bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Terlemek iyidir.

Benim dediğim herşey çıkar. Sende bir şey yok. Sadece üşütmüşün. Yarın sabah iyileşeceksin ve bugün bu yazdıklarına güleceksin.
İnşallah yaa vallahi bittim, balkona oturdum ağlıyorum. Otururken yoruluyorum, cidden bitmiş durumdayım. Nolur yarın olsun hepsi geçsin

İnşallah yaa vallahi bittim, balkona oturdum ağlıyorum. Otururken yoruluyorum, cidden bitmiş durumdayım. Nolur yarın olsun hepsi geçsin

Biraz rahatlayın göreceksiniz bişey kalmicak. Cidden senelerce bir sürü piskolojik rahatsızlık yaşadım ilaçlar kullandım. Hatta şöyle soyleyim Çin'de bu hastalık ilk çıktığında bide o dönem depremler falan vardi. Sanırsınız dünyanın bütün yükü benim omuzlarimda öyle seyler kuruyodumki aklımda sürekli agliyodum sürekli gece sabahlara kadar düşündüğümü bilirim. O dönem diyodumki birisi gelip bu hastalık Türkiye de görüldü dese kafamı camdan çıkartmam eşimi nasıl ise yollarım falan diye düşünüp duruyodum. Sonra geldi işte hastalik bir sürü vaka çıktı hala da çıkıyor bitmiş değil ama bende bir sürü şey değişti. İlk başta inançlı bı insanım zaten ilk dayanagim ilk sigindigim liman orası. Zaten acizim elimden asla bişey gelmiyor çok ufak tedbirlerden baska. Peki böyle hayat gecermiydi hayır tabiki. Eşim en başından beri çalışıyor biz aylarca dışarı çıkmamıştık şimdi yürüyüşe markete çıkıyoruz markete çocuklar hariç tabi. Ama kimseyle direk temasli görüşmedik yakında tedbirlerle o da olur büyük ihtimal. Hayat böyle bişey corana olmasada bir sürü tehlikeyle karşı karşıyayız siz anneniz için endişelisiniz ben çocuklar için. Şöyle soyleyim ne siz anneniz bütün kötülüklerden koruyabilirsiniz nede ben çocukları bütün kötülüklerden koruyabilirim. Hiç biseyin mülkü sahibi biz değiliz elimizden geleni yaptıktan sonra hastalık derecesinde korkmayin hiç bişeyden kimseyi mutlu etmeyi korumayı hayatinizin amacı yapmayın. Başınızı sisircem belki uzun uzun yazdım ama çok üzüldüm size belki rahatlarsıniz biraz. Herşeyde ifrat tefrit noktası var biz ne ifrat deresinde korkup böyle daha büyük sorunlari beraberinde getirelim nede tefrit noktasında umursamayip birilerinin hakkına girelim. Biz vasat olalım tedbir aldikmi dikkat ediyomuyuz işte bu kadar zaten yapabildiğimiz de bu kadar geri kalanı düşünmek sadece sizi hem fizyolojik hem piskolojik hasta eder.

Amin canım.
Allah'ım razı olsun, hepimize hep sevdiklerimizle beraber sağlıklı ve huzurlu ömür nasip etsin büyük Allah'ım inşallah.
Kendi kronik hastalıklarımdan az gidebiliyorum bu süreçte bir de bunun tripleriyle uğraşıyorum o taraftakilerlerle.
Neyse...
Hepimiz çok doluyuz da susuyoruz işte devamlı.
Allah'ım hepimize güç kuvvet versin inşallah.

Kıyamam sana ben.
Benim yüzümden sinirlerin bozuldu bence.
Sakin olmaya çalış, nolur.
Bol bol dua edicem, yarın güzel haberlerini almak için.

Bu ifrat ve tefrit kelimelerini bugün hayatımda ikinci defa duydum.
Biri bugün sabaha karşı bir dizide öğrenmiştim, şimdi sizden duyuyorum, çok hoşuma gitti.

