Bepanten krem var mı evde? varsa onu sürün.evet en çok da psikolojik olarak mahvoldum. nasıl olcak bilmiyorum? biteceğe de benzemiyor ya. insanlar çok tedbirsiz. ben bedenen ruhen yoruldum ama tabi hastanedekileri düşünüyorum. ellerim için eczaneye gitsem diyorum ona da çekiniyorum. valla çoook yorucu.
onu sürüyorum teşeklürlerBepanten krem var mı evde? varsa onu sürün.
Kızıyorum böyle izinsiz dalanlara. Bizim de sundurmaya sucu daldı geçen. Sundurmada beklettiğim gıdalar var sinir oldum. Ne maskesi vardı ne eldiveni. Ben adam sundurmaya ve sundurma kapısına dokunmasın diye sundurmanın dışına bahçeye çıkarmıştım damacanaları. Sumdurmanın içinde de en dipte (kapıya uzak) delik bir damacana vardı (kedilere mama kabı yapmak için delmiştik) Adam girmiş o damacanayı almış, benim alması için bahçeye bıraktığım sağlam damacanaların birini de sundurmaya geri koymuş. Ben sonradan farkettim, almış gitmiş delik olanı. Eh oh olsun diyeceğim olmayacak, arayıp söyleyeceğim bizim delik damacana verdiğimizi sanmasınlar. Siz de vileda ile silin bastığı yrleri isterseniz az çamaşır suyu damlatılmış su ile. Ortamı da havalandırın, bir şey olmaz. Tüpe dokunmayacaksınız zaten, onu boşverin bir şey olmaz, adam ocağı ellediyse onu da silin.ya bugün tüpçü maskesiz içeri girdi taktı. bir şey olur mu acaba? ben takarım dedim ama ben deneyeyim abla diye daldı içeri
sormayın valla sinir oldum. ben takarım dememe rağmen girdi yaniKızıyorum böyle izinsiz dalanlara. Bizim de sundurmaya sucu daldı geçen. Sundurmada beklettiğim gıdalar var sinir oldum. Ne maskesi vardı ne eldiveni. Ben adam sundurmaya ve sundurma kapısına dokunmasın diye sundurmanın dışına bahçeye çıkarmıştım damacanaları. Sumdurmanın içinde de en dipte (kapıya uzak) delik bir damacana vardı (kedilere mama kabı yapmak için delmiştik) Adam girmiş o damacanayı almış, benim alması için bahçeye bıraktığım sağlam damacanaların birini de sundurmaya geri koymuş. Ben sonradan farkettim, almış gitmiş delik olanı. Eh oh olsun diyeceğim olmayacak, arayıp söyleyeceğim bizim delik damacana verdiğimizi sanmasınlar. Siz de vileda ile silin bastığı yrleri isterseniz az çamaşır suyu damlatılmış su ile. Ortamı da havalandırın, bir şey olmaz. Tüpe dokunmayacaksınız zaten, onu boşverin bir şey olmaz, adam ocağı ellediyse onu da silin.
ellerinize ne oldu ?teşekkür ederim eczaneye girmeye çekindim. yazlık yerdeyim. geçen gitmek zorunda kaldığımda girdim içeri. kapıda olmadı. gideyim bari çok kötü. ben de anneme yardım edemez oldum. ona üzülüyorum kadıncağıza kaldı işler.
soyuluyor. yıkadıkça daha kötü oluyor. suyu gördüğü an su toplamış gibi sonra da soyuluyor. devamlı bepanten sürüyorum inşallah düzelir bir an evvelellerinize ne oldu ?
aspirin vazelin karistirip surmeyi denedinizmisoyuluyor. yıkadıkça daha kötü oluyor. suyu gördüğü an su toplamış gibi sonra da soyuluyor. devamlı bepanten sürüyorum inşallah düzelir bir an evvelteşekkürler ilginiz için
Bende de oluyor o isteksizlik. Bir ara üst üste alışveriş yapmıştık çok bunaldım. Şimdi neredeyse iki haftadır ilk kez alışveriş yaptık, arada dinlenmiş oldum, enerji depoladım. Şimdi evdeki damacana yarıya indi, dışarıdaki yedeği (salı günü aldık) hala silmedim. Yarın ilk işim (fotolardan sonra :) ) damacanayı silmek olacak, sonra sebzeleri alacağım içeriye, onlar bu gece bekleyecek. Diğer bozulmayacak şeyler istediği kadar beklesin, arada gider gelir yıkarım canımı sıkmadan. Siz de yormayın kendinizi, takmayın kafaya, zaten ne kadar beklerse o kadar iyi. İlk 6 saatten sonra hiçbir şey kalmıyor diyorlar, sizinkiler bir günü geçmiştir.
