bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün ilk kez durduk yere dışarı çıktım öyle bi dolanıp geldim, markete girdim çıktım
Eve yemek söyledik dışardan onu da yedik
Yarın da ilk kez erkek arkadaşımla boş bi yere gitcez yeşilliğe piknik yapmaya
Başlarda evde kalarak bitecek sanıyordum ama maalesef. Biraz da böyle takılayım bakayım.
haftasonu en yakın arkadaşlarımdan birinin düğünü var ona gitmicem ama, çok üzülüyorum ama napayım

bugun bir dr kitlesel bagisiklik oraninin sadece binde 8 oldugunu soylemisti
yeteri kadar zayiflamasi icin %60 gibi bir orandan bahsediyordu.
cok yolumuz var daha sanirim

Eyvah, iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapacağım acaba

Erkenden gidip paniğe kapılmamak en iyisi sanırım. Hem bu kadar insan uçuyorsa çok da evham yapmaya gerek yok

Sağlık bakanı 150 bin kişiye yapılan antikor testi sonucunda binde 8 pozitif saptandığını, 60 kez daha bu pandemiden geçirirsek bağışıklık kazanacağımızı söyledi. 60*5000 ölüm daha demektir bu

işimiz allah a kalmış.
bizim ercüment hoca nerelerde ya

Eski bir saç sprey şişesine su doldurdum ayaklarıma sıkıyorum bütün gece tepine tepine yoruluyor insan yanmada var bende altları cayır cayır

Limonsuzzcay G gul2016 @Icagla cyd86 K kardespayi arkadaşlar tesekkur ederim
ya ışte bosaltırken dışına değmiş midir endişesinden kaynaklaniyo daha çok yoksa fırın kagitlarini buzdolabı posetlerini kutularindan çıkarıp kullanıyorum bir gün bekletip

geçen gün aldigim cop posetinin ambalaji patlamış azıcık kullanamadim mesela bi posete koydum oyle duruyo atamadim da

bilim kurulundan prof.kara okulların acilmama ihtimali düşük dedi dün dün gibi cocugu okula başlayacak olanlar valla ne olacak bilmiyorum
bu alışveriş işleri daha kötü hal alacak çocuğu nasıl takip edicez o ayrı eşim öğretmen ben de öğretmenim ama çalışmıyorum bi de calisiyor olsam kaygı beni ne hale getiri bilmem

bütün ülkeler birleşip yeryüzünden sisle keşke çin i
tövbe estağfurullah domuz her ülkede var niye bunların hayvanları böyle ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…