Ben insanlar küsecek diye düşünmüyorum. O kadar duyarsız ve anlayışsız ise küssün diyorum. Zor geliyor hayır demek ama sonunda ölüm var, sevdiklerini kaybetme riski var. Birileri küsecek diye bu risk göze alınmaz ki. Bizim de komşularımız bize küstüler biraz başta ama sonradan hak verdiler, saygı duymaya başladılar.haklısınız da yengem direkt küser gider öyle yaparsak. keşke anlasalar. dayım da yengem de öğretmen emeklisi. ama pandemiyi anlamadılar bir türlü. 70 yaşındalar. şeker hastalığı var ama etraftaki tüm pazarları geziyor. şaka gibi yani normal hayatlarına devam ediyorlar. kolanya tutayım bari gelir gelmez. annem de en uçta otursun. elimden başka bir şey gelmiyor
Yüzde kaç olması lazım acaba enfekte olması içinEvet ben de okudum şimdi. Burada bir üye de yaptırmıştı yüzde 8 ne diye sormuştu ya geçen gün. Demek ki maruz kaldığı virüs miktarıymış. Hakkaten ilginç. Bence geçen sefer kesin oldum dedi halsizliğe falan bakıp, kendi kendine teşhis koydu. Hamile olmadığıma göre demiş
Nedir bu söz ettiğiniz test? antikor testi mi?Evet ben de okudum şimdi. Burada bir üye de yaptırmıştı yüzde 8 ne diye sormuştu ya geçen gün. Demek ki maruz kaldığı virüs miktarıymış. Hakkaten ilginç. Bence geçen sefer kesin oldum dedi halsizliğe falan bakıp, kendi kendine teşhis koydu. Hamile olmadığıma göre demiş
O olay dediği gibi maruz kalınan virüs miktarı değil ki .mesela hamilelik testinde ha 0.03 ha 0.07 ikisi de nasıl negatifse bahsettiği sonuc da öyle antikor bakılmıs negatif cıkmıs sadeceYüzde kaç olması lazım acaba enfekte olması için
Bir de o yüzde 7 virüs vücutta kalıyo mu ki acaba testte göründüğüne göre.. yani bi yüzde 7 daha gelse enfekte mi olur ki
Hiç bilmediğim için garip geldi ve çok merak ettim benimki kaç acaba bu kadar dikkate rağmen aldım mı hiç virüs
çok haklısınız. ben de aynıİnanın benim hasta olmaktan da ölmekten de korkum yok, sürecin başından beri tek endişe ettiğim kızım ve eşim ama gelin görün ki şu son 2 haftaya kadar pazara dahi gitmedim, dışarıda beni zaten maskesiz görmeniz mümkün değil, çevremde akrabam arkadaşım da yok, o yüzden eşimle kızım hariç kimseyle yakın temasım da olmaz, ki ailem yakın olsa onların sağlığı için görüşmem, buna rağmen ben bu kadar dikkat ederken kronik hastalığı olan ve en çok risk grubundaki insanların umursamazlığı beni çileden çıkarıyor.
He yalnızca sizlerden çevreden duyduklarıma değil, kendi yakın akrabalarımdan dikkatsiz olanlara da kızıyorum, kendini düşünmüyorsan çevreni düşüneceksin.
işte annemin en sevdiği abisi bence de haklısınız. ama işte maalesef annem hayır diyemez.Ben insanlar küsecek diye düşünmüyorum. O kadar duyarsız ve anlayışsız ise küssün diyorum. Zor geliyor hayır demek ama sonunda ölüm var, sevdiklerini kaybetme riski var. Birileri küsecek diye bu risk göze alınmaz ki. Bizim de komşularımız bize küstüler biraz başta ama sonradan hak verdiler, saygı duymaya başladılar.
