bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Teşekkürler inşallah. Ben bende olmadığını sanmıyorum bence bende de vardır ama bakalım semptom göstermeyi bekliyorum
Lütfen öyle demeyin olumlu düşünün bugünlerde bununla igili şeyler dinliyorum. Iptal iptal iptal diyorum düşünceye...inşallah eşiniz kolayca atlatır gider biter

Lütfen öyle demeyin olumlu düşünün bugünlerde bununla igili şeyler dinliyorum. Iptal iptal iptal diyorum düşünceye...inşallah eşiniz kolayca atlatır gider biter
Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama işte insanın elinde değil . Eşimde maşallah bir sıkıntı yok Hafif boğaz ağrısı oldu testin 6. Günü . 6 gündür izole ama ben hamileyken çok da mümkün mü geçmemesi bilemedim

Teşekkürler inşallah. Ben bende olmadığını sanmıyorum bence bende de vardır ama bakalım semptom göstermeyi bekliyorum
Sizin olayınızı okudum ben, önce negatif sonra pozitif çıkmıştı işe başlayacağı zaman. İlk zamanlarda hatırlarsanız bir hastaya 3 test yapılıyordu. Hangisi iki kez çıkarsa o sayılıyordu. Ben eşinizin testinin pozitif çıkmasının testin yanlışlığına bağlıyorum. İnsan önce negatif, evde izole olduktan sonra pozitif çıkamaz. Bence bir test daha yapılsa negatif çıkar gibi geliyor. Bir de siz hamilesiniz, mutlaka semptom gösterirsiniz. 5 gün ortalama diyorlar ama hamile olmanız dolayısıyla bağışıklığınız düşük, 2. gün gösterirdiniz. Bence eşiniz negatif. Mehmet Ceyhan’ın dediği gibi testler çok yanıltıcı. Koronadan ölenlerin testi de negatif çıkıyor mesela.

Mynette yazıyor.Pek çok yerde inişde neden böyle diyorlar bilmiyorum

Bilmiyorum ama gerçekten ben de sinir sistemi diye bşe kalmadı her gün belirti arıyorum kendimde ikiz gebeyim bir de . Yanlışsa eşim boşa ilaç kullandı ne olduğunu bile bilmediğimiz bir ilaç . Komşumun 15 Gün sonunda yapılan testide tekrar pozitif çıktı ilki de pozitifti . Virüsün vücuttan atılma süresi 40 günü bulabilir demişler .

Günaydın sevgili dostlar, bugün de saat 7,30da uyandığımda güneş çoktan doğmuştu. Sizlere bu sabah geçen sene Ağustos ayında fotoğrafladığım bir gün doğumunu, pembe bir gül ve lila rengi sardunya, çiçeklerini yeni açmakta olan bir yer minesi ve pembe gül goncası gönderiyorum. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sevgiler

Eşimin bi müşterisinin kv si ölmüş kanser hastasıymış ama ölüm sebebine corona yazmışlar

Hamileyken insan en ufak şeylerden bile çok etkileniyor Allah yardımcınız olsun semptom yoksa çokta önemli değil pozitif olması izole olursun geçer gider inşallah

Hamileyken insan en ufak şeylerden bile çok etkileniyor Allah yardımcınız olsun semptom yoksa çokta önemli değil pozitif olması izole olursun geçer gider inşallah
Gerçekten düşünmekten başıma ağrılar giriyor. Psikolojik boyutu çok kötü her gün yeni bir şey arıyorum kendimde 17 günü bir tamamlasaydık

Gerçekten düşünmekten başıma ağrılar giriyor. Psikolojik boyutu çok kötü her gün yeni bir şey arıyorum kendimde 17 günü bir tamamlasaydık
Bende Şubat sonu Doğum yaptım Mart başı da bu virüs çıktı lohusalık psikolojisiyle çok etkilendim grip oldum kendimi corona oldum sandım çok kötü günlerdi bebeğime bile bakamadım çok zordu

Ben de anlamadım ya. Bir tek bizim ülkede sabitlendi galiba ölü sayısı
Bi seviniyorum biter iki üç aya diye, sonra da bitmicek bu diyorum
Bizim doktor Amerika’yı örnek veriyor test sayıları çok olduğu için vaka sayıları azalmıyor ama ölüm oranları çok düştü diyor

40 gün nedir ya karantinaya hep 14 gün alıyorlardı eskiden

40 gün nedir ya karantinaya hep 14 gün alıyorlardı eskiden
17 günden sonra kendinizi negatif kabul edebilirsiniz virüsün bulaştırıcılığı kalmıyor demişler . Çok enteresan. Eşimi ilçe sağlıktan aradılar . Eşime de 17 gün boyunca semptom vermezseniz sizi iyileşti kabul ediyoruz demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…