Virüs başladığında aldığım herşeyi çamaşırsuyu ile yıkıyordum,şimdi silip havalandırıp öyle kaldırıyorum.Ama yemeden 1 gün bekletiyoruz ya, o 1 günde kalmaz bir şey
Zaten doktorlar bile 3/4 saat havalandırın yeter diyolar hep
Demirde/plastikte uzun yaşıyo ama yiyeceklerde süresi az demek ki
Ay hadi inşallah. Yoksa başka türlü önüne geçemicek hiç Bi ülke Çin hariç minareyi çalan kılıfını hazırlar gibi adamlar hemen çözüm buluyorumarım doğrudur. bulaşsın da öldürmesin artık. başka da çözümü uok gibi geliyor banaKovid-19'da Umutlandıran Gelişme! Koronavirüs Mutasyona Uğradı
Cell dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre, yeni tip koronavirüs uğradığı mutasyon sonucu daha bulaşıcı hale geldi. Ancak "G614" olarak adlandırılan bu yeni form, insanları daha az hasta ediyor. Bazı araştırmacılar, bu durumun iyi bir haber olabileceğini söyledi.www.mebpersonel.com
hadi inşallah
Bu adamın tarzı aynı sokak ağzı gibi olmaya başladı , iticileşti benim gözümde
Bu adamın tarzı aynı sokak ağzı gibi olmaya başladı , iticileşti benim gözümde
Evet tarzı biraz tuhaf ama dedikleri umut oluyor işteBu adamın tarzı aynı sokak ağzı gibi olmaya başladı , iticileşti benim gözümde
Haziran için de çok büyük konuşmuştu canım , Haziran ortasında belgelerle şok bilgiler paylaşacaktı güya ,Temmuz’da maskeler çıkacak demişti , Eylül’de koronanın adı bile anılmayacak dedi . işi gücü sürekli bilim kuruluna sataşmak , bence oradaki doktorlarla bir alıp veremediği var .Evet tarzı biraz tuhaf ama dedikleri umut oluyor işteAğustos ayı için çok büyük konuştu, merakla bekliyorum
Bilim kurulu üyelerinin ifadeleride gün gün değişiyor onlar da panik ortamını desteklemekten başka hiçbirşey yapmadı bundandır ki bu adamın sokak ağzı söylemleri bana daha cazip geliyorHaziran için de çok büyük konuşmuştu canım , Haziran ortasında belgelerle şok bilgiler paylaşacaktı güya ,Temmuz’da maskeler çıkacak demişti , Eylül’de koronanın adı bile anılmayacak dedi . işi gücü sürekli bilim kuruluna sataşmak , bence oradaki doktorlarla bir alıp veremediği var .
İşin daha enteresan tarafı adam Jinekolog.Mehmet Ceyhan’la bozmuş Mehmet Ceyhan’ın bu durumdan haberi olduğunu olsada ciddiye aldığını sanmıyorum. Mehmet Ceyhan enfeksiyon hastalıkları profesörü bu virüs ile ilgili bir kadın doğum doktorunu ne kadar ciddiye alabilir.Neyse ki ona takmış ya Fauciye taksaydı gerçi Faucinin varlığından haberi olmayabilir.Haziran için de çok büyük konuşmuştu canım , Haziran ortasında belgelerle şok bilgiler paylaşacaktı güya ,Temmuz’da maskeler çıkacak demişti , Eylül’de koronanın adı bile anılmayacak dedi . işi gücü sürekli bilim kuruluna sataşmak , bence oradaki doktorlarla bir alıp veremediği var .
Orası da doğru. Ama mutasyonu hep demişti başından beri. Hep o umutla kendimi sakinleştirdimHaziran için de çok büyük konuşmuştu canım , Haziran ortasında belgelerle şok bilgiler paylaşacaktı güya ,Temmuz’da maskeler çıkacak demişti , Eylül’de koronanın adı bile anılmayacak dedi . işi gücü sürekli bilim kuruluna sataşmak , bence oradaki doktorlarla bir alıp veremediği var .
Coronada ilk belirti olarak kusma ve ishal olduğunu duymadım hiç.Genelde ilk belirti ateş galibaArkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum
Endişelenmeyin , sıcaktan dolayı olmuştur muhtemelenArkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum
Dün geceden beri buz gibi terliyorum. Su içindeyim ama alnım sıcak değil. Bulantı ve ishal duyuyordum ben. Midem de çöp gibidir benim, ne yersem yiyim kusmam kolay kolay.Coronada ilk belirti olarak kusma ve ishal olduğunu duymadım hiç.Genelde ilk belirti ateş galiba
Belki güneş çarpması olabilir yada yediklerinizdendir.
Endişelenmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?