soyları tükensede kurtulsak ya şu gerizekalilardan vallahi biktim ya
Zıkkımın peki
bugun bir dr kitlesel bagisiklik oraninin sadece binde 8 oldugunu soylemistiBilemiyoruz ki :/
Eskiden öyle sürmüş
Şu an insanlar daha çok geziyor Türkiyede bugün 0 vaka olsa yarın uçuşlarla yine gelir
Ama benim kişisel tahminim seneye öldürücülüğü ya da bulaşıcılığı azalacak
O kadar kişiye bulaştı bizlere alışması lazım
bugun bir dr kitlesel bagisiklik oraninin sadece binde 8 oldugunu soylemistiBilemiyoruz ki :/
Eskiden öyle sürmüş
Şu an insanlar daha çok geziyor Türkiyede bugün 0 vaka olsa yarın uçuşlarla yine gelir
Eskiden öyle sürmüş
Çin’in üzerine komple kireç dökelim belki kurtuluruz
Taşın dibini yesinler , ahahahshshs valla sinirim bozuldu
uranyum herşeyi çozer de oda bizde yokÇin’in üzerine komple kireç dökelim belki kurtuluruz
Eyvah, iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapacağım acabaNormal zamanlara göre çok kalabalık değildi , sefer sayılarını azaltmışlardı çünkü . Ama şuan takip ettiğim kadarıyla sefer sayılarını arttırmaya başlamışlar. Ben pegasusla uçtum tüm işlemleri kendiniz yapıyorsunuz. Valizi tartma , etiket çıkartma , biniş kartı alma ve valizi gönderme işlemlerini kişi kendisi yapıyor ama görevliler yardımcı oluyor. Bir de o zaman sefer sayıları az olduğu için uçuşlar arasında zaman farkı vardı , kapılarda birbirine yakın değildi . Çok fazla yoğunluk olmuyordu
Sağlık bakanı 150 bin kişiye yapılan antikor testi sonucunda binde 8 pozitif saptandığını, 60 kez daha bu pandemiden geçirirsek bağışıklık kazanacağımızı söyledi. 60*5000 ölüm daha demektir bubugun bir dr kitlesel bagisiklik oraninin sadece binde 8 oldugunu soylemisti
yeteri kadar zayiflamasi icin %60 gibi bir orandan bahsediyordu.
cok yolumuz var daha sanirim
işimiz allah a kalmış.Sağlık bakanı 150 bin kişiye yapılan antikor testi sonucunda binde 8 pozitif saptandığını, 60 kez daha bu pandemiden geçirirsek bağışıklık kazanacağımızı söyledi. 60*5000 ölüm daha demektir bu
İlk hayal kırıklığımız. Hani nerelerde hakkaten..işimiz allah a kalmış.
bizim ercüment hoca nerelerde ya
Eski bir saç sprey şişesine su doldurdum ayaklarıma sıkıyorum bütün gece tepine tepine yoruluyor insan yanmada var bende altları cayır cayırBen ayak huzursuzluğu yaşamaya başladım. Geceleri asla uyutmuyor, ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum ne illet bir şeymiş. Ama aralıkta bitecek deseler ona da şükür, hiç çıkmam yeter ki sağlıklıca bitirelim gitsin artık şu illet. Anksiyete ataklarımı saymıyorum bile.
Halen uyutmadı, ben de su deneyimEski bir saç sprey şişesine su doldurdum ayaklarıma sıkıyorum bütün gece tepine tepine yoruluyor insan yanmada var bende altları cayır cayır
Izledim konuşmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?