İşin en kötü tarafı da ne zaman bitecek sorusunun cevabı yok bekliyoruz ama ne bekliyoruz belli değil artık instagram daki doktor da iyi gelmiyor banaBen ayak huzursuzluğu yaşamaya başladım. Geceleri asla uyutmuyor, ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum ne illet bir şeymiş. Ama aralıkta bitecek deseler ona da şükür, hiç çıkmam yeter ki sağlıklıca bitirelim gitsin artık şu illet. Anksiyete ataklarımı saymıyorum bile.
Amaaan biz dışarı çıkmaya cesaret edemezken
Demiş mi gerçekten yaa, yayını bulmaya çalışıyorum.
Bu adam dünyadan ne istiyor yaIzledim konuşmasını
Hatta gülümseyerek konuştu
Inanmamiştınız dedi
Tehdit etti resmen adam
Demiş sanırım 2-3 yerde okudum çünküDemiş mi gerçekten yaa, yayını bulmaya çalışıyorum.
Okullar açılmazsa çok büyük bir dalganmanın olacağını düşünmüyorum ben. Havalar soğuyunca herkes evine çekilecek, gezme aşkı bitecek, günler kısa işin yorgunluğuyla gün biter zaten. şimdi herkes daha çok geziyor, evet kapalı ortamlar tehlikeli olacak diyorlar ama şimdi de evlerde toplanan çok arkadaşlar. Beni tek korkutan okul, milyonlarca insanın aynı anda enfekte olması demek. Maskesiz kapalı ortamda 60 kişiye varan mevcutlar demek. Vaka sıfıra indiğinde açılmalı.Demiş sanırım 2-3 yerde okudum çünkü
7 ay geçti bile
1 yıl daha virüsü kapmazsak büyük ihtimal bitecek de.. bakalım o kadara kalmaz umarım
Mesafe imkansız. Biri grip olunca hepsine bulaşıyor zaten. Corona gripten daha hızlı bulaşıcılığa sahip olduğuna göre..teneffüs zaten diğer sınıflarla da iç içe olmak demek. Açılmamalı. Ama bana da açılacak gibi geliyor. Ağustos sonu ders programı hazırladık telafi için.ben okulların acılcagını düşünüyorum kızlar ya o korkutuyor beni de.çevremde hiç okula giden yok ama mesafe falan olmaz ki sınıfta
Düşündükçe tansiyonum fırlıyor...göndermesem devamsızlıktan kalsa ,bi yıl hiç önemli değil benim için..kızım 4.sınıfa başlayacak,cezai yaptırımı olur mu ki acaba?bunca ay o kadar dikkat et,eve kapan,korun,okulda bulaşmaması mümkün değil..Okullar açılmazsa çok büyük bir dalganmanın olacağını düşünmüyorum ben. Havalar soğuyunca herkes evine çekilecek, gezme aşkı bitecek, günler kısa işin yorgunluğuyla gün biter zaten. şimdi herkes daha çok geziyor, evet kapalı ortamlar tehlikeli olacak diyorlar ama şimdi de evlerde toplanan çok arkadaşlar. Beni tek korkutan okul, milyonlarca insanın aynı anda enfekte olması demek. Maskesiz kapalı ortamda 60 kişiye varan mevcutlar demek. Vaka sıfıra indiğinde açılmalı.
İlk kez böyle bir şeyle karşılaştığımız için cezai yaptırım konusunda hiç bilgim yok. Umarım o konuda esneklik gösterir, velilerin insiyatifine bırakırlar. 1 yıl çok büyük bir kayıp değil, sağlıkla kıyaslanınca hiç değil.Düşündükçe tansiyonum fırlıyor...göndermesem devamsızlıktan kalsa ,bi yıl hiç önemli değil benim için..kızım 4.sınıfa başlayacak,cezai yaptırımı olur mu ki acaba?bunca ay o kadar dikkat et,eve kapan,korun,okulda bulaşmaması mümkün değil..
İnşallah öyledir. Eğer haber Türkiye’de yayılırsa geçerlidirguzel bir haber mi acaba
Bu sadece ayakçının ayakçısının ayakçısı. Onun ardında başka güçler var. Onun ardındaki güçler; doların ön yüzüne biz tanrı ya inanırız yazmışlardır. Bunu yazarak Yaşar Nuri Öztürk ün dediği gibi Allah ile aldatırlar. Burda şunu ima ediyorlar: ''Bize inanmak zorundasınız.'' Yani tanrılıklarını ilan ediyorlar örtülü olarak. Eskiden taştan putlar varmış, şimdi de kağıttan putlar var. Daha detaylı yazıp kafanı şişirmeye gerek yok sanırım.Bu adam dünyadan ne istiyor ya
Ay hadi inşallah yaaguzel bir haber mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?