Bende dezanfektan manyağı yaparken ekran sağ köşede kör nokta oluştuBen telefonu yassı şeffaf poşete koyuyorum. Sonra el değirmeden çıkartıp poşeti atıyorum. Çünkü bir gün kolonya ile banyo yaptırdıktan sonra telefonum bozuldu, iki gün çalışmadı, sonra kurudu galiba açıldı :)
Kesinlikle yer silip kendini yorma koltuk kenarları sehpa filan gibi temas ettijleri yerleri sil tabaktı bardaktı normal deterjan yeterli ama için almazsa ç.suyu ile yıkayıver Allah korusun hepimiziarkadaslar cok acillll
misafir geldi akraba cat kapı
ayakkabilari cikardigimiz zemine basip girdiklerini bildigimden orayi domestosla sildim onlar gelmeden
ilk iki kişi basmamadi galiba ama 3.yu göremedim
simdi icim icim yiyo evi silmeli miyim yoksa gerek yok mu siz olsaniz napardiniz
bir de oturdukları koltukları alım diyo eşim bisey olmaz diyo ama ben napicagimi bilmiyorum siz naptiniz geleniniz olduğunda ya da napardiniz
cevap siz bırakmayın lutfen
Bunlar da kahin oldu başımıza. Geleceği kim bilebilir Allah aşkına, tamam iyi bir şey duymayı beklemiyoruz ama yüz yıllık tahmini de yapmasınlar.Yani yıllarca böyle mi devam edicez? Aklım çıkıyo DSÖ açıklama yapınca
Pipetle içebilirsin kaynayan yemekte ve içecekte olmuyorBen çok istiyorum şu an açık hava boş bi kafede arkadaşımla oturayım
Ama korkuyorum ya o kahveyi çayı içmekten falan. Yemek zaten yiyemem
Kadın hastalıkları ile ilgili olacak
Ama her şeyi konuşalım demişKadın hastalıkları ile ilgili olacak
Eki Görüntüle 2654465
Dört gözle bekliyorum, düğüncüler gelmeden soru sorarım belki
[/QUOTE
Bize de yazar mısın ne konuşuldu diye? İnstagramım yok da benim.
Hiç vurulmadım kiİki gün önce tetanoz aşı oldum aşırı bir kemik ağrısı yaşıyorum bütün gece kıvrandım boğazım yanıyor grip olunca ağrır ya kemiklerimiz öyle tetanoz aşısı böyle yapar mı yapar deyin ne olur
Çok sağol canımYazarım tabi :) mutasyon için yemin ettirmeyi falan düşünüyorum, engellemezlerseyazarım buraya hemen.
Bulaşık süngeri bulaşık deterjanı ile temas eder etmez virüs kalmaz zaten. Sabunda zaten virüsün yaşayacağını sanmıyorum. Cevizi ambalajlı alın temiz bir saklama kabına alın. Dergi kapalı ambalajda ise birşey olmaz gibime geliyor zaten aldıklarınızı bir süre bekletin, bekletebildiğiniz kadar. Ayakabının içine ve dışına kolonya sıkın eğer bozulmayacaksa, zaten ayakkabı evin içinde giyilmiyor ve zaten ayakkabıya el değdi mi ellerimizi yıkıyoruz. Kargodan alabildiklerinizi kargo ile alın derim.gunaydin arkadaşlar
salı günü akşam alışveriş yaptım bugün sabunları bulasik sungelerini boşalttım geriye un makarna gibi bakliyatlar kaldi
sabunu sungeri çıkarırken ambalajindan, sabunlara degdi mi elim ya da ambalajın dışı sıkıntı etmiyorum ama (ilk zamanlar maalesef atmıştım değdiğinde) ama bulasik sungerlerine tellerine değdi mi diye çok yoruyorum kendimi, sorum su:
salı günü aldım bugün perşembe degse bile bisey olur mu
siz bunları nasıl koyuyorsunuz ya da temizliyor sunuz sabunu bi kere yıkayıp koydum içine girmiş uikamadim bi daha
