- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Yemek yemeden de içebilirsinizKahve limonu deneyeceğim şimdi sağolun. Nane limonu da gece içeyim. Yemek yemeden bunları içmek kötü değil di mi?
İshal ve kusma varsa bol bol su iç. İçini iyice temizlesin. Kekik çayı, nane çayı iç. Ateş var mı? Başka şikayetlerinizi nedir?24 saattir yataktayım korkudan kalkamıyorumhiç bir şey yemek istemiyorum kusacağım diye su içindeyim.aklım annemde Ne önerirsiniz sadece dün akşam haşlanmış patates yedim yarım.
Ateş ölçerim yok ama alev alev yanmıyorum. Yine de sıcağım. Ağzıma lokma koyamayacak kadar iştahsızım. Ve böbreklerim ağrıyor. Ve çok halsizim wc ye gidince başım dönüyorİshal ve kusma varsa bol bol su iç. İçini iyice temizlesin. Kekik çayı, nane çayı iç. Ateş var mı? Başka şikayetlerinizi nedir?
Corana hastasında baş dönmesi yok. Bolca su içmeye çalışın. Hem ishalle hem kusmayla içinizi temizlensin. Varsa 1 tane aspirin için. Sonrasında. T,tremede oluyor mu ateşten?Ateş ölçerim yok ama alev alev yanmıyorum. Yine de sıcağım. Ağzıma lokma koyamayacak kadar iştahsızım. Ve böbreklerim ağrıyor. Ve çok halsizim wc ye gidince başım dönüyor
Korkma bir şey yok. Bize biyolojik savaşla psikolojik savaş açan düşmanı sevindiriyorsun. Hem burda bütün yazılanları düşman okuyor biliyor musun?Ya pozitif çıkarsao zamanki ruh halim daha çok korkutuyor beni. Zaten bu halsizlik bugün de devam ederse hastanelik olurum. Ateş ölçer yok evde ama yanıyorum
Yok titreme olmuyor, ama yastığım resmen su içindeCorana hastasında baş dönmesi yok. Bolca su içmeye çalışın. Hem ishalle hem kusmayla içinizi temizlensin. Varsa 1 tane aspirin için. Sonrasında. T,tremede oluyor mu ateşten?
Canım benimYok titreme olmuyor, ama yastığım resmen su içinde
Çok teşekkür ederimCanım benim
Çok geçmiş olsun.
Aklına kötü bir şey getirme.
Havalar inanılmaz sıcak, yediklerimiz illa ki dokunuyor.
Dualarımdasın, Allah'ım acil şifalar versin inşallah.
Amin Allah'ım hepimizden razı olsun inşallah.Çok teşekkür ederiminşallah yediklerim dokunmuştur, Allah razı olsun
Sizin evde dışarıyla bağlantısı olan, çalışan var mı?
Neyi var annenizinAmin Allah'ım hepimizden razı olsun inşallah.
Benim de annem hasta, çok canım sıkılıyor maalesef.
Nasıl korunacağız o zaman böyle. Evden hiç çıkmasam da elimden bir şey gelmiyor. Demek ki çalışanlar getirecek eninde sonunda virüsüVar tabiki pandeminin başından beri eşim çalışıyor.
Tam rahatlıyorum sancı giriyor, wc ye gitmek korkutuyor. Bende bir şey yok, birazdan geçecek diyorum midem buruluyor. Ki hakkaten kolay kolay kusmam ben. Ömrümde 2 kez kusmuşumdur belki. Bir de dün koronanın en ağır belirtisi kusma ve ishal yazmışlar ya, beni o yazı mahvetti
Nasıl korunacağız o zaman böyle. Evden hiç çıkmasam da elimden bir şey gelmiyor. Demek ki çalışanlar getirecek eninde sonunda virüsü
Şimdiye kadar tarihi geçmiş şeyleri yesem bile kusmazdım. Sadece geçen ay yine aynı şeyi yaşadım. Şimdi baktım 12 haziranda bir arkadaşa mesaj atmışım. O gün de gece kusup, ishal olmuştum. O gün de et yemiştim. Ama eşim yüzünden haftada iki kez yiyoruz et. Bir geçen ay, bir de şimdi böyle oldum. Demek ki sizin gibi olmaya başladım bende. İnşallah öyledir, korona olmasın daEvet gördüm onu. Bu hastalığın belirtisi arasına girmese bile yaz aylarında ishal kusma çok sık yaşanır yediğimiz gıdalar çabuk bozulur bizi etkiler. Yani bir sürü sebebi var bide diyosunuz ya aynı şeyi eşimde yedi onlarda bişey yok diye . Ben mesela et türü bişey yediğim gün üşüttuysem çok fena olurum midem bulanır kusarim.ishal kesin olurum hastanelik olurum yani. Bence sizde öyle oldunuz.
Yaklaşık 6 yıla yakın göğüs, kemik, karaciğer ve akciğerle devam eden kötü hastalık işte.Neyi var annenizin
Haklısınız teslimiyet de lazım. Kardeşim çalışıyor diye annemden ayırıp bize getirdim onu, şimdi annem de ishal olunca kendime çok kızdımŞöyle düşünün gelseydi şimdiye kadar gelirdi demi kaç ay oldu sonuçta. Bide ben şöyle düşünüyorum maskesini takip işten eve evden işe yada markete giden birisine Allah korusun tabide çok zor yani bulaşması. Ama şuan ki vakalar neden kaynaklı çünkü kimse dikkat etmiyo herkes düğünde cafede orda burda dip dibe o yüzden bulaş kaçınılmaz oluyor. Bu demek değil tabi bize bulaşmaz tabiki bulasabilir ona da bizim gücümüz yetmez belli bişeyden sonra teslimiyet insanı çok rahatlatıyor.
Olan da biz gibi çocuklara oluyor değil miYaklaşık 6 yıla yakın göğüs, kemik, karaciğer ve akciğerle devam eden kötü hastalık işte.
Şimdi kemoterapi iğnesi alıyor hergün.
Yataktan kalkamıyor çok üzülüyorum.
Bizim de ne olacağımız belli değil tabii de kendine hiç dikkat etmedi, etmiyor.
İğneler bitiyor, mide bulantısı geçiyor, yataktan kalkıp sigara yakıyor.
Yazlıkta mutlu değil, kışlıkta mutlu değil.
Kızsam mı üzülsem mi bilemedim.
Hayat çok acımasız maalesef.
Neyse ya başını ağrıttım, kusura bakma, çok dolmuşum.....
Terlemek iyidir.Yok titreme olmuyor, ama yastığım resmen su içinde
Benim dediğim herşey çıkar. Sende bir şey yok. Sadece üşütmüşün. Yarın sabah iyileşeceksin ve bugün bu yazdıklarına güleceksin.Haklısınız teslimiyet de lazım. Kardeşim çalışıyor diye annemden ayırıp bize getirdim onu, şimdi annem de ishal olunca kendime çok kızdımki balkonda bile maskeyle oturuyorum annem varsa. Bir hafta çabucak geçseydi hayırlısıyla, hiç bir şey olmadan. Yattım öyle dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?