onlar kurallara sıkınsıkı uyuyor. arkadaşımın kızı italyada okuyor. orda kaldı bu süreçte. maskesiz kesinlikle çıkan yok. maalesef biz de ya çene altında ya da burun dışarda. çoğunluksa takmıyor. sorun bu bence. maske takanla dalga bile geçen var. tam olarak bu yüzden bitmiyor. bir de çok sıkı fıkı bir milletiz tabi.25 şubattan beri en düşük vakaymış, ölü de 18
Bizim yoğun bakım sayısının artışı çok hızlandı artık :/ yine artmış entübe ve ikisi.
Ölü sayımız da öyle
Anlayamıyorum artık
Kargocular maske takmıyor diye korkudan sipariş veremiyorumonlar kurallara sıkınsıkı uyuyor. arkadaşımın kızı italyada okuyor. orda kaldı bu süreçte. maskesiz kesinlikle çıkan yok. maalesef biz de ya çene altında ya da burun dışarda. çoğunluksa takmıyor. sorun bu bence. maske takanla dalga bile geçen var. tam olarak bu yüzden bitmiyor. bir de çok sıkı fıkı bir milletiz tabi.
Asansörünüz varsa asansöre bırakmalarını söyleyebilirsinizKargocular maske takmıyor diye korkudan sipariş veremiyorum
Yok ne yazık ki.su ara iki evde yasıyorum ikisinde de yok :)Asansörünüz varsa asansöre bırakmalarını söyleyebilirsiniz
Ptt hariç diğer tüm şirketler bizim asansöre bırakıp gidiyolar
Öyle yapmaya çalışıyorum, hep bir uğraş buluyorum kendime. Ama kardeşim çalışıyor diye annemlerin yanından aldım, bizde kalıyor 3 aydır, iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmaya başlamış. Sen bana karışamazsın diyor. Her yönden sıkıştım artıkeşinizin tepkileri normal biz de çok zorlandık sürekli bıkmadan konusun anlatin, neler yasadiginizi cunku konduramiyolar, onlar biz gibi bakmayinca olaya anlamlandirmiyolar. eşinizle sakin zamanlarda güzelce konuşun. insaallah market e sık gitmekten vazgeçer ama dikkat ediyorsa üzülmeyin bir sey olmaz Allah in izniyle. sizi anlayacak insanlarla konuşun anlamayacağını düşündüğünüz abartiyosun diyebilecek insanlarla konuşmayın, onların verdiği tepkiler daha çok yoruyo insani. tv izleyin kitap okuyun ne biliyim temizlik yapinoyalayin kendinizi, dinlemeyin
Bizim doktor yorumlarda bitecek demiş ama rehavete kızıyor, camileri açarsak böyle olur falan demiş. Mutasyona inanan birisi rehavet olsa da boşverin demez mi, nasolsa hastalık yapmayacak artık virüs demez mi?Yoğun bakım sayımız 18 günde 301 artmış
Mayısta yasaklar devam ediyordu. bu kadar normalleşmeye maskesiz gezmelere göre normal. iyi yönde mutasyon denilebilir.Malesef mayıstan daha kötü durumdayız. Mutasyon olsaydı bu kadar ilerler miydi?
haklısınız ne diyim. ama böyle nereye kadar gitcek. mahvolduk iyice. düşün düşün. çok zor artık.Kargocular maske takmıyor diye korkudan sipariş veremiyorum
Ben de onu sorucaktım ne diyor diye.bencd bu kadar fazla normalleşmeye 1200 yine cok kötü değil herkes sokakta avmde piknikte istemeler nişanlar tam gaz.Bizim doktor yorumlarda bitecek demiş ama rehavete kızıyor, camileri açarsak böyle olur falan demiş. Mutasyona inanan birisi rehavet olsa da boşverin demez mi, nasolsa hastalık yapmayacak artık virüs demez mi?
Ya ben evimde yasamıyorum eşim sağlıkcı diye nereye kadar bilmiyorum.yakında kafalar gitcek benim çocuklar olmasa ben kasmam bu kadar dahaklısınız ne diyim. ama böyle nereye kadar gitcek. mahvolduk iyice. düşün düşün. çok zor artık.
İtalyada enfeksiyon uzmanı da aynısını söylemiş mutasyon oluyor diyeBizim doktor yorumlarda bitecek demiş ama rehavete kızıyor, camileri açarsak böyle olur falan demiş. Mutasyona inanan birisi rehavet olsa da boşverin demez mi, nasolsa hastalık yapmayacak artık virüs demez mi?
zor demek istedim yani yanlış anlamayın. ben de çok dikkatli yaşamaya çalışıyorum. ama dikkatsizler yüzünden zor. keşke herkes siz gibi bilinçli davranabilse. ben de annemle yaşıyorum. tansiyon hastası. yoksa bu derece olmam. o kadar bunaldım ki anlatamam. dayım şehirlerası otobüsle yolculuk yaptı. şimdi bize gelmek istiyor.Ya ben evimde yasamıyorum eşim sağlıkcı diye nereye kadar bilmiyorum.yakında kafalar gitcek benim çocuklar olmasa ben kasmam bu kadar da
Yok yok anladım ben sizi. herkes tedbirli olsa işe alışverişe gidip maske mesafeye dikkat etse şuan cok iyi durumda olabilirdik.zor demek istedim yani yanlış anlamayın. ben de çok dikkatli yaşamaya çalışıyorum. ama dikkatsizler yüzünden zor. keşke herkes siz gibi bilinçli davranabilse. ben de annemle yaşıyorum. tansiyon hastası. yoksa bu derece olmam. o kadar bunaldım ki anlatamam. dayım şehirlerası otobüsle yolculuk yaptı. şimdi bize gelmek istiyor.
Dün bir prof hatta burada da paylaşıldı o yazı, siz inanıyor musun Allah aşkına bu vakalara dedi. Sadece İstanbulda bile bunun kat kat fazlası var demişti. Bulabilirsem ekleyim yazıyı. Zaten belirtisiz vakalar olmasa bu sayı çok iyi bence. Ama illet bir mahallede 2 sayılı vaka varsa diğer 20 yi belli etmiyor ki.Ben de onu sorucaktım ne diyor diye.bencd bu kadar fazla normalleşmeye 1200 yine cok kötü değil herkes sokakta avmde piknikte istemeler nişanlar tam gaz.
Eylülde düğünler maskesiz olacak diyor halen. Demek ki bildiği var yaİtalyada enfeksiyon uzmanı da aynısını söylemiş mutasyon oluyor diye
Ah keşke bilir kişi olsam, tek yapabildiğim iyi şeylere inanmak
ne olursa olsun eylülde bitecek diyor eylülü bekliyorum :/
İnşallah dediğiniz gibidir. Haklısınız o zaman iş yerlerinde bile yarım personel vardı.Mayısta yasaklar devam ediyordu. bu kadar normalleşmeye maskesiz gezmelere göre normal. iyi yönde mutasyon denilebilir.
Ağustos ortası 0 ölüm diyor bi deEylülde düğünler maskesiz olacak diyor halen. Demek ki bildiği var yaısrarla maske eylülde olanaz diyor. Ben de inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?