bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şimdi de diyorlar ki virüs -20 derecede 20 sene yaşayabiliyomuş Aman dondurma vs alanlar dikkat en başta ben
Ben zaten dısarda yasama olayını hiç anlamadım.virüs değil mi bu yasamak için canlı organizmaya ihtiyacı yok mu ? Nasıl yasıyor 20 gün hıv falan kısa sürede ölüyordu
Bize ilkokul seviyesinde bilgiler anlatılıyor. Virüslerin genel özelliği vardır. Doğada bir yerde ölü gibi dururlar. Bir insan hayvan veya bitki organizmasına girerek canlanırlar. Canlanınca organizmayı kendine benzetmeye çalışırlar ve hastalarlar. Hatta -200 derecede yaşayabilen virüsler olduğunu okumuştum yıllar önce.

Günaydın sevgili dostlar, bugün de yeni bir şey öğrendik: virüsü derin dondurucuya atarsak 20 sene yaşıyormuş Neyse :) bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve içimizi ısıtmak dileği ile size bu sabahtan gün doğumu manzaraları, dalında sıralanmış vişneler, gökyüzünde süzülen bir martı ve kendim çelikten ürettiğim ve ilk kez gonca açan pembe gülümü gönderiyorum. Sevgilerimle

Teşekkür ederim, Allah razı olsun . İnşaallah en hayırlı zamanda size de nasip olur
O 10 günlük dönemde panik atak da yaşadım maalesef geçmişte 3 yıl panik atak tedavisi görmüştüm bu dönemde nuksetti ama siimdi çok şükür iyiyim tekrarı olmadı.
Benim zaten alerjik astımım var , okul öncesi öğretmeniyim ve çocuklar hasta olunca hemen bana da bulasirdi. O 10 günlük dönemde bol su , pastil ve ihlamurla iyestim.

Okul açılınca çalışacak mısınız? Ben de anksiyete hastasıyım ve ilkokul öğretmeniyim Hamilelik de düşünüyorum. Okul bizim için tehlike ama çalışmak da zorundayım. Siz ne yapacaksınız?

Kimseyi görmeden etmeden böyle kaç ay daha geçecek.. haftaya yazlığa gidicez şimdiden korkuyorum orlarda bir şey olur diye :/
biz de yazlığa geldik. kimse dikkat etmiyor.
doğru aslında kime değer verdiysem arkamdan vurdu bugüne dek. işte görevliden yumurta istemiştik getirdiğinde eşi annemi görcem diye içeri daldı. o an engel olamadım.

Hayır calismayacagim. Zaten nasipse doğum zamanı kasim',a denk geliyor. Az önce doktor kontrolünden geldim, doktor yemek yaparken bile ayakta fazla kalma diyor bu koşulda zaten çalışmam mümkün değil.

Bizim burası açılmıştı ama yine vakalar cikmis bi yerde vardi simdi boyle

Eklentiler

• Screenshot_20200622-145101_Life Fits Into Home.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
şimdi bir kargocu geldi. Maskesi yoktu. Bi de kod istiyo kapıda öyle bırakıp gitmiyo da
Niye maskeniz yok dedim evinize girmicem sonuçta dedi
Gecen hafta evime internet baglattim bilindik buyuk bir firma telde konusurken ekipler gelcek dediğinde kurulum icin maske galos kullaniosuniz dimi dedim tabiki efendim pandemi dolayisi ile ekiplerimiz maske ve galossuz asla gelmezler dedi 2 gun sonra kuruluma gelen arkadaşta maske galos hicbir sekilde yoktu eve girmeye yeltendi dedm maske takmayacakmisiniz bnm evim buraya cok yakin evde unutmusum bizim testlerimiz yapilio sorun yok dedi olsun bekleyin dedm maske verdim direk salona daldi hemen gene mudahale ettm ellerinizi yikamayacakmisiniz cikarken yikiorm dedi kusura bakmayin ama bizi tehlikeye atiosunuz kndinizi dusunuyorsunuz evde kucuk çocuğum var lutfen lavoba bu tarafta ellerinizi yikayip gelirmisiniz dedm yikadi geldi gider gitmez evi dezenfekte ettm ve sikayet ettm kuruma boyle sorumsuzluk olamaz

Bizim tv bozuldu korkudan çağıramıyorum böyle yaparlar diye işte
Çoğu kargo asansöre bırakıyo ne güzel, ama ptt kargo kod istiyo illa ki

Birleşik Krallık ölü 15, vaka da binin altına düşmüş
Böyle azalan ülkeleri görünce çok mutlu oluyorum
Ölü sayıları baya baya azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…