bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ben de annemi yazlığa getirdim. burda da aynı durumlar. iyi mi oldu kötü mü bilemedim. umarım bir sıkıntı olmadan geçer yaz.

eşinizin tepkileri normal biz de çok zorlandık sürekli bıkmadan konusun anlatin, neler yasadiginizi cunku konduramiyolar, onlar biz gibi bakmayinca olaya anlamlandirmiyolar. eşinizle sakin zamanlarda güzelce konuşun. insaallah market e sık gitmekten vazgeçer ama dikkat ediyorsa üzülmeyin bir sey olmaz Allah in izniyle. sizi anlayacak insanlarla konuşun anlamayacağını düşündüğünüz abartiyosun diyebilecek insanlarla konuşmayın, onların verdiği tepkiler daha çok yoruyo insani. tv izleyin kitap okuyun ne biliyim temizlik yapin oyalayin kendinizi, dinlemeyin

Sürekli kaldığımız evde domestoslu su püskürtüp siliyorum ben de, kaldıramıyorum rahatça çünkü balkona kadar
İkisi de oluyodur herhalde
ben de tüpü domestoslu bezle silerken yakalandim karşı komşuya sen yapmiyo musun dedim yok alıp öyle koyuyorum kim uğraşacak dedi, market manav ne aldıysa oylece koyuyormus dolaba, ben hala domates i salataligi veremiyorum çocuğumun eline

Poşetleri bile domestoslu suyla temizleyip asmıştım geçen hafta İnternetten poşet sipariş ettim baya ama hepsini attığım içim yetmiyodu artık
Hem market hem pazar poşetlerini değiştirince tabii

Günaydın sevgili dostlar, bugün foto atmakta geciktim. Büyük bir fırtına ve sağanak yağış bekleniyor. Fırtınaya teslim etmemek için sabah vişneleri topladık. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere sabahki yağmur bulutları ile beraber doğan güneşi ve çelikten ürettiğim pembe gülümü gönderiyorum. Yoğunluktan kendisiyle ilgilenemediğim için kedim de türlü cilve ve şirinlikler yaparak sonunda bir foto karesine girmeyi başardı. Gününüzün güzel ve bereketli geçmesini dilerim, sevgilerimle

Kedicige bu kalpler

Biz neden bu azalmayı yasayamiyoruz, gerçekten moralim çok bozuluyor. Bugün yine vaka sayısı yüksek, yoğun bakım hasta sayisi da öyle
Bu virüs ilk Çinde görüldü vakaları bitti gibi bir şey
Sırasından emin olmasam da İtalya da erkenden virüsle tanıştı onlar da bitirmek üzere
Acaba zamanla alakası var mı? Ama olsa Abd falan da indirirdi sayıları saçma oldu bu fikrim :/

Biz neden bu azalmayı yasayamiyoruz, gerçekten moralim çok bozuluyor. Bugün yine vaka sayısı yüksek, yoğun bakım hasta sayisi da öyle
İtalyada fotograflara bakarsak herkes sokakta gibi fotograflarda cidden ben de anlayamıyorum bu azalmayı.bilmediğimiz bir şey mi var acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…