Hocanin babaladaki konusmasini da izleyin mutlaka
Bu arada hoca hem tıp, hem hukuk okumuş. Kariyerine ekşiden bakmanızı salık veririm.
Bana mantıklı geldi. Sonunu izlemedim tekrar izlicem ama sars, mers cidden haberci olabilir, covid de ciddi tehdit ediyor olabilir bence daha kötüsü için. Çevreciler yıllardır eylem yapıyor denge bozuluyor, buzullar eriyor diye.Sonuna kadar izlemedim ama cok iddali konusmus
O kadar olmaz bence.abartmis olayi.
5 kg bulgur, bir kaç paket şehriyeyi resmen mundar ettim. İçine su kaçmış küflendi. Artık paketine dezanfektan sıkıp boşaltıyorum yıkamıyorum.Ben de marketten aldıklarımdan bir şey olmayacağına nerdeyse eminim ama hala rahatlayamıyorum
Dün tuvalet kağıdı paketlerine bile kolonya sıkıp 1 gün beklettim balkonda
Bulgur paketini yıkadım baktım azcık içine su kaçmış sanırım
Baya zorluyo bu durum beni ama yenemiyorum asla
Ben de marketten aldıklarımdan bir şey olmayacağına nerdeyse eminim ama hala rahatlayamıyorum
5 kg bulgur, bir kaç paket şehriyeyi resmen mundar ettim. İçine su kaçmış küflendi. Artık paketine dezanfektan sıkıp boşaltıyorum yıkamıyorum.
Evet onu okuduktan sonra anladım neden küflendiğini. Dezanfektanı da az sıkıyorum o yüzden. 2 gün havalanınca kavanoza boşaltmak en iyisi.Paketler raflarda daha iyi dursun diye iğne ile paketleri deliyorlarmış
Burada bir market çalişanı söylemişti
İçine kesin deterjan da kaçıyodur ya5 kg bulgur, bir kaç paket şehriyeyi resmen mundar ettim. İçine su kaçmış küflendi. Artık paketine dezanfektan sıkıp boşaltıyorum yıkamıyorum.
Pozitif biri gelecek, o cips paketine hapşıracaklcagla altımda büyük bir market var benim, yetişkinler ve çocuklar abır cuburları, dondurmaları paketiyle marketten çıkar çıkmaz açıp yiyorlar. Duvar dolu oluyor, oturup ellerini yıkamadan cips bile açığ yiyorlar
2 gün önce ilk kez dışardan süpariş ettikPozitif biri gelecek, o cips paketine hapşıracak
Hemen 10 dakika içinde o ürünü alıp elimi ağzıma burnuma değdircem
Yani böyle düşününce gerçekten çok minik ihtimal
Ama ben yapamıyorum hala. Böyle de nolcak bilmem
haftaya marttan ilk kez dışardan yemek söylücez. paketleri yok edip elimi yıkayıp yicem bakalım bir şey olmaz herhalde
artık çok yavaş da olsa normalleşmem lazım :/
Ben 2 günde 1 dışarda yerdim en az2 gün önce ilk kez dışardan süpariş ettikEşim de kardeşim de yemek seçiyor. İkisine de ayrı yemek pişirmekten gerçekten daraldım. Kendime sebze yapamaz oldum artık. Ne yiyorsanız yiyin dedim, bana da söylemişler, dayanamadım yedim hafta da bir de olsa dışardan yemek ne büyük lüksmüş.
Ama bu vakalara inene kadar da böylelerdi zatenEki Görüntüle 2655417
Dün bu kişiyle mesajlaştım, bana İtalya’da 1000 li vakalara geleceğimizi düşünüyorum dedi. Her yer dolmuş.
ben de aynıyım. o yüzden alış verişten pazar market nefret eder haldeyim. ellerim mahvoldu. yıka sil pakla koy.Ben de marketten aldıklarımdan bir şey olmayacağına nerdeyse eminim ama hala rahatlayamıyorum
ben de haftaya dışardan yiyeceğim. ay bir şey olmaz inşallah diken üstündeyim.Ben 2 günde 1 dışarda yerdim en az
Marttan beri ağzıma sürmedim dışardan yemek
İyi yapmışsınız, bari bunu yenelim
Hala kafede çay içemem ama yemek olayına alışayım bari dedim
Beni de erkek arkadaşım zorluyor onunla yicez. Ben kendime kalsa yiyemezdim yine
Bir kadın vardı hani otobüse binmiş elinde maske takmıcam işde bağırıyorduPolislede anca tartışıyorlar onlarında işi zor yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?