- 30 Ocak 2018
- 2.360
- 3.145
- 133
- 35
Aslında Mehmet hoca sadece mutasyondan umutluyum dedi. Bu doktora kalsa mutasyon oldu bile. Ne zaman olur bu konuda hiç konuşmadı. Aşı için yüzde 5 aşı bulunur dedi. Maske takılmalı dedi. Bir de burda bir gazete haberi vardı ışınla tedavi diye. Onun için 90 küsür yıldır bu tedavi var zaten. Ne kadar etkili bilinmiyor dedi.Zaten bunu biliyoduk ama hep olumsuz konuşan bi doktordan duymak iyi geldi
Ne zaman mutasyona uğrar acaba.. bunu tam olarak söylemiyolar hiç tahmini olarak bile
Domuz gribi 1 yıl olmadan mutasyona uğramıştı sanki yanlış hatırlamıyosam
gelmemesi elbette daha iyi. karşınızdaki gelcem şu gün sizdeyim haberiniz olsun deyince elden bir şey gelmiyor. yemek hariç maske ile oturduk. napayım anlatamadım dayıma geldi. bu kadar önlem alabiliyorum. keşke pandemiyi anlamış olsalar da gelmeseler. her yere gidip, hiçbir şey yokmuşcasına yaşıyorlar. şu gün sizdeyiz haberiniz olsun diyorlar.Hani böyle eve birileri gelip gidince harıl harıl temizlik yapıyosunuz ya bı arkadaş daha yazmış benim anlamadığım o insan evinize geliyor zaten direk temas halindesiniz sonradan koltuk kanepe silmek sizi ne kadar korur?? Hiç gelmemesi daha evla degilmidir ben mi yanlış düşünüyorum beni aydınlatın bı cidden merak ediyorum.
inşallah bu şekilde atlatır ve geçer gider. Rabbim şifa versin. Umarım çar çabuk sağlığjna kavuşurKizlar burayi bazen okuyorum nadirende yazdigim oldu cok daha evhamlisiniz oyuzden yazmak istedim
Sanirim virus mutasyona ugradi denen olay dogru
Kuzenim isyrnde koronaviruse yakalandi hafif atlatiyor evde karantinada ilac kullaniyor
Ayak ve bas agrisi olusmus henuz Allah a sukur farkli agir bir etki gorulmedi . Insallah biran evvel hafif sekilde atlatacaktir . Iyigeceler dilerim duaniza katarsaniz sevinirim
Çok geçmiş olsun. Kuzeninizin kronik hastalığı ve yaşı yoksa geneli kolay atlatıyor zatenKizlar burayi bazen okuyorum nadirende yazdigim oldu cok daha evhamlisiniz oyuzden yazmak istedim
Sanirim virus mutasyona ugradi denen olay dogru
Kuzenim isyrnde koronaviruse yakalandi hafif atlatiyor evde karantinada ilac kullaniyor
Ayak ve bas agrisi olusmus henuz Allah a sukur farkli agir bir etki gorulmedi . Insallah biran evvel hafif sekilde atlatacaktir . Iyigeceler dilerim duaniza katarsaniz sevinirim
Işın tedavisi için kötü yorumlar okudum iyi hücreleri de mahvediyor diye doğru mu bilmemAslında Mehmet hoca sadece mutasyondan umutluyum dedi. Bu doktora kalsa mutasyon oldu bile. Ne zaman olur bu konuda hiç konuşmadı. Aşı için yüzde 5 aşı bulunur dedi. Maske takılmalı dedi. Bir de burda bir gazete haberi vardı ışınla tedavi diye. Onun için 90 küsür yıldır bu tedavi var zaten. Ne kadar etkili bilinmiyor dedi.
