Bizim burasıda baya iyiydi.Yan girişlerden birinde çıktı bir taneEvet ama baya açılmıştı burasi yeniden çoğalmaya başladı.
Bize gelen kargocuların hiç birinde maske görmedim henüz. Allah dan merdivenden uzatıp veriyorlar. Sütçümüz bile kurumsal olmamasına rağmen, maske ile geziyor adamşimdi bir kargocu geldi. Maskesi yoktu. Bi de kod istiyo kapıda öyle bırakıp gitmiyo da
Niye maskeniz yok dedim evinize girmicem sonuçta dedi
Korona muhabberindrn çok önce okumuştum bunuŞimdi de diyorlar ki virüs -20 derecede 20 sene yaşayabiliyomuşAman dondurma vs alanlar dikkat en başta ben
İtalya, İspanya çok iyi de İran neden 120 ye sabitledi ölü sayısını acaba. Orası da azalsa içim rahatlayacak.Birleşik Krallık ölü 15, vaka da binin altına düşmüş
Böyle azalan ülkeleri görünce çok mutlu oluyorum
Ölü sayıları baya baya azalıyo
Yoğun bakım 2 haftaya bini geçecek böyle giderse
Yogun bakım hızlı artıyor benceYoğun bakım 2 haftaya bini geçecek böyle giderse
Asla düşmüyor ya
ay gerçekten mi yaşasınİtalya da enfeksiyon hast. Profu koronanın etkisinin azaldığını, aşıya bile gerek kalmadan ortadan kaybolabileceğini söylemiş
ben de siz gibiydim hala da cok gecmis değil ama daha iyiyim. cagla ya ayrica tesekkur ederim ❤sacma sapan sorularima muhattap olduOff bugün çok daraldım ben. Corona benim psikolojimi gerçekten bitirdi. Araba aldım annemi uzak yere çıkartayım diye, aynı arabada ya bende varsa ona geçerse diye kendimi yiyorum. Maskenin içine peçete de koyuyorum, sizce geçer mi?
Kardeşim yanımda kalıyor, zaten işe gittiği için potansiyel virüslü gözümde, bir de iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmak için sözleşiyor, deliriyorum. Eşim her gün markete uğramadan rahat edemiyor. Bende sürekli ciğerime öküz oturmuş gibi nefes mi alamıyorum acaba diye kendimi dinlemekten çok yoruldum. İnstagramı face i açar açmaz yoğun bakım hastası resimleri görüyorum..Çok yoruldum ben ya..
Ne güzel maşallah eşinize. Benim ki korona olsam inanmaz artık. Geçen hafta 3 yıllık evliliğimizde ilk kez kustum çok afedersiniz. Çok yemişsindir dedi. Arabayı aldığımız adam pozitif temaslıymış diyorum, bi şey olmaz yaa diyor. Her gün 4 kez markete gidiyor en az. Kendimi dinlemeyi bir bıraksam çok iyi olacağım. Hapşırınca korkudan ter içinde kalıyorumben de siz gibiydim hala da cok gecmis değil ama daha iyiyim. cagla ya ayrica tesekkur ederim ❤sacma sapan sorularima muhattap olduAllah razi olsun
benim de nefes alamadığım zamanlar oldu, konusa konusa rahatladım, eşim ilk basta anlam veremedi anlata anlata en sonunda anladı bana en büyük desteği o verdi
bu durumu yasayanlara koşulsuz sevgi , anlayış ve destek şart kendimden biliyorumyoksa kendinizi dipsiz bir kuyunun icinde hissediyorsunuz, nasil yerleşti bilmiyorum ama her alınan şeyde sanki virus varmış gibi görüyorsunuz ve ona gore yaşıyorsunuz bu da tüm yaşamınızı etkiliyo tam normallesemedim belki ama daba iyiyim cok sukur insaallah siz de toparlarsinjz bir an once
Niye bu yoğun bakım entübe sürekli artıyo o zaman :/İtalya da enfeksiyon hast. Profu koronanın etkisinin azaldığını, aşıya bile gerek kalmadan ortadan kaybolabileceğini söylemiş
