bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Okula göndermem seçeneğini işaretledim ama 1. Sınıfa başlayacak oğlum sanirim bizim elimizde olmayacak. 73 aylık

notdefteri2_ sizi okuyunca kendim yazmışım gibi geliyor geçen hafta ben de ufak bir ishal geçirdim o günden beri aklımda hep acaba var. Dün gece rüyamda hep korona olduğumu gördüm. Bazen boğazım gıcıklanıyor bazen ağrıyor gibi geliyor kendimi sürekli kontrol halindeyim. Sonra da şöyle diyorum yani boğaz bu ağrıyabilir hava çok sıcak buz gibi şeyler yemeye başladık, klima açıyoruz ondan olabilir. Eşimde hiçbir şey yok çünkü. Bu arada ben evdeyim eşim baya kalabalık ortamlara giriyor işi dolayısıyla. Normalde de titiz bir adamdır o yüzden bir nebze güveniyorum, öğlen yemeklerini yanına hazırlayıp veriyorum bol bol dua ediyorum başka yapacak bir şey yok ama ben panik yapmaya başlayınca o da çok sinirleniyor bağırıp çağırıyor. Benim panik biraz durulunca da kendine gelmen için öyle yapmam şarttı diyor

184 ü aradım ateş ve öksürük , yaş ve kronik rahatsılık sordular. İshal ve kusmayla ilgili bir şey sormadılar. Şikayetleriniz artarsa aile hekimine başvurun dediler. Zaten bilgisayara bağlı, kimse bağlanmadı. En azından izole olmalıyım onu öğrenseydim iyiydi

Pandeminin başında da 184 böyle işliyordu
O yüzden strese girmeyin
Bakın düzeliyorsunuz yavaş yavaş

Günaydın sevgili dostlar, yoğunluk nedeniyle sizlere günaydın diyemedim bu sabah ama bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlerle daha önce yine bugünkü gibi hafif parçalı bulutlu bir havada fotoğrafladığım bir gün doğumunu, kırmızı bir gül goncası, gökyüzünde süzülen bir martıyı ve eşimin bahçede fotoğrafladığı, kaplan kelebeğine benzeyen ama ismini tam bilmediğim bu güzel kelebeği paylaşmak istiyorum. Sevgilerimle

Sıcaktan etkilenmiş olabilirsiniz, yaz mevsimi çok görülür ishal, kusma

Pandeminin başında da 184 böyle işliyordu
O yüzden strese girmeyin
Bakın düzeliyorsunuz yavaş yavaş
Sağlık bakanı o gün ishal ve kusmayla ilgili açıklama yapmasaydı yine panik olmazdım. Çok şükür wc ye çıktım, normal afedersiniz. Ama annem balkonda oturalım çok sıkıldım dedi, gitmedim

Geçtiğimiz günlerin emareleri hep onlar işte. Hatta bence bu tedbirsizliğe rağmen vaka sayıları az bile.
Artık fiblasyon yapılmıyormuş, yani bir evde pozitif çıkınca bütün temaslılar taranıyordu ya, artık belirti yoksa taranmıyormuş. Vaka sayıları ondan azalıyor sanırım. Keşke ölümler olmasa da vakayı umursamasak

Ay çok ilginç ilk kez duydum bunu ama dün bir arkadaşım köyünde bir fotoğraf paylaşmıştı filyasyona geldiler diye. İnşallah filyasyon devam ediyordur ya

Ay çok ilginç ilk kez duydum bunu ama dün bir arkadaşım köyünde bir fotoğraf paylaşmıştı filyasyona geldiler diye. İnşallah filyasyon devam ediyordur ya
Ben de bir derdim var bölümünde okudum dün, hiç birimize test yapmadılar diye, annesi pozitif çıkmış sadece üyenin.

Evet eşim pozitif ben hamile olduğum halde bana test yapmadılar semptom göstermiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…