- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Peugeot 206 aldık biz. Km si düşük olumca gözümüzü kapattık. Bir de sadece yaşadığımız şehirden almak istedik, sınırlı oldu seçenekler o yüzden. Km si 64000, model;2007 fiyat 56notdefteri2_ canım ya araba alan siz miydiniz ? Bayilerde sıfır araba yok deniyor ya biz de bir bakalım demiştik siz hangi marka aldınız
150ml'ye kadar yasak değilArkadaşlar bir sorum olacak, bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Yarın sabah uçakla seyahat edeceğim, sıvı şeyler x ray cihazına takılıyor malum,bu durumda yanımda kolonya ve dezenfektan bulundurmam yasak mıdır?
Çok teşekkür ederim cevabınız için150ml'ye kadar yasak değil
yaz günü insanın midesi falan bozuluyor. geçen gün ishal kusma yaşadım. geçti şu an bir gün sürdü. korkuyor insan hak veriyorum. ama nasıl bilcez anlamıyorum? her belirti için covid diyorlar. ee midemiz bozulabilir zehirlenebiliriz yani bilemiyorum. bence değildir ama tabi siz bilirsiniz.Merhaba kizlar bugun mide bulantim var ama ates yok covitde illa atesmi oluyor
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin suan iyiym cok sukur bi gezmeye gitmistik arkadaslarla o yuzden acaba dedimyaz günü insanın midesi falan bozuluyor. geçen gün ishal kusma yaşadım. geçti şu an bir gün sürdü. korkuyor insan hak veriyorum. ama nasıl bilcez anlamıyorum? her belirti için covid diyorlar. ee midemiz bozulabilir zehirlenebiliriz yani bilemiyorum. bence değildir ama tabi siz bilirsiniz.
bu arada acik havaya cikmistik oyle ev gezmesi falan degil cok bunalmistik cunkuCok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin suan iyiym cok sukur bi gezmeye gitmistik arkadaslarla o yuzden acaba dedim
rica ederim, iyi uçuşlar, dikkat edin kendinize...Çok teşekkür ederim cevabınız için☺
herkes gezmede dışarda. yapcak bir şey yok. annemin yazlığa gelmeden önce eklemleri ağrımaya başlamıştı. diyelim ki 2 yıl sürcek evde 2 yıl kalamayız mümkün değil. bedenen de ruhen de. önlemimizi alıp çıkcaz artık. o kadardan bulaşmaz sanırım.Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin suan iyiym cok sukur bi gezmeye gitmistik arkadaslarla o yuzden acaba dedim
evet ben de eczaneden ilaç almıştım. birinde ilaç bitmiş. sabaha kadar 15-20 kutu gitti dediler. salgın varmış. rahatladım onu duyunca.Eczacı bir arkadaşımla WhatsApp'ta konuştuk ve bu aralar hastanelere hep ishal&kusma vakaları geliyor dedi. Sanırım sıcaklardan dolayı yaşanan bir durummuş. Birkaç güne geçiyor genelde ilaç takviyesi ile dedi. İnsanın aklına elbette ilk olarak Corona geliyor ama burada da mide bulantısı vs yaşayan arkadaşlar olunca yazmak istedim.
çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirler. çok mu yaygın şehrinizde? acaba. herkes gidecek kurban almaya, kasapa. of bir bitseydi şu virüsBizim karantina ekibinin ikisi hastalandı 2 sinde belirti var.Ablamın damadıda kardeşine temasdan karantinada.Akıllılar kurban almaya gitmiş birde mangal yapmışlar.Yeğenim ve eşi gitmemiş tabii ama kardeşine temasdan evde karantina
bir doktora gitseniz mi acaba? siz bilirsiniz tabi ama. klimada falan kaldıysanız ondan da olabilir.Kizlar merhaba
Dün aksamdan beri düşmeyen ateşim var En fazla 38.5 gördüm Parol atıyorum ama etki etmiyor Duş alıyorum Ateşten başka bogazlarim cook acıyor Ama.nefes darlığı veya öksürük yok
Boğaz enfeksiyonu olduğunu umuyorum
atesiniz dusmuyorsa dr a gorunun.Kizlar merhaba
Dün aksamdan beri düşmeyen ateşim var En fazla 38.5 gördüm Parol atıyorum ama etki etmiyor Duş alıyorum Ateşten başka bogazlarim cook acıyor Ama.nefes darlığı veya öksürük yok
Boğaz enfeksiyonu olduğunu umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?