ya bugün tüpçü maskesiz içeri girdi taktı. bir şey olur mu acaba? ben takarım dedim ama ben deneyeyim abla diye daldı içeri
Kızıyorum böyle izinsiz dalanlara. Bizim de sundurmaya sucu daldı geçen. Sundurmada beklettiğim gıdalar var sinir oldum. Ne maskesi vardı ne eldiveni. Ben adam sundurmaya ve sundurma kapısına dokunmasın diye sundurmanın dışına bahçeye çıkarmıştım damacanaları. Sumdurmanın içinde de en dipte (kapıya uzak) delik bir damacana vardı (kedilere mama kabı yapmak için delmiştik) Adam girmiş o damacanayı almış, benim alması için bahçeye bıraktığım sağlam damacanaların birini de sundurmaya geri koymuş. Ben sonradan farkettim, almış gitmiş delik olanı. Eh oh olsun diyeceğim olmayacak, arayıp söyleyeceğim bizim delik damacana verdiğimizi sanmasınlar. Siz de vileda ile silin bastığı yrleri isterseniz az çamaşır suyu damlatılmış su ile. Ortamı da havalandırın, bir şey olmaz. Tüpe dokunmayacaksınız zaten, onu boşverin bir şey olmaz, adam ocağı ellediyse onu da silin.
çamaşır suyunu suya katınca oluyor. öbür türlü astım olursunuz soluya soluya dikkat edin. valla geçen çamaşır makinesi hortumu koptu Allahtan temiz su baktım çıkarılıp takılcak gittim aldım geldim yaptım. bir bakın sorun nedir diye siz de youtube da videolar var. eğer benimki gibi basit bir şeyse yaparsınız. değilse servisler maskeli galoşlu geliyor zaten. sorun olacağını sanmam ama siz bilirsiniz tabi.kafaya takmamak keşke yapabilsem, evinde duzenim kalmadibiz apartmandayiz maalesef günlerce bekletemiyorum gerçi bazen iki günü hatta fazlayı da bulabiliyo ama
tupcuyu bilmem de tüp korkulu rüyam bitnese hic diyorum gecenbgun silerken komsuya yakalandimsildukten sonra da cop poseti gevirdim kafadindan asagi
izinsiz girmedi ayrı sıkıntı bulasik makinem bozuk kim gelecek nasıl girecek orayı burayı elleyecek nasil temizlicem diye cagiramiyorjm
çamaşır suyuna su katinca etkisi kaliyo mu ki ya ben su katmadan kullanıyorum bisey silerken
vazelinliyorum devamlı.aspirin vazelin karistirip surmeyi denedinizmi
Yoksebze meyve patates soğanla uğraşmıyorum onları bol su ile yıkıyorum sadece benim derdim paketler market paketleriben de yanıtım ama psikolojiknolarakncok etkilendim. patatesi soğanı yikayamiyoruz ya onların olduğu bur yemek yapmak istemiyorum
siz de nasıl bu patates sogan durumu yoksa ben herkesten da ha mi fazla etkilendim
duzelcem derkentakılıyorum arada eyikadifim sebzeleri meyveleri bile tutamiyorum nasıl olacak bilmiyorum hastalığa dönüşecekdiye korkuyorum
burda herek mi biz gibi bi yazın Allah aşkına herkes yıkayıp paketleri atıp mi yapiyo yoksa öylece koyuyor musunuz belki bizler de duzeliriz
cevremde kimse dikkat etmiyo annenler kayinvalidemler cagiriyo gelin diye ben de gitmek istiyorum ama orda da h kötü olurum diye korkuyorum Allah korusun kimse dikkat etmiyo ne zamana kadar böyle devam ediceksin diyolar ama al iste sen ne diyosun
Bir litre suya 1 çay bardağı çamaşır suyu yeterli deniyor. Hadi siz 1 bardak kullanın ama sulandırmadan kullanmayın hasta olursunuz.çamaşır suyuna su katinca etkisi kaliyo mu ki ya ben su katmadan kullanıyorum bisey silerken
Porselen Tabakların özellikle arkası içinde. Bişey yok sarı kahverengimsi iz oluyor kah bı kısmında kah bütün arka yüzeyinde nedendir bulamadım netteçamaşır suyunu suya katınca oluyor. öbür türlü astım olursunuz soluya soluya dikkat edin. valla geçen çamaşır makinesi hortumu koptu Allahtan temiz su baktım çıkarılıp takılcak gittim aldım geldim yaptım. bir bakın sorun nedir diye siz de youtube da videolar var. eğer benimki gibi basit bir şeyse yaparsınız. değilse servisler maskeli galoşlu geliyor zaten. sorun olacağını sanmam ama siz bilirsiniz tabi.
Ben artık hiçbir şeyi bekletmiyorum ya
Aldıklarımı balkonda yıkıyorum deterjanla, paketli olanların da paketini atıp içini alıyorum o kadar
Bekletip kullanmaktansa yıkamak daha iyi geliyor bana, hem de hemen olup bitiyor
Yoksebze meyve patates soğanla uğraşmıyorum onları bol su ile yıkıyorum sadece benim derdim paketler market paketleri
Olmazsa öyle de yaparım kapının önüne sıkarım biri gelmedenBir litre suya 1 çay bardağı çamaşır suyu yeterli deniyor. Hadi siz 1 bardak kullanın ama sulandırmadan kullanmayın hasta olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?