Kıyamam sana ben.
Benim yüzümden sinirlerin bozuldu bence.
Sakin olmaya çalış, nolur.
Bol bol dua edicem, yarın güzel haberlerini almak için.
Hayır sizin yüzünüzden değil tabiki, siz destek olmaya çalışıyorsunuz, çok sağolun. Eşim bağırıyor bıktım korkularından diye, annem kızıyor kalk yataktan kendini bırakma diye. Bir de yaşadığım şeylerin korona belirtisi olduğunu okuyunca sinirlerim bozuldu. Çok kötü hissettim Allah razı olsun, ben de size dua edeceğim.

Destek her daim, sen hiç merak etme.
Ben seni anlıyorum, psikolojik olarak hepsi birbirini tetikliyor sanırım. Şu süreç hafifleyince bir psikologla görüşsen iyi olur bence.

Hayırlısıyla herşey çok güzel olsun inşallah.

Çok sağolun, ayların boşalımı sanırım, kendimi tutamıyorum o yüzden. Eşime markete gitme, kardeşime çıkışta dışarda yeme, babama evden çıkma diye yalvarmaktan hasta oldum. onlar dışarı çıkmasın diye maddi manevi bittim resmen. İnanın annem ya da babam ne isterse hemen alıp, temizleyip kapılarına koydum. Ama engelleyebildim mi hayır. Bugün kusarken dedim keşke kendini de düşünseydin biraz. Annemi dışarı çıkarabilmek için elimdeki bütün paramla araba aldım, sonra aynı arabaya binmekten korktum, hep korkuyla 4 ay geçirdim. Beni anladığınızı görüyorum, bu bile yeter bana, çok sağolun. Çünkü annem de dahil eşim, kardeşim şu an bana sadece bağırıyorlar, bir şeyin yok korona değilsin diye. Eşim kalk hastaneye gidiyoruz dye bağırıyor, ayrı korkuyorum bugünün sağlıklı bir şekilde bitmesini diliyorum . Biliyor musunuz korona olduysam bile annemin bunu duymasından endişeleniyorum en çok, napar duyduğunda diye. Kendim ikinci sıradayım..

Canım ya.
Benim de annemin alışverişini eşim yaptı, aldı, temizledi, teslim etti. Usta gerekiyordu, mesafeyi ayarlayıp tamir ettirdi, ustanın arkasındakin evi baştan sona temizlemiş birtanem kocam.
Ama yine de yaranmıyoruz işte.
Helali hoş olsun hep yaparız ama o kendine dikkat etse...

İnanır mısın, benim annem haftada birkaç gün dışarı çıktı, günlerine devam etti.
İlk zamanlar bu hastalığa bile inanmıyordu, sokağa çıkma yasağı olunca belki ikna olmuştur.
İşyerim beni ilk günden, martın bilmem kaçında eve gönderdi, günü olmadığı her gün onda olmamı istedi, benim hastalığım hiç umrunda olmadı. Eve verilen işleri anlatıyorum da o zaman biraz sesi kesiliyor.

Allah'ım hepimizin sonunu hayretsin de çok zor büyüklerle uğraşmak.

Bu ifrat ve tefrit kelimelerini bugün hayatımda ikinci defa duydum.
Biri bugün sabaha karşı bir dizide öğrenmiştim, şimdi sizden duyuyorum, çok hoşuma gitti.

Hayatımda dönem dönem hep enlerde yaşamış kendine çok zarar vermiş birisi olarak,bundan sonraki hayatıma daha ölçülü devam etmek istediğim için genelde kullanırım bu kelimeleri. Çünkü gerçekten herşeyde vasat olmak en güzeli. Dünya zaten bı ölçü üzerine yaratildi bizde ölçülü oluruz inşallah her konuda

İnşallah hepimiz ölçülü oluruz.
Çok hoşuma gitti düşünce tarzınız.
Dilerim ki ben de kendimi geliştirebilirim.
Çok memnun oldum tanıştığıma bu arada...

