ben de annemi yazlığa getirdim. burda da aynı durumlar. iyi mi oldu kötü mü bilemedim. umarım bir sıkıntı olmadan geçer yaz.haftasonu gidip geldik 2 günlüğüne. geçicez tamamen bu hafta
Evet çok bunaldılar kıyamam ama yazlığa maske gelmemiş hiç. Herkes sahilde maskesiz iç içe.
misafir kabul eden edene, bir sürü plaka var her şehirden insan gelmiş
Daha güvende oluruz derken umduğumu bulamadım hiç :/
Satıcılarda, sucularda bile maske yok halkı geçtim
Sürekli kaldığımız evde domestoslu su püskürtüp siliyorum ben de, kaldıramıyorum rahatça çünkü balkona kadarAma ben damacanayı domestoslu bezle siliyorum.Ardındanda duru bezle
eşinizin tepkileri normal biz de çok zorlandık sürekli bıkmadan konusun anlatin, neler yasadiginizi cunku konduramiyolar, onlar biz gibi bakmayinca olaya anlamlandirmiyolar. eşinizle sakin zamanlarda güzelce konuşun. insaallah market e sık gitmekten vazgeçer ama dikkat ediyorsa üzülmeyin bir sey olmaz Allah in izniyle. sizi anlayacak insanlarla konuşun anlamayacağını düşündüğünüz abartiyosun diyebilecek insanlarla konuşmayın, onların verdiği tepkiler daha çok yoruyo insani. tv izleyin kitap okuyun ne biliyim temizlik yapinNe güzel maşallah eşinize. Benim ki korona olsam inanmaz artık. Geçen hafta 3 yıllık evliliğimizde ilk kez kustum çok afedersiniz. Çok yemişsindir dedi. Arabayı aldığımız adam pozitif temaslıymış diyorum, bi şey olmaz yaa diyor. Her gün 4 kez markete gidiyor en az. Kendimi dinlemeyi bir bıraksam çok iyi olacağım. Hapşırınca korkudan ter içinde kalıyorumeşim artık sesini yükseltiyor, bıktım ya olsak da kurtulsak diyor artık ona da söyleyemiyorum bir de doktor arkadaşlarımı sildim faceden, yoğun bakımdan fotoğraf paylaşıyorlar, asla aklımdan çıkmıyor görüntüler biraz rahatlasam keşke. Ben korona olmadan önce de en çok akciğer kanserlerine üzülürdüm, en çok akciğer kanseri olmaktan korkardım. Sürekli gidip ciğer filmi çektirirdim anlamsızca. Bu illet de oraya saldırıyor
ben de tüpü domestoslu bezle silerken yakalandim karşı komşuyaSürekli kaldığımız evde domestoslu su püskürtüp siliyorum ben de, kaldıramıyorum rahatça çünkü balkona kadar
İkisi de oluyodur herhalde
Poşetleri bile domestoslu suyla temizleyip asmıştım geçen haftaben de tüpü domestoslu bezle silerken yakalandim karşı komşuyasen yapmiyo musun dedim yok alıp öyle koyuyorum kim uğraşacak dedi, market manav ne aldıysa oylece koyuyormus dolaba, ben hala domates i salataligi veremiyorum çocuğumun eline
Kedicige bu kalplerGünaydın sevgili dostlar, bugün foto atmakta geciktim. Büyük bir fırtına ve sağanak yağış bekleniyor. Fırtınaya teslim etmemek için sabah vişneleri topladık. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere sabahki yağmur bulutları ile beraber doğan güneşi ve çelikten ürettiğim pembe gülümü gönderiyorum. Yoğunluktan kendisiyle ilgilenemediğim için kedim de türlü cilve ve şirinlikler yaparak sonunda bir foto karesine girmeyi başardı. Gününüzün güzel ve bereketli geçmesini dilerim, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2653319 Eki Görüntüle 2653320 Eki Görüntüle 2653321 Eki Görüntüle 2653322 Eki Görüntüle 2653323 Eki Görüntüle 2653324 Eki Görüntüle 2653326
Düğün dernek gezenlerde bugün
Daha başlamadı bile düğünler, gizli gizli nasıl yapılıyo anlamadımDüğün dernek gezenlerde bugün
25 şubattan beri en düşük vakaymış, ölü de 18İtalya 122 vaka bildirmiş bugün
Biz neden bu azalmayı yasayamiyoruz, gerçekten moralim çok bozuluyor. Bugün yine vaka sayısı yüksek, yoğun bakım hasta sayisi da öyleİtalya 122 vaka bildirmiş bugün
Bu virüs ilk Çinde görüldü vakaları bitti gibi bir şeyBiz neden bu azalmayı yasayamiyoruz, gerçekten moralim çok bozuluyor. Bugün yine vaka sayısı yüksek, yoğun bakım hasta sayisi da öyle
İtalyada fotograflara bakarsak herkes sokakta gibi fotograflarda cidden ben de anlayamıyorum bu azalmayı.bilmediğimiz bir şey mi var acaba diyorumBiz neden bu azalmayı yasayamiyoruz, gerçekten moralim çok bozuluyor. Bugün yine vaka sayısı yüksek, yoğun bakım hasta sayisi da öyle
Ben de anlayamıyorum nasıl oluyor nasıl bitiriyorlar25 şubattan beri en düşük vakaymış, ölü de 18
Bizim yoğun bakım sayısının artışı çok hızlandı artık :/ yine artmış entübe ve ikisi.
Ölü sayımız da öyle
Anlayamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?