- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
Bir kadın vardı hani otobüse binmiş elinde maske takmıcam işde bağırıyordu
Ben 2 günde 1 dışarda yerdim en az
Marttan beri ağzıma sürmedim dışardan yemek
İyi yapmışsınız, bari bunu yenelim
Hala kafede çay içemem ama yemek olayına alışayım bari dedim
Beni de erkek arkadaşım zorluyor onunla yicez. Ben kendime kalsa yiyemezdim yine
Sürecin başından beri her gün dışardan yiyen arkadaşlarım var. Eve söylüyorlardı şimdi gidip yerinde yiyorlarben de haftaya dışardan yiyeceğim. ay bir şey olmaz inşallah diken üstündeyim.
Aynısını yazdım ben de kendisine, halen 2 ay hiç çıkmamanın ekmeğini yiyoruz yazmış.Ama bu vakalara inene kadar da böylelerdi zaten
Sokağa çıkma yasakları varken 10.000 vakaları vardı
Yasak kaldı 300 lere indiler hatta şu an 100 leri gördüler
Maskeyi bize göre daha iyi kullanıyolar. Ama orda gece hayatı çok daha fazla. Bilmiyorum gece hayatında da kurallara uyan çok olmuyodur tahminen
herkes gidiyor valla. sonuçta tek olcaksınız. siz de çok yıprandınız süreçte. kendi çarşaf pike yastık kılıfı tarzı şeyleri de götürürseniz sanki sorun olmaz. arkadaşlarımın çoğu yazlık kiraladı. biraz nefes alırsınız aslında. iyi olur. inşallah bir şey olmaz. ben sanmıyorum ama yine de sizin kararınız. tabi. havuz siz gidince dolacak değil mi?Önümüzdeki ay kuzenimle 3-4 günlük ev kiralamayı düşünüyoruz villa tarzı. Havuz sadece bize ait olacak
Ama ben çekiniyorum yine de evden geçer diye.
Temizleniyomuş ama gidilir mi bilemedim ya
Elimde kolonyayla gezip kapı kollarına buzdolabına falan sıkıp odayı havalandırsak sorun olur mu acaba
Tatil için hep her şey dahili tercih ederdim ama en az 1 yıl adım atamam böyle daha iyi sadece ikimiz oluruz ama odadan geçer mi o beni korkutuyo fikri olan var mı
ay çok zor benim de dayımlar geldi. ama bittim resmen dün her yeri domestosla, kılıfları çıkar yıka, kapı kollarına kadar sil valla canım çıktı. bugün yatıyorum. dün marketten aldıklarımı kaldırmadım daha silincek bir dünya iş. alışverişten nefet ediyorum resmen. pazara markete erkenden gidip alıverip geliyorum. birileri bir şey olmaz dese rahatlasak cidden. bunaldım ellerimin dermanı kalmadı. soyuluyor resmen.selam arkadaşlar
maalesef o gün yerleri sildim koltuk kiliflarinı çıkardım yikadim koltuk kollarinj sildim hem deterjanli hem kolonyali şekilde nasıl yoruldum anlam atama
biri bisey olmaz desin lütfen ya
her biri geldiğinde bu işkence çok kötü oluyo
geçen bi arabamla konuştum ben ilk zamanlar beklettim koydum şimdi bayadir bekletmiyorum pazardan marketten aldıklarımı oldugu gibi koyuyprum diyo
kızım calisiyo girince ellerini yikiyo çocuğunu kucağına aliyo diyo eve girince üst cikarmiyolaloyo onun gibi bi çoktanıdığım aynı şekilde yapiyo kimisi iki saat bekletip sadece posterlerini değiştirip koyuyo
ben de biri gelince ne yapacağımı şaşırıyorum bilim kurulundan biri bisey olmaz dese birakicam gibi geliyo
market ten pazardan aldiklarimi da öyle, yoruldum yikamaktan, bakliyatlari degdimi ki diye telaşla bosaltmaktan
eşim de başkası da diyo bekliyo zaten bulaşma bulaşma bibile öldürme riski kalkiyo diye ama birakamiyorum iste
ben yikadigim meyveleri bile elimle yemeye çocuğumu eline vermeye cekiyiniyorum
sonra el yıkamaya gerek yok diyolar ama yikamayinca rahat edemiyorum
bu sabah netten arastirdim biri bisey ollmaz rahatlikla kaldirin koyun dese sanki koyuvecekmisim gibi geliyobirileri araştırmış bulaşmak diyo
mehmet ceylan bulaşma bulaşma riski az ama damacana plastik şişe gibi şeyler getirirken oksurduyse sen de yikamadan elini dokunmadan bulaşır silmekte fayda var demiş bi taraftan da bi gün bekletin dolaba kaldırın demiş neye inancım
cevap verse instagramdan soru cam ama zanmetmiyorumi
Yok her evin önünde tek havuz var sadece eve aitmiş. Ama girmem belki havuz çok da önemli değilherkes gidiyor valla. sonuçta tek olcaksınız. siz de çok yıprandınız süreçte. kendi çarşaf pike yastık kılıfı tarzı şeyleri de götürürseniz sanki sorun olmaz. arkadaşlarımın çoğu yazlık kiraladı. biraz nefes alırsınız aslında. iyi olur. inşallah bir şey olmaz. ben sanmıyorum ama yine de sizin kararınız. tabi. havuz siz gidince dolacak değil mi?
