İnşallah öyle olur. Ama birinci sınıfta yaşı 7 den büyük değilse göndermeyebiliyorsunuz sanırım.benim de oglum 1. sinifa baslicak bubyil çok kötü denk geldi. keşkenotdefteri2_ dediğin gibi ailelerin insiyatifine biraksalar, kesinlikle gondermem, bi teknik gitmeyle bitmiyo, kilik kiyafet, kirtasiye alışverişi olacak ki bunlar hep sorun sonra o kitaplar kalemlernyere düşecek, birbirlerine yakın olmalarını öksürük hapsuruk bundan hiç bahsetmiyorum bile geçen de yazdim ama bilim kurulundan prof. kara açılmaması ihtimali düşük dedikten sonra ben umidimi kestim.
ümidim ve duam ailelerin insiyatifine bırakılır insaallah
yaaaİnşallah öyle olur. Ama birinci sınıfta yaşı 7 den büyük değilse göndermeyebiliyorsunuz sanırım.
Benim kızım da 2014 Şubat doğumlu bende çok korkuyorum okula başlasın istemiyorum ama erteleme şansımız yok siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz devlet okuluna mı vereceksizinizyaaa
ay insaallah eylül de 77 aylik olacak Allah in izniyle yani 6 buçuk yaşında olacak
72 ayliga kadar rapor alinabiliyo daha büyükse alınamıyor diye biliyorum
bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
off çok bunaldım artık. Ben de izledim programı. çok canım sıkıldı
Benim kızım da 2014 Şubat doğumlu bende çok korkuyorum okula başlasın istemiyorum ama erteleme şansımız yok siz büyük şehirde mi yaşıyorsunuz devlet okuluna mı vereceksiziniz
ay ben artık su bidonlarını falan yıkamaktan vazgeçtim. ellerim soyuluyor egzama oldu galiba. inşallah bir şey olmaz demi ya? çok kötü durumda ellerim. bir kaç gün bekletip kullanıyorum. resmen deri değiştiriyorum.eldiven de plastik allerji yaptı. umarım bir şey olmaz.
teşekkürler. ablam da artık uğraşamıyorum dedi. son pazar alışverişinden sonra ellerim mahvoldu. sürekli böyle yapıyordum gerçi ama bu sefer nedense böyle oldu. ben Mehmet Ceyhanın videosunu izledim youtubedan o şekilde bulaş olsaydı şuan 10000 lerden bahsederdik dedi.evet buyuksehirdeyim devlet okulu olacak bilmiyorum nasıl olacak
bi çok tanıdığım market ten pazardan aldıklarını öylece koyuyor, bisey de olmadı, bense alışveriş bile yapmak istemiyorum
biri çıksa dese bisey olmaz diye dört gözle bekliyorum
biz alamayacakmisiz sanirimOxford aşı calismasinda inanlarda başarılı olduğunu açıklamış, dsÖ aşı bulunmaz demişti bilemedim yarin aşı olmamis haberleri çıkabilir. Asi bulunursa tedavi icin ilaç bulunur sanirim
Ben de birinci sınıf alacağım bu yıl. Eğer yazın bize bilgi gelirse bu konuyla alakalı, sizi etiketlerim burada. Bu yıla özel belki 72 ayı yükseltirler. Bilgim olur olmaz yazacağım size.yaaa
ay insaallah eylül de 77 aylik olacak Allah in izniyle yani 6 buçuk yaşında olacak
72 ayliga kadar rapor alinabiliyo daha büyükse alınamıyor diye biliyorum
bi bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
Sağlık bakanı da söyledi bugün
sizin içiniz rahat mi peki şimdi. bahsettiğiniz videonun linkini paylaşır misiniz rica etsemteşekkürler. ablam da artık uğraşamıyorum dedi. son pazar alışverişinden sonra ellerim mahvoldu. sürekli böyle yapıyordum gerçi ama bu sefer nedense böyle oldu. ben Mehmet Ceyhanın videosunu izledim youtubedan o şekilde bulaş olsaydı şuan 10000 lerden bahsederdik dedi.
Ben de birinci sınıf alacağım bu yıl. Eğer yazın bize bilgi gelirse bu konuyla alakalı, sizi etiketlerim burada. Bu yıla özel belki 72 ayı yükseltirler. Bilgim olur olmaz yazacağım size.
sizin içiniz rahat mi peki şimdi. bahsettiğiniz videonun linkini paylaşır misiniz rica etsem
çok sevinirim çok tesekkur ederim
çok güzel fotolar yine emeğinize sağlık. hep moral veriyorsunuz. iyi ki bu fotumdasınız.Günaydın sevgili dostlar, bugün geç uyandığım için güneşin doğuşunu kaçırdım ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere daha önce çektiğim bir gün doğumunu, begonvil ve hanımeli çiçekleri ve kırmızı gonca gül gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2656992 Eki Görüntüle 2656993 Eki Görüntüle 2656994 Eki Görüntüle 2656995 Eki Görüntüle 2656996
yani 6-8 saat bekletmek yeterli diyor. içim rahat değil ama ellerim deri değiştiriyor. suyu gördüğü an soyuluyor. çok berbat bir durumdayım. mecburen bıraktım.
ay ben de aynıyım. kargo geldi dünden beri balkondalar bir kısmı arabanın arkasında. artık balkon tesisleri diyorum. alınanlar orda bekliyor diyorum. yazlığa gelmeden önce ben de balkonda oturamıyordum. hep alışverişler bekliyordu. yazılıkta balkon çok olunca rahatladıkvalla benim ellerim de çok fenaydu siyah siyah çizgiler oluşmuştu artık soyulmayi bırakın nasıl geçti bilmiyorum el yikakayi mi azalttıma zalttim onu da bilmiyorum ama şimdilerde cokniyi çok şükür
ne biliyim bi bırakabilsek bırakmak mi lazım onu da bilmiyorum da olması gereken oysa Allah içimize ferahlık versin de koyabilelim insaallah ne diyim
iki gun once alışveriş yaptık arabanın bagajında duruyo şimdi onların sıkıntısı bastı alsam balkonda bekletsem mi direk koyamam heralde yıkamak falan gözümde buyuyo
balkona oturamaz olduk alışveriş bekletmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?