Aminn Allah razi olsuninşallah bu şekilde atlatır ve geçer gider. Rabbim şifa versin. Umarım çar çabuk sağlığjna kavuşur
Siz daha cok arastiriyorsunuz oyledir belki de bilemiyorum da sukur yasi genc kronik hastaligi ypk bildgm kadaryla yasi da 33 34 tur . Sagolun tsk lerÇok geçmiş olsun. Kuzeninizin kronik hastalığı ve yaşı yoksa geneli kolay atlatıyor zaten
Ne zaman yaşlı ve hastalar kolay atlatmaya başlarsa mutasyon o zaman olmuş olur herhalde :/ bulaşıcılığı bence de azaldı gibi etkisi aynı gibi
Allah hayırlısıyla olumlu mutasyona uğramasını nasip etsin virüsün. Başka olacak bir şey yok anladığım kadarıylaIşın tedavisi için kötü yorumlar okudum iyi hücreleri de mahvediyor diye doğru mu bilmem
10 milyon kişiye bulaştı daha kaç milyon kişi gerekli şu mutasyona acabaÇok istiyorum kış gelmeden bitmesini. Yoksa kışın ne yaparız bilmem
Çok geçmiş olsun, evde yürümeye ufak ufak egzersizler yapmaya çalışsanız olmaz mı? 2,5 ay kadar dışarı çıkmadım ama her gün yarım saat 1 saat arası evde koridorda yürüdüm hep. Aksi halde hareketsizlik en bacaklar tutuluyor, siz bir de hamilesiniz, Allah yardımcınız olsun.Nasıl bir yazı olmuş sinirimden kusura bakmayın arkadaşlar psikolojik olarak zor günler geçiriyorum
☺ dün akşam resmen kriz geçirdim panik atak geldi o an yazdıklarım içiçe girmiş sonra okudum kendim bile anlamadım sağol canım iyi insanlar iyi ki varsınız bazen yanındaki insandan bir güleryüz göremiyorsun yardıma ihtiyacım var belliki sen zaten diye başlayan cümlelerle gelmeyin dimiBoşver senin yazını beğenen böyle beğensin. Yarışmaya katılmıyoruz nasıl olsa
Çok geçmiş olsun, evde yürümeye ufak ufak egzersizler yapmaya çalışsanız olmaz mı? 2,5 ay kadar dışarı çıkmadım ama her gün yarım saat 1 saat arası evde koridorda yürüdüm hep. Aksi halde hareketsizlik en bacaklar tutuluyor, siz bir de hamilesiniz, Allah yardımcınız ols
Amin gerçekten zor videolardan yapıyorum biraz bişiler ama bacaklarım iptal durumda bugün evde bile zorlanıyorumÇok geçmiş olsun, evde yürümeye ufak ufak egzersizler yapmaya çalışsanız olmaz mı? 2,5 ay kadar dışarı çıkmadım ama her gün yarım saat 1 saat arası evde koridorda yürüdüm hep. Aksi halde hareketsizlik en bacaklar tutuluyor, siz bir de hamilesiniz, Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versinAminn Allah razi olsun
Siz daha cok arastiriyorsunuz oyledir belki de bilemiyorum da sukur yasi genc kronik hastaligi ypk bildgm kadaryla yasi da 33 34 tur . Sagolun tsk ler
Amin tsk ederizAllah şifa versin
Hepimiz arada benzer seyler yasiyoruz.bana da geliyor arada sikintilar.balkona falan cikiyorum ara ara.derin nefes aliyorum.gecicek sonucta bu gunler.hayat boyu surmeyecek.sizi mutluhuzurlu yapan seylerle ugrasin bol bol.ben de oyle yapicam.☺ dün akşam resmen kriz geçirdim panik atak geldi o an yazdıklarım içiçe girmiş sonra okudum kendim bile anlamadım sağol canım iyi insanlar iyi ki varsınız bazen yanındaki insandan bir güleryüz göremiyorsun yardıma ihtiyacım var belliki sen zaten diye başlayan cümlelerle gelmeyin dimi
Sana kimse ''Sen zaten'' diye başlayan cümlelerle gelme hakkı yok da eğer geliyorsa buna biraz da sen izin vermiş olmayasın. Panik atağa gerek yok. Hiç bir şey senden kıymetli değildir. Sen varsan herşey var; sen yoksan hiç bir şey yok. Ki olsa ne fayda?☺ dün akşam resmen kriz geçirdim panik atak geldi o an yazdıklarım içiçe girmiş sonra okudum kendim bile anlamadım sağol canım iyi insanlar iyi ki varsınız bazen yanındaki insandan bir güleryüz göremiyorsun yardıma ihtiyacım var belliki sen zaten diye başlayan cümlelerle gelmeyin dimi
Evet geçicek bunu düşünüp teselli oluyorum meditasyon nefes egzersizi yapıyorum camı açıp bitse artık keşkeHepimiz arada benzer seyler yasiyoruz.bana da geliyor arada sikintilar.balkona falan cikiyorum ara ara.derin nefes aliyorum.gecicek sonucta bu gunler.hayat boyu surmeyecek.sizi mutluhuzurlu yapan seylerle ugrasin bol bol.ben de oyle yapicam.
Evet bunun devletler arası bir savaş olduğu alenen ortada ama hem hamilelik hem anksiyete birleşince böyle arada krizler kaçınılmazSana kimse ''Sen zaten'' diye başlayan cümlelerle gelme hakkı yok da eğer geliyorsa buna biraz da sen izin vermiş olmayasın. Panik atağa gerek yok. Hiç bir şey senden kıymetli değildir. Sen varsan herşey var; sen yoksan hiç bir şey yok. Ki olsa ne fayda?
Hem hayatımızda öyle üzülmeye sinirlenmeye harcayacak vaktimiz yok.
Bana komplo teorisyeni desen bile ben bir gerçeği söyleyim. Bu virüs aslinda bir psikolojik harp ulus devletlere yapılan. Eğer psikolojini bozarsan biz yeniliriz ve virüsü çıkaran düşmanlar galip gelir. Biz yenecez.
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz.
Değil mi G gul2016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?