Annemle aynı sokakta olmama rağmen 3 ay görüşmedim. Şimdi de maskeyle mesafeyle dışarıda görüşüyorum. Ki ben de evden çıkmadım ama nolur nolmaz. En iyisini yapıyorsunuz, vicdan azabı çok başka.Burayı okuduğumda normalim ben diyorum. Eve kimseyi kabul etmiyorum evet kusenler oldu maalesef, zorunlu olmadıkça insanlarla görüşmüyoruz, dışarı çıkmıyoruz iş harici, ben de özledim eski hayatımı arkadaşlarımla ailemle olmayı ama sabretmeyi seçiyorum. En son ne zamandi hatirlamiyorum buraya yazmıştım anneme gittiğimde kuzenlerle iç iceydi annem, herkes tedbirleri bırakmıştı. Annemi uyarmaktan da sıkıldım kendi tercihi diyorum artık . Geçecek bu günler de biraz sabretmeye bakıyor ama sorumsuzlar bu süreci uzatıyor maalesef.
Annemle ayrı ilcelerdeyiz ama yakınız en fazla 30 dk sonra oradayım. En son gittiğimde maskeyle oturduğum için kuzenler baya güldü hatta annem bir kuzenime marketten birşeyler almasını istemiş onu veriyor annem direk alıyor anne napiyorsun yıka ellerini de yıka dedim ve baya gülüşmeler yaşadım. Anlamların bir kısmı asosyalsin diyor ki bunu diyen bir ablam geçen akşam ayıp olmasın diye komşusuna tepsi törenine gitmiş ev de kalabalikmis. Ben çok sıkıldım annemi de uyarmayi ablamları da uyarmayi abartiyorsun diyorlar bana , abartayim ama vicdanım rahat olsunAnnemle aynı sokakta olmama rağmen 3 ay görüşmedim. Şimdi de maskeyle mesafeyle dışarıda görüşüyorum. Ki ben de evden çıkmadım ama nolur nolmaz. En iyisini yapıyorsunuz, vicdan azabı çok başka.
Anlamaya calismayalim bence . Kendi vicdanımız ve rahatimiza göre hareket edelim. İnsanlar çok bencil maalesefEvimize kabul etmediklerimiz küsüyorlar. Sizin orda virüs hala bitmedi mi gelin artık diyorlar. Toplu taşımaya binip dikkat ederek gidip gelirmişiz. Hemde küçük çocuklarlasabrımı mı deniyorlar anlamıyorum ki
Olay siyasi gorus degil zaten munisim, dunya bununla savasiyor ve herkes aciz bu konudaFahrettin Koca pandemi sürecini iyi yönetti, siyasi görüşüm ne olursa olsun ben haklıya hakkını veririm, üstünde çok ağır bir sorumluluk vardı, yapabileceği her şeyi yaptı, hala da yapıyor ama bizim bazı insanlarımız laftan anlamıyor, o maskesiz dolaşanlara ben de sinir oluyorum, yok sıkıyormuş, yok bunalıyorlarmış
Ya ben de bayılmıyorum maske takmaya ama mecburuz, insan kendini düşünmüyorsa da toplumu düşünmeli, toplum bilincinden bu kadar mı uzağız?
Aylardır her sokağa çıktığımda maskeli çıktım, burası cehennem sıcağı resmen fakat bunalsam da terden patlasam da o maskeyi takmamazlık etmedim, Sağlık Bakanı ne önerdiyse yaptım gram şaşmadım, bizim gibi insanların çoluğuna çocuğuna, sevdiklerine bulaştırırlarsa affetmeyeceğim şimdiden söylüyorum, hesabı Allah katında sorulsun.
Haberlerde ben de görüyorum adamın maskesi yok diye polis uyarıyor, polise şov yapma diyor, tövbe Ya Rabbim.
Valla Allah sağlık çalışanlarına, emniyet güçlerine hem sağlık hem sabır versin.
Allah'ım bir an önce bizi bu illetten kurtarsın inşaallah ama cafeler, restaurantlar, sokaklar tıklım tıklım insan doluyken biz bu pandemiyi atlatamayız tontriko.Olay siyasi gorus degil zaten munisim, dunya bununla savasiyor ve herkes aciz bu konuda
benim burnum kipkirmizi oluyo..artik herkes normal hayatinda ben buna karar kildim, kafeler restoranlar dolu.. daha once dedigim gibi..artik bununla yasamayi ogrenecegiz.
Cogu insan takiyor maskesini cezasi oldugu icin suan,en azindan dun kizilayda oyleydi.
Allahim bir an once bizi bu illetten kurtarsin
Siyasete bağlayanlar var ama.Bizim komşu hastalık ilk çıktığında abla hdp lilerle chp liler sarılıp el sıkışıyorlarmış diyordu.Olay siyasi gorus degil zaten munisim, dunya bununla savasiyor ve herkes aciz bu konuda
çok üzüldüm yaÜç kat üstümüzde oturan birinde corana pozitif çıkmışne olcak bakalım şimdi. Binayı karantinaya alma gibi bişey olabilir mi acaba.
çok üzüldüm ya. apartmanı karantinaya alıyorlar diye biliyorum ben ama.
zaten insanlar kurallara uysalardı bu kadar yayılmayacaktı. şimdiye kontrol altına bile alınırdı. ama gelin görün ki kimse dikkat etmiyor. olan da dikkat eden bizlere oluyor. sağ salim çıksak psikolojik olarak mahvolduk.Şimdilik evi karantinaya almışlar ama binayida alsalar çok iyi olcak. Burda bütün çocuklar en başından beri dip dibe oynuyolar asla dikkat etmediler şimdi parkı sahayı falan kapatmışlar güya iş işten gectikten sonra o kadar kızıyorum ki. Ne vardi herkes üstüne düşüneni yapsaydı aylardir evde duran bizlerde rahat bı nefes alsaydıkAllah yardımcımiz olsun ne deyim insanlardan hiç bı beklentim yok artık.
İstanbul da gene asker uğurlamsı varmış.Ne maske ne mesafe.öyle zor biter.Polis dağıtacak.Çare yok.Ne vardi herkes üstüne düşüneni yapsaydı aylardir evde duran bizlerde rahat bı nefes alsaydık
İstanbul da gene asker uğurlamsı varmış.Ne maske ne mesafe.öyle zor biter.Polis dağıtacak.Çare yok.
Bunlara Çin in yaptığını yapmak lazım.Kapıları lehimlemişler çıkmasınlar diye duydum birPolislede anca tartışıyorlar onlarında işi zor yaa.
annemin 2 komsusunda cikti temas olmadiysa binayi karantinaya almiyorlarÜç kat üstümüzde oturan birinde corana pozitif çıkmışne olcak bakalım şimdi. Binayı karantinaya alma gibi bişey olabilir mi acaba.
annemin 2 komsusunda cikti temas olmadiysa binayi karantinaya almiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?