Ben 4 haziranda uçuşlar başlar başlamaz ilk uçanlardanım, uçakta 3 dakikada bir havayı değiştiren hepa filtreleri kullanılıyor . O yüzden bir problem yok. Ben geleli 25 gün oldu bir sıkıntı olmadı çok şükürMerhaba arkadaşlar, iki hafta sonra iki çocuğumla uçağa binip köyüme gideceğim, fakat çok endişeliyim, bu koşullarda uçak yolculuğu yaparak çocuklarımı ve kendimi riske atmış mı oluyorum acaba
Peki havaalanında durum nasıldı? Ben de korkuyorum daBen 4 haziranda uçuşlar başlar başlamaz ilk uçanlardanım, uçakta 3 dakikada bir havayı değiştiren hepa filtreleri kullanılıyor . O yüzden bir problem yok. Ben geleli 25 gün oldu bir sıkıntı olmadı çok şükür
Normal zamanlara göre çok kalabalık değildi , sefer sayılarını azaltmışlardı çünkü . Ama şuan takip ettiğim kadarıyla sefer sayılarını arttırmaya başlamışlar. Ben pegasusla uçtum tüm işlemleri kendiniz yapıyorsunuz. Valizi tartma , etiket çıkartma , biniş kartı alma ve valizi gönderme işlemlerini kişi kendisi yapıyor ama görevliler yardımcı oluyor. Bir de o zaman sefer sayıları az olduğu için uçuşlar arasında zaman farkı vardı , kapılarda birbirine yakın değildi . Çok fazla yoğunluk olmuyorduPeki havaalanında durum nasıldı? Ben de korkuyorum da
Ben hiç el yıkamıyorum onlarda canım zaten basa cıkamam evin içinde habire bişi yiyoruzMerhabalar arkadaşlar
Paketli çerez almıştım 3 gün dışarda bekledi Sonra dışını silmeden kaplara boşalttım
Ertesi gün yedik ama yerken çaydanlıkan çay da doldurduk doğal olarak her defasında el yikamadik ve cay doldurduk yerken,
sonra caydanligin saplarını silmeyi unuttum
Sizce paketli gıdaları yedikten sonra illa el yıkamak zorunda mıyız?
Teşekkür ederim cevap içinNormal zamanlara göre çok kalabalık değildi , sefer sayılarını azaltmışlardı çünkü . Ama şuan takip ettiğim kadarıyla sefer sayılarını arttırmaya başlamışlar. Ben pegasusla uçtum tüm işlemleri kendiniz yapıyorsunuz. Valizi tartma , etiket çıkartma , biniş kartı alma ve valizi gönderme işlemlerini kişi kendisi yapıyor ama görevliler yardımcı oluyor. Bir de o zaman sefer sayıları az olduğu için uçuşlar arasında zaman farkı vardı , kapılarda birbirine yakın değildi . Çok fazla yoğunluk olmuyordu
3 gün dışarıda beklemiş, paketten boşalttıktan sonra 1 gün de kaplarda beklemiş. Paketin içinde virüs yoktur ama varsa da kalmamıştır.Merhabalar arkadaşlar
Paketli çerez almıştım 3 gün dışarda bekledi Sonra dışını silmeden kaplara boşalttım
Ertesi gün yedik ama yerken çaydanlıkan çay da doldurduk doğal olarak her defasında el yikamadik ve cay doldurduk yerken,
Paketli gıdalar zaten kim bilir kaç gün paketin içinde duruyor. Ağzınıza çerezi her attıktan sonra elbette el yıkamaya gerek yok.Merhabalar arkadaşlar
Bir şey olması imkannsızMerhabalar arkadaşlar
Konu zaten BDV de değildi.Ordaki kısayoluydu:)aa konu bdv den kalkmış galiba
İşte o kalkmışKonu zaten BDV de değildi.Ordaki kısayoluydu:)
Burada da mı rehavet var, noluyor kkİşte o kalkmışDirek ordan giriyordum iyi oluyodu
Bu virüs başlangıç Aralık 2019 mu 2 yıl desek Aralık 2021de mi biterZaten bunu biliyoduk ama hep olumsuz konuşan bi doktordan duymak iyi geldi
Ne zaman mutasyona uğrar acaba.. bunu tam olarak söylemiyolar hiç tahmini olarak bile
Domuz gribi 1 yıl olmadan mutasyona uğramıştı sanki yanlış hatırlamıyosam
O zamana kadar evde oturamam.Ama az alevlendi yeniden eve tepildim.Bilmiyorum napıcaz.Panik atağım var ama ilaçlar koruyor herhalde panik derecisine gelmekden.Ama bunaldım,sıkıldım,uykularım bozulduBu virüs başlangıç Aralık 2019 mu 2 yıl desek Aralık 2021de mi biter
Üç gün beklediyse risk çok büyük ölçüde azalmıştır (bazı uzmanlara göre sıfırlanmıştır) Ayrıca paketin dışındaki virüs içindekilere geçemez içindekileri kaplara boşalttıysan temizdir. Afiyet olsun.Merhabalar arkadaşlar
Bilemiyoruz ki :/Bu virüs başlangıç Aralık 2019 mu 2 yıl desek Aralık 2021de mi biter
Ben ayak huzursuzluğu yaşamaya başladım. Geceleri asla uyutmuyor, ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum ne illet bir şeymiş. Ama aralıkta bitecek deseler ona da şükür, hiç çıkmam yeter ki sağlıklıca bitirelim gitsin artık şu illet. Anksiyete ataklarımı saymıyorum bile.O zamana kadar evde oturamam.Ama az alevlendi yeniden eve tepildim.Bilmiyorum napıcaz.Panik atağım var ama ilaçlar koruyor herhalde panik derecisine gelmekden.Ama bunaldım,sıkıldım,uykularım bozuldu
İnş aralığa bari biterBen ayak huzursuzluğu yaşamaya başladım. Geceleri asla uyutmuyor, ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum ne illet bir şeymiş. Ama aralıkta bitecek deseler ona da şükür, hiç çıkmam yeter ki sağlıklıca bitirelim gitsin artık şu illet. Anksiyete ataklarımı saymıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?