bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İyi akşamlar sevgili dostlar, Bugün anormal bir yoğunluk var. gece sabaha kadar uyuyamadım ve sabahtan beri ilk defa oturabildim. Saatin 7 olduğuna inanamıyorum. Umarım gününüz iyi geçmiştir; iyi bir akşam geçirmeniz ve morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size bu sabah çektiğim gün doğumu resmini ve kırmızı ile beyaz güller ve pembe bir minyatür gül gönderiyorum. Sevgilerimle

Bende dezanfektan manyağı yaparken ekran sağ köşede kör nokta oluştu

Kesinlikle yer silip kendini yorma koltuk kenarları sehpa filan gibi temas ettijleri yerleri sil tabaktı bardaktı normal deterjan yeterli ama için almazsa ç.suyu ile yıkayıver Allah korusun hepimizi

İki gün önce tetanoz aşı oldum aşırı bir kemik ağrısı yaşıyorum bütün gece kıvrandım boğazım yanıyor grip olunca ağrır ya kemiklerimiz öyle tetanoz aşısı böyle yapar mı yapar deyin ne olur

Hiç vurulmadım ki Sadece ağır bir aşı olduğunu biliyorum. İnternetten yan etkilerine bakın dicem ama her şeyin sonu beyin tümörüne çıkıyor malesef orada. Dinlenin bugün belki yarın sabaha geçer.

Bulaşık süngeri bulaşık deterjanı ile temas eder etmez virüs kalmaz zaten. Sabunda zaten virüsün yaşayacağını sanmıyorum. Cevizi ambalajlı alın temiz bir saklama kabına alın. Dergi kapalı ambalajda ise birşey olmaz gibime geliyor zaten aldıklarınızı bir süre bekletin, bekletebildiğiniz kadar. Ayakabının içine ve dışına kolonya sıkın eğer bozulmayacaksa, zaten ayakkabı evin içinde giyilmiyor ve zaten ayakkabıya el değdi mi ellerimizi yıkıyoruz. Kargodan alabildiklerinizi kargo ile alın derim.

Benim de aklıma geldikçe panikatağım nüksediyor..kızım 4.sınıfa gidecek..sorun değil evde otururum,kimseyle görüşmem,kimseyi eve kabul etmem de okul açılınca nasıl olacak?o çocuk nasıl koruyacak kendini?

Off çok zor valla. Ben her fırsatta laf arasında "eve misafir kabul edemiyoruz" diyorum ki öyle gelmeye kalmasın kimse. Ben olsam gezdikleri yerleri silerim. Koltukları imkanınız varsa sulandırılmış domestosla falan silin, değdikleri eşya ve objeleri bir süre kullanmayın ve evi mutlaka havalandırın.

İki gün oldu yaa internette baktım yan etkilerde var bu tür şeyler ablam test yaptır diyor eşim dinlemedi bile ne biçimler

65 yaş üstü zaten serbest değil miydi ya? Ben mi yanlış biliyomuşum, gidip geldi tüm tanıdıklarım her yere
65 yaş üstü şehirler arası gidip gelebiliyordu, bugün yeni bir kısıtlama çıkmış şehir değiştirmek izin belgesine tabi olmuş.

aşı bölgesinde ağrı yapar, biraz da halsizlik yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…