bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın sevgili dostlar, bugün güneşin doğuşunu biraz geç yakaladım, lensteki bu yansımayı önleyemedim :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, beyaz bir gül, pembe bir sardunya ve bir Hatmi çiçeği gönderiyorum; bahçede kendi kendine çıkan bu yabani bitkinin önce ne olduğunu anlamadım, çiçekçilerde satılan süs çiçeklerine benziyor, şaşırdım, biraz araştırınca ne olduğunu öğrendim, Hire olarak da bilinen bu Hatmi çiçeği kaynatılıp içilince öksürüğe iyi geliyormuş. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim, sevgilerimle

İşin en kötü tarafı da ne zaman bitecek sorusunun cevabı yok bekliyoruz ama ne bekliyoruz belli değil artık instagram daki doktor da iyi gelmiyor bana

Eklentiler

• 3D1F0C9F-6D3B-481E-905F-11A17CB39B1A.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 104
Amerika’da dün 285 önceki gün 346 ölüm var. Sert bir düşüş olmuş. Umarım çıkmaz 1000 e yine. Bizim doktor Amerikayla ilgili bir şeyler yayınlayacağım dedi bekliyorum. Rusya yükselişte hepsi aynı anda bir düşseydi, görecek miyiz o günleri acaba

Demiş sanırım 2-3 yerde okudum çünkü
7 ay geçti bile
1 yıl daha virüsü kapmazsak büyük ihtimal bitecek de.. bakalım o kadara kalmaz umarım
Okullar açılmazsa çok büyük bir dalganmanın olacağını düşünmüyorum ben. Havalar soğuyunca herkes evine çekilecek, gezme aşkı bitecek, günler kısa işin yorgunluğuyla gün biter zaten. şimdi herkes daha çok geziyor, evet kapalı ortamlar tehlikeli olacak diyorlar ama şimdi de evlerde toplanan çok arkadaşlar. Beni tek korkutan okul, milyonlarca insanın aynı anda enfekte olması demek. Maskesiz kapalı ortamda 60 kişiye varan mevcutlar demek. Vaka sıfıra indiğinde açılmalı.

ben okulların acılcagını düşünüyorum kızlar ya o korkutuyor beni de.çevremde hiç okula giden yok ama mesafe falan olmaz ki sınıfta

ben okulların acılcagını düşünüyorum kızlar ya o korkutuyor beni de.çevremde hiç okula giden yok ama mesafe falan olmaz ki sınıfta
Mesafe imkansız. Biri grip olunca hepsine bulaşıyor zaten. Corona gripten daha hızlı bulaşıcılığa sahip olduğuna göre..teneffüs zaten diğer sınıflarla da iç içe olmak demek. Açılmamalı. Ama bana da açılacak gibi geliyor. Ağustos sonu ders programı hazırladık telafi için.

Düşündükçe tansiyonum fırlıyor...göndermesem devamsızlıktan kalsa ,bi yıl hiç önemli değil benim için..kızım 4.sınıfa başlayacak,cezai yaptırımı olur mu ki acaba?bunca ay o kadar dikkat et,eve kapan,korun,okulda bulaşmaması mümkün değil..

İlk kez böyle bir şeyle karşılaştığımız için cezai yaptırım konusunda hiç bilgim yok. Umarım o konuda esneklik gösterir, velilerin insiyatifine bırakırlar. 1 yıl çok büyük bir kayıp değil, sağlıkla kıyaslanınca hiç değil.

Bu adam dünyadan ne istiyor ya
Bu sadece ayakçının ayakçısının ayakçısı. Onun ardında başka güçler var. Onun ardındaki güçler; doların ön yüzüne biz tanrı ya inanırız yazmışlardır. Bunu yazarak Yaşar Nuri Öztürk ün dediği gibi Allah ile aldatırlar. Burda şunu ima ediyorlar: ''Bize inanmak zorundasınız.'' Yani tanrılıklarını ilan ediyorlar örtülü olarak. Eskiden taştan putlar varmış, şimdi de kağıttan putlar var. Daha detaylı yazıp kafanı şişirmeye gerek yok sanırım.

benim de oglum 1. sinifa baslicak bubyil çok kötü denk geldi. keşke notdefteri2_ dediğin gibi ailelerin insiyatifine biraksalar, kesinlikle gondermem, bi teknik gitmeyle bitmiyo, kilik kiyafet, kirtasiye alışverişi olacak ki bunlar hep sorun sonra o kitaplar kalemlernyere düşecek, birbirlerine yakın olmalarını öksürük hapsuruk bundan hiç bahsetmiyorum bile geçen de yazdim ama bilim kurulundan prof. kara açılmaması ihtimali düşük dedikten sonra ben umidimi kestim.
ümidim ve duam ailelerin insiyatifine bırakılır insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…