bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlar. Bu sabah uyuyakaldığım için bu sabahki gün doğumunu çekemedim ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere geçen gün çektiğim gün doğumu resmini ve beyaz gül goncaları ile bir beyaz ve bir alaca renkli minyatür gül gönderiyorum, sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar, iki hafta sonra iki çocuğumla uçağa binip köyüme gideceğim, fakat çok endişeliyim, bu koşullarda uçak yolculuğu yaparak çocuklarımı ve kendimi riske atmış mı oluyorum acaba
Ben 4 haziranda uçuşlar başlar başlamaz ilk uçanlardanım, uçakta 3 dakikada bir havayı değiştiren hepa filtreleri kullanılıyor . O yüzden bir problem yok. Ben geleli 25 gün oldu bir sıkıntı olmadı çok şükür

Merhabalar arkadaşlar
Paketli çerez almıştım 3 gün dışarda bekledi Sonra dışını silmeden kaplara boşalttım
Ertesi gün yedik ama yerken çaydanlıkan çay da doldurduk doğal olarak her defasında el yikamadik ve cay doldurduk yerken,
sonra caydanligin saplarını silmeyi unuttum
Sizce paketli gıdaları yedikten sonra illa el yıkamak zorunda mıyız?

Peki havaalanında durum nasıldı? Ben de korkuyorum da
Normal zamanlara göre çok kalabalık değildi , sefer sayılarını azaltmışlardı çünkü . Ama şuan takip ettiğim kadarıyla sefer sayılarını arttırmaya başlamışlar. Ben pegasusla uçtum tüm işlemleri kendiniz yapıyorsunuz. Valizi tartma , etiket çıkartma , biniş kartı alma ve valizi gönderme işlemlerini kişi kendisi yapıyor ama görevliler yardımcı oluyor. Bir de o zaman sefer sayıları az olduğu için uçuşlar arasında zaman farkı vardı , kapılarda birbirine yakın değildi . Çok fazla yoğunluk olmuyordu

Ben hiç el yıkamıyorum onlarda canım zaten basa cıkamam evin içinde habire bişi yiyoruz

Teşekkür ederim cevap için

3 gün dışarıda beklemiş, paketten boşalttıktan sonra 1 gün de kaplarda beklemiş. Paketin içinde virüs yoktur ama varsa da kalmamıştır.
Önemli olan zaten paket. Paketi attıktan sonra ellerinizi yıkamanız gerekiyor.

Paketli gıdalar zaten kim bilir kaç gün paketin içinde duruyor. Ağzınıza çerezi her attıktan sonra elbette el yıkamaya gerek yok.

Bir şey olması imkannsız
paketli gıdaların içindekiler zaten baya beklemiş oluyo, geneli de el değmeden üretiliyo zaten
Paket atıldıktan sonra gerisinin hiçbir önemi yok
Hatta zaten boşaltcakmışsın ya 3 gün bekletmene de gerek yokmuş

Bu virüs başlangıç Aralık 2019 mu 2 yıl desek Aralık 2021de mi biter

O zamana kadar evde oturamam.Ama az alevlendi yeniden eve tepildim.Bilmiyorum napıcaz.Panik atağım var ama ilaçlar koruyor herhalde panik derecisine gelmekden.Ama bunaldım,sıkıldım,uykularım bozuldu

Üç gün beklediyse risk çok büyük ölçüde azalmıştır (bazı uzmanlara göre sıfırlanmıştır) Ayrıca paketin dışındaki virüs içindekilere geçemez içindekileri kaplara boşalttıysan temizdir. Afiyet olsun.

Bilemiyoruz ki :/
Eskiden öyle sürmüş
Şu an insanlar daha çok geziyor Türkiyede bugün 0 vaka olsa yarın uçuşlarla yine gelir
Ama benim kişisel tahminim seneye öldürücülüğü ya da bulaşıcılığı azalacak
O kadar kişiye bulaştı bizlere alışması lazım

O zamana kadar evde oturamam.Ama az alevlendi yeniden eve tepildim.Bilmiyorum napıcaz.Panik atağım var ama ilaçlar koruyor herhalde panik derecisine gelmekden.Ama bunaldım,sıkıldım,uykularım bozuldu
Ben ayak huzursuzluğu yaşamaya başladım. Geceleri asla uyutmuyor, ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum ne illet bir şeymiş. Ama aralıkta bitecek deseler ona da şükür, hiç çıkmam yeter ki sağlıklıca bitirelim gitsin artık şu illet. Anksiyete ataklarımı saymıyorum bile.

İnş aralığa bari biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…