- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
Ne o en iyi ihtimal?Twitter takip ettiğim yabancı enfeksiyon doktorları var.bugün birisi en iyi ihtimal diyerek gerekceleriyle açıklamış
Cocukla yarım yamalak yazmısım en iyi ihtmalle 2 yıl öngörüyorum daha da uzayabilri yazmıs.bütün tadım tuzum un ufakNe o en iyi ihtimal?
uzar tabiki, ciddiye alan yokki virusu... maskeyi bile zorunlu oldugu icin takiyor cogu kisi... bu duyarsizlik devam ettigi surece birileri o virusu birilerine yaaya devam edecek ve surec uzayacakCocukla yarım yamalak yazmısım en iyi ihtmalle 2 yıl öngörüyorum daha da uzayabilri yazmıs.bütün tadım tuzum un ufak
Hep un ufak.Aylardır oturuyoruz.Sıfıra sıfır elde var sıfır nerdeyse.Olan gelişme geri gitti.Daha ne kadar oturayım?Ufak ufak çıkmaya başlamışdım oturdum gene alevleninceCocukla yarım yamalak yazmısım en iyi ihtmalle 2 yıl öngörüyorum daha da uzayabilri yazmıs.bütün tadım tuzum un ufak
Tabiki cezası olduğu için takıyor.Bizzat cezası var ödeyemem diyeni duydum ve youtube de bugün denk gelen videolar var.Şov yapıyorsun diyen,kimlik numaramı soyadımı bilmiyorum diyen...uzar tabiki, ciddiye alan yokki virusu... maskeyi bile zorunlu oldugu icin takiyor cogu kisi... bu duyarsizlik devam ettigi surece birileri o virusu birilerine yaaya devam edecek ve surec uzayacak
Mutasyondan cok umutluydum kac ay gecti kesin kanıt yok.ası buluncak da dagıtımı olcak da derken kac ay böyle devam eder bu psikoloji bilmiyorumuzar tabiki, ciddiye alan yokki virusu... maskeyi bile zorunlu oldugu icin takiyor cogu kisi... bu duyarsizlik devam ettigi surece birileri o virusu birilerine yaaya devam edecek ve surec uzayacak
Kızım 7 ye geçti açılırsa mecbur yollayacağız dimi bağışıklığıda düşük bir çocuk karşıdan grip oluyorBen eylülde okulu düşünüyorum valla bunlar iyi günlerim benimcamları açsan hepsi hastalanır, açmasan daha kötü.
Eşim işi gereği İzalasyonda kalıyor. Kafadan 10 gün yok. Eve gelip işe giderken teste tabi oluyor. Yani bayağı korunaklıyız şu anda. Arkadaşım mesaj atmış, eşin evde yok, sana şenlik olalım akşam kahve içmeye geleyim diye. Tabi ki yok dedim,
Aynen, bir de bende virüs yok diyor. Hergün de komşularla oturup çay içiyormuş bahçe dene tuhaf insanlar var
Olsun önemlimi senin eşin eve gelmesin 10 gün size bişi olmasın diye o gelsin o çok önemli sırf keyifli vakit geçirsin diyeAynen, bir de bende virüs yok diyor. Hergün de komşularla oturup çay içiyormuş bahçe de
İnsanları anlamak zorOlsun önemlimi senin eşin eve gelmesin 10 gün size bişi olmasın diye o gelsin o çok önemli sırf keyifli vakit geçirsin diye
İtalya 175 vaka, 8 ölü
Şaka gibi, bi zamanlar öyle olmayalım diye dua ettiğimiz ülkeye bakın
Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz hem maddi hem manevi anlamda. Virüs ilk çıktığında TV kanallarından yorumlar yapıldı ''İnsanlar evinden çalışsın.'' diye. İnsanlar evinden nasıl çalışacak? Mesela çöpçü sokakları evinden mi süpürecek? Baya bir saçmalardan nameler dinledik.Merhaba arkadaşlar.
Bu tarafa gelmek anca nasip oldu.
17 martta işyerinde eve ilk gönderilen ben oldum.
Hâla işbaşı yaptırmıyorlar.
Markete hiç gitmedim, sokakta yürümedim, 2 anneyi bir iki defa karşıdan görüp az sohbet ettim sonra kocam evimize geri getirdi o kadar.
Büyük bir imtihanın içinde olduğumuzu düşünüyorum, devamlı dua ediyorum.
Allah'ım dışarıdakilere de bizlere de yardım etsin inşallah.
Boşver senin yazını beğenen böyle beğensin. Yarışmaya katılmıyoruz nasıl olsaNasıl bir yazı olmuş sinirimden kusura bakmayın arkadaşlar psikolojik olarak zor günler geçiriyorum
Bir de bilemiyoruz hangi ülkenin neye göre rapor verdiğini sanırımZaten ülke olarak biz şöyle iyiyiz öbürleri şöyle kötü sloganlarıyla vaktimizi boşa geçirdik. Efendim bizde az ölüm oldu deniyor. Ama mukayese ettiğiniz ülkenin nüfus oranında yaşlı nüfus oranı çok fazla.
Aklıma bir İngiliz'in sözü geliyor: ''İngiltere de 1 kişi ölürse facia katliyam olur, bin kişi ölürse istatistik grafik olur.''
Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz hem maddi hem manevi anlamda. Virüs ilk çıktığında TV kanallarından yorumlar yapıldı ''İnsanlar evinden çalışsın.'' diye. İnsanlar evinden nasıl çalışacak? Mesela çöpçü sokakları evinden mi süpürecek? Baya bir saçmalardan nameler dinledik.
Çoğu insan da geçici süre işssiz kaldı. İşyerleri kapandı ve kendilerine maaş ödenmedi. Bu süreçte sadece Toyota fabrikası nı takdir ettim. ''2 sene boyunca fabrikam kapalı da kalsa; bir tane bile araba satamasam da çalışanlarımın maaşlarını kuruşu kuruşuna ödeyeceğim.'' açıklamasını yaptılar.
Diğer fabrikalardan ve işletmelerden bu özveriyi göremedik. ''Bazıları efendim onların paraları yoksa!'' diyecek. 2019 model arabasını hemen 2020 modele para bulanlar, kendine 2-3 tane metres almaya para bulanlar nedense kapalı kaldığında işçisine 3 kuruş yardım yapmaya para bulamıyorlar...
Tam burayı dinledim canım. 21. yüzyıldan itibaren 2 yıldan uzun süren salgın olmadı dedi. Olumlu mutasyondan umutluyum. Şimdi diyeceksiniz ki olumsuz da mutasyon olabililir. Ancak olumlu olması çok daha yüksek ihtimal dedi.Dinleyen var mı? Dedi mi dedi mi
Zaten bunu biliyoduk ama hep olumsuz konuşan bi doktordan duymak iyi geldiTam burayı dinledim canım. 21. yüzyıldan itibaren 2 yıldan uzun süren salgın olmadı dedi. Olumlu mutasyondan umutluyum. Şimdi diyeceksiniz ki olumsuz da mutasyon olabililir. Ancak olumlu olması çok daha yüksek ihtimal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?