Ben de kullaniyorum ve cok merak ediyorum ne derece etkindir.mesela brezilya dunyada en az sigara kullanan ulke.fransa nikotin bandi kullanicakti ondan da haber cikmadi.yunanistan sigara tuketiminde cok ustlerde ama az vefat var.rusya cok ustlerde.rusya her konuda su an tepe noktalarda.onlari da takip ediyorumAman ben bundan hiç bahsetmiyorum hiç kimseye.
Annemin maalesef önemli hastalıkları olduğu halde sigarayı bırakmıyor bir de bunu duyarsa bahane sunup günde 3 pakete çıkarır.
Evet ben de denk geldikce soruyorum.test sayilarimiz yetersiz diyor mesela
Merhaba arkadaşlar.
Bu tarafa gelmek anca nasip oldu.
17 martta işyerinde eve ilk gönderilen ben oldum.
Hâla işbaşı yaptırmıyorlar.
Markete hiç gitmedim, sokakta yürümedim, 2 anneyi bir iki defa karşıdan görüp az sohbet ettim sonra kocam evimize geri getirdi o kadar.
Büyük bir imtihanın içinde olduğumuzu düşünüyorum, devamlı dua ediyorum.
Allah'ım dışarıdakilere de bizlere de yardım etsin inşallah.
Bana bu doktor çok iyimser-dsö de çok kötümser geliyorEvet ben de denk geldikce soruyorum.test sayilarimiz yetersiz diyor mesela
Sigara annemin kendi hastalığı için çok zararlı. Covid üzerindeki etkisini bilmiyorum.Ben de kullaniyorum ve cok merak ediyorum ne derece etkindir.mesela brezilya dunyada en az sigara kullanan ulke.fransa nikotin bandi kullanicakti ondan da haber cikmadi.yunanistan sigara tuketiminde cok ustlerde ama az vefat var.rusya cok ustlerde.rusya her konuda su an tepe noktalarda.onlari da takip ediyorum
Ah öyle mi?Sizi gormek beni sevindirdi sanki eski dostu gormus gibi oldum merhaba demek istedim.
Cok zor zamanlarimda cok teselli vermistiniz simdi hepsi geride kaldi..
Ah öyle mi?
Çok özür diliyorum unuttum çünkü.
Ama sevindirdiysem hem o zaman hem şimdiki karşılaşmamız için ben daha çok mutlu olurum inan.
Hepsinin geride kalmasına çok şükür.
Allah'ım hepimizin bugünlerimizi,yarınlarımızı mutluluk ve sağlıkla doldursun inşallah.
Evet Rusya neden böyle oldu anlamadımBen de kullaniyorum ve cok merak ediyorum ne derece etkindir.mesela brezilya dunyada en az sigara kullanan ulke.fransa nikotin bandi kullanicakti ondan da haber cikmadi.yunanistan sigara tuketiminde cok ustlerde ama az vefat var.rusya cok ustlerde.rusya her konuda su an tepe noktalarda.onlari da takip ediyorum
Ben de sizi çok seviyorumAh öyle mi?
Çok özür diliyorum unuttum çünkü.
Ama sevindirdiysem hem o zaman hem şimdiki karşılaşmamız için ben daha çok mutlu olurum inan.
Hepsinin geride kalmasına çok şükür.
Allah'ım hepimizin bugünlerimizi,yarınlarımızı mutluluk ve sağlıkla doldursun inşallah.
Oluyor ya.Cok normal ben 6 7 yil oncesinden bahsediyorum ama cok guzel oneriler teselliler gelmisti hayatima yön vermistim
Simdi o gunlerdeni kdr uzak o kdr iyi durumdayimki
Hepimiz icin tum dunya icin amin amin amin..
Ah çok çok teşekkür ediyorum.Ben de sizi çok seviyorumYıllardır yorumlarınızı çok beğeniyorum. İyi ki geldiniz başlığa, çok sevindim
Sağol güzel düşüncelerin için ben hamileyim 8. Ayımdayım baştan riskliydim yattım riskim geçti koronadan çıkamadım şimdi bacaklarım kilitlenmiş istesemde yürüyemiyorum buna üzüldüm anksiyetemde var panik atak ta eşlik etti bugünŞu anda yasak yok, istersen çıkıp bir 5 dakika yürü.
Yapma arkadaşım topla kendini.
Ailen yanındaysa onlar üzülür, bir duş yap en azından.
Baştan nasıldım o halime döndüm vakalar azalınca iyileşmiştim şu an yine anksiyetem tabiri caizse pik yaptı bunun daha fazlası acillik olmakNasolsa psikolojik, daha önce de oldu, ama korona olmadık diye kendimizi telkin edicez canım. Annemi en ücraya da götürsem, orada bile 2 tane maskesiz bizi buldu, yanımızdan bağıra çağıra geçtiler. Annem ellerini temizlemeden sigara yaktı. Şu an kalbimin nasıl attığını duysan.. daha önce de oldu ama hiç bir şey olmadı diye kendimi telkin ediyorum. Sen de öyle yapmaya çalış. Allah sabır versin hepimize.
Rusya bu kis komple zaatureyle ugrasmis arastirdigim kadariyla.orasi da cin gibi cok kapali bir ulke.icerde ne oluyor belli degil.Evet Rusya neden böyle oldu anlamadımki geç gitmedi virüs oraya, başlarda iyilerdi. Sonradan dalgalanmadan direk yüksek seyir ediyor
Rusya bu kis komple zaatureyle ugrasmis arastirdigim kadariyla.orasi da cin gibi cok kapali bir ulke.icerde ne oluyor belli degil.
Bunu bizim doktorlardan biri de söyledi tv de geçen hafta. ‘’ Uzman doktorum geliyor, ölen hastanın test sonucu negatif çıktı diyor, ama ciğerlere bakıyoruz kovid, akciğer yetmezliği, zatürre, organ yetmezliği yazıyoruz rapora’’ diyor. Bulabilirsem atıyorum şimdiEki Görüntüle 2655296
Bak mesela boyle gibi gibi..
Tuhaf bisey var.aklimda biseyler var ama birlesmiyor bir turlu.cok karisik yaBunu bizim doktorlardan biri de söyledi tv de geçen hafta. ‘’ Uzman doktorum geliyor, ölen hastanın test sonucu negatif çıktı diyor, ama ciğerlere bakıyoruz kovid, akciğer yetmezliği, zatürre, organ yetmezliği yazıyoruz rapora’’ diyor. Bulabilirsem atıyorum şimdi
En degerli kanitlar lagimlarda.aylik numune alan her ulke deneylerini lagimlarindan arastiracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?