Canım takip etmeyi bırakmadıkça rahatlamayacaksın bunu bil anladığım kadarıyla heryerden tek bu konuyla ilgileniyorsun insan ne kadar bilir konuya ne kadar hakim olırsa o kadar iyi olacağını zannediyor çok büyük yanlış burda başlıyor tabii bu bizim için anksiyete olanlar için yanlış çünkü daha fazla endişeden başka bir işe yaramıyorNe güzel maşallah eşinize. Benim ki korona olsam inanmaz artık. Geçen hafta 3 yıllık evliliğimizde ilk kez kustum çok afedersiniz. Çok yemişsindir dedi. Arabayı aldığımız adam pozitif temaslıymış diyorum, bi şey olmaz yaa diyor. Her gün 4 kez markete gidiyor en az. Kendimi dinlemeyi bir bıraksam çok iyi olacağım. Hapşırınca korkudan ter içinde kalıyorumeşim artık sesini yükseltiyor, bıktım ya olsak da kurtulsak diyor artık ona da söyleyemiyorum bir de doktor arkadaşlarımı sildim faceden, yoğun bakımdan fotoğraf paylaşıyorlar, asla aklımdan çıkmıyor görüntüler biraz rahatlasam keşke. Ben korona olmadan önce de en çok akciğer kanserlerine üzülürdüm, en çok akciğer kanseri olmaktan korkardım. Sürekli gidip ciğer filmi çektirirdim anlamsızca. Bu illet de oraya saldırıyor
Yok valla hiç saçma değil benim hep yaptığım şeylerben de siz gibiydim hala da cok gecmis değil ama daha iyiyim. cagla ya ayrica tesekkur ederim ❤sacma sapan sorularima muhattap olduAllah razi olsun
benim de nefes alamadığım zamanlar oldu, konusa konusa rahatladım, eşim ilk basta anlam veremedi anlata anlata en sonunda anladı bana en büyük desteği o verdi
bu durumu yasayanlara koşulsuz sevgi , anlayış ve destek şart kendimden biliyorumyoksa kendinizi dipsiz bir kuyunun icinde hissediyorsunuz, nasil yerleşti bilmiyorum ama her alınan şeyde sanki virus varmış gibi görüyorsunuz ve ona gore yaşıyorsunuz bu da tüm yaşamınızı etkiliyo tam normallesemedim belki ama daba iyiyim cok sukur insaallah siz de toparlarsinjz bir an once
Aynen öyle, programları artık izlemiyorum zaten. Ama gündem korona olunca instagramı açar açmaz çok kötü resimler görüyorum. Annesine arabada suni teneffüs yapan çocuğu gördüm mesela, 2 hafta annemi düşünerek ağladım. Annemin koah olması da çok tetikledi beni. Artık izlemeyeceğim. Sadece şu olumlu olan doktorun söylediklerini takip edeceğim. Anksiyete ne kötü bir hastalıkmış gerçekten bu sefer daha iyi anladım, hamdolsun ama mahvetti beni. Çok sağolun. Hepimize güç kuvvet diliyorumCanım takip etmeyi bırakmadıkça rahatlamayacaksın bunu bil anladığım kadarıyla heryerden tek bu konuyla ilgileniyorsun insan ne kadar bilir konuya ne kadar hakim olırsa o kadar iyi olacağını zannediyor çok büyük yanlış burda başlıyor tabii bu bizim için anksiyete olanlar için yanlış çünkü daha fazla endişeden başka bir işe yaramıyor
Yazlığa geçtiniz mi? Sizin aileniz de çok bunaldı, umarım rahatlamışlardır biraz.Yok valla hiç saçma değil benim hep yaptığım şeyler
yazlıkta damacayı köpükledim geçen hafta, tüm sitenin diline düştüm. Herkes çok abarttığımı düşünüyo hala ah ahh
haftasonu gidip geldik 2 günlüğüne. geçicez tamamen bu haftaYazlığa geçtiniz mi? Sizin aileniz de çok bunaldı, umarım rahatlamışlardır biraz.
Ama ben damacanayı domestoslu bezle siliyorum.Ardındanda duru bezleYok valla hiç saçma değil benim hep yaptığım şeyler
yazlıkta damacayı köpükledim geçen hafta, tüm sitenin diline düştüm. Herkes çok abarttığımı düşünüyo hala ah ahh
Benide ablamın markette çalışıyor olması etkiliyor halbuki eşimde başladı işe fabrikada çalışıyor ama ben ablama takmış durumdayım üstelik görüşüyorumda haftada bir bazen iki böyle daha iyi hissediyorum bende çocukluğumdan beri var anksiyete anlaşılan o ki benimle yaşayacakAynen öyle, programları artık izlemiyorum zaten. Ama gündem korona olunca instagramı açar açmaz çok kötü resimler görüyorum. Annesine arabada suni teneffüs yapan çocuğu gördüm mesela, 2 hafta annemi düşünerek ağladım. Annemin koah olması da çok tetikledi beni. Artık izlemeyeceğim. Sadece şu olumlu olan doktorun söylediklerini takip edeceğim. Anksiyete ne kötü bir hastalıkmış gerçekten bu sefer daha iyi anladım, hamdolsun ama mahvetti beni. Çok sağolun. Hepimize güç kuvvet diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?