bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
notdefteri2_ canım ya araba alan siz miydiniz ? Bayilerde sıfır araba yok deniyor ya biz de bir bakalım demiştik siz hangi marka aldınız
Peugeot 206 aldık biz. Km si düşük olumca gözümüzü kapattık. Bir de sadece yaşadığımız şehirden almak istedik, sınırlı oldu seçenekler o yüzden. Km si 64000, model;2007 fiyat 56

Arkadaşlar bir sorum olacak, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Yarın sabah uçakla seyahat edeceğim, sıvı şeyler x ray cihazına takılıyor malum,bu durumda yanımda kolonya ve dezenfektan bulundurmam yasak mıdır?

150ml'ye kadar yasak değil

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, pembe bir gül ile beyaz bir gül goncası, mis kokulu hanımeli çiçekleri ve de kedim Gözde'yi gönderiyorum, yatağımda uyumayı çok seviyor... Sevgiler

Merhaba kizlar bugun mide bulantim var ama ates yok covitde illa atesmi oluyor
yaz günü insanın midesi falan bozuluyor. geçen gün ishal kusma yaşadım. geçti şu an bir gün sürdü. korkuyor insan hak veriyorum. ama nasıl bilcez anlamıyorum? her belirti için covid diyorlar. ee midemiz bozulabilir zehirlenebiliriz yani bilemiyorum. bence değildir ama tabi siz bilirsiniz.

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin suan iyiym cok sukur bi gezmeye gitmistik arkadaslarla o yuzden acaba dedim

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin suan iyiym cok sukur bi gezmeye gitmistik arkadaslarla o yuzden acaba dedim
herkes gezmede dışarda. yapcak bir şey yok. annemin yazlığa gelmeden önce eklemleri ağrımaya başlamıştı. diyelim ki 2 yıl sürcek evde 2 yıl kalamayız mümkün değil. bedenen de ruhen de. önlemimizi alıp çıkcaz artık. o kadardan bulaşmaz sanırım.

Eczacı bir arkadaşımla WhatsApp'ta konuştuk ve bu aralar hastanelere hep ishal&kusma vakaları geliyor dedi. Sanırım sıcaklardan dolayı yaşanan bir durummuş. Birkaç güne geçiyor genelde ilaç takviyesi ile dedi. İnsanın aklına elbette ilk olarak Corona geliyor ama burada da mide bulantısı vs yaşayan arkadaşlar olunca yazmak istedim.

evet ben de eczaneden ilaç almıştım. birinde ilaç bitmiş. sabaha kadar 15-20 kutu gitti dediler. salgın varmış. rahatladım onu duyunca.

çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirler. çok mu yaygın şehrinizde? acaba. herkes gidecek kurban almaya, kasapa. of bir bitseydi şu virüs .

Günaydın sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, pembe güller ve kırmızı yer mineleri gönderiyorum. Bahçe kedimiz Helva da size günaydın diyor. Sevgiler

Kizlar merhaba
Dün aksamdan beri düşmeyen ateşim var En fazla 38.5 gördüm Parol atıyorum ama etki etmiyor Duş alıyorum Ateşten başka bogazlarim cook acıyor Ama.nefes darlığı veya öksürük yok
Boğaz enfeksiyonu olduğunu umuyorum

bir doktora gitseniz mi acaba? siz bilirsiniz tabi ama. klimada falan kaldıysanız ondan da olabilir.

atesiniz dusmuyorsa dr a gorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…