- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Benim kv ler izinle geldi bir ay dönmemek şartıyla şehir dışından iki hafta önce65 yaş üstü şehirler arası gidip gelebiliyordu, bugün yeni bir kısıtlama çıkmış şehir değiştirmek izin belgesine tabi olmuş.
Dondurma yemiştim omu yaptı ki kaç tane parol içtim korkudan arada terliyorumda panik ayağım tuttu dün düşünmemeye çalışıyorumda kemiklerim sızlıyor adetaaşı bölgesinde ağrı yapar, biraz da halsizlik yapar.
Döndü bile millet.Maske takana minnetle bakıyoruzYani yıllarca böyle mi devam edicez? Aklım çıkıyo DSÖ açıklama yapınca
Ee niye böyle diyolar ya çok kötü oluyorum bunları duyuncaDöndü bile millet.Maske takana minnetle bakıyoruz
Ee niye böyle diyolar ya çok kötü oluyorum bunları duyunca
En uzun salgın 2 yılsa, biz nasıl eski hayata dönemiyoruz saçma değil mi
Ben artık tükendiğimi hissetmeye başladım bileDaha senesi olmadı bile ama 2 sene nasıl dayalınır bilmiyorum?
Tam düşüyordu.Ufak ufak yakın mesafe çıkmaya başlamışdım.Yeniden alevlendiBen artık tükendiğimi hissetmeye başladım bile
Eylül ayında bir sürü işlerim işlemlerim olcak o zamana da vakalar böyle olursa vay halimize :/
Osman Müftüoğlunu dinledim şimdi tv de “Ağustosta telafi eğitimi olacakmış nasıl olacak?diye sordu spiker.”Benim torunum öğrenci ben göndermem aklı başında hiç bir ebeveynde bu rakamlarla göndermez vaka sayısını 100 e 150 ye düşürsünler gönderelim”dediBenim de aklıma geldikçe panikatağım nüksediyor..kızım 4.sınıfa gidecek..sorun değil evde otururum,kimseyle görüşmem,kimseyi eve kabul etmem de okul açılınca nasıl olacak?o çocuk nasıl koruyacak kendini?
Şade bi nikah yap evinde eşinle mutlu huzurlu ol gerisi önemli değil dicem ama teselli eder mi bilmemBen artık tükendiğimi hissetmeye başladım bile
Eylül ayında bir sürü işlerim işlemlerim olcak o zamana da vakalar böyle olursa vay halimize :/
Düğünü erteledik nisan ayınaŞade bi nikah yap evinde eşinle mutlu huzurlu ol gerisi önemli değil dicem ama teselli eder mi bilmem
Ben de dediğin kısımları izledim sadece. Çok dondu zaten onları da tam izleyemedimCanlı yayının ilk yarım saatini kaçırdım, internetim yüzünden. Bizim doktor virüsün mayısta mutasyona uğradığını, İtalya’da 2 ay kimse dışarı çıkmazken, her gün 10.000 vakanın olduğunu, 1000 e yakın ölüm olduğunu, şimdi herkes dışarıdayken 200-300 vaka olduğunu söylüyor. Bu mutasyondur diyor. R0 değerinin düştüğünü söylüyor. Ama 1500 vakamız varken çok riskliyiz, 2000 de olsa artık hiç bir yer kapanmayacak, o yüzden tedbir lazım diyor.
Ama yayının büyük bölümünde dikkat etmediğimiz için 500 altı vaka öngörümü yaşayamadık demekle geçti. Herkes dikkat ederse bitecek dedi. Bu virüs gider başkası gelir bunlara hazırlıklı olmalıyız dedi. Maskeyi çok geç taktığımızı, takmayanlara ceza uygulanmadığı için vakalarda azalmanın görülmediğini söyledi. İlk yarım saatte izleyen var mı?
Telafi eğitiminin ders planlarını bile işledik bugün. Gün gün hazır. O kadar eminler mi bu işin Ağustosta biteceğine acaba?Osman Müftüoğlunu dinledim şimdi tv de “Ağustosta telafi eğitimi olacakmış nasıl olacak?diye sordu spiker.”Benim torunum öğrenci ben göndermem aklı başında hiç bir ebeveynde bu rakamlarla göndermez vaka sayısını 100 e 150 ye düşürsünler gönderelim”dediAdam haklı
Çok sağol canım. İlk zamanlar maske 4 dk falan korur diyorlardı. Şimdi 4 saate kadar korur diyorlar. Onlar da ne dediğini bilmiyor ya, Allah tarafından virüs mutasyon geçirip yok olsa da kurtulsak.Canlı yayının ilk yarım saatini kaçırdım, internetim yüzünden. Bizim doktor virüsün mayısta mutasyona uğradığını, İtalya’da 2 ay kimse dışarı çıkmazken, her gün 10.000 vakanın olduğunu, 1000 e yakın ölüm olduğunu, şimdi herkes dışarıdayken 200-300 vaka olduğunu söylüyor. Bu mutasyondur diyor. R0 değerinin düştüğünü söylüyor. Ama 1500 vakamız varken çok riskliyiz, 2000 de olsa artık hiç bir yer kapanmayacak, o yüzden tedbir lazım diyor.
Ama yayının büyük bölümünde dikkat etmediğimiz için 500 altı vaka öngörümü yaşayamadık demekle geçti. Herkes dikkat ederse bitecek dedi. Bu virüs gider başkası gelir bunlara hazırlıklı olmalıyız dedi. Maskeyi çok geç taktığımızı, takmayanlara ceza uygulanmadığı için vakalarda azalmanın görülmediğini söyledi. İlk yarım saatte izleyen var mı?
Yazan oldumu bilmiyorum ama bende tetenoz aşısı yaptirdigim da kolumu dahi hareket ettirememistimDondurma yemiştim omu yaptı ki kaç tane parol içtim korkudan arada terliyorumda panik ayağım tuttu dün düşünmemeye çalışıyorumda kemiklerim sızlıyor adeta
Sağolun umarım öyle olmuştur geçip gider yedim kendimiYazan oldumu bilmiyorum ama bende tetenoz aşısı yaptirdigim da kolumu dahi hareket ettirememistim
Belki biraz soguk aldıysanız ikisi birleşmiştir
geçmiş olsun; aşı ağır gelmiştir belki, bir kaç güne geçer inşallah.Dondurma yemiştim omu yaptı ki kaç tane parol içtim korkudan arada terliyorumda panik ayağım tuttu dün düşünmemeye çalışıyorumda kemiklerim sızlıyor adeta
Teşekkür ederim umarım öyledirgeçmiş olsun; aşı ağır gelmiştir belki, bir kaç güne geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?