bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bizim doktor Amerika’yı örnek veriyor test sayıları çok olduğu için vaka sayıları azalmıyor ama ölüm oranları çok düştü diyor
Düşmemiş işte
Yani düşmemiş de denemez bi 200 lerde bi 900 lerde
Nasıl bir şey anlamadım

Halam
Halam ateşlendi yasida 65 ve kronik bir cok hastalığı var, test yapildi tomogrifi çekildi,bisey cikmadi ama ilacı kullandirdilar.

İstanbuldayım kızım 1. Sınıfa başlayacak bir de bebeğim var Tekirdağlıyım annem Tekirdağ’da yanlız yaşıyor bu virüs bitecek gibi durmuyor eşim işi evimiz düzenimiz İstanbul’da ama gözüm görmüyor kızım daha önemli çocuklarımla annemin yanında yaşamak istiyorum kızım okula orda başlasın istiyorum eşimde haftasonları bizi görmeye gelir diyorum ama olacak gibi değil eşim kabul etmiyor ne yapsam okulun açılması yaklaştıkça CANIM sıkılıyor

İshalim durdu çok şükür, sadece sabah balkona çıkınca midem biraz bulandı geçti, yan taraflarımda ağrı hissediyorum uyanınca o kadar. Çok şükür Allahıma bir daha kussaydım, psikolojisi beni mahvedecekti. Ama iki gündür annem çağırıyor bunaldım, balkonda oturalım diye, yok gidemiyorum Çok teşekkür ederim sorduğunuz için Laale

Sağlıklı düşünemiyorsunuz bence , sizin kendi eviniz düzeniniz var , eşiniz haklı. Tam tersi olsa eşiniz ben çocuklarla annemin yanında yaşayacağım , sen gel hafta sonları gör bizi dese , siz kabul eder misiniz ?

Haftasonu denize gidebiliriz. Ben girmesem kardeşim illa gircekmiş bi şey olur mu ya
Denizden bulaş yok deniyo ama herkes ister istemez tükürüyo, su yutuyo falan

Rica ederim.
Daha da iyi olursun inşallah.

Tekirdağ’da da virüs var ama bilmiyorum bu İstanbul kadar değildir İstanbul büyükşehir daha riskli gibi geliyor ama düşündüğüm de çok saçma evet haklısınız sağlıklı düşünemiyorum artık başımıza ne gelecekse gelecek

Haftasonu denize gidebiliriz. Ben girmesem kardeşim illa gircekmiş bi şey olur mu ya
Biz de en çok deniz özlüyoruz.
Eskiden her haftasonu ya günübirlik ya kalmalı illa ki denize giderdik.
Hele ki ben Mart'ta ayaklarımı sokmaya başlardım.
Bu sene hayalini bile kurmuyoruz, kocam asla müsade etmiyor, "seni o kadar korumaya çalışırken, azıcık başın ağrısa vicdan azabı çekerim" diyor.

Ben de öyle düşünüyorum ama kardeşim girecekmiş. Zaten o asla benim kadar önemsemedi sürecin başından beri. Ben girmesem o girecek yine gelip bulaştıracak.

15 günü geçti yazlıktayız. hemen her gün giriyoruz. annem 65 üstü günde 2 defa giriyor. tenha yerleri ve saatleri seçiyoruz. bir sorun çıkmadı şimdiye kadar şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…