bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Daha senesi olmadı bile ama 2 sene nasıl dayalınır bilmiyorum?
Ben artık tükendiğimi hissetmeye başladım bile
Eylül ayında bir sürü işlerim işlemlerim olcak o zamana da vakalar böyle olursa vay halimize :/

Eylül ayında bir sürü işlerim işlemlerim olcak o zamana da vakalar böyle olursa vay halimize :/
Tam düşüyordu.Ufak ufak yakın mesafe çıkmaya başlamışdım.Yeniden alevlendi

Osman Müftüoğlunu dinledim şimdi tv de “Ağustosta telafi eğitimi olacakmış nasıl olacak?diye sordu spiker.”Benim torunum öğrenci ben göndermem aklı başında hiç bir ebeveynde bu rakamlarla göndermez vaka sayısını 100 e 150 ye düşürsünler gönderelim”dediAdam haklı

Şade bi nikah yap evinde eşinle mutlu huzurlu ol gerisi önemli değil dicem ama teselli eder mi bilmem

Şade bi nikah yap evinde eşinle mutlu huzurlu ol gerisi önemli değil dicem ama teselli eder mi bilmem
Düğünü erteledik nisan ayına
ama yüzük takılmadı onu eylüle erteledik nolur bu şartlarda bilmiyorum hiç
Nisana da devam ederse düğünü de iptal ederiz napalım
Bizlik bi şey yok da aileler çok baskı yapıyo erkek arkadaşım tek kardeş bir de annesi yalvardı nikah kıymayın ertelensin diye
Eylül için dediğim de lazere devam etmem lazım ona gidicem, diş için tekrar gitmem lazım, yüzük takılırsa kuaför işlemlerim olcak, sporum yarım kaldı ne güzel inceliyodum, ingilizce kursum kaldı
Yani sağlık her şeyden üstün ama böyle yıllarca sürcekse evde nasıl kalalım bilmiyorum :/
Hele okullar açılcak ya evde çocuk yok ama aklım çıkıyor yine de.

Canlı yayının ilk yarım saatini kaçırdım, internetim yüzünden. Bizim doktor virüsün mayısta mutasyona uğradığını, İtalya’da 2 ay kimse dışarı çıkmazken, her gün 10.000 vakanın olduğunu, 1000 e yakın ölüm olduğunu, şimdi herkes dışarıdayken 200-300 vaka olduğunu söylüyor. Bu mutasyondur diyor. R0 değerinin düştüğünü söylüyor. Ama 1500 vakamız varken çok riskliyiz, 2000 de olsa artık hiç bir yer kapanmayacak, o yüzden tedbir lazım diyor.
Ama yayının büyük bölümünde dikkat etmediğimiz için 500 altı vaka öngörümü yaşayamadık demekle geçti. Herkes dikkat ederse bitecek dedi. Bu virüs gider başkası gelir bunlara hazırlıklı olmalıyız dedi. Maskeyi çok geç taktığımızı, takmayanlara ceza uygulanmadığı için vakalarda azalmanın görülmediğini söyledi. İlk yarım saatte izleyen var mı?

Ben de dediğin kısımları izledim sadece. Çok dondu zaten onları da tam izleyemedim
İtalya konusu benim de hep tuhafıma gitmiştir karantinada bile gerçekten vakalar çoktu arkadaşıma soruyodum nasıl oluyo diye ev partileri var diyodu hep
Ama o zaman olan parti şimdi yok mu sanki
..
Yine de çok olumlu değil maalesef en azından Türkiye için uzun süre bitmicek anladığım kadarıyla

Telafi eğitiminin ders planlarını bile işledik bugün. Gün gün hazır. O kadar eminler mi bu işin Ağustosta biteceğine acaba?

Çok sağol canım. İlk zamanlar maske 4 dk falan korur diyorlardı. Şimdi 4 saate kadar korur diyorlar. Onlar da ne dediğini bilmiyor ya, Allah tarafından virüs mutasyon geçirip yok olsa da kurtulsak.

Dondurma yemiştim omu yaptı ki kaç tane parol içtim korkudan arada terliyorumda panik ayağım tuttu dün düşünmemeye çalışıyorumda kemiklerim sızlıyor adeta
Yazan oldumu bilmiyorum ama bende tetenoz aşısı yaptirdigim da kolumu dahi hareket ettirememistim
Belki biraz soguk aldıysanız ikisi birleşmiştir

Dondurma yemiştim omu yaptı ki kaç tane parol içtim korkudan arada terliyorumda panik ayağım tuttu dün düşünmemeye çalışıyorumda kemiklerim sızlıyor adeta
geçmiş olsun; aşı ağır gelmiştir belki, bir kaç güne geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…