Çok sevindim. Daha da iyi olacaksınız.Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. Yemek yemeye korkuyorum sadece
inşallah tez zamanda eşiniz iyileşir ve size de bulaşmaz.Evet eşim pozitif ben hamile olduğum halde bana test yapmadılar semptom göstermiyorum diye
İnşallah, çok teşekkür ederimÇok sevindim. Daha da iyi olacaksınız.
Teşekkürler inşallah. Ben bende olmadığını sanmıyorum bence bende de vardır ama bakalım semptom göstermeyi bekliyoruminşallah tez zamanda eşiniz iyileşir ve size de bulaşmaz.
Lütfen öyle demeyin olumlu düşünün bugünlerde bununla igili şeyler dinliyorum. Iptal iptal iptal diyorum düşünceye...inşallah eşiniz kolayca atlatır gider biterTeşekkürler inşallah. Ben bende olmadığını sanmıyorum bence bende de vardır ama bakalım semptom göstermeyi bekliyorum
Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama işte insanın elinde değil . Eşimde maşallah bir sıkıntı yok Hafif boğaz ağrısı oldu testin 6. Günü . 6 gündür izole ama ben hamileyken çok da mümkün mü geçmemesi bilemedimLütfen öyle demeyin olumlu düşünün bugünlerde bununla igili şeyler dinliyorum. Iptal iptal iptal diyorum düşünceye...inşallah eşiniz kolayca atlatır gider biter
Sizin olayınızı okudum ben, önce negatif sonra pozitif çıkmıştı işe başlayacağı zaman. İlk zamanlarda hatırlarsanız bir hastaya 3 test yapılıyordu. Hangisi iki kez çıkarsa o sayılıyordu. Ben eşinizin testinin pozitif çıkmasının testin yanlışlığına bağlıyorum. İnsan önce negatif, evde izole olduktan sonra pozitif çıkamaz. Bence bir test daha yapılsa negatif çıkar gibi geliyor. Bir de siz hamilesiniz, mutlaka semptom gösterirsiniz. 5 gün ortalama diyorlar ama hamile olmanız dolayısıyla bağışıklığınız düşük, 2. gün gösterirdiniz. Bence eşiniz negatif. Mehmet Ceyhan’ın dediği gibi testler çok yanıltıcı. Koronadan ölenlerin testi de negatif çıkıyor mesela.Teşekkürler inşallah. Ben bende olmadığını sanmıyorum bence bende de vardır ama bakalım semptom göstermeyi bekliyorum
Mynette yazıyor.Pek çok yerde inişde neden böyle diyorlar bilmiyorumDünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreye, hafta sonu dünya genelinde 400 binden fazla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası rapor edildiğini belirterek, "Kovid-19 salgını hızlanıyor ve açık şekilde pandeminin zirve noktasına ulaşmadık." dedi.
Bilmiyorum ama gerçekten ben de sinir sistemi diye bşe kalmadı her gün belirti arıyorum kendimde ikiz gebeyim bir de . Yanlışsa eşim boşa ilaç kullandı ne olduğunu bile bilmediğimiz bir ilaç . Komşumun 15 Gün sonunda yapılan testide tekrar pozitif çıktı ilki de pozitifti . Virüsün vücuttan atılma süresi 40 günü bulabilir demişler .Sizin olayınızı okudum ben, önce negatif sonra pozitif çıkmıştı işe başlayacağı zaman. İlk zamanlarda hatırlarsanız bir hastaya 3 test yapılıyordu. Hangisi iki kez çıkarsa o sayılıyordu. Ben eşinizin testinin pozitif çıkmasının testin yanlışlığına bağlıyorum. İnsan önce negatif, evde izole olduktan sonra pozitif çıkamaz. Bence bir test daha yapılsa negatif çıkar gibi geliyor. Bir de siz hamilesiniz, mutlaka semptom gösterirsiniz. 5 gün ortalama diyorlar ama hamile olmanız dolayısıyla bağışıklığınız düşük, 2. gün gösterirdiniz. Bence eşiniz negatif. Mehmet Ceyhan’ın dediği gibi testler çok yanıltıcı. Koronadan ölenlerin testi de negatif çıkıyor mesela.
