- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Benimde kaybım var 22 haftada erken doğum yaptım bundan önce neyse ki bu sorunsuz ilerledi şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum pztsi gelme hatası nasıl yaptım bilmem korkunç kalabalık özel hastane güya ticarethane diken üstündeyimDaha önceden kaybım var ve aşılama ile hamile kaldigim için doktorum sık çağırıyor. Neredeyse doğum yaklaşmış sizin 6 hafta uzun bir süre bence gitmelisiniz.
Bence çamaşır suyundan dolayı oksuruyorsunuz.gecmis olsun.
İyi değilim. Lavaboya gittim öğürdüm ama kusmadım, hemen yattım. Halsizim ve çok afedersin idrarım sapsarınotdefteri2_ nasılsın?
Sorma hep üzülüyorum ama boş...Çok üzüldüm, insan ne bileyim sizi düşünerek yapmaz en azından, ben de hep buna yandım.eşiniz büyük destekmiş ne güzel. Benim eşim de yaptı sağolsun, annem sözümü çok dinledi Allah var 3 ay kapıyı bile açmadı, kapının önüne bile çıkmadı. Sadece sigarasını içtikçe içiyor. Ama babam..Evde annemi üzdü, dışarıda beni..kardeşimi annemden ayırdım işe gidiyor diye, şimdi ben cafeye gidicem bunaldım havalarında. Kızınca annemin yanına gitmekle, orada kalmakla tehdit ediyor. Çok zor ya, çok! Allah sizin de yardımcınız olsun. Gönlünüz ferahlasın inşallah
Su az mi içiyorsun acaba?İyi değilim. Lavaboya gittim öğürdüm ama kusmadım, hemen yattım. Halsizim ve çok afedersin idrarım sapsarıgeçti sanmıştım, geçmemiş şimdi nane limon içicem. Onu içince kusmaktan korkuyorum
Su bol iç ishal ve kusman varsa . Eşime pozitif tanı kondu belki görmüşsündür ona da bol su iç demişler .İyi değilim. Lavaboya gittim öğürdüm ama kusmadım, hemen yattım. Halsizim ve çok afedersin idrarım sapsarıgeçti sanmıştım, geçmemiş şimdi nane limon içicem. Onu içince kusmaktan korkuyorum
Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasınıSu az mi içiyorsun acaba?
Karaciğer değerlerin hakkında bir bilgin var mı?
Açılacaksan ağla tabii ama bir duş yapıp sakinleşsen süper olur. Su az içersen idrar rengi koyulaşır.Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasınıgeçmezse test yaptırmaya gideceğim eşim çok sinirli, bıktım diye bağırıyor. Annem yanına gelicem diyor. Durmaksızın ağlama tuttu beni
Merhaba Geçmiş olsun öncelikle komşumun oldu gayet normalmiş korkmanıza gerEk yok sonradan yerine geldiMerhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım
Teşekkürler.Gripte az da olsa koku alırdım.Bunda hiç olmayınca tedirgin oldum.Merhaba Geçmiş olsun öncelikle komşumun oldu gayet normalmiş korkmanıza gerEk yok sonradan yerine geldi
Çok geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileklerimleTeşekkürler.Gripte az da olsa koku alırdım.Bunda hiç olmayınca tedirgin oldum.
İnstagramda ve youtube da takip ettiğim, pozitif olanların da koku ve tat kaybı vardı. 1 hafta sonra geçmiş.Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
Belirtileriniz nelerdi acaba? Bir de nerden kaptığınızı düşünüyorsunuz?Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
Göremedim nerede okudun37 yaşında bi kaybımız varmış bugün, eski sporcuymuş. Genç ölümler daha bi üzüyo
Göremedim nerede okudun
Sen biraz daha iyi misinBelirtileriniz nelerdi acaba? Bir de nerden kaptığınızı düşünüyorsunuz?
Akşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcakSen biraz daha iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?