- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
siz hemen dr a gidin oyalanmayin daha fazla beklemeyin sakin bobrekleriniz agriyorsaŞimdi zorla peynir ekmek yedim biraz. Yan taraflarım sanırım böbreklerim, inanılmaz ağrıyor. Hiç halim yok. Halen ishalim. Yedikten sonra midem çok kötü oldu, sanırım kusacağım
Ne olabilir sizcesiz hemen dr a gidin oyalanmayin daha fazla beklemeyin sakin bobrekleriniz agriyorsa
İshalim devam ediyor. Kusma şimdilik durdu gibi.kusup ishal olunca gittiler ama onun ne ishali ne kusmasi hic durmadi ici disina cikti adamin resmen
ilk hastaneye gitti serum verdi yolladilar
sonra ozele gitti ordaki dr hemen arayip pandemi hastasi var diye devlet hastanesine bildirdi geldi aldilar
4 gun yatti hastanede bol bol su icirmisler
kronik hasta olmasina ragmen kolay atlatti
sizin kusmaniz ishaliniz devam ediyormu
bobreklerinizde agriyormuşİshalim devam ediyor. Kusma şimdilik durdu gibi.
geç kalmayin eger varsa herseyi dahada zorlastiriyor olabilirsinizNe olabilir sizce
Rabbim korktuğunu uğratmasın inşallahEki Görüntüle 2658292
Psikolojik olarak bittim şu an
Korkma sen su iç bol bol böbrek ağrısı için ilaç yok mu evde ishal içinŞimdi zorla peynir ekmek yedim biraz. Yan taraflarım sanırım böbreklerim, inanılmaz ağrıyor. Hiç halim yok. Halen ishalim. Yedikten sonra midem çok kötü oldu, sanırım kusacağım
Sizi bu anksiyete daha çok hasta hissettiriyor bence. Hava sıcak ama şöyle az yağlı bir yoğurt çorbası yapın, mideye iyi gelir. Nane limon kaynatıp içebilirsiniz. Yatakta yatıp sürekli beyninizi düşüncelerle meşgul ederek bence durumunuzu daha zor hale getiriyorsunuz. Bence psikolojik olarak çok yipratoyorsunuz kendinizi, en iyisi bir hastanede test yaptırın ve içinizi rahatlatın.24 saattir yataktayım korkudan kalkamıyorumhiç bir şey yemek istemiyorum kusacağım diye su içindeyim.aklım annemde Ne önerirsiniz sadece dün akşam haşlanmış patates yedim yarım.
Yok hiç ona göre ilaç. Evde de yalnızım. Eşim sabah korona mıyım diyince bağırdı, saçmalama diye. Buraya da yazmasam deliricem herhalde. Su içiyorum şimdi yudum yudum. Yataktayım. Korku her yerimi sardı. Korona olmak test olmak istemiyorumKorkma sen su iç bol bol böbrek ağrısı için ilaç yok mu evde ishal için
Ya pozitif çıkarsaSizi bu anksiyete daha çok hasta hissettiriyor bence. Hava sıcak ama şöyle az yağlı bir yoğurt çorbası yapın, mideye iyi gelir. Nane limon kaynatıp içebilirsiniz. Yatakta yatıp sürekli beyninizi düşüncelerle meşgul ederek bence durumunuzu daha zor hale getiriyorsunuz. Bence psikolojik olarak çok yipratoyorsunuz kendinizi, en iyisi bir hastanede test yaptırın ve içinizi rahatlatın.
