bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ya bugün tüpçü maskesiz içeri girdi taktı. bir şey olur mu acaba? ben takarım dedim ama ben deneyeyim abla diye daldı içeri

Bepanten krem var mı evde? varsa onu sürün.

ya bugün tüpçü maskesiz içeri girdi taktı. bir şey olur mu acaba? ben takarım dedim ama ben deneyeyim abla diye daldı içeri
Kızıyorum böyle izinsiz dalanlara. Bizim de sundurmaya sucu daldı geçen. Sundurmada beklettiğim gıdalar var sinir oldum. Ne maskesi vardı ne eldiveni. Ben adam sundurmaya ve sundurma kapısına dokunmasın diye sundurmanın dışına bahçeye çıkarmıştım damacanaları. Sumdurmanın içinde de en dipte (kapıya uzak) delik bir damacana vardı (kedilere mama kabı yapmak için delmiştik) Adam girmiş o damacanayı almış, benim alması için bahçeye bıraktığım sağlam damacanaların birini de sundurmaya geri koymuş. Ben sonradan farkettim, almış gitmiş delik olanı. Eh oh olsun diyeceğim olmayacak, arayıp söyleyeceğim bizim delik damacana verdiğimizi sanmasınlar. Siz de vileda ile silin bastığı yrleri isterseniz az çamaşır suyu damlatılmış su ile. Ortamı da havalandırın, bir şey olmaz. Tüpe dokunmayacaksınız zaten, onu boşverin bir şey olmaz, adam ocağı ellediyse onu da silin.

sormayın valla sinir oldum. ben takarım dememe rağmen girdi yani. neyse annem maskesini takmıştı ben de aonradan taktım. sildik her yeri. teşekkürler. oluyor işte böyle şeyler.

ellerinize ne oldu ?

soyuluyor. yıkadıkça daha kötü oluyor. suyu gördüğü an su toplamış gibi sonra da soyuluyor. devamlı bepanten sürüyorum inşallah düzelir bir an evvel teşekkürler ilginiz için
aspirin vazelin karistirip surmeyi denedinizmi

kafaya takmamak keşke yapabilsem, evinde duzenim kalmadi biz apartmandayiz maalesef günlerce bekletemiyorum gerçi bazen iki günü hatta fazlayı da bulabiliyo ama

tupcuyu bilmem de tüp korkulu rüyam bitnese hic diyorum gecenbgun silerken komsuya yakalandim sildukten sonra da cop poseti gevirdim kafadindan asagi
izinsiz girmedi ayrı sıkıntı bulasik makinem bozuk kim gelecek nasıl girecek orayı burayı elleyecek nasil temizlicem diye cagiramiyorjm

çamaşır suyuna su katinca etkisi kaliyo mu ki ya ben su katmadan kullanıyorum bisey silerken

çamaşır suyunu suya katınca oluyor. öbür türlü astım olursunuz soluya soluya dikkat edin. valla geçen çamaşır makinesi hortumu koptu Allahtan temiz su baktım çıkarılıp takılcak gittim aldım geldim yaptım. bir bakın sorun nedir diye siz de youtube da videolar var. eğer benimki gibi basit bir şeyse yaparsınız. değilse servisler maskeli galoşlu geliyor zaten. sorun olacağını sanmam ama siz bilirsiniz tabi.

Ben artık hiçbir şeyi bekletmiyorum ya
Aldıklarımı balkonda yıkıyorum deterjanla, paketli olanların da paketini atıp içini alıyorum o kadar
Bekletip kullanmaktansa yıkamak daha iyi geliyor bana, hem de hemen olup bitiyor

Yoksebze meyve patates soğanla uğraşmıyorum onları bol su ile yıkıyorum sadece benim derdim paketler market paketleri

çamaşır suyuna su katinca etkisi kaliyo mu ki ya ben su katmadan kullanıyorum bisey silerken
Bir litre suya 1 çay bardağı çamaşır suyu yeterli deniyor. Hadi siz 1 bardak kullanın ama sulandırmadan kullanmayın hasta olursunuz.

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabah güneşin doğuşunu, koyu turuncu gül goncaları ve akşam fotoğrafladığım akşam sefaları gönderiyorum. Sevgilerimle

Porselen Tabakların özellikle arkası içinde. Bişey yok sarı kahverengimsi iz oluyor kah bı kısmında kah bütün arka yüzeyinde nedendir bulamadım nette
Acaba giderden kirli su mi geliyodur diye yikayamiyorum
Çok fazla dokunuyorum bir yeri silerken falan kullanıyorum arkasından duruluyorum

Cümlenin başını görünce anaa çağla bırakmış nasıl yani derken cümlenin sonunu okudum

Yoksebze meyve patates soğanla uğraşmıyorum onları bol su ile yıkıyorum sadece benim derdim paketler market paketleri

Valla meyveler sebzeler daha korumasız değil mi paketleri yıkıyoruz zaten deterjanla onlari yikayamiyoruz

Bir litre suya 1 çay bardağı çamaşır suyu yeterli deniyor. Hadi siz 1 bardak kullanın ama sulandırmadan kullanmayın hasta olursunuz.
Olmazsa öyle de yaparım kapının önüne sıkarım biri gelmeden evde bı damla kadar falan kullanıyorum ya da sildigimvyeri duruluyorum arkasından

Daha bu virüsu Çin de duyduğumu sıralarda kullandığım bu çantanın vardı bize henüz gelmemiş kendi kullanmıştım en son ondan sonra çantayla çıkmadım dışarı.
O zamandan beri öylece duruyoraimsibi çantayı ve içindekileri silmeden kolonyalamadan direk kullanabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…