bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynı dönerden 4 kişi yedik ama onlara da bir şey olması gerekmez mi? Çorba yapacak enerjim asla yok, çok halsizim

Eşinizi çağırın yanınıza gelsin bence. Bide hastaneye gidin corana olmasanız bile ishal kusma küçümsenecek şeyler değil serum falan taktirirsiniz.

Böyle olabiliyor biz balıktan zehirlendik bikaç yıl oldu ben ishal oldum ateşlendim hemen ertesi gündü eşim 3. Gün çok hafif ishalle geçirdi dr böyle olabilir dedi
İnşallah öyledir, o kadar korkuyorum ki anlatamam. Çok sağolun moral oluyosunuz, cidden korkusu kendisinden büyük.

Aynı dönerden 4 kişi yedik ama onlara da bir şey olması gerekmez mi? Çorba yapacak enerjim asla yok, çok halsizim
hayır gerekmez , herkesin bunyesi aynı değil. Ben çok defa besin zehirlenmesi yaşayıp eşime hiçbirsey olmadığını bilirim. Kaldı ki bu psikoloji bile insanın bağışıklığını, vücut hassasiyetini etkileyen bir durum. Korku öyle birşey ki, hasta olduğunuza inandırır ve bütün belirtileri gerçek gibi yaşatır size. Ben panik atak ve anksiyete tedavisi gördüğüm yıllarda bende olduğuna inandığım bütün hastaliklqrin belirtilerini yasirdim hatta doktorlar bile şüphelenir, her türlü tetkikleri yaptırır ama sonucunda birşey çıkmazdı. Sürekli hasta olacağım ve hasta oldum korkusu gerçekten vücudu aslında hastalıklara daha açık hâle de getirebiliyor. Hani diyoruz ya insanlar ne kadar rahat dışarıda gezebiliyor ama onlara hiçbirsey olmuyor , vurdumduymazlığı asla savunmuyorum ama psikolojik olarak rahat olan insana gerçekten birşey olmuyor ben bunu anladım.

Aynen herkes tatilde şu an, ben markete 1 kez girdim 4 aydır. O kadar dikkat etmeme rağmen neden ben yatıyorum şu an böyle bir daha paket yemek de yemeyeceğim kardeşim ve eşim sürekli dışarda, onlar getirip bana bulaştırdıysa ben daha ne yapayım çok korkuyorum çok bildiğin gibi değil. Annemin yüzünü 3 ay görmedim aynı sokakta olmamıza rağmen. Şimdi 1 haftadır görüşüyoruz olana bak

Birkaç güne birşeyin kalmayacak buna inan kesinlikle❤

notdefteri2_ üzülme psikolojikde olabilir.Ben bu iş çıktı çıkalı dışarı çıkınca genzim yanıyor.Bişi olduğu yok
Şimdi cnn de söylüyor cezalara bir ay sonra faiz,sonrasında haciz.Ama uygularlarsa tabii.Bugün 2 asker uğurlaması oldu sanırım kornalar vs.Millet laf dinlemiyor

Benim de hep psikolojik olarak boğazım ağrıdı, ciğerim yandı, öksürdüm. Demek ki hakkatwn psikolojikmiş onlar, dün içim dışıma çıkınca anladım yok bu psikolojik değil, öyle böyle değil, yerimden kalkamıyorum

Yediğiniz döner bozuk olabilir mi ?
Veya terleyip üşüttünüz ?

Yediğiniz döner bozuk olabilir mi ?
Veya terleyip üşüttünüz ?
4 kişi yedik döneri. Annem de ishal olmuş ama kardeşimle eşimde bir şey yok. Gece terledim, camı açtım, tekrar kapattım terledim yine açtım. Ondan mı oldu bilmiyorum. Önceki gün 1 saat ücra bir yerde yürüdük annemle, çok sıcaktı hava, çok terledim, sonra geldik balkonda oturduk, döner, karpuz, çekirdek yedik. Ama içimde atletim bile vardı korktuğum için üşütmekten. Yoruldum ama o gün, arabada anneme geçecek bizde varsa diye sürekli gerginim zaten.

Terleyip soğursam ben genelde hasta olurum
Midenizi de bu yüzden üşütmüş olmaniz çok olası
1-2 gün bekleyin bence geçmezse gidersiniz hastaneye

Ishal için kahve limon su karisimi iyi gelir

Bir cay bardagi suya bir tatli kaşıgı sumak karistirip kaynatin ve süzüp ılıyınca için bu da iyi gelir ishale

Bol su için
Nane limon demistim önceki msjimda bu gercekten mideyi rahatlatiyor özellikle kusmanizi durdurabilir

Bence siz piskolojikmen çok ağır yaşıyorsunuz şuan her ne yaşıyorsanız. Bakın bende anksiyete hastasıyım pandemi çıktı çıkalı hiç kimseyle görüşmedim inan hâlâ da görüşüyorum küçük cocuklarim var kendi.ailem bile her türlü lafı söyledi ama yapcak bişey yok onlar dikkat etmiyor etselerdi yine önlem alıp görüşürdum çokda özledim. Bende ilk zamanlar aşırı korktum piskolojim bozuldu vs. Şimdi sadece tedbir kısmına odaklandım korkuyu kaygıyı bı kenara biraktim. Bağışıklık sisteminin çok önemli olduğu bu zamanda bu derece kaygıyla vücut dengemi bozmak istemem. Biraz rahatlayın lütfen.

Kahve limonu deneyeceğim şimdi sağolun. Nane limonu da gece içeyim. Yemek yemeden bunları içmek kötü değil di mi?

Tam rahatlıyorum sancı giriyor, wc ye gitmek korkutuyor. Bende bir şey yok, birazdan geçecek diyorum midem buruluyor. Ki hakkaten kolay kolay kusmam ben . Ömrümde 2 kez kusmuşumdur belki. Bir de dün koronanın en ağır belirtisi kusma ve ishal yazmışlar ya, beni o yazı mahvetti

Sizin evde dışarıyla bağlantısı olan, çalışan var mı?

Keşke biraz daha elinde olsa insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…