Ben hesabın sahibini çözemiyorum bazenAynısını yazdım ben de kendisine, halen 2 ay hiç çıkmamanın ekmeğini yiyoruz yazmış.
aslinda iyi fikirmis ev kiralamak , bunaldik biz de bi yere gitsek bisey yapsak diyoruz ama malum sebepler korkutuyoaslında dezenfekte araçları varmış ya gittiğin yerde onu ayarlicaksin sen girmeden bir güzel dezenfekte edecekler her şeyi sonra mis gibi gönül rahatlığıyla oturYok her evin önünde tek havuz var sadece eve aitmiş. Ama girmem belki havuz çok da önemli değil
Benim de tüm arkadaşlarım otellere gitti ama ona cesaret edemem
Annem zorladı buna da, eve girmeyen ben evden 3.5 aydır çıkmayınca şok yaşadılar
Dediğiniz gibi ya çarşaf götürürüm ya da yatağa kolonya sıkarım olduğu gibi. 1 litre kolonya götürcem her şeye sıkcam artık
Otele göre çok daha iyi ev hiç değilse direk solunum yoluyla bulaş riski yokaslinda iyi fikirmis ev kiralamak , bunaldik biz de bi yere gitsek bisey yapsak diyoruz ama malum sebepler korkutuyoaslında dezenfekte araçları varmış ya gittiğin yerde onu ayarlicaksin sen girmeden bir güzel dezenfekte edecekler her şeyi sonra mis gibi gönül rahatlığıyla otur
havuzun klorunda yaşamıyormuş zaten. öyle demişti Osman Müftüoğlu. Tek size de aitmiş girersiniz. Ben de aynı sosyallikten asosyalliğe geçtim. Tüm arkadaşlarım şok geçirdi halime. Kimseyle aylardır görüşmedim. İnşallah sorunsuz güzel bir tatil geçirirsiniz. İyi gelecek size eminimYok her evin önünde tek havuz var sadece eve aitmiş. Ama girmem belki havuz çok da önemli değil
Benim de tüm arkadaşlarım otellere gitti ama ona cesaret edemem
Annem zorladı buna da, eve girmeyen ben evden 3.5 aydır çıkmayınca şok yaşadılar
Dediğiniz gibi ya çarşaf götürürüm ya da yatağa kolonya sıkarım olduğu gibi. 1 litre kolonya götürcem her şeye sıkcam artık
Aynen, sahili gösterip biz daha yıllarca yaşarız bunu diyordu, şu an yüzüyor. Bence kendi morali ve psikolojisi iyi değil. Orada tek olmanın ve en ağır geçiren ülkede olmanın vermiş olduğu çöküntü var kendisinde. Bu kadar karamsar olan birinin şu an yüzmesi çok garip. Ailesinin hepsi korona geçirdiği için de duyguları da karışık bence.Ben hesabın sahibini çözemiyorum bazen
Geçen haftalarda böyle plaj fotoğrafı atıp bu görüntüler 5-7 sene daha olmaz demişti çok net hatırlıyorum
E bugün atmış aynısı işte farkı ne? Bazen gereksiz moral bozuyor
Çok teşekkür ederimhavuzun klorunda yaşamıyormuş zaten. öyle demişti Osman Müftüoğlu. Tek size de aitmiş girersiniz. Ben de aynı sosyallikten asosyalliğe geçtim. Tüm arkadaşlarım şok geçirdi halime. Kimseyle aylardır görüşmedim. İnşallah sorunsuz güzel bir tatil geçirirsiniz. İyi gelecek size eminim
Benim de o gün çok moralim bozulmuştu 7 yılı görünceAynen, sahili gösterip biz daha yıllarca yaşarız bunu diyordu, şu an yüzüyor. Bence kendi morali ve psikolojisi iyi değil. Orada tek olmanın ve en ağır geçiren ülkede olmanın vermiş olduğu çöküntü var kendisinde. Bu kadar karamsar olan birinin şu an yüzmesi çok garip. Ailesinin hepsi korona geçirdiği için de duyguları da karışık bence.
Ben eylülde okulu düşünüyorum valla bunlar iyi günlerim benimBenim de o gün çok moralim bozulmuştu 7 yılı görünce
Dediğin gibi psikolojisi iyi değil. Önce korona olduğuna inandı şimdi de plaja inmiş baya şaşkınım
Benim plaja gitmem seneyi bulur herhalde bu sene kapadım o işleriEylülde lazere devam edeceğim ama şimdiden bile onu düşünüyorum nasıl giderim diye
Şu vaka sayısını İtalya gibi düşürebilseydik keşke. En azından biraz daha rahatlardık.Ben eylülde okulu düşünüyorum valla bunlar iyi günlerim benimcamları açsan hepsi hastalanır, açmasan daha kötü.
ay çok zor benim de dayımlar geldi. ama bittim resmen dün her yeri domestosla, kılıfları çıkar yıka, kapı kollarına kadar sil valla canım çıktı. bugün yatıyorum. dün marketten aldıklarımı kaldırmadım daha silincek bir dünya iş. alışverişten nefet ediyorum resmen. pazara markete erkenden gidip alıverip geliyorum. birileri bir şey olmaz dese rahatlasak cidden. bunaldım ellerimin dermanı kalmadı. soyuluyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?