- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Bir ara bende oldum üç gün sürdü sıcakların etkisi var korkma değildir hatta tetanoz aşım ertelendi bu yüzdenArkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum
Sen de kusmuş muydun? Yaz aylarında kusma ve ishal olarak göstermiş kendini koronaBir ara bende oldum üç gün sürdü sıcakların etkisi var korkma değildir hatta tetanoz aşım ertelendi bu yüzden
Corona danışma hattı vardı 184 arasanız ne yapmanız gerekiyor yönlendirirler belki.Sen de kusmuş muydun? Yaz aylarında kusma ve ishal olarak göstermiş kendini korona
Beklesem mi biraz, geçmezse mi arasam acabaCorona danışma hattı vardı 184 arasanız ne yapmanız gerekiyor yönlendirirler belki.
Bu kadar stres yaşayacağınıza 5 dk bile sürmez test içiniz rahat eder. 184 ü arayıp durumunuzu anlatın, onlar yönlendirir.. geçmiş olsun, havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz üşütmüş de olabilirsiniz, sıcak da çarpmış olabilir.Beklesem mi biraz, geçmezse mi arasam acabatest yaptırmak da korkutuyor beni
Hemen test için yönlendirme yapmazlar sanırım.Belirtilerinizi söylerseniz belki farklı bir yönlendirme yaparlar.Beklesem mi biraz, geçmezse mi arasam acabatest yaptırmak da korkutuyor beni
Ben hastaneden kapmaktan korkuyorumBu kadar stres yaşayacağınıza 5 dk bile sürmez test içiniz rahat eder. 184 ü arayıp durumunuzu anlatın, onlar yönlendirir.. geçmiş olsun, havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz üşütmüş de olabilirsiniz, sıcak da çarpmış olabilir.
evet ben de merakla bekliyorum. inşallah doğru çıkar da bir nefes alırız. yoksa psikolojik olarak bittik. uslübu iyi değil belki. belki ciddi değil. olsun umuda çok ihtiyacım var.Evet tarzı biraz tuhaf ama dedikleri umut oluyor işteAğustos ayı için çok büyük konuştu, merakla bekliyorum
Corona danışma hattı vardı 184 arasanız ne yapmanız gerekiyor yönlendirirler belki.
Kusmadım ben kusamam kolay kolay üç gün deli gibi midem bulandı ve ishal oldumSen de kusmuş muydun? Yaz aylarında kusma ve ishal olarak göstermiş kendini korona
panik ve anksiyete de kusma ve ishali tetikler kendimden biliyorum :) normal zamanlarda da yazin bu tarz şikayetler yaşayabiliriz. Yazın ortasında da grip olduğum çok olmuştur mesela benim. Lütfen biraz daha sakin kalmaya çalışın. Ayrıca tanı veya tedavi için hastaneden de kaçmayın lütfen. Her gün yüzlerce insan farklı sebeplerden hastaneye gidiyor. Geçmiş olsun.Arkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum
İshal çok oldum şimdiye kadar ama kusmak bana çok uzak bir durumpanik ve anksiyete de kusma ve ishali tetikler kendimden biliyorum :) normal zamanlarda da yazin bu tarz şikayetler yaşayabiliriz. Yazın ortasında da grip olduğum çok olmuştur mesela benim. Lütfen biraz daha sakin kalmaya çalışın. Ayrıca tanı veya tedavi için hastaneden de kaçmayın lütfen. Her gün yüzlerce insan farklı sebeplerden hastaneye gidiyor. Geçmiş olsun.
Aynı evde yaşadığı halde birbirine bulastirmayan insanlar var. Midenize iyi gelecek besinler tüketin, bol su için ama geçmezse mutlaka hastaneye gidin. Corona için demiyorum illa ki, hem ishal hem kusma yazın ortasında vücutta ciddi su kaybina yol açar Corona olmayayım derken başka ciddi sorunlar yaşamayın. Doktor destekleyici bir tedavi verir toparlarsiniz.İshal çok oldum şimdiye kadar ama kusmak bana çok uzak bir durumpanikten pozitif sonuç görmeyi istemiyorum, dün annemle beraberdik ona da bulaştırdıysam diye çok korkuyorum
geçmiş olsun, corona olduğunu düşünmüyorum, süt dokunmuştur.Arkadaşlar nolur yardım edin. Biraz önce kustum ve ishal olmuşum affedersiniz. Dün ücra bir yerdenyürüdüm sıcaktı hava, gece de ballı muzlu süt içtim. Ama evdeki herkes aynı şeyleri yedi içti. İşin kötüsü dün annemle de görüştüm. Korona olma ihtimalim var mı? Halen midem bulanıyor ve çok halsizim. Çok korkuyorum
Dün annemle beraberdik, o da ishal olmuşgeçmiş olsun, corona olduğunu düşünmüyorum, süt dokunmuştur.
Nane limon yapın mideye iyi gelirDün annemle beraberdik, o da ishal olmuşinşallah yediğimiz döner dokunmuştur. O da yedi çünkü
Koronanın yaz aylarında kusma ve ishal yaptığı belirtilmiş bugün. O yüzden çok korkuyorum. Bulantım halen devam ediyor, çok halsizim
kusma ve ishal belirti olabiliyorDün geceden beri buz gibi terliyorum. Su içindeyim ama alnım sıcak değil. Bulantı ve ishal duyuyordum ben. Midem de çöp gibidir benim, ne yersem yiyim kusmam kolay kolay.annemle görüştüğüm için korkuyorum en çok
bir kuzenim haftalardir ankara sehir hastanesine gidip geliyor tedbirleri cok guzel demistiBen hastaneden kapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?