bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
onlar kurallara sıkınsıkı uyuyor. arkadaşımın kızı italyada okuyor. orda kaldı bu süreçte. maskesiz kesinlikle çıkan yok. maalesef biz de ya çene altında ya da burun dışarda. çoğunluksa takmıyor. sorun bu bence. maske takanla dalga bile geçen var. tam olarak bu yüzden bitmiyor. bir de çok sıkı fıkı bir milletiz tabi.

Kargocular maske takmıyor diye korkudan sipariş veremiyorum

Öyle yapmaya çalışıyorum, hep bir uğraş buluyorum kendime. Ama kardeşim çalışıyor diye annemlerin yanından aldım, bizde kalıyor 3 aydır, iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmaya başlamış. Sen bana karışamazsın diyor. Her yönden sıkıştım artık Allah sonumuzu hayretsin

Bizim doktor yorumlarda bitecek demiş ama rehavete kızıyor, camileri açarsak böyle olur falan demiş. Mutasyona inanan birisi rehavet olsa da boşverin demez mi, nasolsa hastalık yapmayacak artık virüs demez mi?
Ben de onu sorucaktım ne diyor diye.bencd bu kadar fazla normalleşmeye 1200 yine cok kötü değil herkes sokakta avmde piknikte istemeler nişanlar tam gaz.

Bizim doktor yorumlarda bitecek demiş ama rehavete kızıyor, camileri açarsak böyle olur falan demiş. Mutasyona inanan birisi rehavet olsa da boşverin demez mi, nasolsa hastalık yapmayacak artık virüs demez mi?
İtalyada enfeksiyon uzmanı da aynısını söylemiş mutasyon oluyor diye
Ah keşke bilir kişi olsam, tek yapabildiğim iyi şeylere inanmak
ne olursa olsun eylülde bitecek diyor eylülü bekliyorum :/

Ya ben evimde yasamıyorum eşim sağlıkcı diye nereye kadar bilmiyorum.yakında kafalar gitcek benim çocuklar olmasa ben kasmam bu kadar da
zor demek istedim yani yanlış anlamayın. ben de çok dikkatli yaşamaya çalışıyorum. ama dikkatsizler yüzünden zor. keşke herkes siz gibi bilinçli davranabilse. ben de annemle yaşıyorum. tansiyon hastası. yoksa bu derece olmam. o kadar bunaldım ki anlatamam. dayım şehirlerası otobüsle yolculuk yaptı. şimdi bize gelmek istiyor.

Yok yok anladım ben sizi. herkes tedbirli olsa işe alışverişe gidip maske mesafeye dikkat etse şuan cok iyi durumda olabilirdik.

Ben de onu sorucaktım ne diyor diye.bencd bu kadar fazla normalleşmeye 1200 yine cok kötü değil herkes sokakta avmde piknikte istemeler nişanlar tam gaz.
Dün bir prof hatta burada da paylaşıldı o yazı, siz inanıyor musun Allah aşkına bu vakalara dedi. Sadece İstanbulda bile bunun kat kat fazlası var demişti. Bulabilirsem ekleyim yazıyı. Zaten belirtisiz vakalar olmasa bu sayı çok iyi bence. Ama illet bir mahallede 2 sayılı vaka varsa diğer 20 yi belli etmiyor ki.

İtalyada enfeksiyon uzmanı da aynısını söylemiş mutasyon oluyor diye
Ah keşke bilir kişi olsam, tek yapabildiğim iyi şeylere inanmak
ne olursa olsun eylülde bitecek diyor eylülü bekliyorum :/
Eylülde düğünler maskesiz olacak diyor halen. Demek ki bildiği var ya ısrarla maske eylülde olanaz diyor. Ben de inanmak istemiyorum

Eylülde düğünler maskesiz olacak diyor halen. Demek ki bildiği var ya ısrarla maske eylülde olanaz diyor. Ben de inanmak istemiyorum
Ağustos ortası 0 ölüm diyor bi de
Ağustosa hiçbi şey kalmadı inanamıyorum o yüzden pek
Her şeyi geçtim de gerçekten ne olacağını bilsek keşke. Her şeyimi erteledim. Bitmeyeceğini bilsem risk alarak normal hayata döncem mecburen. Daha ne kadar böyle yaşayabilirim ki

Şimdi de cristoli diye bi virüs çıkmış. Artık bilerek mi yapılıyo diye düşünmeye başladım
Önce çocuklarda hastalık diye bi şey çıktı, geçen hafta çinde yeni virüs dendi şimdi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…