- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Ben okumadim. Ama bizim disarisiyla baglantimiz bu kadar artisi yok.ama yine de sukur hala saglikliyiz.Nasıl bir yazı olmuş sinirimden kusura bakmayın arkadaşlar psikolojik olarak zor günler geçiriyorum
Ben kendimi sikayet ettim geldi noktalarBende de yok güncel değiliz sanırım
2 dk dan sonra duzenleyemiyoruz sure dolmusturNasıl bir yazı olmuş sinirimden kusura bakmayın arkadaşlar psikolojik olarak zor günler geçiriyorum
Kıyamam ya.Aylardır ilk kez markete girdim, Allahım nasıl gerildim, başım halen ağrıyor. Toplamda 6-7 dakika kalmışımdır, herkes bana bakıyordu, aldığımı attım sepete. Ben uzun süre atlatamam bu durumları ya, çok zor
Aman ben bundan hiç bahsetmiyorum hiç kimseye.Bir de neyi merak ediyorum biliyor musunuz.fransa tedavide nikotin bantini denedi mi acaba
Bugün bende berbatım hiç haber dinlemiyorum burdan başka takip etmiyorum ama dışarı çıkıp yürüyemeyince canım sıkıldı büyün heryer kpalı psikolojim mahvoldu boğazım şişti gibi ateşim var gibi hepsi psikolojik avuçlarım terliyor nefes alamıyorum anksiyete ve panik atak geçiriyorum tansiyonum yükseldiAylardır ilk kez markete girdim, Allahım nasıl gerildim, başım halen ağrıyor. Toplamda 6-7 dakika kalmışımdır, herkes bana bakıyordu, aldığımı attım sepete. Ben uzun süre atlatamam bu durumları ya, çok zor
Şu anda yasak yok, istersen çıkıp bir 5 dakika yürü.Bugün bende berbatım hiç haber dinlemiyorum burdan başka takip etmiyorum ama dışarı çıkıp yürüyemeyince canım sıkıldı büyün heryer kpalı psikolojim mahvoldu boğazım şişti gibi ateşim var gibi hepsi psikolojik avuçlarım terliyor nefes alamıyorum anksiyete ve panik atak geçiriyorum tansiyonum yükseldi
Bu adamdan hoşlanmıyorum maalesef.
Beni rahatlatıyo o yüzden takip ediyorum ama asla önlemi bırakmadımBu adamdan hoşlanmıyorum maalesef.
Çevremdeki bir çok insanı rehavete soktu hem de uzman olmadığı halde.
Sizin adınıza sevindim.Beni rahatlatıyo o yüzden takip ediyorum ama asla önlemi bırakmadım
Çok fazla rahatlayıp salan vardır ama dediğiniz gibi :/
Evet hep eşim gidiyor aylardır. Bu sefer dedim bir bakayım, yemek fikri gelsin aklıma, bir de ağda bandı vs alayım dedim. Nasıl gerildiysem bir baktım sepete bırakmıyorum fırlatıyorumKıyamam ya.
Evlisin di mi?
Kendini yıpratma, eşin gitsin ya da varsa kapıcı gitsin markete.
Bizde kapıcı yok hep kocam gidiyor her yere maalesef.
Gitme gitme.Evet hep eşim gidiyor aylardır. Bu sefer dedim bir bakayım, yemek fikri gelsin aklıma, bir de ağda bandı vs alayım dedim. Nasıl gerildiysem bir baktım sepete bırakmıyorum fırlatıyorumbir daha gitmem
Benim annem de koah hastası olmasına rağmen sigara içiyorAman ben bundan hiç bahsetmiyorum hiç kimseye.
Annemin maalesef önemli hastalıkları olduğu halde sigarayı bırakmıyor bir de bunu duyarsa bahane sunup günde 3 pakete çıkarır.
Nasolsa psikolojik, daha önce de oldu, ama korona olmadık diye kendimizi telkin edicez canım. Annemi en ücraya da götürsem, orada bile 2 tane maskesiz bizi buldu, yanımızdan bağıra çağıra geçtiler. Annem ellerini temizlemeden sigara yaktı. Şu an kalbimin nasıl attığını duysan.. daha önce de oldu ama hiç bir şey olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Sen de öyle yapmaya çalış. Allah sabır versin hepimize.Bugün bende berbatım hiç haber dinlemiyorum burdan başka takip etmiyorum ama dışarı çıkıp yürüyemeyince canım sıkıldı büyün heryer kpalı psikolojim mahvoldu boğazım şişti gibi ateşim var gibi hepsi psikolojik avuçlarım terliyor nefes alamıyorum anksiyete ve panik atak geçiriyorum tansiyonum yükseldi
Biliyorum cok zor..Aylardır ilk kez markete girdim, Allahım nasıl gerildim, başım halen ağrıyor. Toplamda 6-7 dakika kalmışımdır, herkes bana bakıyordu, aldığımı attım sepete. Ben uzun süre atlatamam bu durumları ya, çok zor
Aman beni düşünmesin.Benim annem de koah hastası olmasına rağmen sigara içiyorbu dönemde hep onu düşünmekten ruh sağlığım mahvoldu. O da evden 3 ay çıkmadığı için kendini iyice sigaraya verdi sırf onun için araba aldım, şimdi uzak yerlere götürüyorum yürütmek için, orada bile ilk yaptığı şey sigara yakmak. Artık başa çıkamıyorum, bıraktım peşini. Doktoru oksijen tüpüne bağlanırsınız bir sene daha içerseniz dedi. İnsan en azından evladını düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?