bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Burayı okuduğumda normalim ben diyorum. Eve kimseyi kabul etmiyorum evet kusenler oldu maalesef, zorunlu olmadıkça insanlarla görüşmüyoruz, dışarı çıkmıyoruz iş harici, ben de özledim eski hayatımı arkadaşlarımla ailemle olmayı ama sabretmeyi seçiyorum. En son ne zamandi hatirlamiyorum buraya yazmıştım anneme gittiğimde kuzenlerle iç iceydi annem, herkes tedbirleri bırakmıştı. Annemi uyarmaktan da sıkıldım kendi tercihi diyorum artık . Geçecek bu günler de biraz sabretmeye bakıyor ama sorumsuzlar bu süreci uzatıyor maalesef.

Annemle aynı sokakta olmama rağmen 3 ay görüşmedim. Şimdi de maskeyle mesafeyle dışarıda görüşüyorum. Ki ben de evden çıkmadım ama nolur nolmaz. En iyisini yapıyorsunuz, vicdan azabı çok başka.

Annemle ayrı ilcelerdeyiz ama yakınız en fazla 30 dk sonra oradayım. En son gittiğimde maskeyle oturduğum için kuzenler baya güldü hatta annem bir kuzenime marketten birşeyler almasını istemiş onu veriyor annem direk alıyor anne napiyorsun yıka ellerini de yıka dedim ve baya gülüşmeler yaşadım. Anlamların bir kısmı asosyalsin diyor ki bunu diyen bir ablam geçen akşam ayıp olmasın diye komşusuna tepsi törenine gitmiş ev de kalabalikmis. Ben çok sıkıldım annemi de uyarmayi ablamları da uyarmayi abartiyorsun diyorlar bana , abartayim ama vicdanım rahat olsun

Anlamaya calismayalim bence . Kendi vicdanımız ve rahatimiza göre hareket edelim. İnsanlar çok bencil maalesef

Olay siyasi gorus degil zaten munisim, dunya bununla savasiyor ve herkes aciz bu konuda

benim burnum kipkirmizi oluyo..artik herkes normal hayatinda ben buna karar kildim, kafeler restoranlar dolu.. daha once dedigim gibi..artik bununla yasamayi ogrenecegiz.

Cogu insan takiyor maskesini cezasi oldugu icin suan,en azindan dun kizilayda oyleydi.

Allahim bir an once bizi bu illetten kurtarsin

Allah'ım bir an önce bizi bu illetten kurtarsın inşaallah ama cafeler, restaurantlar, sokaklar tıklım tıklım insan doluyken biz bu pandemiyi atlatamayız tontriko.

Tamam virüsün psikolojimizi alt üst etmesine izin vermeyelim, ekonomik düzen bozulmasın diye normalleşelim ama güruh halinde asker uğurlaması nedir, nişanlara katılıp kalabalık yaratmak nedir, cenazelerin o tıklım tıklım hali nedir? Gitmezsem ayıp olur, gönül koyarlar, küserler diye diye coronayı bulaştırmaya devam ediyoruz, kültürümüzde yer alan bazı alışkanlıkları bırakmamız lazım artık.

İlla ki duymuşsunuzdur adamın biri corona oluyor, tedavisi bitip hastaneden çıkınca şükür için boğa kesip yemek veriyor, yemeğe katılan herkes corona, adam şükürünü de yapmasın mı diyen olabilir, yapsın yapsın da kendi kendine yapsın.

Benim şuursuz akrabalarımdan biri corona olmuş, bir süre hastanede tedaviden sonra evde tedavi görürken maske de takmadan düşüncesizce mahallesinde dolaşmış, Allah'tan komşulardan bilinçli olanlar varmış da akrabamı, akrabamın karısını kovalamışlar gidin evinizde kendinizi izole edin diye, böyle bilinçsizler varken ne vaka sayısı azalır, ne pandemi biter, benim elimde olsa bunların hepsini bir yere toplar kilitlerim.

çok üzüldüm ya . apartmanı karantinaya alıyorlar diye biliyorum ben ama.

Şimdilik evi karantinaya almışlar ama binayida alsalar çok iyi olcak. Burda bütün çocuklar en başından beri dip dibe oynuyolar asla dikkat etmediler şimdi parkı sahayı falan kapatmışlar güya iş işten gectikten sonra o kadar kızıyorum ki. Ne vardi herkes üstüne düşüneni yapsaydı aylardir evde duran bizlerde rahat bı nefes alsaydık Allah yardımcımiz olsun ne deyim insanlardan hiç bı beklentim yok artık.

zaten insanlar kurallara uysalardı bu kadar yayılmayacaktı. şimdiye kontrol altına bile alınırdı. ama gelin görün ki kimse dikkat etmiyor. olan da dikkat eden bizlere oluyor. sağ salim çıksak psikolojik olarak mahvolduk.

Merhaba Sevgili dostlarım, bu aralar aşırı bir yoğunluk var ve foto atmakta gecikiyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size daha önce çektiğim bir gün doğumunu ve kırmızı çardak gülleri gönderiyorum, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…