yaşayabiliyomuşAman dondurma vs alanlar dikkat en başta ben
Böylece derin dondurucuya atarak gelecek nesillere de saklarız, evladiyelik, 7 göbek sülaleye yeter vallaŞimdi okudum ben de, 20 yıl nedir ya, bizim nesil gitti bence :)
Teşekkür ederim, Allah razı olsun . İnşaallah en hayırlı zamanda size de nasip olurYa çok sevindimmmhayırlı, uğurlu olsun, sağlıklıca kavuşun bebeğinizle inşallah bana da dua edin, pandemi bitsin, cesaret edeyim, benim de olsun inşallah :) doktorunuz ne kadar tatlı, güven verir insana öylesi :)
O 10 günde ben kesin delirirdimkendime tanıyı koyardım, neden hastalandınız acaba?
Okul açılınca çalışacak mısınız? Ben de anksiyete hastasıyım ve ilkokul öğretmeniyimTeşekkür ederim, Allah razı olsun . İnşaallah en hayırlı zamanda size de nasip olur
O 10 günlük dönemde panik atak da yaşadım maalesef geçmişte 3 yıl panik atak tedavisi görmüştüm bu dönemde nuksetti ama siimdi çok şükür iyiyim tekrarı olmadı.
Benim zaten alerjik astımım var , okul öncesi öğretmeniyim ve çocuklar hasta olunca hemen bana da bulasirdi. O 10 günlük dönemde bol su , pastil ve ihlamurla iyestim.
biz de yazlığa geldik. kimse dikkat etmiyor.Kimseyi görmeden etmeden böyle kaç ay daha geçecek.. haftaya yazlığa gidicez şimdiden korkuyorum orlarda bir şey olur diye :/
doğru aslında kime değer verdiysem arkamdan vurdu bugüne dek. işte görevliden yumurta istemiştik getirdiğinde eşi annemi görcem diye içeri daldı. o an engel olamadım.@nil5347 Komşunuzla oturduktan sonra 15 günü beklemeden size neden test yapıldı ki? Boğazınızdan numune alınırken tahriş olmuş olabilir rahatsızlık ondan olabilir.
F flower_rose Gerçekten çoğu insan çok bilinçsiz. Annenizin yanına neden geldi kapıcının karısı? Derdi neymiş? Ben cebimde biber gazı bulunduruyorum yanıma biri sokulup gelmesin diye. Yaklaşmaya başlarken ''Bende Corana var yaklaşma!'' diyorum sokağı değil mahalleyi değiştiriyorlar. Daha yaklaşacak olursa biber gazı kullanmayı göz önüne alıyorum.
İnsanlarla konuşmaya ihtiyacımız var ama bu virüsün amacı inşalardaki samimiyeti dayanışmayı kaldırmak diye öngörüm var. Aslında samimi olmaya ihtiyacımız var mı bilmiyorum. İnsanların en az %90 ı birbirinin arkasından kötüleyip yüzyüze gelince çok samimi sahneler gösterip iltifatlar ediyor. Toplum olarak çok yobazız.
çok sevindim iyi olmanıza tamamen iyileşirsiniz inşallah.geçmiş olsun. Evet sıcakta kaldım, dün de elektriklerimiz kesildi tüm gün klima çalıştıramadık. Bu sabah gözüm hala kanlı ama daha iyi hissediyorum.
Hayır calismayacagim. Zaten nasipse doğum zamanı kasim',a denk geliyor. Az önce doktor kontrolünden geldim, doktor yemek yaparken bile ayakta fazla kalma diyor bu koşulda zaten çalışmam mümkün değil.Okul açılınca çalışacak mısınız? Ben de anksiyete hastasıyım ve ilkokul öğretmeniyimHamilelik de düşünüyorum. Okul bizim için tehlike ama çalışmak da zorundayım. Siz ne yapacaksınız?
ama herkese zorunlu oldu ya. bu nedir of of zor işimizşimdi bir kargocu geldi. Maskesi yoktu. Bi de kod istiyo kapıda öyle bırakıp gitmiyo da
Niye maskeniz yok dedim evinize girmicem sonuçta dedi
Bize de su getirdiler.Maske yokşimdi bir kargocu geldi. Maskesi yoktu. Bi de kod istiyo kapıda öyle bırakıp gitmiyo da
Gecen hafta evime internet baglattim bilindik buyuk bir firma telde konusurken ekipler gelcek dediğinde kurulum icin maske galos kullaniosuniz dimi dedim tabiki efendim pandemi dolayisi ile ekiplerimiz maske ve galossuz asla gelmezler dedi 2 gun sonra kuruluma gelen arkadaşta maske galos hicbir sekilde yoktu eve girmeye yeltendi dedm maske takmayacakmisiniz bnm evim buraya cok yakin evde unutmusum bizim testlerimiz yapilio sorun yok dedi olsun bekleyin dedm maske verdim direk salona daldi hemen gene mudahale ettm ellerinizi yikamayacakmisiniz cikarken yikiorm dedi kusura bakmayin ama bizi tehlikeye atiosunuz kndinizi dusunuyorsunuz evde kucuk çocuğum var lutfen lavoba bu tarafta ellerinizi yikayip gelirmisiniz dedm yikadi geldi gider gitmez evi dezenfekte ettm ve sikayet ettm kuruma boyle sorumsuzluk olamazşimdi bir kargocu geldi. Maskesi yoktu. Bi de kod istiyo kapıda öyle bırakıp gitmiyo da
Bizim burası daha fena.Kırmızı bölgeler varBizim burası açılmıştı ama yine vakalar cikmis bi yerde vardi simdi boyle
ben artık göremiyorum bir yakınınızı kaydetmelisiniz dedi en son.Bizim burası daha fena.Kırmızı bölgeler var
Eki Görüntüle 2652909
Bizim tv bozuldu korkudan çağıramıyorum böyle yaparlar diye işteGecen hafta evime internet baglattim bilindik buyuk bir firma telde konusurken ekipler gelcek dediğinde kurulum icin maske galos kullaniosuniz dimi dedim tabiki efendim pandemi dolayisi ile ekiplerimiz maske ve galossuz asla gelmezler dedi 2 gun sonra kuruluma gelen arkadaşta maske galos hicbir sekilde yoktu eve girmeye yeltendi dedm maske takmayacakmisiniz bnm evim buraya cok yakin evde unutmusum bizim testlerimiz yapilio sorun yok dedi olsun bekleyin dedm maske verdim direk salona daldi hemen gene mudahale ettm ellerinizi yikamayacakmisiniz cikarken yikiorm dedi kusura bakmayin ama bizi tehlikeye atiosunuz kndinizi dusunuyorsunuz evde kucuk çocuğum var lutfen lavoba bu tarafta ellerinizi yikayip gelirmisiniz dedm yikadi geldi gider gitmez evi dezenfekte ettm ve sikayet ettm kuruma boyle sorumsuzluk olamaz
Bizim burası daha fena.Kırmızı bölgeler var
Eki Görüntüle 2652909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?