- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. Yemek yemeye korkuyorum sadecenotdefteri2_ nasılsınız?
Çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. Yemek yemeye korkuyorum sadece
İnşallahŞükür düzeliyosun demek
Pandeminin başında da 184 böyle işliyordu184 ü aradım ateş ve öksürük , yaş ve kronik rahatsılık sordular. İshal ve kusmayla ilgili bir şey sormadılar. Şikayetleriniz artarsa aile hekimine başvurun dediler. Zaten bilgisayara bağlı, kimse bağlanmadı. En azından izole olmalıyım onu öğrenseydim iyiydi
Sıcaktan etkilenmiş olabilirsiniz, yaz mevsimi çok görülür ishal, kusma184 ü aradım ateş ve öksürük , yaş ve kronik rahatsılık sordular. İshal ve kusmayla ilgili bir şey sormadılar. Şikayetleriniz artarsa aile hekimine başvurun dediler. Zaten bilgisayara bağlı, kimse bağlanmadı. En azından izole olmalıyım onu öğrenseydim iyiydi
Sıcaktan çok ishal oldum ama hiç kusmadım. yani mümkün olsa hamilelikten şüphelenirdim. Kusmak beni korkuttu.Sıcaktan etkilenmiş olabilirsiniz, yaz mevsimi çok görülür ishal, kusma
Sağlık bakanı o gün ishal ve kusmayla ilgili açıklama yapmasaydı yine panik olmazdım. Çok şükür wc ye çıktım, normal afedersiniz. Ama annem balkonda oturalım çok sıkıldım dedi, gitmedimPandeminin başında da 184 böyle işliyordu
O yüzden strese girmeyin
Bakın düzeliyorsunuz yavaş yavaş
Aşırı su kaybı da baş ağrısına beden olurİnşallahsadece başım ağrıyor, o da çok yatmaktandır diyorum
Geçtiğimiz günlerin emareleri hep onlar işte.Vaka sayısı azalıyor, entübe ve yoğun bakım artıyor.
Artık fiblasyon yapılmıyormuş, yani bir evde pozitif çıkınca bütün temaslılar taranıyordu ya, artık belirti yoksa taranmıyormuş. Vaka sayıları ondan azalıyor sanırım. Keşke ölümler olmasa da vakayı umursamasakGeçtiğimiz günlerin emareleri hep onlar işte.Hatta bence bu tedbirsizliğe rağmen vaka sayıları az bile.
Ay çok ilginç ilk kez duydum bunu ama dün bir arkadaşım köyünde bir fotoğraf paylaşmıştı filyasyona geldiler diye. İnşallah filyasyon devam ediyordur yaArtık fiblasyon yapılmıyormuş, yani bir evde pozitif çıkınca bütün temaslılar taranıyordu ya, artık belirti yoksa taranmıyormuş. Vaka sayıları ondan azalıyor sanırım. Keşke ölümler olmasa da vakayı umursamasak
bence de yatmaktandır. çok sevindim canım iyi olmanaİnşallahsadece başım ağrıyor, o da çok yatmaktandır diyorum
Ben de bir derdim var bölümünde okudum dün, hiç birimize test yapmadılar diye, annesi pozitif çıkmış sadece üyenin.Ay çok ilginç ilk kez duydum bunu ama dün bir arkadaşım köyünde bir fotoğraf paylaşmıştı filyasyona geldiler diye. İnşallah filyasyon devam ediyordur ya
Evet eşim pozitif ben hamile olduğum halde bana test yapmadılar semptom göstermiyorum diyeArtık fiblasyon yapılmıyormuş, yani bir evde pozitif çıkınca bütün temaslılar taranıyordu ya, artık belirti yoksa taranmıyormuş. Vaka sayıları ondan azalıyor sanırım. Keşke ölümler olmasa da vakayı umursamasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?