- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
çok geçmiş olsun umarım hepsi bir an önce taburcu olur.Bizim ekibin biri taburcu,bugün yattı birinde 3ü hastanede
Bizim apt.komşu da hastaneden geldibugün yolda kimlik taraması yapıyorlardı. öndeki aracın karantinada olması gerekiyormuş. çıkmışlar dışarı ne güzel
durumu anlamayan bence. Allah böylelerinden korusun. cehalet zor.Bizim apt.komşu da hastaneden geldi
Eşi evde karantina da
Kv kp de kendi evlerinde karantina da olması gerek ama dün komşunun kp geldi
Cahillik bencillik başka birşey degil bu
şikayet ettiniz mi?Bizim apt.komşu da hastaneden geldi
Eşi evde karantina da
Adamı arabasına binip giderken gördümşikayet ettiniz mi?
muhtemelen uygulanırdı diye düşünüyorum,yani lütfen bir daha görürseniz edin.bıktım insanların sorumsuzluğundan.Adamı arabasına binip giderken gördüm
Tlfla videoya alsam kanıt olurdu ama bi an düşünemedim
Yani kısacası şikayet etmedik
Cezai işlem uygulanir mıydı ?
Bu komşular pozitif olduklarını sakladılar bidemuhtemelen uygulanırdı diye düşünüyorum,yani lütfen bir daha görürseniz edin.bıktım insanların sorumsuzluğundan.
evet hepimiz bir nebze gevşedik eyvallah kimseye lafım yok,kafa kaldırmıyor artık ama karantinada olması gereken insanların da bunu yapması kötülük başka bir şey değil.
sikayet edin guzel ceza yiyorlarBizim apt.komşu da hastaneden geldi
Eşi evde karantina da
Takipteyim görürsem şikayet etcemsikayet edin guzel ceza yiyorlar
brn annemin komsusunu etmistim
nasıl oldunuz? doktora gittiniz mi?Kizlar merhaba
Dün aksamdan beri düşmeyen ateşim var En fazla 38.5 gördüm Parol atıyorum ama etki etmiyor Duş alıyorum Ateşten başka bogazlarim cook acıyor Ama.nefes darlığı veya öksürük yok
Boğaz enfeksiyonu olduğunu umuyorum
arkadaslarnotdefteri2_ den hic ses cikmiyor rahatsizdi dun kendisinide etiketledim ama hic cevap yok haberi olan varmi acaba?
lcagla
ben etiketi hiç görmedim, kusura bakmayın, şimdi bunu gördüm. Online terapilerim sıklaştı, bu sayede dışarı çıkıyorum biraz biraz. Sağlığım iyi çok şükür, beni merak etmişsiniz çok sağolunarkadaslarnotdefteri2_ den hic ses cikmiyor rahatsizdi dun kendisinide etiketledim ama hic cevap yok haberi olan varmi acaba?
lcagla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?