bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Köye kurbanlık bakmaya gitmiş pazar günü dün ateş, halsizlikle hastaneye başvurmuş. Ablamın damadı arabayla arkadan takip etmiş. Dönmüşler, hastaneye gitmişler. Test yapıp eve yollamışlar sonıuç yarın diye. Oda kabul etmemiş evde 2 çocuk hanım var diye. Şimdi iyi diyorlar. Ablamın damatta, kızda belirti yok. Evi dezenfekde ediyorum diyor yeğwnim. Eşini salona kapatmışlar. Çocukları tembihlemişler baban hasta olabilir yaklaşmayın diye.6 yaşında ve 10 yaşında 2 kızı var. Çocuk koridorda babadan kaçıyormuş salona girer ara:)
Geçmiş olsun, durumu nasıl? Nasıl kapmış bilgin var mı?

Merhaba Sevgili dostlarım, bugün yine aşırı yoğunluktan ancak bu saatte foruma girebildim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve akşamınızın güzel geçmesi dileği ile sizlere bu sabah güneşin doğuş anını, beyaz ve kırmızı sardunya çiçekleri ve pembe güller gönderiyorum, sevgilerimle

Geçmiş olsun.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.

çok geçmiş olsun ya. çok üzüldüm.

Konuyu BDV den tasimislar
Bayadir buraya ugramiyorum.biz bugun kuafote gittik, kendi korkularimizi baya bi astik.tedbirimizi aldik, kuaforumuz de cok tedbirliydi.hep tek kullanimlik seyler kullandi.icim rahat bu yuzden.
Hepiniz iyisiniz dimi..
Bayadir gelmiyorum buraya

Kaç gündür kuaföre gitmemek için kendimle savaşıyorum görümcem küçük oğlunu berbere traşa götürmüş kuaför berber risk yüksek değil mi mesafe denilen bi şey yok

Mesafe sifir.ama kuaforun maskesi var.bir de nereye kadar bu sekilde gidicem.saclarim belimi gecti.kendim kestim hepten rezil bisey oldum.o da olmayinca mecbur gittim.

Karsilikli tedbir cok onemli.benim gittigim kuaforde hep tek kullanimlikti her sey

Bir de esimin ve oglumun saclarini da ben kestim.yolunmus kaz gibi dolasiyorlar haftalardirolmuyor ama iste oyle.onlar da gidecek mecbur

Bisey sorucam

Ben bugun tahlil yaptirmaya labratuvara gittim. Karsimda anne ve cocuk oturuyordu. Annede maske vardi ama cocukta yoktu.
Oyle 15 Dk oturmusuzdur. Cocuk hic konusmadi, oksurmedi vs.
Sonra iceri girdiler ve cocuga korona testi yaptiklarini anladim.

Sikinti olur mu sizce? 1.5-2 metre falan vardir en az aramiz.

Bizim burada okullarda korona cikti. Belki de onlem amaclidir. Yani cocugun bir seyi yoktur ama yine de tedirgin oldum.

Yani annemi kıyı köşe kaçırıyorum, en ücra kimsenin olmayacağı yerde bile biri gelip anneme çarpıyor, başkası maskeyi açıp hapşurup geri takıyor. Bana yine haram geceler
Aynısıni bugun hastanede gordum, yasli adam hapsurdu bir baktim maskeyi indirmis hapsurduktan sonra geri takti, sinir oldum.. ne olacak bu insanlarin hali, zorunlu eğitim verseler keske

Aynısıni bugun hastanede gordum, yasli adam hapsurdu bir baktim maskeyi indirmis hapsurduktan sonra geri takti, sinir oldum.. ne olacak bu insanlarin hali, zorunlu eğitim verseler keske
Hayatımda kimseyi dövmek istemedim ama o adamı dövmeyi o kadar istedim ki. Önünde de kol kola yürüyen iki yaşlı vardı. Katil bunlar

Çocuk öksürmediyse, hapşurmadıysa bir şey olmaz bence. Mehmet Ceyhan 5 dakika konuşmayla bulaşıyor dedi. 50 dakika konuşmadan aynı havayı solumakla, öksürük ve hapşurukta saniyede bulaşıyormuş. O da maske yoksa.

Bir de esimin ve oglumun saclarini da ben kestim.yolunmus kaz gibi dolasiyorlar haftalardirolmuyor ama iste oyle.onlar da gidecek mecbur
Kardeşimle eşim de koyun gibi oldu, ben kestim kendi saçıma henüz kıyamadım ama biraz daha uzarsa kesicem. Ben kuaföre gideni eve almam dedim, mecbur oturuyorlar önüme

tesekkur ederim cevap icin. Degil oksurmek cocuk konusmadi bile. Bende maske ve gozluk vardi. Umarim sıkıntı olmaz. Aramizda boyle mesafe vardi. 2 metre vardir en az.

Insanlardaki rahatlikta anlasilir gibi degil. Madem bir suphe var, neden cocuguna maske takmiyorsun. Yaninda yasli adam oturuyordu ve o daha yakindi onlara. Yazik cidden..

Eklentiler

• IMG-20200709-WA0001.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 58
Yazıklar olsun, madem test için geldin, bi maske takmak bu kadar mı zor..Siz boşuna korkmayın, çektiğiniz yerle sandalye arasında en az 2 metre var. Size damlacık bulaştırmış olamaz. Zaten konuşmamış bile, imkansız bulaşması. Konuşsaydı belki yakınındaki yaşlıya bulaştırabilirdi dediğiniz gibi. Bu şekide bulaşsaydı vakalar çok patlardı. Maske ve gözlüğünüz de varmış. Hiç korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…