bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet mantiken dusununce damlacik falan gelmesi imkansiz.
Daha cok damlacik yoluyla bulastigini biliyorum ama yine de bunu destekleyici seyler duymak istedim sanirim. Cunku bazen sacma dusunceler donebiliyor kafamin icinde. nefesten bulasirmi vs. gibi.

Cok tesekkur ederim, icim daha rahat şuan

Tünaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere bir gün doğumu, pembe bir yer minesi çiçeği, pembe güller ve ardiye odasında saklandığını düşünen kedimi gönderiyorum, sevgilerimle

"Gözümü saklarsam görünmem"

Bunlarla aynı şehir de yaşamak ürkütücü

Stresten burada hepimiz neler neler düşündük. Ben virüsün aşağıdan balkondaki anneme uçtuğunu, annemin virüs kapacağını burada ağlayarak yazdım zamanında O yüzden sizi çok iyi anlıyorum, insan mantıklı olanı bir de dışarıdan duymak istiyor.

Ya yerim o tek gözü ben hem şapşal hem öfkeli çok tatlıııı

Yüksek tabii.Bende hiç gitmedim daha
Biz de kuaföre gitmedik.
Gerçi ben daha Migros, A 101, Rossman bile gitmedim.
Ben uzun saçtan şikayetçi değilim.
Kocam kaş, bıyık alıyor sağolsun.
Evde 10 yıl önceki epilasyon makinesi bacaklarımı temizliyor.
Kocamı da kuzeni traş etti.

Dün eşimin bir akrabasi vefat etti. Pazardan beri hastanede Corona bölümünde yatiyormus. Ölen kişi yatalak. Eşim dün akşam cenazesine gidemem sonuçlar negatifmis ama akcigerde bulguya rastlanilmis dedi. Bu sabah kayınvalidem cenazeye git ayip olur diyince eşim gitmeye karar verdi ve biz eşimle tartıştık. Aylardır hiç bir sosyal iletişime girmiyorum buraya da yazıyorum hatta. Ölen kişinin aynı evde yaşadığı kişilere test yapılmamış. Nasıl gitmesine izin veririm ki. Eşim gitmedi ama konusmuyoruz sabahtan beri. Bu süreç bitsin artık çok yoruldum.

Bogaz agrisi şikayetiyle hastaneye gitmiş komşumuz
Ve test pozitif cikmis
Bu olaydan bir gün önce bahçedeydik komşuyla
Yan yana nerdeyse
Ama ikimizde de maske vardı
Şimdi benim de test yaptirmam gerekirmi ?

Bogaz agrisi şikayetiyle hastaneye gitmiş komşumuz
Ve test pozitif cikmis
Bu olaydan bir gün önce bahçedeydik komşuyla
Yan yana nerdeyse
Ama ikimizde de maske vardı
Şimdi benim de test yaptirmam gerekirmi ?
Anladığım kadarıyla herkese test yapilmiyor. Kendinizi izole edin bence, c vitamini falan alın. İnşallah size bulasmamistir.

Anladığım kadarıyla herkese test yapilmiyor. Kendinizi izole edin bence, c vitamini falan alın. İnşallah size bulasmamistir.
15 gün evde kalmayı düşünüyorum zaten .inşaAllah bulaşmamıştır

Bahçe de komşuyla yan yana olan başka komşu gidip test yaptirmis ve negatif çıkmış onun test sonucu.Şehre veya hastaneye göre degisiyor galiba test yapıp yapmama konusu

Gerçi hastaneye gidip test yaptirmakta ayrı bir risk

Eşimin çalıştığı fabrikada başka vardiyada çalışan birinde çıkınca 20 kişi izole olmaya gönderilmiş şimdi eşim boşalan yerde çalışacak normalde malzeme yoklupundan gitmeyecekti ufffgh tam diyorum düşünmeyeveğim dığuma konsantre olacağım 2/3 hafta bişi kaldı şurda doğuma

Tünaydın Sevgili Dostlarım, ah burayı boşladım sanmayın, bir kaç gündür çok yoğundum, teslim etmem gereken bir iş vardı bir kaç gün gecikme ile bugün teslim edebildim, çok şükür oh rahatladım. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, pembe ve kırmızı güller ve beyaz bir gül goncası gönderiyorum. Kedimin fotosunu da dün gece sabaha karşı gizlice o uyurken çektim sizin için (fotosunun çekilmesinden hoşlanmıyor haspa) Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…