Ben hamileyim ve 2 haftada bir tüm tedbirlerimi alarak, toplu taşıma ile hastaneye gidiyorum kontrole. Gittiğim hastane İstanbul'un en büyük ve kalabalık hastanelerinden biri. Her defasında tedirginlik yaşıyorum ama gitmeye de mecburum. Hastanede Hasta kayıt bolumlerinde çalışanlar var, temizlik görevlileri, güvenlik görevlileri var, her gittiğimde düşünüyorum hadi biz ara sıra gidiyoruz bu insanlar ne yapsın. Her gün buradalar ve belki yüzlerce insanla muhattaplar hem de kapalı mekanda. Siz maskeyle annenizle aynı arabada olmaktan korkuyorsunuz bunu bir karsilastirin bence. Yapabiliyorsa eşiniz size yiyecek birşeyler yapsın ama gerçekten bir çorba icseniz çok iyi gelecek. Ay yakın olsam vallahi ben bir tencere yapar verirdim

Çok üzüldüm, insan ne bileyim sizi düşünerek yapmaz en azından, ben de hep buna yandım.eşiniz büyük destekmiş ne güzel. Benim eşim de yaptı sağolsun, annem sözümü çok dinledi Allah var 3 ay kapıyı bile açmadı, kapının önüne bile çıkmadı. Sadece sigarasını içtikçe içiyor. Ama babam..Evde annemi üzdü, dışarıda beni..kardeşimi annemden ayırdım işe gidiyor diye, şimdi ben cafeye gidicem bunaldım havalarında. Kızınca annemin yanına gitmekle, orada kalmakla tehdit ediyor. Çok zor ya, çok! Allah sizin de yardımcınız olsun. Gönlünüz ferahlasın inşallah

Sağolun :) annem önce bana telefonda bağırdı, çağırdı sonra yoğurtlu çorba göndermiş. İçtim :) işte onlar gitmek zorunda işe ama ben annemi keyfi çıkarıyorum, dolaşsın, nefes alsın diye. Bu yüzden kaparsa kendimi nasıl affederim hiç çıkarmasam da kadın daralıyor, küçücük evde babamla birbirlerini yiyorlar.

Afiyet şifa olsun, ben içmiş kadar rahatladım
O da keyfi bir dışarı çıkma değil inanın, ben de 3 ay hiç çıkmadım doktor haricinde ama eşim başından beri çalışıyor. Annemlerle dahil hiç kimseyle görüşmeyi ve bir de hamilelik hormonlari, artık depresyonun eşiğine gelmiştim. Akşamları dışarı çıkıp yürümeye, annemlerle görüşmeye başlayınca düzeldim. Ruhsal olarak da sağlığımızı düşünmek zorundayız. Ben kimsenin olmadığı sokaklarda , parkta falan maskesiz yuruyorum hatta. Eşimin işyerindeki bir arkadasi rahatsizlanip doktora gitmiş, tomografi vs herşeyi çekilmiş ve rahatsızlığı sürekli maske takmaktan kaynaklanıyormuş. Doktor demiş ki uzun saatler maske takmak ciğerlere zarar veriyor. Artık eşim kendi bölümünde iken maskesiz çalışıyor.

Yaa çok tatlısınız :) siz getirmiş kadar oldunuz inanın ben de rahatlamıştım, gece yürüyüşe gidiyordum, annemle görüşmeye başladım. Ama ne bileyim kolay kolay kusmam, birden böyle bir şey olunca çok korktum. Dün de okulların açılacağı kesinleşti, ona da çok gerildim ama haklısınız keyfi değil bazı şeyler, hem benim hem ailem için gerekli, mesafeyi koruyup, hasret gidermek lazım:) sağolun valla içimi rahatlattınız :)

Bende böyle şeyler düşünüp kendimi rahatlatıyorum bende hamileyim senin yakın takip mi gerekiyor ben hep geç geç gittim şimdide 6 hafta oldu son gidişimin üstünden 35 haftadayım artık gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…