bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Akşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcak
Tamamen yaz ishali seni böyle yaptı çok üzgünüm vücut bir şekilde toparlanıyor ama bu ruhsal sağlığımız uzun sürüyor bana bir gelişi 3/4 hafta geri atıyor doğumum olmasına bir ay var konsantre olamıyorum bebeğin eşyalarını aldım yıkayıp ütülemek hazırlamak gelmiyor içimden bugün hastane organizasyondan fotoğrafçıdan bahsederken ben korona düşünüyordum terapi iyi gelir umarım

ben de kolanyaya geçtim teşekkürler. iyi ki bu forumdasınız. sizi enerjinizi çok seviyorum

Yatağa bağımlıymış. Demek ki ek hastalıkları vardı Allah rahmet eylesin. Yatan hastaya bile bulaşmış mikrop. Düşünsene gezme yok, tozma yok, yatalaksın, gelip seni bulup öldürüyor
Bence terapi size iyi gelecek. Muhtemelen bu halsizlik, baş dinmesi gibi durumlar psikolojik cokusunuzden kaynaklanıyor. Moral bozuklugu, basit bir grip bile olsa her hastalığın etkilerini daha fazla hissetmeye sebebiyet veriyor. Lütfen pozitif hastalari takip etmeyi bırakın, ben birkaç gündür yeni vakalara bile bakmıyorum. Anksiyete insanı içten içe yiyip bitiren birşey, nasıl kötü hissettirdiğini çok iyi biliyorum. Bu gün kusma geçmiş sizde ve bence ishal de geçecek... Günden güne iyi olacaksınız buna inandirin kendinizi.

Bugün eşime Çin'den kargo geldi. Kargo paketi bana ben ona bakıp durdum bugün. Dezenfektan eşliğinde açtık paketi. Gelmesi 1 ay sürdü içindekilere birşey yapmadık 1 ayda varsa da virüs ölmüştür.

Peki nolur nolmaz diye kendimi izole mi etmem lazım acaba annemle görüşmesem mi 15 gün. Benden başka görüştüğü de yok..

Sağolun inşallah iyi gelir. Çöktüm resmen. Sizin de doğumunuza az kalmış, sağlıklıca doğuracaksınız inşallah o geldikten sonra da neşeniz olur Ben hamile kalmaya bile korkacağım uzun bir süre..Bir an önce biter inşallah bu illet, 1. Yaş gününde süslersin annesi :)

Eşin sen evhamlanınca sinirlenerek savunma mekanizması geliştirmeye çalışıyor. Corana ile savaştayız. Savaşta evhamlanırsan cepheye çıkmadan yenilirsin. Evhamlanmak ağlamak yok. Benim dediğim herşey bugüne kadar çıktı. Sen hasta değilsin.

Ağzının tadı nasıl? Kusunca mide asidinden dolayı kötü olabilir. Ama yiyeceklerin tadını alabiliyormusun? Nefesin nasıl? Derin nefes çek içine.

Hep onları kontrol ediyorum zaten. Çok şükür nefes alabiliyorum. Yiyeceklerin tadını da alıyorum Eşimi Allah bildiliği gibi yapsın artık ona üzülmeyeceğim, resmen egosunu tatmin ediyor bana bağırarak, bak yine gidiyorum markete diyor , inadına çıkıyor!

notdefteri2_ seni anlıyorum esinide anlıyorum. Bi süredir bizim evde bu durumda , ben kac doktora gittim fizyolojik birşey yokmuş , Psikologla görüşmeye başladım online ama rahat olmadim daha cok gerildim bıraktım. En son geçen hafta perşembe bir doktorla görüştüm esimin arkadaşı o ben bakayim dedi doçent, bana dedi ki bu şekilde devam edersen aile hayatınız kötüye gidecek ,namaz kilarken şöyle oluyor dedim bana dedi ki, namaz kılıyorum diyorsun sence sende tevekkül var mı? Yani allaha inaniyorum güveniyorum diyorsun ama hic öyle göstermiyorsun dedi. Bende bunu sorguluyordum son zamanlarda inanıyorum şükür allaha neden kendimi teslim edemiyorum demek ki eksiklik var bende diye düşündüm. 2 saat konuştuk ve o gün ben rahatladım dedi cikin bu aksam disarda yemek yiyin dedi ben ya hasta olursak dedim, olmaz dedi o gün gitmeyi sevdiğim yerde yemek yedik, cok güzeldi o gün . Eşim yanimda ama artık kizmaya başladı biktim demeler, bizim tayinimiz cikti gitti ev bakti bulamadı benim derdim bi tane değil sen beni bu süreçte yalniz bıraktın dedi. Doktor bana sürekli telkin et kendini dedi. Ve benim ya da hastanede çalışan insanlarin hayatlari seninkinden daha mi önemsiz dedi haklıydı .
Bilmiyorum Allah inancınız varsa bunu yazıyorum bence hergün şükür edip, tevekkül etmek gerek. Eğer rabbim yazdiysa kadere ve kazaya inanıyorsanız önüne gecemeyiz. TeDbir bizden takdir allahtan demekten başka çözümümüz yok.

Akşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcak
Not cum iyi düşünmüşsün.Doktor bu konuda daha iyi bilgi verebilir.Eşin inat yapıyordur.Ben panikliyken kardeşimle dışarı çıkardık.İnadına uzak yerler seçerdi

Namazda napıyordunki

Not cum iyi düşünmüşsün.Doktor bu konuda daha iyi bilgi verebilir.Eşin inat yapıyordur.Ben panikliyken kardeşimle dışarı çıkardık.İnadına uzak yerler seçerdi
İnat yapıyor tabi, ben böyle olduğum için kendine dışarda iş buldu sürekli. Kapıyı dilencilere açtı, para verdi. Hiç yapmadığı şeyleri yaptı sırf inat olsun diye. Ne kadar üzüldüğümü görse..

Ben de öyle yapmak istiyorum inanın, Allah’a bırakayım kendimi diyorum. Ama tedbiri de almak lazım. Eşime diyorum ki, markete haftada 1 bilemedin 2 kez git. Topluca alalım. Yok her gün en az 3 kez gidiyor! Bu sadece örnek. Aşağıda maskesiz arkadaşıyla konuşurken yakaladım, kardeşim iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyor. Yani elimizden geleni yapsak, içim bir nebze daha rahat edecek annemi dışarıya hiç mi çıkarmasam diyorum mesela. Allah demeyecek mi, çıkmasaydın, çıkarmasaydın zaten okullar açılınca ya tevekkül etmek zorundayım ya da ücretsiz izin almak zorundayım. O da zor malesef. Eşinizin yine bir sürü derdi varmış. Benimki öyle oturuyor, araba aldım bu süreçte, çıkıyor geziyor. 2 gün idare etmedi bilmiyorum şükrediyorum tabi halen nefes aldığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…