Eşimin bi müşterisinin kv si ölmüş kanser hastasıymış ama ölüm sebebine corona yazmışlarSizin olayınızı okudum ben, önce negatif sonra pozitif çıkmıştı işe başlayacağı zaman. İlk zamanlarda hatırlarsanız bir hastaya 3 test yapılıyordu. Hangisi iki kez çıkarsa o sayılıyordu. Ben eşinizin testinin pozitif çıkmasının testin yanlışlığına bağlıyorum. İnsan önce negatif, evde izole olduktan sonra pozitif çıkamaz. Bence bir test daha yapılsa negatif çıkar gibi geliyor. Bir de siz hamilesiniz, mutlaka semptom gösterirsiniz. 5 gün ortalama diyorlar ama hamile olmanız dolayısıyla bağışıklığınız düşük, 2. gün gösterirdiniz. Bence eşiniz negatif. Mehmet Ceyhan’ın dediği gibi testler çok yanıltıcı. Koronadan ölenlerin testi de negatif çıkıyor mesela.
Hamileyken insan en ufak şeylerden bile çok etkileniyor Allah yardımcınız olsun semptom yoksa çokta önemli değil pozitif olması izole olursun geçer gider inşallahBilmiyorum ama gerçekten ben de sinir sistemi diye bşe kalmadı her gün belirti arıyorum kendimde ikiz gebeyim bir de . Yanlışsa eşim boşa ilaç kullandı ne olduğunu bile bilmediğimiz bir ilaç . Komşumun 15 Gün sonunda yapılan testide tekrar pozitif çıktı ilki de pozitifti . Virüsün vücuttan atılma süresi 40 günü bulabilir demişler .
Gerçekten düşünmekten başıma ağrılar giriyor. Psikolojik boyutu çok kötü her gün yeni bir şey arıyorum kendimde 17 günü bir tamamlasaydıkHamileyken insan en ufak şeylerden bile çok etkileniyor Allah yardımcınız olsun semptom yoksa çokta önemli değil pozitif olması izole olursun geçer gider inşallah
Ben de anlamadım ya. Bir tek bizim ülkede sabitlendi galiba ölü sayısıEki Görüntüle 2659465 Eki Görüntüle 2659466 Eki Görüntüle 2659467
lcagla Amerika’nın bugünden geriye doğru kayıp sayıları. Bugün 900 lere kadar çıkmış 200-300 arası gidiyordu
Bende Şubat sonu Doğum yaptım Mart başı da bu virüs çıktı lohusalık psikolojisiyle çok etkilendim grip oldum kendimi corona oldum sandım çok kötü günlerdi bebeğime bile bakamadım çok zorduGerçekten düşünmekten başıma ağrılar giriyor. Psikolojik boyutu çok kötü her gün yeni bir şey arıyorum kendimde 17 günü bir tamamlasaydık
Bizim doktor Amerika’yı örnek veriyor test sayıları çok olduğu için vaka sayıları azalmıyor ama ölüm oranları çok düştü diyorBen de anlamadım ya. Bir tek bizim ülkede sabitlendi galiba ölü sayısı
Bi seviniyorum biter iki üç aya diye, sonra da bitmicek bu diyorum
40 gün nedir yaBilmiyorum ama gerçekten ben de sinir sistemi diye bşe kalmadı her gün belirti arıyorum kendimde ikiz gebeyim bir de . Yanlışsa eşim boşa ilaç kullandı ne olduğunu bile bilmediğimiz bir ilaç . Komşumun 15 Gün sonunda yapılan testide tekrar pozitif çıktı ilki de pozitifti . Virüsün vücuttan atılma süresi 40 günü bulabilir demişler .
17 günden sonra kendinizi negatif kabul edebilirsiniz virüsün bulaştırıcılığı kalmıyor demişler . Çok enteresan. Eşimi ilçe sağlıktan aradılar . Eşime de 17 gün boyunca semptom vermezseniz sizi iyileşti kabul ediyoruz demişler40 gün nedir yakarantinaya hep 14 gün alıyorlardı eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?