Kesinlikle değilsindir olmuş gibi hissediyoruz bende yaşadım sabaha kadar ağladım boşuna üzdüm kendimi tetanoz aşı olunca bütün kemiklerim sızlıyordu boğaz ağrısı filan vardı sonra panik krizi geldi üstüne mahvettim kendimi sende şimdi kendine yapıyorsun aynısını keşke evde ilaç olsa ishal kesici eşin alsa eczaneden ishal kesilmeden halin yerine gelmezYok hiç ona göre ilaç. Evde de yalnızım. Eşim sabah korona mıyım diyince bağırdı, saçmalama diye. Buraya da yazmasam deliricem herhalde. Su içiyorum şimdi yudum yudum. Yataktayım. Korku her yerimi sardı. Korona olmak test olmak istemiyorumçok korkuyorum
Gelsin aldırayım ilaç. Panik krizleri çok canımı yaktı, en çok korkan bendim, şu an yaşayan benim. Çok korkuyorum bildiğin gibi değil. Hele annem de ishal oldum diyince mahvoldum. Koah hastası bir de.Kesinlikle değilsindir olmuş gibi hissediyoruz bende yaşadım sabaha kadar ağladım boşuna üzdüm kendimi tetanoz aşı olunca bütün kemiklerim sızlıyordu boğaz ağrısı filan vardı sonra panik krizi geldi üstüne mahvettim kendimi sende şimdi kendine yapıyorsun aynısını keşke evde ilaç olsa ishal kesici eşin alsa eczaneden ishal kesilmeden halin yerine gelmez
Kv birkaç gün önce idrar yolu sebebiyle bulantı ateş geçirdi idrarında yanma vardı ama şimdi iyi meselaYa pozitif çıkarsao zamanki ruh halim daha çok korkutuyor beni. Zaten bu halsizlik bugün de devam ederse hastanelik olurum. Ateş ölçer yok evde ama yanıyorum
Şuan anksiyete ataği yasiyorsunuz, ben kendimden biliyorum öyle diyeyim. Pozitif çıkarsa -ki bence çikmayacak- tedavinizi olursunuz. Böyle evde belirsizlik içinde beklemenin bir faydası olmayacak. Halsizlik bence vücudunuzdaki sıvı ve besin kaybindan kaynaklanıyor. Kendinizi çok yormadan bir ayağa kalkın, corbanizi yapın, elinizi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın, ensenizi de ıslatın. Dönersen dolayı besin zehirlenmesi yaşıyorsaniz kusma ve ishal de vücudun kendini temizlemesi için bir savunma mekanizmasıdır. Şikayetleriniz artarsa hastaneye gitmekten kaçmayın lütfen , Corona değilseniz de hafif olan rahatsızlığıni ciddi boyuta getirmiş olursunuz.Ya pozitif çıkarsao zamanki ruh halim daha çok korkutuyor beni. Zaten bu halsizlik bugün de devam ederse hastanelik olurum. Ateş ölçer yok evde ama yanıyorum
Gelsin aldırayım ilaç. Panik krizleri çok canımı yaktı, en çok korkan bendim, şu an yaşayan benim. Çok korkuyorum bildiğin gibi değil. Hele annem de ishal oldum diyince mahvoldum. Koah hastası bir de.
Zaten Allah muhafaza kovid olsanız ikinizde birden aynı belirti olmaz yediğiniz bişi dokunmuş olması belirtisi buGelsin aldırayım ilaç. Panik krizleri çok canımı yaktı, en çok korkan bendim, şu an yaşayan benim. Çok korkuyorum bildiğin gibi değil. Hele annem de ishal oldum diyince mahvoldum. Koah hastası bir de.
Aynı dönerden 4 kişi yedik amaŞuan anksiyete ataği yasiyorsunuz, ben kendimden biliyorum öyle diyeyim. Pozitif çıkarsa -ki bence çikmayacak- tedavinizi olursunuz. Böyle evde belirsizlik içinde beklemenin bir faydası olmayacak. Halsizlik bence vücudunuzdaki sıvı ve besin kaybindan kaynaklanıyor. Kendinizi çok yormadan bir ayağa kalkın, corbanizi yapın, elinizi yüzünüzü soğuk suyla yıkayın, ensenizi de ıslatın. Dönersen dolayı besin zehirlenmesi yaşıyorsaniz kusma ve ishal de vücudun kendini temizlemesi için bir savunma mekanizmasıdır. Şikayetleriniz artarsa hastaneye gitmekten kaçmayın lütfen , Corona değilseniz de hafif olan rahatsızlığıni ciddi boyuta getirmiş olursunuz.
İnşallah öyledir ama kardeşimle eşim de yedi, onlarda bir şey yokZaten Allah muhafaza kovid olsanız ikinizde birden aynı belirti olmaz yediğiniz bişi dokunmuş olması belirtisi bu
Böyle olabiliyor biz balıktan zehirlendik bikaç yıl oldu ben ishal oldum ateşlendim hemen ertesi gündü eşim 3. Gün çok hafif ishalle geçirdi dr böyle olabilir dediİnşallah öyledir ama kardeşimle eşim de yedi, onlarda bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?