bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benimde kaybım var 22 haftada erken doğum yaptım bundan önce neyse ki bu sorunsuz ilerledi şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum pztsi gelme hatası nasıl yaptım bilmem korkunç kalabalık özel hastane güya ticarethane diken üstündeyim

Eşimde bugün hafif bir boğaz ağrısı başladı . Önceden bşe olmayıpta şimdi olması verdikleri ilaçtan olabilir mi ?

Sorma hep üzülüyorum ama boş...
Anlatsam daha neler var kovid öncesi ve sonrası da neyse...
Allahım yeter ki başımızdan eksik etmesin sağlıkla mutlulukla inşallah.

Su az mi içiyorsun acaba?
Karaciğer değerlerin hakkında bir bilgin var mı?

Su bol iç ishal ve kusman varsa . Eşime pozitif tanı kondu belki görmüşsündür ona da bol su iç demişler .

Su az mi içiyorsun acaba?
Karaciğer değerlerin hakkında bir bilgin var mı?
Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasını geçmezse test yaptırmaya gideceğim eşim çok sinirli, bıktım diye bağırıyor. Annem yanına gelicem diyor. Durmaksızın ağlama tuttu beni

Açılacaksan ağla tabii ama bir duş yapıp sakinleşsen süper olur. Su az içersen idrar rengi koyulaşır.

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım
Merhaba Geçmiş olsun öncelikle komşumun oldu gayet normalmiş korkmanıza gerEk yok sonradan yerine geldi

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
İnstagramda ve youtube da takip ettiğim, pozitif olanların da koku ve tat kaybı vardı. 1 hafta sonra geçmiş.

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
Belirtileriniz nelerdi acaba? Bir de nerden kaptığınızı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…