bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
umarım doğrudur. bulaşsın da öldürmesin artık. başka da çözümü uok gibi geliyor bana

Ama yemeden 1 gün bekletiyoruz ya, o 1 günde kalmaz bir şey
Zaten doktorlar bile 3/4 saat havalandırın yeter diyolar hep
Demirde/plastikte uzun yaşıyo ama yiyeceklerde süresi az demek ki
Virüs başladığında aldığım herşeyi çamaşırsuyu ile yıkıyordum,şimdi silip havalandırıp öyle kaldırıyorum.
Ama bana bu şekilde bulaşma riski artık az gibi geliyor.
Çünkü buna dikkat etmeyen pek çok insan var ve hiçbirinin hasta olduğunu duymadım.Hatta elinden kabuklu yumurta yemeyeceğiniz kadar pasaklı tanıdıklarımada aynı şekilde virüs falan bulaşmadı.Bu yolla bulaşıyor olsa sayılar çok daha yüksek olurdu ve mutlaka bu kadar pasaklı insanlardan en azından bir kısmına bulaşırdı diye düşünüyorum.
Tedbirli olmak güzel ben alınanların virüs olmasada silinip yerleştirilmesi taraftarıyım ama abartmamak gerek.

Ay hadi inşallah. Yoksa başka türlü önüne geçemicek hiç Bi ülke Çin hariç minareyi çalan kılıfını hazırlar gibi adamlar hemen çözüm buluyor

KKTC’den bildiriyorum, aylardır vaka çıkmıyordu, dün teşhis edilmiş iki yeni vakamız var gelmeye başladılar hemen karantinaya almışlar benim oturduğum yerin iki sokak ötesindeki hastanede, yine olmasın Allah’ım nolur

Günaydın sevgili dostlarım, bu sabah biraz geç uyandığım için, güneşin doğuşunu eşim fotoğraflamış sizin için; yeni doğan güneş ışığının suyun üzerindeki yansımasını da zoomlamış :) Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumu manzaralarını ve hanımeli çiçekleri gönderiyorum, güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sevgiler

Bu adamın tarzı aynı sokak ağzı gibi olmaya başladı , iticileşti benim gözümde

Söyledikleri çok umut verici olsa da gerçekten hiç bı şekilde doktor ciddiyetinde konuşmuyor. Dimi dimi ne yani zaten yazım hatalarıyla dolu paylaşımlar bide dediğiniz gibi mahalle ağzı resmen. İnsan ciddiye almak istiyo ama basaramiyo.

Evet tarzı biraz tuhaf ama dedikleri umut oluyor işte Ağustos ayı için çok büyük konuştu, merakla bekliyorum
Haziran için de çok büyük konuşmuştu canım , Haziran ortasında belgelerle şok bilgiler paylaşacaktı güya ,Temmuz’da maskeler çıkacak demişti , Eylül’de koronanın adı bile anılmayacak dedi . işi gücü sürekli bilim kuruluna sataşmak , bence oradaki doktorlarla bir alıp veremediği var .

Bilim kurulu üyelerinin ifadeleride gün gün değişiyor onlar da panik ortamını desteklemekten başka hiçbirşey yapmadı bundandır ki bu adamın sokak ağzı söylemleri bana daha cazip geliyor

İşin daha enteresan tarafı adam Jinekolog.Mehmet Ceyhan’la bozmuş Mehmet Ceyhan’ın bu durumdan haberi olduğunu olsada ciddiye aldığını sanmıyorum. Mehmet Ceyhan enfeksiyon hastalıkları profesörü bu virüs ile ilgili bir kadın doğum doktorunu ne kadar ciddiye alabilir.Neyse ki ona takmış ya Fauciye taksaydı gerçi Faucinin varlığından haberi olmayabilir.

Orası da doğru. Ama mutasyonu hep demişti başından beri. Hep o umutla kendimi sakinleştirdim
Şimdi yavaş yavaş konuşuluyor bu konu. DSÖ beni korkudan-panikten çok yıprattı, yalan bile olsa olumlu konuşan hocalara ihtiyacım var

bu kadar kısa sürelerde olduğunu bilmiyordum mutasyonun. 2-10 sa nerdeyse her an olabilir yani
Ay keşke

Eklentiler

• 3405B2E2-0BB1-4E8E-87AC-F3522AE49E18.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum

Coronada ilk belirti olarak kusma ve ishal olduğunu duymadım hiç.Genelde ilk belirti ateş galiba
Belki güneş çarpması olabilir yada yediklerinizdendir.
Endişelenmeyin .

Endişelenmeyin , sıcaktan dolayı olmuştur muhtemelen

Coronada ilk belirti olarak kusma ve ishal olduğunu duymadım hiç.Genelde ilk belirti ateş galiba
Belki güneş çarpması olabilir yada yediklerinizdendir.
Endişelenmeyin .
Dün geceden beri buz gibi terliyorum. Su içindeyim ama alnım sıcak değil. Bulantı ve ishal duyuyordum ben. Midem de çöp gibidir benim, ne yersem yiyim kusmam kolay kolay. annemle görüştüğüm için korkuyorum en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…