- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Yatağa bağımlıymış. Demek ki ek hastalıkları vardı
Geçmiş olsun.Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
Tamamen yaz ishali seni böyle yaptı çok üzgünüm vücut bir şekilde toparlanıyor ama bu ruhsal sağlığımız uzun sürüyor bana bir gelişi 3/4 hafta geri atıyor doğumum olmasına bir ay var konsantre olamıyorum bebeğin eşyalarını aldım yıkayıp ütülemek hazırlamak gelmiyor içimden bugün hastane organizasyondan fotoğrafçıdan bahsederken ben korona düşünüyordum terapi iyi gelir umarımAkşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcak
ben de kolanyaya geçtim teşekkürler.Bu virüs 65-80 derece arasında alkol oranı olan kolonya ile veya sabun köpüğü ya da yağ çözücü herhangi bir şey ile ölür. Böyle ağır kimyasallar kullanmaya gerek yok. Ben domestosu sadece tuvaletin içine döküyorum, yerleri silerken sadece kovaya bir iki kapak atıyorum. Bir de damacanayı silmek için kullanıyorum, sulandırarak; onu da damacanayı yıkamaya üşendiğim için yapıyorum, ama bulaşık deterjanı da olur. Bulaşık deterjanı / sıvı sabun kullanın domestos yerine (virüs için).
Bence terapi size iyi gelecek. Muhtemelen bu halsizlik, baş dinmesi gibi durumlar psikolojik cokusunuzden kaynaklanıyor. Moral bozuklugu, basit bir grip bile olsa her hastalığın etkilerini daha fazla hissetmeye sebebiyet veriyor. Lütfen pozitif hastalari takip etmeyi bırakın, ben birkaç gündür yeni vakalara bile bakmıyorum. Anksiyete insanı içten içe yiyip bitiren birşey, nasıl kötü hissettirdiğini çok iyi biliyorum. Bu gün kusma geçmiş sizde ve bence ishal de geçecek... Günden güne iyi olacaksınız buna inandirin kendinizi.Yatağa bağımlıymış. Demek ki ek hastalıkları vardıAllah rahmet eylesin. Yatan hastaya bile bulaşmış mikrop. Düşünsene gezme yok, tozma yok, yatalaksın, gelip seni bulup öldürüyor
Peki nolur nolmaz diye kendimi izole mi etmem lazım acabaBence terapi size iyi gelecek. Muhtemelen bu halsizlik, baş dinmesi gibi durumlar psikolojik cokusunuzden kaynaklanıyor. Moral bozuklugu, basit bir grip bile olsa her hastalığın etkilerini daha fazla hissetmeye sebebiyet veriyor. Lütfen pozitif hastalari takip etmeyi bırakın, ben birkaç gündür yeni vakalara bile bakmıyorum. Anksiyete insanı içten içe yiyip bitiren birşey, nasıl kötü hissettirdiğini çok iyi biliyorum. Bu gün kusma geçmiş sizde ve bence ishal de geçecek... Günden güne iyi olacaksınız buna inandirin kendinizi.
Sağolun inşallah iyi gelir. Çöktüm resmen. Sizin de doğumunuza az kalmış, sağlıklıca doğuracaksınız inşallahTamamen yaz ishali seni böyle yaptı çok üzgünüm vücut bir şekilde toparlanıyor ama bu ruhsal sağlığımız uzun sürüyor bana bir gelişi 3/4 hafta geri atıyor doğumum olmasına bir ay var konsantre olamıyorum bebeğin eşyalarını aldım yıkayıp ütülemek hazırlamak gelmiyor içimden bugün hastane organizasyondan fotoğrafçıdan bahsederken ben korona düşünüyordum terapi iyi gelir umarım
Eşin sen evhamlanınca sinirlenerek savunma mekanizması geliştirmeye çalışıyor. Corana ile savaştayız. Savaşta evhamlanırsan cepheye çıkmadan yenilirsin. Evhamlanmak ağlamak yok. Benim dediğim herşey bugüne kadar çıktı. Sen hasta değilsin.Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasınıgeçmezse test yaptırmaya gideceğim eşim çok sinirli, bıktım diye bağırıyor. Annem yanına gelicem diyor. Durmaksızın ağlama tuttu beni
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileklerimle
Çok teşekkür ederim sevğndim geri dönmesineİnstagramda ve youtube da takip ettiğim, pozitif olanların da koku ve tat kaybı vardı. 1 hafta sonra geçmiş.
Eşimden bulaştı,iki çocuğumuz ile birlikte olduk.Ateş ve eklem ağrısı oldu.Tanı konulduktan sonra tat ve koku kaybı,hafif öksürük ve sekresyon oluştu.Belirtileriniz nelerdi acaba? Bir de nerden kaptığınızı düşünüyorsunuz?
Amin teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.
Hep onları kontrol ediyorum zaten. Çok şükür nefes alabiliyorum. Yiyeceklerin tadını da alıyorumEşin sen evhamlanınca sinirlenerek savunma mekanizması geliştirmeye çalışıyor. Corana ile savaştayız. Savaşta evhamlanırsan cepheye çıkmadan yenilirsin. Evhamlanmak ağlamak yok. Benim dediğim herşey bugüne kadar çıktı. Sen hasta değilsin.
