- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
binada cikinca herkes bi kendine geliyor merak etmeyin aman bana bulasmaz diyen insanlar hastaligi ensesinde hissetmeye basliyor hemen.Teşekkür ederim. Bende alacaklarını zannetmiyorum zaten ama en azından insanların birbirinden temaslarının kesilmesi lazım. Onun için bı uygulama olabilir. Kim yapacak gerçi..
binada cikinca herkes bi kendine geliyor merak etmeyin aman bana bulasmaz diyen insanlar hastaligi ensesinde hissetmeye basliyor hemen.
yajlasik 16 17 gun once koye geldim herkes bi hosgeldine gelmeye calisti
gelmeyin dedim alindilar
biz hep burdayiz dediler e ben yoldan geldim ya bende varsa dedim onada alindilar
6.gundu sanirim annemin amcasinin kizi pat girdi iceri kapilar acik koy yerinde herkes rahat
iceri girince basimdan assagi kaynar sular dokuldu
5 6 dk sonra zorla oksurmeye basladim zorla oksurmekten miden bulandi ogurmeye basladim
o alinan kadin arkasina bile bakmadan gorusuruz dedi kacti
Şunu düşünen insanlarla Benim oyum neden bir acaba?Siyasete bağlayanlar var ama.Bizim komşu hastalık ilk çıktığında abla hdp lilerle chp liler sarılıp el sıkışıyorlarmış diyordu.
Evet degisik bir olay bu.bana mantikli geldi.ayy hadi insallah.zaten asiya cok ters bakiyorum benim icin tedavi onemli ve bizden cikmasi cok daha guvenilirsuraya sizlere umut dolu bir haber birakiyorum
insallah hepimiz itum insanlik icin bir kurtulus olur bu.Evet degisik bir olay bu.bana mantikli geldi.ayy hadi insallah.zaten asiya cok ters bakiyorum benim icin tedavi onemli ve bizden cikmasi cok daha guvenilir
Ahh oyle bir ders oldu ki..insallah hepimiz itum insanlik icin bir kurtulus olur bu.
ve biz insanlarada buyuk bir ders olur ozgurce disarda nefes alip vermenin bir komsuya bile gunaydin diyebilmenin ne kadar şahane bir sey oldugunu unutmayiz.
son 20 senede gordugumuz olaylara 100 sene yasayan bir insan ancak 2 sine denk gelebiliyormus normalde diye okumustum bir yerdeAhh oyle bir ders oldu ki..
Bir de ne sanssiz bir nesiliz birsuru kotu sey gotduk yasadik(
hahaha sol altta sikayet et butonunun yanindaki 3 noktadan duzenle cikiyorBu mesajlari nasil duzenliyoruz acaba.ne bicim yazim yanlisi yapmisim yaa
Allah'ım beterinden korusun.Ahh oyle bir ders oldu ki..
Bir de ne sanssiz bir nesiliz birsuru kotu sey gorduk yasadik(
Bize ev de disarisi da dar geliyor artik.Allah'ım beterinden korusun.
Çok olumsuz yaklaşmamak gerekiyor bence.
Negatif düşünceler çığ gibi büyüyor sonra zaten evden dışarı çıkamayan bizleri duvarlar ve mobilyalarla boğuyor.
Evde olup dışarıya ihtiyacı olmayan bizler şanslı kesimdeyiz, ben ne dualarıma hep kendi adıma şükürlerimi de ekliyorum. Para sıkıntım olsaydı da çalışmak zorunda kalsaydım, eşim olmasaydı bu dünyada yapayalnız kalırdım, gerçekten ondan başka elimi tutacak hiç kimse yok, yatıp kalkıp şükretmek benim yapmam gereken. Evde insanın aklına binbir düşünce düşüyor işte.
İşe başlamak gerek aslında. Eve çok alışıyorum, sonra zor olur diye düşünüyorum. Deniz, güneş, kum çok özlüyorum ama bu sene tatil defterini kapattık.
Doğrudur.Bize ev de disarisi da dar geliyor artik.
Bende de yok güncel değiliz sanırımBende yok o noktalar.kendi kendimi sikayet ediyim bari
Disarisi da 2 pake makarna al biraz domates biber..
Yuzunu elleme..
Dok dok daha antibakteriel dok..
Hadi cabuk ol oyalanmayalim..
Dan ibaret..
Kesinlikle imtihan.
Yine de sukur.cok sukur elbette.
Dedesi kızıma tel almış hat almaya çıktık az önce ben hamileyim iki adım yürüyemedim aracın yanına döndüm anahtarı unuttum öylece sokakta ayakta kaldım hiç kıyafetim yok evde giymeye bile bişiler bakarım kafasıyla çıkmıştım avmye gitmek istemedim araçla mağazaya girme imkanı olmayıp birde ayakta kaldım eşimle kızımı beklerken bağıra bağıra ağlamak geldi içimden eskiden olsa bir yere girer cafe vs. Oturup beklerdim hiçbir yere dokunmadan korku içinde evden çıkmamak daha iyi Allah mecbur olanlara yardım etsin ama hep evde durduğumdan 33 haftalık gebelikte yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?