bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Seni bu konuda anlıyorum.Benim kardeşimde muhalefettir çok.Bişi sölerim.İlk tepki dediğimin aksi olur genelde

Akşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcak
Terapiniz nasıl geçti? Yaşadığınız sıkıntılara üzüldüm . Terapi alma kararınız çok iyi olmuş.
Ben hala eski sosyal hayata dönmedim, ama iş için kargoya gidiyorum çıkmışken pazar yada market alışverişini yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum yakinimizdaki sahile insanlardan uzak olta atıyorum. Ama hala grup olarak bulusmalara katılmıyorum. Anneme gitmiyorum cevresi nasılsa kalabalık, başta tedbirsiz yaşayan kuzenlerim ablalarim var nasılsa diye. Ben tasiciyimdir diye anneme gitmiyorken tedbirli yaşıyorum diye tepki alıyorum. Tercihiyle başbaşa bıraktım vicdanım rahat özlemim var tabi.

Pandemi sürecinde bile insanlar birbirine saygı göstermiyor ne aci, sosyal mesafe olmayacağını bildiğim yerlere katilmadigim için amma da abarttinlarla karşılaşıyorum. Maskeyle beni anlamıyormus cikarayimmis, kardeşim maskem seni koruyor keşke sen de aynı saygıyı bana gostersen diyorum içimden çünkü bunu dile getirmekten yoruldum.

Terapi genel anlamda kaygılarımla ilgili oldu. Biraz önce bitti. Corona konusunda 184 ü arayın, onların yanıtlarına göre yol alın dedi. Ama ben hiç hazır hissetmiyorum aramak için. Ateşim var mı onu bilmiyorum örneğin, ateş ölçerim yok ki. Annemle görüşsem bir türlü görüşmesem bir türlü, benden başla kimseyle görüşmüyor ki garibim. Sizin annenizin yine çevresi varmış. Ben markete bile 2 kez gittim. Onun dışında gece yürüyüşe çıktım. 3 kez de arabayla insansız yerlerde yürüyüşe gittim. Kardeşim iş yerinden kapmış mıdır diye korkuyorum hep. İnşallah terapi iyi gelir de, ruhen düzelirim biraz, haftada bir yapacağız. Tükendim resmen.

Komşumuzun düğünü var cuma günü.. şimdiden demediklerini bırakmadılar gelmicez diye. Ben kalabalığa girmemek için kendi düğünümü iptal etmişim sizin düğüne niye geleyim.. yok illa gelecekmişiz..

İnşallah terapi iyi gelecek size. Eşim de iş için türlü insanlarla görüşüyor bir ara kapatmistik eve kendimizi ama para da lazım maalesef. Şu günlerde anladım ki ben baya yalnizmisim evime kabul etmiyorum yada sosyal mesafe olamayacak yerlere gitmiyorum diye baya yalnız kaldım. Napalim bu süreç böyle geçecek diye avutuyorum kendimi. En yakın zamanda sizden güzel şeyler okumayı diliyorum.

Çok iyi anlıyorum. Anneme yakın oturan ve sık sık anneme giden ablam geçen hafta ayıp olmasın diye komsunun tepsi törenine gitti kalabalık ve kapali ortam. Ama anlaşılamayan benim maalesef. Ne asosyalligim kaldı ne yabaniligim bu tepkiler beni çok yordu. Ben de sıkıldım ama süreç bunu gerektiriyorsa sabretmem lazım

Inşallah şifa olsun ruhunuza, eczaneden koltuk alti ates ölçer alin. Bizim evde hem uzaktan hem koltuk alti ates ölçer var ama koltuk altını kullanıyoruz çocuk icinde. Merak etmeyin ateşiniz olsa bilirsiniz eşiniz eliyle baksin. Zaten cok yükselen ateşte ayak ve eller soğuk oluyor yani çocuklarda oyle büyüğü bilemiyorum aynidir diye düşündüm. Ama negatif düşünmeyin, olumlu şeyler düşünün

Evet ateş ölçer almam lazım sanırım artık. Çok teşekkür ederim, olumlu düşünmeye çalışıyorum artık. Çok şükür bugün kusmadım, bu da bir şeydir diyorum.

