- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Merinos ailesi gibi deseneben kendi sacimi da kestim dusun ma aile kirpilmis koyun gibiydik.cok da cirkin kestim
Evet mantiken dusununce damlacik falan gelmesi imkansiz.Yazıklar olsun, madem test için geldin, bi maske takmak bu kadar mı zor..Siz boşuna korkmayın, çektiğiniz yerle sandalye arasında en az 2 metre var. Size damlacık bulaştırmış olamaz. Zaten konuşmamış bile, imkansız bulaşması. Konuşsaydı belki yakınındaki yaşlıya bulaştırabilirdi dediğiniz gibi. Bu şekide bulaşsaydı vakalar çok patlardı. Maske ve gözlüğünüz de varmış. Hiç korkmayın.
Burnumu bile çıkarmamam lazım galiba81 ilin atık sularında yapılan korona incelemesine göre Konya'daki yoğunluk İstanbul'dan fazla
Kedi bizi gözetliyor:)
Ya millet düğün yapıyor ne olacakBurnumu bile çıkarmamam lazım galiba
"Gözümü saklarsam görünmem"Tünaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe bir yer minesi çiçeği, pembe güller ve ardiye odasında saklandığını düşünen kedimi gönderiyorum, sevgilerimle Eki Görüntüle 2660466
Ya millet düğün yapıyor ne olacak
Bunlarla aynı şehir de yaşamak ürkütücüDüğünü bırak dün oğlu koronadan hastanede yatan,kendi karantinaya alınan yeğenimin kaynvalidesi bugün yürüşüye çıkmış.Kimsede bulaştırırsın dememiş.Dedikleri ceza yersin.Teli evde bırakırsan sorun olmaz vs
Stresten burada hepimiz neler neler düşündük. Ben virüsün aşağıdan balkondaki anneme uçtuğunu, annemin virüs kapacağını burada ağlayarak yazdım zamanındaEvet mantiken dusununce damlacik falan gelmesi imkansiz.
Daha cok damlacik yoluyla bulastigini biliyorum ama yine de bunu destekleyici seyler duymak istedim sanirim. Cunku bazen sacma dusunceler donebiliyor kafamin icinde. nefesten bulasirmi vs. gibi.
Cok tesekkur ederim, icim daha rahat şuan
Ya yerim o tek gözü benTünaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe bir yer minesi çiçeği, pembe güller ve ardiye odasında saklandığını düşünen kedimi gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2660461 Eki Görüntüle 2660463 Eki Görüntüle 2660464 Eki Görüntüle 2660465 Eki Görüntüle 2660466
Biz de kuaföre gitmedik.Yüksek tabii.Bende hiç gitmedim daha
Anladığım kadarıyla herkese test yapilmiyor. Kendinizi izole edin bence, c vitamini falan alın. İnşallah size bulasmamistir.Bogaz agrisi şikayetiyle hastaneye gitmiş komşumuz
Ve test pozitif cikmis
Bu olaydan bir gün önce bahçedeydik komşuyla
Yan yana nerdeyse
Ama ikimizde de maske vardı
Şimdi benim de test yaptirmam gerekirmi ?
15 gün evde kalmayı düşünüyorum zaten .inşaAllah bulaşmamıştırAnladığım kadarıyla herkese test yapilmiyor. Kendinizi izole edin bence, c vitamini falan alın. İnşallah size bulasmamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?