bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasıl bir yazı olmuş sinirimden kusura bakmayın arkadaşlar psikolojik olarak zor günler geçiriyorum
Ben okumadim. Ama bizim disarisiyla baglantimiz bu kadar artisi yok.ama yine de sukur hala saglikliyiz.
ama hasta olanlar icin ve vefat edenler icin cok uzuluyoruz.keske hic olmasaydi boyle bir sey
Tedbir tedbir alicaz

Aylardır ilk kez markete girdim, Allahım nasıl gerildim, başım halen ağrıyor. Toplamda 6-7 dakika kalmışımdır, herkes bana bakıyordu, aldığımı attım sepete. Ben uzun süre atlatamam bu durumları ya, çok zor

Kıyamam ya.
Evlisin di mi?
Kendini yıpratma, eşin gitsin ya da varsa kapıcı gitsin markete.
Bizde kapıcı yok hep kocam gidiyor her yere maalesef.

Bugün bende berbatım hiç haber dinlemiyorum burdan başka takip etmiyorum ama dışarı çıkıp yürüyemeyince canım sıkıldı büyün heryer kpalı psikolojim mahvoldu boğazım şişti gibi ateşim var gibi hepsi psikolojik avuçlarım terliyor nefes alamıyorum anksiyete ve panik atak geçiriyorum tansiyonum yükseldi

Şu anda yasak yok, istersen çıkıp bir 5 dakika yürü.
Yapma arkadaşım topla kendini.
Ailen yanındaysa onlar üzülür, bir duş yap en azından.

Bu adamdan hoşlanmıyorum maalesef.
Çevremdeki bir çok insanı rehavete soktu hem de uzman olmadığı halde.
Beni rahatlatıyo o yüzden takip ediyorum ama asla önlemi bırakmadım
Çok fazla rahatlayıp salan vardır ama dediğiniz gibi :/

Beni rahatlatıyo o yüzden takip ediyorum ama asla önlemi bırakmadım
Çok fazla rahatlayıp salan vardır ama dediğiniz gibi :/
Sizin adınıza sevindim.
Bu işi ciddiye alan insanları seviyorum.
Maalesef benim çevremdekiler çok umursamıyor, ben laf anlatmaktan yoruldum.
Normalde de evde yalnız kalayım çok mutlu oluyorum bunu bildikleri için virüsü bahane ettiğimi sanıyorlar.
Bu doktor da olumlu yaklaşınca bak doktor bile senin kadar eve kapanmıyor diyorlar.
Bu süreçte evde olmak, insanlardan uzak durmak çok iyi geldi yalan değil. Beni zamanında çok üzdüklerini bildikleri için eve girip onlarla az görüşüp az muhatap olunca daha çok sinir oluyorlar bana.
Kendileri bilir.

Kıyamam ya.
Evlisin di mi?
Kendini yıpratma, eşin gitsin ya da varsa kapıcı gitsin markete.
Bizde kapıcı yok hep kocam gidiyor her yere maalesef.
Evet hep eşim gidiyor aylardır. Bu sefer dedim bir bakayım, yemek fikri gelsin aklıma, bir de ağda bandı vs alayım dedim. Nasıl gerildiysem bir baktım sepete bırakmıyorum fırlatıyorum bir daha gitmem

Aman ben bundan hiç bahsetmiyorum hiç kimseye.
Annemin maalesef önemli hastalıkları olduğu halde sigarayı bırakmıyor bir de bunu duyarsa bahane sunup günde 3 pakete çıkarır.
Benim annem de koah hastası olmasına rağmen sigara içiyor bu dönemde hep onu düşünmekten ruh sağlığım mahvoldu. O da evden 3 ay çıkmadığı için kendini iyice sigaraya verdi sırf onun için araba aldım, şimdi uzak yerlere götürüyorum yürütmek için, orada bile ilk yaptığı şey sigara yakmak. Artık başa çıkamıyorum, bıraktım peşini. Doktoru oksijen tüpüne bağlanırsınız bir sene daha içerseniz dedi. İnsan en azından evladını düşünür

Nasolsa psikolojik, daha önce de oldu, ama korona olmadık diye kendimizi telkin edicez canım. Annemi en ücraya da götürsem, orada bile 2 tane maskesiz bizi buldu, yanımızdan bağıra çağıra geçtiler. Annem ellerini temizlemeden sigara yaktı. Şu an kalbimin nasıl attığını duysan.. daha önce de oldu ama hiç bir şey olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Sen de öyle yapmaya çalış. Allah sabır versin hepimize.

Biliyorum cok zor..
Ama bu sekilde yapma.ben her ciktigimda bogazim agriyor mesela.ama artik biliyorum psikolojik.tedbirini al ihtiyacini gider kafani da azcik rahat tut.kendine zarar verirsin oyle.azcik ferah cik.gelince ellerini guzelce yika.zeten meskeyle cikiyorsundur ondan eminim.siz tedbirinizi aliyorsunuz.tedbirli olduktan sonra sorun yok.

Aman beni düşünmesin.
Kendini düşünsün bana yeter.
Sigara uzun yıllar boyunca günde 3 pakete yakın içiyordum, bırakmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim ama bırakmak zorundalar.
Bunu anlamıyorlar.
Çok kızıyorum bu konuya.
Ya daha çok kızdığım konu var da evdeyim, az görüşüyoruz, rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…