Aynen terapist bile asosyalliğimiz de sizi çok etkilemiş dedi. Arkadaşlarla görüşmeyince, odak nokta tek konu oluyor mecburen. Ben de eşimi yollamıyorum oysa gezerek satış yapması gerek bu süreçte inşallah çok sağolun umarım hep güzel şeyler yazarız burada artık. Tek kaygım yarın annem balkona çağırıyor, gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum

Bence artık herkes nasılsa virüs herkese bulaşacak kafasına geldi. 5-6 yıl sürecek diye diye insanları daha bi rahatlattılar. Nasılsa bitmeyecek bari bulaşsın kurtulalım diyenler var.
sonumuz nolcak böyle bilmem

Harvard üniversitesi seneye tüm dersleri online yapacakmış
Neden bilmem içime bir öküz oturdu
Bitmeyecek herhalde bu seneye de
Nedense hep eylüle her şey düzelir diye şartlamıştım kendimi

Harvard üniversitesi seneye tüm dersleri online yapacakmış
Neden bilmem içime bir öküz oturdu
Bitmeyecek herhalde bu seneye de
Nedense hep eylüle her şey düzelir diye şartlamıştım kendimi
Okullar avrupada açıldı. Bizde de açılıyor. Amerika’nın ölümleri çok hızlı düştü ama şu an prada gündüz olmasına rağmen 350 yi buldu yine. Orada, meksika ve brezilyada ölümler düşerse tamamdır bu iş. Ama bir iniyor bi çıkıyor. Bizim doktora inanıyorum ben ya, gecikse de tahminleri içeriği doğru çıkıyor sanki..

Ben Corana dan öncede düğünlere nişanlara gitmiyordum. Gidince ne yapılıyor ki? Gidenler ordakilerin arkasından dedikodusunu yapıyor, yüzyüze gelince de dedikodusunu yaptıklarına övgüler yapıyoır. Öyle kişilerle aynı ortamda bulunmaktan utanç duyduğum için Corana öncesinde de gitmiyordum. Boş ver herkes ne derse desin.

Abd nin ölüm sayısı gerçekten baya düştü.

Eklentiler

• 3CB1BAA7-E134-4163-9A7F-268F538EDC3C.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 1C2DBE2E-7691-4BDF-9D45-38BBE822535F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 36
  • E694C6E1-C265-444C-9FE8-450A33CCDC74.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 40
Birkaç sayfadır yazdıklarınızı okudum. Ne yazık ki eşler babalar yani erkekler bu konuda bizim kadar hassas değiller. Ben 24 haftalık hamileyim bir de çocuğum var. Çocukla ben kaç aydır kimseyle görüşmüyoruz. Yazlıktayız Allah’dan da açık hava yürüyüş yapma şansımız var. Bütün çocuklar dışarda beraber oynuyor benim çocuğum bahçeden uzaktan izliyor. Çocuğun psikolojisi Bile bozuldu. Ama ne babama ne eşime laf anlatamıyorum. Eşim dışarda markette maske takar insanla muhabbet ederken çıkarır. Ya diyorum tek şansımız karşımızdakinin hasta olmaması. İnsanlara çok yakın hemen yüz kişinin içine girer muhabbet eder. Onlarca kez uyardım. Çok ağır konuştum. Ben ancak bu kadar dikkat edebiliyorum diyor. Sanki inat yapar gibi. Dedim ölürsem bu hastalıktan çocuklarım da kalırsa küçücükten annesiz sana asla hakkımı helal etmem. Umurunda değil. Ben dikkat ediyorum diyor. Sizin durumunuza gelince ben yerinizde olsam bir test yaptırır ve annenizle de bu süreçte görüşmezdim. Hatta eşiniz ve kardeşiniz de görüşmesin. Endişelendirmek istemem ama bir akrabamızda tek belirti ishal ve kusma ve sırt ağrısı ama ağrısı o kadar çok ki dayanamıyor. Nefes sıkıntısı olmadığından hastanede 3 gün tutup yer olmamasından eve çıkardılar. Bence sizinki gıda zehirlenmesi. Yediğiniz döner kaynaklıdır. Yoksa annenizle aynı günde ishal olmanız çok büyük rastlantı olur. Yiyecekler de bozulurken her tarafı aynı şekilde bozulmuyor. Belki size ve annenize dönerin daha bozuk tarafı geldi. Sizin direnç de biraz daha düşükse çok etkilemiştir. Ama böyle düşünmektense önlemlerinizi alın hastaneye gidin. Çok korkuyorsanız Ffp3 maske üzerine cerrahi maske takarak girin hastaneye bulaşı %98 önlüyormuş. Kendinize böyle daha çok zarar veriyorsunuz.

Erkekler gerçekten farklıymış ben de bir tek benimki böyle rahat sanıyodum
Çok abartıyosun diyip duruyo

konuya yeni anket eklenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…