bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bugün yolda kimlik taraması yapıyorlardı. öndeki aracın karantinada olması gerekiyormuş. çıkmışlar dışarı ne güzel
Bizim apt.komşu da hastaneden geldi
Eşi evde karantina da
Kv kp de kendi evlerinde karantina da olması gerek ama dün komşunun kp geldi
Cahillik bencillik başka birşey degil bu

Adamı arabasına binip giderken gördüm
Tlfla videoya alsam kanıt olurdu ama bi an düşünemedim
Yani kısacası şikayet etmedik
Cezai işlem uygulanir mıydı ?
muhtemelen uygulanırdı diye düşünüyorum,yani lütfen bir daha görürseniz edin.bıktım insanların sorumsuzluğundan.
evet hepimiz bir nebze gevşedik eyvallah kimseye lafım yok,kafa kaldırmıyor artık ama karantinada olması gereken insanların da bunu yapması kötülük başka bir şey değil.

Bu komşular pozitif olduklarını sakladılar bide
Cahaletin üst sınırı
Bu yüzden bu hastalık bitmek bilmiyor ne yazik ki
Bir daha görürsem kesin şikayet ederim

Tünaydın sevgili dostlarım, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir akşam geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah 6,30da kalktığımda doğmuş olan güneşi, hanımeli çiçekleri ve rengini çok sevdiğim bir gül gönderiyorum. Uzun bir aradan sonra eski bahçe kedilerimizden Vincent bizi ziyarete gelmiş, yemek yemekten başını kaldırıp kameraya poz vermedi ama canı sağ olsun. Sevgiler

Günaydın sevgili dostlar, burada bir ben kalmışım, nerelerdesiniz? Bitti mi Corona? Yoksa kabak tadı mı verdi? Neyse bugün de morallerimizi yüksek tutalım ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabah doğan güneşi, pembe bir gül goncası ve mor duranda çiçekleri gönderiyorum. Sonunda bu çok sevdiğim çiçeğin ismini öğrendim "Duranda" deniyormuş. Kedim Gözde de size günaydın diyor. Sevgiler

arkadaslar notdefteri2_ den hic ses cikmiyor rahatsizdi dun kendisinide etiketledim ama hic cevap yok haberi olan varmi acaba?
lcagla
ben etiketi hiç görmedim, kusura bakmayın, şimdi bunu gördüm. Online terapilerim sıklaştı, bu sayede dışarı çıkıyorum biraz biraz. Sağlığım iyi çok şükür, beni merak etmişsiniz çok sağolun İshal ve kusmam kalmadı. Panik halinde ama ücra yerlerde yürüyüş yapmakla, psikoloğum verdiği ödevlerle geçiyor günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…