bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende maalesef görüşmediğim zamnlar çok daha kötüydüm mesafeli olarak gayet görüşüyorum havada güzel balkonda filan oturuyoruz sarılmıyoruz sarılırsak gidip elimi yüzümü sabunluyorum anneme kesinlikle sarılmıyorum ablamdanda yıkamasını istiyorum ki o benden de dikkatli diyeceğim o ki kabus gi bi gübler geceler geçirdim camda saatlerce ağladım sabah ettim

Anksiyete panik atak ne varsa hepsi oldu bedenen de ayrı etkileri var mesela yürüyemiyorum artık evde bile zorlanıyorum hep evde olmanın etkileri fazla kilolu değilim sonuçta ama yürüyüş yapmaya yapmaya kaslar zayıfladı herhalde

ttenha yerlerde ya da saatlerde dışarı yürüyüşe gidin mutlaka. açık havada yürüyüşün yerini hiçbir şey almıyor. valla belki corana olmayacaz ama farklı hastalıklar çıkacak. psikolojik olarak hiç demiyorum bile. mahvolduk.

arkadaşlar ben bu hastalığın psikolojisinden çok yoruldum. aylardır görüşemediğim tanıştığım kişi geldi ve dışardaydık tüm gün. eve gelince yemeğimi bile odamda yedim. lavobaya her girdiğimde domestosladım. bir şey olmasın diye. ama allerjik astımım var o da dokundu sanırım. öksürüyorum şu an. tek lavabo var napcam ben. öksürüğüm iyice azarsa çok kötü olurum. bir ara 3 ay nefes alamamıştım çok zor günler yaşamıştım. temizlemesrm annem de orayı kullanıyor. tansiyon hastası. ben 3 ay hiç dışarı bile çıkmadım. tek bir kişi görmedim. dün oturduğumuz yerler kalabalık değildi. maske takmadık. ama işte çocuk da yoldan geldi. valla bu da buna denk geldi. diken üstünde görüşüyorum resmen. gittiğim yerlerde lavaboya girmedim ama mahvoldum akşama kadar. özellikle wc temizliği konusunda ne yapmalıyım bir akıl verin.

Kizlar benim 5 gundur gecmeyen ishal ve sirt bolgesinde bi haftaya yakin siddetli agri var
Buna arada ates ve baş agrisida ekleniyor.markete gitmek disinda hic kimseyle gorusmedim esim işe gidip geliyor ama onda hicbisey yok.sizce korona olma ihtimalim var mi

Günaydın sevgili dostlar, bu sabah geç uyandım. Saat 7,30da uyandığımda (benim için oldukça geç) güneş çoktan doğmuştu... Bu nedenle bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere daha önce fotoğrafladığım bir gün doğumunu, küçük goncası ile beraber alaca renkli bir minyatür gül, iğde ağacının altında, kıyıda köşede kalmış bir toz pembe gül ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, henüz pek uyanamamış, pazartesi sendromu yaşıyor . İyi bir hafta geçirmenizi dilerim, sevgilerimle

markette herkes maskeli sanmıyorum bir şey olsun. yediğiniz bir şey mi dokundu acaba. muz patetes tüketin. eğer geçmezse de tüm önlemleri alıp bir doktora gidin derim.

markette herkes maskeli sanmıyorum bir şey olsun. yediğiniz bir şey mi dokundu acaba. muz patetes tüketin. eğer geçmezse de tüm önlemleri alıp bir doktora gidin derim.
Herseyi denedim gecmiyor.dun acile gittim ama haftasonu oldugu icin test yapmadilar bugun gidip test yaptirmayi dusunuyorum.tabi yaparlar mi bilmiyorum

