bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Günaydın Sevgili Dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu ve ismini bilmediğim bu sarı kırmızı çiçekler ile yabani bir çayır çiçeği gönderiyorum. Önceki ev sahibimin diktiği ve kocaman açarak bahçede görsel bir şölen yaratan bu sarı kırmızı çiçeklere kayınvalidem "Aslan pençesi" diyor, bense kısaca "Galatasaray çiçeği" diyorum :). Yine ismini bilmediğim bu beyaz ve ortası siyah çayır çiçeğine rahmetli ninem (annemin anneannesi) "Ar çiçeği" derdi. Toplumdaki ar duygusu azaldıkça ortasındaki siyah kısım da küçülürmüş; rivayetine göre eskiden bu çiçeklerin ortasındaki siyah kısım bir para büyüklüğündeymiş, şimdi nokta kadar kalmış...
Güzel bir gün geçirmenizi dilerim, sevgilerimle

İnşallah öyle olur. Ama birinci sınıfta yaşı 7 den büyük değilse göndermeyebiliyorsunuz sanırım.

İnşallah öyle olur. Ama birinci sınıfta yaşı 7 den büyük değilse göndermeyebiliyorsunuz sanırım.
yaaa
ay insaallah eylül de 77 aylik olacak Allah in izniyle yani 6 buçuk yaşında olacak
72 ayliga kadar rapor alinabiliyo daha büyükse alınamıyor diye biliyorum
bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

yaaa
ay insaallah eylül de 77 aylik olacak Allah in izniyle yani 6 buçuk yaşında olacak
Benim kızım da 2014 Şubat doğumlu bende çok korkuyorum okula başlasın istemiyorum ama erteleme şansımız yok siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz devlet okuluna mı vereceksiziniz

ay ben artık su bidonlarını falan yıkamaktan vazgeçtim. ellerim soyuluyor egzama oldu galiba. inşallah bir şey olmaz demi ya? çok kötü durumda ellerim. bir kaç gün bekletip kullanıyorum. resmen deri değiştiriyorum. eldiven de plastik allerji yaptı. umarım bir şey olmaz.

Benim kızım da 2014 Şubat doğumlu bende çok korkuyorum okula başlasın istemiyorum ama erteleme şansımız yok siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz devlet okuluna mı vereceksiziniz

evet buyuksehirdeyim devlet okulu olacak bilmiyorum nasıl olacak

bi çok tanıdığım market ten pazardan aldıklarını öylece koyuyor, bisey de olmadı, bense alışveriş bile yapmak istemiyorum
biri çıksa dese bisey olmaz diye dört gözle bekliyorum

teşekkürler. ablam da artık uğraşamıyorum dedi. son pazar alışverişinden sonra ellerim mahvoldu. sürekli böyle yapıyordum gerçi ama bu sefer nedense böyle oldu. ben Mehmet Ceyhanın videosunu izledim youtubedan o şekilde bulaş olsaydı şuan 10000 lerden bahsederdik dedi.

biz alamayacakmisiz sanirim
ne sebeple bilmiyorum ama az once oyle bir yorum okudum
belki nedenini bilen vardir

yaaa
Ben de birinci sınıf alacağım bu yıl. Eğer yazın bize bilgi gelirse bu konuyla alakalı, sizi etiketlerim burada. Bu yıla özel belki 72 ayı yükseltirler. Bilgim olur olmaz yazacağım size.

sizin içiniz rahat mi peki şimdi. bahsettiğiniz videonun linkini paylaşır misiniz rica etsem

Ben de birinci sınıf alacağım bu yıl. Eğer yazın bize bilgi gelirse bu konuyla alakalı, sizi etiketlerim burada. Bu yıla özel belki 72 ayı yükseltirler. Bilgim olur olmaz yazacağım size.

çok sevinirim çok tesekkur ederim

sizin içiniz rahat mi peki şimdi. bahsettiğiniz videonun linkini paylaşır misiniz rica etsem

çok sevinirim çok tesekkur ederim
yani 6-8 saat bekletmek yeterli diyor. içim rahat değil ama ellerim deri değiştiriyor. suyu gördüğü an soyuluyor. çok berbat bir durumdayım. mecburen bıraktım.

Günaydın sevgili dostlar, bugün geç uyandığım için güneşin doğuşunu kaçırdım ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere daha önce çektiğim bir gün doğumunu, begonvil ve hanımeli çiçekleri ve kırmızı gonca gül gönderiyorum, sevgilerimle

çok güzel fotolar yine emeğinize sağlık. hep moral veriyorsunuz. iyi ki bu fotumdasınız. bir şey merak ettim. profesyonel makina ile mi çekiyorsunuz? çok güzel görünüyorlar da ondan sordum.

yani 6-8 saat bekletmek yeterli diyor. içim rahat değil ama ellerim deri değiştiriyor. suyu gördüğü an soyuluyor. çok berbat bir durumdayım. mecburen bıraktım.

valla benim ellerim de çok fenaydu siyah siyah çizgiler oluşmuştu artık soyulmayi bırakın nasıl geçti bilmiyorum el yikakayi mi azalttıma zalttim onu da bilmiyorum ama şimdilerde cokniyi çok şükür

ne biliyim bi bırakabilsek bırakmak mi lazım onu da bilmiyorum da olması gereken oysa Allah içimize ferahlık versin de koyabilelim insaallah ne diyim
iki gun once alışveriş yaptık arabanın bagajında duruyo şimdi onların sıkıntısı bastı alsam balkonda bekletsem mi direk koyamam heralde yıkamak falan gözümde buyuyo
balkona oturamaz olduk alışveriş bekletmekten

ay ben de aynıyım. kargo geldi dünden beri balkondalar bir kısmı arabanın arkasında. artık balkon tesisleri diyorum. alınanlar orda bekliyor diyorum. yazlığa gelmeden önce ben de balkonda oturamıyordum. hep alışverişler bekliyordu. yazılıkta balkon çok olunca rahatladık. artık damacana su söyleyim en azından bir bidon siler geçerim. böyle küçüklü büyüklü mahvoldum. dışlarını kolanyalı silip alcam kargoyu artık denemem lazım. telefonun ön camını almıştım. gidip yaptırsam mı kendim mi denesem bilemedim ya? çok da paraya aldım ziyan ederim diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…