- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
Hayır gebelik yok. Annem de ishal olmuş. Din beraberdik, çok korkuyorum yanotdefteri2_ gebelik olabilir mi ?
Komşunuz kaç gün yaşamışlar bunu? Yoksa kusar kusmaz mı gittilerkusma ve ishal belirti olabiliyor
2 komsumuzda da ilk belirtiler bunlardi ama belkide yediginiz bir sey dokunmustur
bol bol su icin
Sen çok dikkat ediyordun ben sanmıyorum ya umarım yoktur hiçbir şey. Öyle bi hastalık ki günlük hayatta yaşadığımız her şey belirti oldu artıkHayır gebelik yok. Annem de ishal olmuş. Din beraberdik, çok korkuyorum ya
Geçmiş olsun. Corona'nın o kadar çabuk belirti vereceğini sanmam döner dokunmuştur.Dün annemle beraberdik, o da ishal olmuşinşallah yediğimiz döner dokunmuştur. O da yedi çünkü
Koronanın yaz aylarında kusma ve ishal yaptığı belirtilmiş bugün. O yüzden çok korkuyorum. Bulantım halen devam ediyor, çok halsizim
Bizim için mıncır onuGünaydın Sevgili dostlar, Keyifli pazarlar dilerim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, dün akşamki muhteşem dolunay manzaralarını, bir yasemin çiçeği ve kedimin bahçe keyfini gönderiyorum. Bu arada bahçe kedilerimizden Helva da size günaydın diyor :) , sevgiler
Eki Görüntüle 2658216 Eki Görüntüle 2658217 Eki Görüntüle 2658218 Eki Görüntüle 2658219 Eki Görüntüle 2658220 Eki Görüntüle 2658221 Eki Görüntüle 2658222
Kargo paketi geliyor aklıma. Hep bekletirdim ama annem sabırsız davrandı beraber eldivenle açtık gelir gelmez. Eldiveni atttım, elimi yıkamadım. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma. Dışarı çıktık ama insanlardan uzak durduk.Sen çok dikkat ediyordun ben sanmıyorum ya umarım yoktur hiçbir şey. Öyle bi hastalık ki günlük hayatta yaşadığımız her şey belirti oldu artık
Bu korkuyu iki defa yaşadım çok kötü ama ben pazara ve markete gidiyorum sıksık vede ablam eşim görümcem çalışıyor senin için böyle bir ihtimal yok ki korkma bu kadarKargo paketi geliyor aklıma. Hep bekletirdim ama annem sabırsız davrandı beraber eldivenle açtık gelir gelmez. Eldiveni atttım, elimi yıkamadım. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma. Dışarı çıktık ama insanlardan uzak durduk.
Kardeşim çalışıyor bende kalıyor. Eşim markete pazara gidiyor. Onlardan bana da geçmiş olabilirBu korkuyu iki defa yaşadım çok kötü ama ben pazara ve markete gidiyorum sıksık vede ablam eşim görümcem çalışıyor senin için böyle bir ihtimal yok ki korkma bu kadar
Yok ya o şekilde geçmesi belki milyonda 1 bile değildirKargo paketi geliyor aklıma. Hep bekletirdim ama annem sabırsız davrandı beraber eldivenle açtık gelir gelmez. Eldiveni atttım, elimi yıkamadım. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma. Dışarı çıktık ama insanlardan uzak durduk.
Canım ya markete gidip hemen çıkıyordur erkekler biz gibi oyalanmıyor ki eşin ne işte çalışıyordu kardeşin marketteydi galiba benim ablam gibi eşim fabrikada çalışıyor onun yeri denetimli ama görümcem ki bizim yan dairede denetimsiz böyle merdiven altı bir yerdeKardeşim çalışıyor bende kalıyor. Eşim markete pazara gidiyor. Onlardan bana da geçmiş olabilir
Patates iyi fikir yoğurt bol su nane limon çayı aklıma bunlar geldi muzda olur24 saattir yataktayım korkudan kalkamıyorumhiç bir şey yemek istemiyorum kusacağım diye su içindeyim.aklım annemde Ne önerirsiniz sadece dün akşam haşlanmış patates yedim yarım.
Yok biz neredeyse her gün görüşüyoruz. Ama annemle de çok dikkatliyiz. Mesafe maskeyle görüşüyoruz ama aynı arabaya bindik mecburen. Aynı arabada geçiyorsa benden ona zaten geçmiştirYok ya o şekilde geçmesi belki milyonda 1 bile değildir
Bir de dün görüştük dedin dünden bugüne belirti olmaz zaten. En erken 2 gün ya..
Eşim evden çalışıyor ama markete pazara gidiyor. Kardeşim de 2000 kişinin olduğu bir yerde çalışıyor. O da öksürmeye başladı sabahCanım ya markete gidip hemen çıkıyordur erkekler biz gibi oyalanmıyor ki eşin ne işte çalışıyordu kardeşin marketteydi galiba benim ablam gibi eşim fabrikada çalışıyor onun yeri denetimli ama görümcem ki bizim yan dairede denetimsiz böyle merdiven altı bir yerde
Belki soğuk bişi içmiştir hemen öksürtürEşim evden çalışıyor ama markete pazara gidiyor. Kardeşim de 2000 kişinin olduğu bir yerde çalışıyor. O da öksürmeye başladı sabah(( cam açık uyudum ondan diyor ama alakası yok, bu sıcakta herkes cam açıyor ((((
Şimdi zorla peynir ekmek yedim biraz. Yan taraflarım sanırım böbreklerim, inanılmaz ağrıyor. Hiç halim yok. Halen ishalim. Yedikten sonra midem çok kötü oldu, sanırım kusacağımBelki soğuk bişi içmiştir hemen öksürtür
kusup ishal olunca gittiler ama onun ne ishali ne kusmasi hic durmadi ici disina cikti adamin resmenKomşunuz kaç gün yaşamışlar bunu? Yoksa kusar kusmaz mı gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?