bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun. Corona'nın o kadar çabuk belirti vereceğini sanmam döner dokunmuştur.

Günaydın Sevgili dostlar, Keyifli pazarlar dilerim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, dün akşamki muhteşem dolunay manzaralarını, bir yasemin çiçeği ve kedimin bahçe keyfini gönderiyorum. Bu arada bahçe kedilerimizden Helva da size günaydın diyor :) , sevgiler

Bizim için mıncır onu

Günaydın Kızlar bu sürüntü testlerinin doğruluk payı ne ? Gördüğüm kadarıyla siz olayları araştırıyorusunuz . Yani bir testin yanlış olma ihtimali var mı ?

Sen çok dikkat ediyordun ben sanmıyorum ya umarım yoktur hiçbir şey. Öyle bi hastalık ki günlük hayatta yaşadığımız her şey belirti oldu artık
Kargo paketi geliyor aklıma. Hep bekletirdim ama annem sabırsız davrandı beraber eldivenle açtık gelir gelmez. Eldiveni atttım, elimi yıkamadım. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma. Dışarı çıktık ama insanlardan uzak durduk.

Bu korkuyu iki defa yaşadım çok kötü ama ben pazara ve markete gidiyorum sıksık vede ablam eşim görümcem çalışıyor senin için böyle bir ihtimal yok ki korkma bu kadar

24 saattir yataktayım korkudan kalkamıyorum hiç bir şey yemek istemiyorum kusacağım diye su içindeyim.aklım annemde Ne önerirsiniz sadece dün akşam haşlanmış patates yedim yarım.

Yok ya o şekilde geçmesi belki milyonda 1 bile değildir
Bir de dün görüştük dedin dünden bugüne belirti olmaz zaten. En erken 2 gün ya..

Kardeşim çalışıyor bende kalıyor. Eşim markete pazara gidiyor. Onlardan bana da geçmiş olabilir
Canım ya markete gidip hemen çıkıyordur erkekler biz gibi oyalanmıyor ki eşin ne işte çalışıyordu kardeşin marketteydi galiba benim ablam gibi eşim fabrikada çalışıyor onun yeri denetimli ama görümcem ki bizim yan dairede denetimsiz böyle merdiven altı bir yerde

Yok ya o şekilde geçmesi belki milyonda 1 bile değildir
Bir de dün görüştük dedin dünden bugüne belirti olmaz zaten. En erken 2 gün ya..
Yok biz neredeyse her gün görüşüyoruz. Ama annemle de çok dikkatliyiz. Mesafe maskeyle görüşüyoruz ama aynı arabaya bindik mecburen. Aynı arabada geçiyorsa benden ona zaten geçmiştir (

Eşim evden çalışıyor ama markete pazara gidiyor. Kardeşim de 2000 kişinin olduğu bir yerde çalışıyor. O da öksürmeye başladı sabah (( cam açık uyudum ondan diyor ama alakası yok, bu sıcakta herkes cam açıyor ((((

Komşunuz kaç gün yaşamışlar bunu? Yoksa kusar kusmaz mı gittiler
kusup ishal olunca gittiler ama onun ne ishali ne kusmasi hic durmadi ici disina cikti adamin resmen
ilk hastaneye gitti serum verdi yolladilar
sonra ozele gitti ordaki dr hemen arayip pandemi hastasi var diye devlet hastanesine bildirdi geldi aldilar
4 gun yatti hastanede bol bol su icirmisler
kronik hasta olmasina ragmen kolay atlatti
sizin kusmaniz ishaliniz devam ediyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…