Ağzının tadı nasıl? Kusunca mide asidinden dolayı kötü olabilir. Ama yiyeceklerin tadını alabiliyormusun? Nefesin nasıl? Derin nefes çek içine.
Not cum iyi düşünmüşsün.Doktor bu konuda daha iyi bilgi verebilir.Eşin inat yapıyordur.Ben panikliyken kardeşimle dışarı çıkardık.İnadına uzak yerler seçerdiAkşam terapi alıcam. Ruh halim bitik. Bedensel olarak da böbreklerim ağrıyor, ensem geriliyor, düşecek gibi oluyorum halsizlikten. Nane limon içtim kusmadım. Bakalım yemekten sonra ne olcak
Namazda napıyordunkinotdefteri2_ seni anlıyorum esinide anlıyorum. Bi süredir bizim evde bu durumda , ben kac doktora gittim fizyolojik birşey yokmuş , Psikologla görüşmeye başladım online ama rahat olmadim daha cok gerildim bıraktım. En son geçen hafta perşembe bir doktorla görüştüm esimin arkadaşı o ben bakayim dedi doçent, bana dedi ki bu şekilde devam edersen aile hayatınız kötüye gidecek ,namaz kilarken şöyle oluyor dedim bana dedi ki, namaz kılıyorum diyorsun sence sende tevekkül var mı? Yani allaha inaniyorum güveniyorum diyorsun ama hic öyle göstermiyorsun dedi. Bende bunu sorguluyordum son zamanlarda inanıyorum şükür allaha neden kendimi teslim edemiyorum demek ki eksiklik var bende diye düşündüm. 2 saat konuştuk ve o gün ben rahatladım dedi cikin bu aksam disarda yemek yiyin dedi ben ya hasta olursak dedim, olmaz dedi o gün gitmeyi sevdiğim yerde yemek yedik, cok güzeldi o gün . Eşim yanimda ama artık kizmaya başladı biktim demeler, bizim tayinimiz cikti gitti ev bakti bulamadı benim derdim bi tane değil sen beni bu süreçte yalniz bıraktın dedi. Doktor bana sürekli telkin et kendini dedi. Ve benim ya da hastanede çalışan insanlarin hayatlari seninkinden daha mi önemsiz dedi haklıydı .
Bilmiyorum Allah inancınız varsa bunu yazıyorum bence hergün şükür edip, tevekkül etmek gerek. Eğer rabbim yazdiysa kadere ve kazaya inanıyorsanız önüne gecemeyiz. TeDbir bizden takdir allahtan demekten başka çözümümüz yok.
İnat yapıyor tabi, ben böyle olduğum için kendine dışarda iş buldu sürekli. Kapıyı dilencilere açtı, para verdi. Hiç yapmadığı şeyleri yaptı sırf inat olsun diye. Ne kadar üzüldüğümü görse..Not cum iyi düşünmüşsün.Doktor bu konuda daha iyi bilgi verebilir.Eşin inat yapıyordur.Ben panikliyken kardeşimle dışarı çıkardık.İnadına uzak yerler seçerdi
Ben de öyle yapmak istiyorum inanın, Allah’a bırakayım kendimi diyorum. Ama tedbiri de almak lazım. Eşime diyorum ki, markete haftada 1 bilemedin 2 kez git. Topluca alalım. Yok her gün en az 3 kez gidiyor! Bu sadece örnek. Aşağıda maskesiz arkadaşıyla konuşurken yakaladım, kardeşim iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyor. Yani elimizden geleni yapsak, içim bir nebze daha rahat edeceknotdefteri2_ seni anlıyorum esinide anlıyorum. Bi süredir bizim evde bu durumda , ben kac doktora gittim fizyolojik birşey yokmuş , Psikologla görüşmeye başladım online ama rahat olmadim daha cok gerildim bıraktım. En son geçen hafta perşembe bir doktorla görüştüm esimin arkadaşı o ben bakayim dedi doçent, bana dedi ki bu şekilde devam edersen aile hayatınız kötüye gidecek ,namaz kilarken şöyle oluyor dedim bana dedi ki, namaz kılıyorum diyorsun sence sende tevekkül var mı? Yani allaha inaniyorum güveniyorum diyorsun ama hic öyle göstermiyorsun dedi. Bende bunu sorguluyordum son zamanlarda inanıyorum şükür allaha neden kendimi teslim edemiyorum demek ki eksiklik var bende diye düşündüm. 2 saat konuştuk ve o gün ben rahatladım dedi cikin bu aksam disarda yemek yiyin dedi ben ya hasta olursak dedim, olmaz dedi o gün gitmeyi sevdiğim yerde yemek yedik, cok güzeldi o gün . Eşim yanimda ama artık kizmaya başladı biktim demeler, bizim tayinimiz cikti gitti ev bakti bulamadı benim derdim bi tane değil sen beni bu süreçte yalniz bıraktın dedi. Doktor bana sürekli telkin et kendini dedi. Ve benim ya da hastanede çalışan insanlarin hayatlari seninkinden daha mi önemsiz dedi haklıydı .
Bilmiyorum Allah inancınız varsa bunu yazıyorum bence hergün şükür edip, tevekkül etmek gerek. Eğer rabbim yazdiysa kadere ve kazaya inanıyorsanız önüne gecemeyiz. TeDbir bizden takdir allahtan demekten başka çözümümüz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?