ogluma her gün ceviz yediriyorum en az bi tane, geçen yıldan alıp koyduğumuz ceviz bitti simdi almaya korkuyorum yikanmaz da ceviz, fikirlerinizi alabilir miyim
bir de dergi kitap mevzusu var tabi
oglum uzun zamandir dergi kitap diye ısrar ediyo en son yine salı günü posetli dergilerden aldım yine de içime sinmedi çıkardıktan sonra kolanyayla sildim kapaklarını ama içlerini silemedim tabi, ambalajsiz kitap bulamadığımdan alamadım tabisizler ne yapiyosunuz dergi kitap konusunda
aylardir alışveriş yapmadık ama ayakkabı pppantolon gibi ihtiyaclarimiz var
giysiler yıkanır ama ayakkabj gibi şeyler için bi onerinjz var mi ya da neler yapıyorsunuz
bir de kargo ile mi yoksa gidip kendim mi alıyim diye kararsızım
baya uzun oldu ama tek tek sorunca hep boşluklar kaliyo anlayisiniza siginiyorum
Benim de aklıma geldikçe panikatağım nüksediyor..kızım 4.sınıfa gidecek..sorun değil evde otururum,kimseyle görüşmem,kimseyi eve kabul etmem de okul açılınca nasıl olacak?o çocuk nasıl koruyacak kendini?Virüsle alakalı beni tek korkutan şey kızımın okula başlayacak olması onun dışında avm ye gitmem akraba ziyareti yapmam toplu taşımaya binmem kalabalık ortama girmem kuaföre gitmem maske mesafe hijyen kurallarına dikkat ederim bunlar sıkıntı değil de çoçuğun okulu ne olacak İstanbul da özel okul fiyat bilgisi olan var mı virüs olduğu için özele gitse virüs bitince devlette devam etse o çocuğun psikolojisi nasıl olur özelden devlete geçiştenotdefteri2_ @derin sularda
Off çok zor valla. Ben her fırsatta laf arasında "eve misafir kabul edemiyoruz" diyorum ki öyle gelmeye kalmasın kimse. Ben olsam gezdikleri yerleri silerim. Koltukları imkanınız varsa sulandırılmış domestosla falan silin, değdikleri eşya ve objeleri bir süre kullanmayın ve evi mutlaka havalandırın.arkadaslar cok acillll
misafir geldi akraba cat kapı
ayakkabilari cikardigimiz zemine basip girdiklerini bildigimden orayi domestosla sildim onlar gelmeden
ilk iki kişi basmamadi galiba ama 3.yu göremedim
simdi icim icim yiyo evi silmeli miyim yoksa gerek yok mu siz olsaniz napardiniz
bir de oturdukları koltukları alım diyo eşim bisey olmaz diyo ama ben napicagimi bilmiyorum siz naptiniz geleniniz olduğunda ya da napardiniz
cevap siz bırakmayın lutfen
İki gün oldu yaa internette baktım yan etkilerde var bu tür şeyler ablam test yaptır diyor eşim dinlemedi bile ne biçimlerHiç vurulmadım kiSadece ağır bir aşı olduğunu biliyorum. İnternetten yan etkilerine bakın dicem ama her şeyin sonu beyin tümörüne çıkıyor malesef orada. Dinlenin bugün belki yarın sabaha geçer.
65 yaş üstü şehirler arası gidip gelebiliyordu, bugün yeni bir kısıtlama çıkmış şehir değiştirmek izin belgesine tabi olmuş.65 yaş üstü zaten serbest değil miydi ya? Ben mi yanlış biliyomuşum, gidip geldi tüm tanıdıklarım her yere
aşı bölgesinde ağrı yapar, biraz da halsizlik yapar.İki gün önce tetanoz aşı oldum aşırı bir kemik ağrısı yaşıyorum bütün gece kıvrandım boğazım yanıyor grip olunca ağrır ya kemiklerimiz öyle tetanoz aşısı böyle yapar mı yapar deyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?