Geçen gün de bu konuda paylaşım yapmıştınız, ne yazacağımı bilemedim ama aklım sizdeydi, Çok zor bir durum. Çocuk gelmesin diyecektim ama diyemedim. Tuvalet konusunda aklıma gelenler şunlar: tuvalete giderken ve /veya odanızdan çıktığınızda giydiğiniz ayrı bir terliğiniz olsun. Tuvalet kağıdı rulonuz ayrı olsun, ona da kimse dokunmasın, havlunuz zaten ayrıdır. Domestos dokunuyorsa tuvalet klozetini sadece kolonya ile silin veya yağ çözücü bulaşık deterjanı ile. Domestosu sadece tuvaletin içine dökün. Musluk başlığını kağıt ile tutun, veya boş tuvalet kağıdı rulosu ile, sifonu çekerken de böyle bir şey kullanabilirsiniz ve lavaboyu / musluk başlığını vb sadece sabun ile yıkayın bol köpürterek. Zaten kimse lavabonun içine dokunmayacak, sadece musluk başlığına dokunurlar. Kullandığınız sabununuz da ayır olsun (katı sabun zaten virüsü barındırmaz diye düşünüyorum) Benim gibi obsesif birinin aklına bunlar geldi ama bir şey olacağını düşünmüyorum. Dışarıya çıktığınızda yiyeceğinizi içeceğinizi evden yanınıza alsanız, bir yere oturmak zorunda kalmasanız olur mu acaba? Ben bir kaç kez çıkıp deniz kenarına oturdum ve jumbo boy çöp poşetini ortadan ikiye keserek tek kullanımlık bir örtü yaptım onu sererek üzerine oturdum, çantamı vs de onun üstüne koydum. Yanınıza kolonya alıyorsunuzdur zaten, yedek eldiven de alın (bir şeye dokunmak zorunda kalırsanız diye). Ama insanlar bunların hiçbirini yapmıyor tabi Yaparsanız çevreden gelen bakışlara da aldırmayın. Bu arada siperlik de süper bir şey, edinebilirseniz tavsiye ederim, yüzü tam koruyor, farkına varmadan yüzünüze dokunma alışkanlığınızı da engeller.

yani işte ilk kez görüştüğüm biri. bugün kahvaltıya gideceğiz. obsesif gibi görünmekte istemiyorum. pişmiş bir şey söyleyip yiyim diyorum. kaç aydır erteledim görüşmedim kesinlikle. yazlık ona çok yakın gelme diyemedim. ailem de kızdı artık. ayrılmayı bile düşündüm annemden değerli mi diye? ama çok kızdılar ailem. böyle nasıl olcak bilmiyorum. çatalı kaşığı pipeti siliyorum dezenfektanla. öyle yedim dün. çok korkuyorum. akşama kadar da maskeyle olmuyor. çok nemli ve sıcak. dua edin bir şey olmadan görüşeyim. şimdi görüşmesem okullar açılınca hiç görüşemem. öğretmenim.

Bu arada aklıma bir şey daha geldi. Dışarıda telefonunuzu mümkün olduğunca kullanmayın ama dışarıya çıkarken yanınıza alırken yassı şeffaf poşetin veya küçük boy buzdolabı poşeti de olur, içine koyun. Telefon poşetin üzerinden de çalışır, hoparlöre alarak konuşabilirsiniz. Sonra eve gelince telefona dokunmadan çıkartıp poşeti atın. Telefon temiz kalır.

annem de ben de öksürüyoruz. domestostandır inşallah

annem de ben de öksürüyoruz. domestostandır inşallah
Bu virüs 65-80 derece arasında alkol oranı olan kolonya ile veya sabun köpüğü ya da yağ çözücü herhangi bir şey ile ölür. Böyle ağır kimyasallar kullanmaya gerek yok. Ben domestosu sadece tuvaletin içine döküyorum, yerleri silerken sadece kovaya bir iki kapak atıyorum. Bir de damacanayı silmek için kullanıyorum, sulandırarak; onu da damacanayı yıkamaya üşendiğim için yapıyorum, ama bulaşık deterjanı da olur. Bulaşık deterjanı / sıvı sabun kullanın domestos yerine (virüs için).

Bende böyle şeyler düşünüp kendimi rahatlatıyorum bende hamileyim senin yakın takip mi gerekiyor ben hep geç geç gittim şimdide 6 hafta oldu son gidişimin üstünden 35 haftadayım artık gitmeliyim

Daha önceden kaybım var ve aşılama ile hamile kaldigim için doktorum sık çağırıyor. Neredeyse doğum yaklaşmış sizin 6 hafta uzun bir süre bence gitmelisiniz.
Bence çamaşır suyundan dolayı oksuruyorsunuz.gecmis olsun.

teşekkürler oyle annem de yapma dedi. onda da allerji var . teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…