bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şimdi zorla peynir ekmek yedim biraz. Yan taraflarım sanırım böbreklerim, inanılmaz ağrıyor. Hiç halim yok. Halen ishalim. Yedikten sonra midem çok kötü oldu, sanırım kusacağım
siz hemen dr a gidin oyalanmayin daha fazla beklemeyin sakin bobrekleriniz agriyorsa

İshalim devam ediyor. Kusma şimdilik durdu gibi.

24 saattir yataktayım korkudan kalkamıyorum hiç bir şey yemek istemiyorum kusacağım diye su içindeyim.aklım annemde Ne önerirsiniz sadece dün akşam haşlanmış patates yedim yarım.
Sizi bu anksiyete daha çok hasta hissettiriyor bence. Hava sıcak ama şöyle az yağlı bir yoğurt çorbası yapın, mideye iyi gelir. Nane limon kaynatıp içebilirsiniz. Yatakta yatıp sürekli beyninizi düşüncelerle meşgul ederek bence durumunuzu daha zor hale getiriyorsunuz. Bence psikolojik olarak çok yipratoyorsunuz kendinizi, en iyisi bir hastanede test yaptırın ve içinizi rahatlatın.

Korkma sen su iç bol bol böbrek ağrısı için ilaç yok mu evde ishal için
Yok hiç ona göre ilaç. Evde de yalnızım. Eşim sabah korona mıyım diyince bağırdı, saçmalama diye. Buraya da yazmasam deliricem herhalde. Su içiyorum şimdi yudum yudum. Yataktayım. Korku her yerimi sardı. Korona olmak test olmak istemiyorum çok korkuyorum

Ya pozitif çıkarsa o zamanki ruh halim daha çok korkutuyor beni. Zaten bu halsizlik bugün de devam ederse hastanelik olurum. Ateş ölçer yok evde ama yanıyorum

Kesinlikle değilsindir olmuş gibi hissediyoruz bende yaşadım sabaha kadar ağladım boşuna üzdüm kendimi tetanoz aşı olunca bütün kemiklerim sızlıyordu boğaz ağrısı filan vardı sonra panik krizi geldi üstüne mahvettim kendimi sende şimdi kendine yapıyorsun aynısını keşke evde ilaç olsa ishal kesici eşin alsa eczaneden ishal kesilmeden halin yerine gelmez

Gelsin aldırayım ilaç. Panik krizleri çok canımı yaktı, en çok korkan bendim, şu an yaşayan benim. Çok korkuyorum bildiğin gibi değil. Hele annem de ishal oldum diyince mahvoldum. Koah hastası bir de.

Ya pozitif çıkarsa o zamanki ruh halim daha çok korkutuyor beni. Zaten bu halsizlik bugün de devam ederse hastanelik olurum. Ateş ölçer yok evde ama yanıyorum
Şuan anksiyete ataği yasiyorsunuz, ben kendimden biliyorum öyle diyeyim. Pozitif çıkarsa -ki bence çikmayacak- tedavinizi olursunuz. Böyle evde belirsizlik içinde beklemenin bir faydası olmayacak. Halsizlik bence vücudunuzdaki sıvı ve besin kaybindan kaynaklanıyor. Kendinizi çok yormadan bir ayağa kalkın, corbanizi yapın, elinizi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın, ensenizi de ıslatın. Dönersen dolayı besin zehirlenmesi yaşıyorsaniz kusma ve ishal de vücudun kendini temizlemesi için bir savunma mekanizmasıdır. Şikayetleriniz artarsa hastaneye gitmekten kaçmayın lütfen , Corona değilseniz de hafif olan rahatsızlığıni ciddi boyuta getirmiş olursunuz.

Gelsin aldırayım ilaç. Panik krizleri çok canımı yaktı, en çok korkan bendim, şu an yaşayan benim. Çok korkuyorum bildiğin gibi değil. Hele annem de ishal oldum diyince mahvoldum. Koah hastası bir de.

Bence siz şuan ağır.bi gıda zehirlenmesi yaşıyorsunuz

Zaten Allah muhafaza kovid olsanız ikinizde birden aynı belirti olmaz yediğiniz bişi dokunmuş olması belirtisi bu

Aynı dönerden 4 kişi yedik ama onlara da bir şey olması gerekmez mi? Çorba yapacak enerjim asla yok, çok halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…