Hikaye bu. Ben bilmediğim için farklı anlamışım sanırımO olay dediği gibi maruz kalınan virüs miktarı değil ki .mesela hamilelik testinde ha 0.03 ha 0.07 ikisi de nasıl negatifse bahsettiği sonuc da öyle antikor bakılmıs negatif cıkmıs sadece
Yok yok siz dogru anlamıssınız zaten ben verdiği bilgi için dedimHikaye bu. Ben bilmediğim için farklı anlamışım sanırım
Öyle bir şey yok yani. Ben de şaşırmıştım ne kadar virüse maruz kaldığımız nasıl ölçülüyor diyeYok yok siz dogru anlamıssınız zaten ben verdiği bilgi için dedim
çok zor bir durum. neyse ki akrabanız yokmuş yanınızda. ben de sizin gibiydim. yazlığa gelince mecburen market pazar gidiyorum. annemi yine yollamıyorum. valla sağlık çalışanlarının işi çok zor. arkadaşımın kardeşi doktor tam evine döncekti çocuk. şu an yeniden vakalar arttığı için dönemiyor evde annesi var. ama maalesef maske takmayanla dolu etraf.Bazıları hala işin ciddiyetinde değil, benim yanım yörem coronalı dolmaya başladı, maskeyle çıkıyorum diye hastalıklı mısın diye dalga geçenler dahi oldu, onların bilinçsizliğine verdim maskemi takmaya devam ettim, kendimi geçtim eşimi kızımı korumam lazım, kaldı ki aylardır bende alışveriş yaptığım yerler dışında kimseyle temas halinde değilim, alışverişte de mesafeye dikkat ediyorum, kimseyle iç içe olmuyorum, her şeyi geçtim sağlık çalışanları aylardır uyku nedir, eve gitmek nedir bilemedi, onlar için dikkat etmeye değmez mi? Bence değer, anlayış göstermeyene çat çat söyleyin valla.
Aynen öyle bir test çeşidi yok zaten mümkün de değil.ben de pozitif cıktı sanmıştım yorumlarından öyle anlamıştımÖyle bir şey yok yani. Ben de şaşırmıştım ne kadar virüse maruz kaldığımız nasıl ölçülüyor diyen
Evet antikor testi. Yurt dışında yapılıyor artık.Nedir bu söz ettiğiniz test? antikor testi mi?
Ben takip etmeye başladığımdan beri 1000’e yakın hep. Acaba 2000 lere çıkmış mıydı? O zaman hiç dünya genelinde hep İtalya dikkatimi çekiyordu.Ben Abd ölü sayısını takip etmemiştim hiç
Dediği doğru mu acaba. 20 bin vaka olduğu zamana göre ölüm 4 kat azalmışsa bu iyi bi şey
Bu sistem doğru mu acaba ya? Yani bizim parklar kıpkırmızı, evlerin olduğu yerler mavi, çok saçma. Heykel kıpkırmızı mesela, oraya insan geçemiyor, dört yol ağzı. Zaten ülkenin 1000 vakası sizin paylaştığınız yerde gibi görünüyor resmen doğruysa. Ben pek inanamıyorum bu haritaya.
Benim yeğenim taşındı.Hala eski evinde gözüküyorBu sistem doğru mu acaba ya? Yani bizim parklar kıpkırmızı, evlerin olduğu yerler mavi, çok saçma. Heykel kıpkırmızı mesela, oraya insan geçemiyor, dört yol ağzı. Zaten ülkenin 1000 vakası sizin paylaştığınız yerde gibi görünüyor resmen doğruysa. Ben pek inanamıyorum bu haritaya.
Ablam geldi bana şehir değiştirdi ama smdi bizim ev görünüyor ben nereye gitsem, konum aciksa olduğum yeri gösteriyor .Benim yeğenim taşındı.Hala eski evinde gözüküyor
Benimd öyle.Taşınmadan önce yeğenimin 1 kere yeni eve gittini göstermişdi amaAblam geldi bana şehir değiştirdi ama smdi bizim ev görünüyor ben nereye gitsem, konum aciksa olduğum yeri gösteriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?