bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Evet Ağustosta bitecek diyordu eskiden hiç söylemedi onu mesela. Ya da sıfır ölüm şu zaman diyordu, demedi

Çok sağol canım. İlk zamanlar maske 4 dk falan korur diyorlardı. Şimdi 4 saate kadar korur diyorlar. Onlar da ne dediğini bilmiyor ya, Allah tarafından virüs mutasyon geçirip yok olsa da kurtulsak.
Rica ederim, evet tek çaremiz mutasyon oldu artık. Bir an önce bütün dünyada azaldığını görsek de nefes alsak..

Çok geçmiş olsun abla

Tabak çanağı poşetleyip kaldırmanıza gerek yok, virüs kaynar su ve deterjanla ölüp gidiyor zaten, hiç içinize sinmiyorsa önce bir kaba su koyun içine birkaç damla çamaşır suyu dökün, bu suyla tabak çatalları kaynatın, sonra bulaşık makinesine atıp yıkayın ama yalnızca bulaşık makinesinde yıkamak da kafi, pandemiden önce de rutinimdi, kötü bir alışkanlık diyordum ama pandemide herkesçe hatta uzmanlarca bile kabul gören bir dezenfekte yöntemi oldu, ben ayda bir tabak çatal kaşık bardak tüm mutfak eşyalarını çamaşır suyu döktüğüm suda kaynatırım, normal zamanda da bulaşık makinesine çamaşır suyu döküp çalıştırırım.

Telafi eğitiminin ders planlarını bile işledik bugün. Gün gün hazır. O kadar eminler mi bu işin Ağustosta biteceğine acaba?
Bu sayılarla Ağustos’ta bitmesi mucize olur heralde.Ama herşeyin normalleştiği gibi okullarda normal şekilde devam edecek anlaşılan.

Telafi eğitiminin ders planlarını bile işledik bugün. Gün gün hazır. O kadar eminler mi bu işin Ağustosta biteceğine acaba?

Ben dün okula uğradım sınav kagitlarini teslim etmeye, bizim müdür Eylül Ekim'de mümkün görünmüyor okulların açılması , konuşulanlar hep bu yönde dedi

Ya ben çok titiz değilim sanırım.Maske,dışardan geldiğim zaman el yıkama,arkamı değşme.Su bidonu vs siliyorum.O kadar

65 yaş üstü seyahat icin izin nereden ve nasıl alınıyor, bilen tam yazarsa sevinirim
E-devletten e- devlet şifresi ile alınıyor veya 199u arıyorsunuz oradan TC kimlik numarası ile alabiliyorsunuz. 199u aramanızı tavsiye ederim e devlette biraz karışık; bir kaç tür izin belgesi var, biz yanlış almışız ve sonradan iptal edilemiyor, düzeltme de yapılamıyor ama biz 199'u arayıp yeniden aldık. Başvurudan sonra cep telefonuna mesaj geliyor ve sizden hastane randevusu vb belgeleri e-mail ile göndermeniz isteniyor, daha sonra da onay mesajı geliyor.

teşekkürler. dediğinizi yapayım. gelmeseler keşke. hiç virüs yokmuş gibi yaşıyorlar. sinir bastı iyice. açık havada balkonda oturtcam bakalım.

hastaneye gitmek gerekiyor mu yani?
ay bu çok kötü

Bişey olmaz inşallah dikkat edin yinede.

hastaneye gitmek gerekiyor mu yani?
ay bu çok kötü
Hayır hastaneye gitmek gerekmiyor. Biz benim kv ve kp'in komşu ilde hastane randevuleri olduğu için aldık ve onu belgelememiz gerekti, çünkü aynı gün içerisinde gidip gelecekler. Onun dışında tatil veya ziyaret amacıyla gidilecekse, gidilecek yerin adresi isteniyor, gitme sebebi soruluyor ve 1 ay geri dönmemek şartı var.
e devlette çok karışık; eğer 199u arayıp derdinizi anlatırsanız onlar yol gösteriyorlar ve başvurunuzu alıyorlar.

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, beyaz bir gül goncası, bir Hibiskus çiçeği (Japon gülü) ve sıcakta pişmesine rağmen içeriye girmemek için benimle saklambaç oynayan kedim Gözde'yi gönderiyorum. Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…