bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben insanlar küsecek diye düşünmüyorum. O kadar duyarsız ve anlayışsız ise küssün diyorum. Zor geliyor hayır demek ama sonunda ölüm var, sevdiklerini kaybetme riski var. Birileri küsecek diye bu risk göze alınmaz ki. Bizim de komşularımız bize küstüler biraz başta ama sonradan hak verdiler, saygı duymaya başladılar.

Yüzde kaç olması lazım acaba enfekte olması için
Bir de o yüzde 7 virüs vücutta kalıyo mu ki acaba testte göründüğüne göre.. yani bi yüzde 7 daha gelse enfekte mi olur ki
Hiç bilmediğim için garip geldi ve çok merak ettim benimki kaç acaba bu kadar dikkate rağmen aldım mı hiç virüs

Nedir bu söz ettiğiniz test? antikor testi mi?

O olay dediği gibi maruz kalınan virüs miktarı değil ki .mesela hamilelik testinde ha 0.03 ha 0.07 ikisi de nasıl negatifse bahsettiği sonuc da öyle antikor bakılmıs negatif cıkmıs sadece

Ben Abd ölü sayısını takip etmemiştim hiç
Dediği doğru mu acaba. 20 bin vaka olduğu zamana göre ölüm 4 kat azalmışsa bu iyi bi şey

Eklentiler

• 74B845F5-0E7E-466F-B866-EBD36A379AD3.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 93
çok haklısınız. ben de aynı
işte annemin en sevdiği abisi bence de haklısınız. ama işte maalesef annem hayır diyemez.

O olay dediği gibi maruz kalınan virüs miktarı değil ki .mesela hamilelik testinde ha 0.03 ha 0.07 ikisi de nasıl negatifse bahsettiği sonuc da öyle antikor bakılmıs negatif cıkmıs sadece
Hikaye bu. Ben bilmediğim için farklı anlamışım sanırım

Eklentiler

• 48A2E0F2-ED51-41AC-99F4-0BD30D97793D.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 84
çok zor bir durum. neyse ki akrabanız yokmuş yanınızda. ben de sizin gibiydim. yazlığa gelince mecburen market pazar gidiyorum. annemi yine yollamıyorum. valla sağlık çalışanlarının işi çok zor. arkadaşımın kardeşi doktor tam evine döncekti çocuk. şu an yeniden vakalar arttığı için dönemiyor evde annesi var. ama maalesef maske takmayanla dolu etraf. ne diyeyim çok zor günler. umarım bir an evvel geçer ve rahatlarız.

Ben Abd ölü sayısını takip etmemiştim hiç
Dediği doğru mu acaba. 20 bin vaka olduğu zamana göre ölüm 4 kat azalmışsa bu iyi bi şey
Ben takip etmeye başladığımdan beri 1000’e yakın hep. Acaba 2000 lere çıkmış mıydı? O zaman hiç dünya genelinde hep İtalya dikkatimi çekiyordu.

Bu sistem doğru mu acaba ya? Yani bizim parklar kıpkırmızı, evlerin olduğu yerler mavi, çok saçma. Heykel kıpkırmızı mesela, oraya insan geçemiyor, dört yol ağzı. Zaten ülkenin 1000 vakası sizin paylaştığınız yerde gibi görünüyor resmen doğruysa. Ben pek inanamıyorum bu haritaya.

Benim yeğenim taşındı.Hala eski evinde gözüküyor

Kızlar merhaba yarın test yaptırcam babam kronik hasta çünkü onların yanına giderken içim rahat olsun istiyorum ama hes kodu veriliyor mu acaba test yaptırana ? Uçağa hemen binebilir miyim sonuç çıkınca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…