bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teşekkür ederim. Bende alacaklarını zannetmiyorum zaten ama en azından insanların birbirinden temaslarının kesilmesi lazım. Onun için bı uygulama olabilir. Kim yapacak gerçi..
binada cikinca herkes bi kendine geliyor merak etmeyin aman bana bulasmaz diyen insanlar hastaligi ensesinde hissetmeye basliyor hemen.
yajlasik 16 17 gun once koye geldim herkes bi hosgeldine gelmeye calisti
gelmeyin dedim alindilar
biz hep burdayiz dediler e ben yoldan geldim ya bende varsa dedim onada alindilar
6.gundu sanirim annemin amcasinin kizi pat girdi iceri kapilar acik koy yerinde herkes rahat
iceri girince basimdan assagi kaynar sular dokuldu
5 6 dk sonra zorla oksurmeye basladim zorla oksurmekten miden bulandi ogurmeye basladim
o alinan kadin arkasina bile bakmadan gorusuruz dedi kacti

Çok çok iyi yapmışsınız gerçekten o insanlar onu hakediyolar bende çok zorlanıyorum artık birileriyle görüsmemek için ama yapcak bişey yok. Ve dediginiz gibi akşama kadar dopdolu olan sitenin içinde bi kişi bile yok

Merhaba arkadaşlar.
Bu tarafa gelmek anca nasip oldu.
17 martta işyerinde eve ilk gönderilen ben oldum.
Hâla işbaşı yaptırmıyorlar.
Markete hiç gitmedim, sokakta yürümedim, 2 anneyi bir iki defa karşıdan görüp az sohbet ettim sonra kocam evimize geri getirdi o kadar.
Büyük bir imtihanın içinde olduğumuzu düşünüyorum, devamlı dua ediyorum.
Allah'ım dışarıdakilere de bizlere de yardım etsin inşallah.

Ben hala avusturalyayi paylasmaya devam ediyorum.cunku cok uzun zamandir takip ediyorum.rakamlar hep 5-6, 5-10 falan (en fazla) gidiyordu.dikkatleri oraya yonlendirin.salgin avusturalyada yeni basliyor.

Evet degisik bir olay bu.bana mantikli geldi.ayy hadi insallah.zaten asiya cok ters bakiyorum benim icin tedavi onemli ve bizden cikmasi cok daha guvenilir
insallah hepimiz itum insanlik icin bir kurtulus olur bu.
ve biz insanlarada buyuk bir ders olur ozgurce disarda nefes alip vermenin bir komsuya bile gunaydin diyebilmenin ne kadar şahane bir sey oldugunu unutmayiz.

Ikinci olarak yunanistani takip ediyorum.yunanistan turizmi acti mi acaba?
Salgin esnasinda diamond princess gemisinin tum yolculari yunanistanda tur duzenlemisti.hic yukselmedi rakamlar orda.ama gemidekiler hep hastaydi.ben resmen uluslararasi filasyon yapiyorum

insallah hepimiz itum insanlik icin bir kurtulus olur bu.
ve biz insanlarada buyuk bir ders olur ozgurce disarda nefes alip vermenin bir komsuya bile gunaydin diyebilmenin ne kadar şahane bir sey oldugunu unutmayiz.
Ahh oyle bir ders oldu ki..
Bir de ne sanssiz bir nesiliz birsuru kotu sey gorduk yasadik(

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh oyle bir ders oldu ki..
Bir de ne sanssiz bir nesiliz birsuru kotu sey gorduk yasadik(
Allah'ım beterinden korusun.
Çok olumsuz yaklaşmamak gerekiyor bence.
Negatif düşünceler çığ gibi büyüyor sonra zaten evden dışarı çıkamayan bizleri duvarlar ve mobilyalarla boğuyor.

Evde olup dışarıya ihtiyacı olmayan bizler şanslı kesimdeyiz, ben ne dualarıma hep kendi adıma şükürlerimi de ekliyorum. Para sıkıntım olsaydı da çalışmak zorunda kalsaydım, eşim olmasaydı bu dünyada yapayalnız kalırdım, gerçekten ondan başka elimi tutacak hiç kimse yok, yatıp kalkıp şükretmek benim yapmam gereken. Evde insanın aklına binbir düşünce düşüyor işte.

İşe başlamak gerek aslında. Eve çok alışıyorum, sonra zor olur diye düşünüyorum. Deniz, güneş, kum çok özlüyorum ama bu sene tatil defterini kapattık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize ev de disarisi da dar geliyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…